bunny
Περιβόητο μέλος
Ωχ...ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του...
και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας
θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ετσι το είχε εκλάβει ήδηνα κανουμε μαθημα σολφεζ
να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου![]()

Δηλαδή θα έχεις κερκίδα φέτος να τους μάθεις να κάνουν κ το κύμα κάθε φορά που θα παίρνει η Σεμέλη βραβείοο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του...
και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας
θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν δεις το κολλητο του το Στεφανο που μενει διπλα στην εκθεση θα πεις....ΑχΩχ...![]()

ακριβως....μοι στοιχισαν καμποσο οι funs αλλα χαλαλι της....Ετσι το είχε εκλάβει ήδη
Δηλαδή θα έχεις κερκίδα φέτος να τους μάθεις να κάνουν κ το κύμα κάθε φορά που θα παίρνει η Σεμέλη βραβείο![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά βρε δεν τα λες αυτά δημόσια, λες ήρθαν εντελώς αυθόρμηταακριβως....μοι στοιχισαν καμποσο οι funs αλλα χαλαλι της....![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οπως και αυθορμητα τα τσεπωσανΚαλά βρε δεν τα λες αυτά δημόσια, λες ήρθαν εντελώς αυθόρμητα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τους εταξα σινεμα στο mallοπως και αυθορμητα τα τσεπωσαν![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν συγκινούμαι εύκολα...αν δεις το κολλητο του το Στεφανο που μενει διπλα στην εκθεση θα πεις....Αχ![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Πφφ,εμάς το Village είναι απέναντι!τους εταξα σινεμα στο mall![]()

Και γεννικά Allou και τα συννάφη,αλλά το mall είναι φοβερό
Και στις γιορτές έχει ωραία διακόσμηση
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γι'αυτο μου αρεσεις!! Σκληρη γυναικα! Στο υψος σουΔεν συγκινούμαι εύκολα...![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Έεετσι!γι'αυτο μου αρεσεις!! Σκληρη γυναικα! Στο υψος σου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
μεχρι να δεις το Στεφανο![]()
Πάμε στοίχημα;
Άν χάσεις,μου δίνεις τη Σεμέλη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν χασω θα σε αφησω να τις πιασεις μια τριχαΠάμε στοίχημα;
Άν χάσεις,μου δίνεις τη Σεμέλη
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
αν χασω θα σε αφησω να τις πιασεις μια τριχα![]()

Ξέρεις ε,και μόλις μπαίνει:''αυτό που λέγαμε για το επίπεδο;ξεχνα το!''

Αλλά εντάξει,να σου πω ούτε καν τον ξέρω τον άνθρωπο
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Εγώ θα έρθω πάντος αφιλοκερδώς για κερκίδα της κούκλας μαςαν δεις το κολλητο του το Στεφανο που μενει διπλα στην εκθεση θα πεις....Αχ
ακριβως....μοι στοιχισαν καμποσο οι funs αλλα χαλαλι της....![]()

Την προηγούμενη φορά την έχασα την βράβευσή της δεν την ξαναχάνω με τίποτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα εχει πολλα ωραια γατακια Μαρακι!!Εγώ θα έρθω πάντος αφιλοκερδώς για κερκίδα της κούκλας μαςΤην προηγούμενη φορά την έχασα την βράβευσή της δεν την ξαναχάνω με τίποτα!

Δεν ξερουμε για βραβευση φετος...παντως θα θαυμασεις εξαιρετικες γατες!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλά εννοείται δεν ξέρεις ποιο να πρωτοθαυμάσειςθα εχει πολλα ωραια γατακια Μαρακι!!
Δεν ξερουμε για βραβευση φετος...παντως θα θαυμασεις εξαιρετικες γατες!![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ναι καλα σιγα μη το χαψουμεΕγώ θα έρθω πάντος αφιλοκερδώς για κερκίδα της κούκλας μαςΤην προηγούμενη φορά την έχασα την βράβευσή της δεν την ξαναχάνω με τίποτα!
η κερα Γιουλη ολους τους δωροδοκει
Οντως θα εχουμε αρκετες ρατσεςθα εχει πολλα ωραια γατακια Μαρακι!!
Δεν ξερουμε για βραβευση φετος...παντως θα θαυμασεις εξαιρετικες γατες!![]()
μη λειψεις εε?Γιατι δεν λαμβανεις μερος?
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και βεβαια! Ετοιμαζω εγω μια εισαγωγη ασπρομαυρωνΝεκταρινι ξερουμε αν θα θαυμασουμε κι αλλα νορβηγακια φετος;
μου α χα χα χα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool