10η και 11η Έκθεση Γάτας

ντυνουν και την αμμολεκανη:lol:

DSCF0956_1.JPG
Κι άμα το πιασει τσιρλιό το γατί,τί γίνεται;:P:lol: Αν χαλαρώσει τόσο ο επιβήτορας και ψεκάσει το μαξιλάρι;:rolleyes: Ρε παιδιά,βγάλτε ένα καφέ χρωματάκι...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι άμα το πιασει τσιρλιό το γατί,τί γίνεται;:P:lol: Αν χαλαρώσει τόσο ο επιβήτορας και ψεκάσει το μαξιλάρι;:rolleyes: Ρε παιδιά,βγάλτε ένα καφέ χρωματάκι...:lol:
εφτασε :up::lol:

DSCF0962_1.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1979BlueBros150H60.jpg
1956MelanieMAcatemy150H60.jpg

1976KayHanveyCat150H44.jpg

1679BevWildfireRedHat200H60.jpg

1754TheBaby150H60.jpg

6729Patti200H60.jpg

Αντε Νεκταρια να παιρνεις ιδεες για τη δικη μας εκθεση
:lol::lol:[/quote]
Ειπαμε να κανουμε εκθεση μορφολογιας οχι να βγαλουμε τον καρναβαλο:mad:

τελικα η καταλινομοδιστρα ειναι η καλυτερη...
όλο το κιτσοντεκορ παρελασε απο τα ματια μου!!

Μου εφυγαν τα ματια να τα κοιταζω και να διαλεξω 3.Τους εστειλα να μου πουν τις διαστασεις για το μονο και διπλο κλουβι, και απαντηση ακομα δεν πηρα.Μηπως πρεπει να παρεμβεις μεσω των φιλων σου η αν αυτες ξερουν καποια αλλη μοδιστρα?

Καλα με ολες αυτες τις διακοσμησεις με εχετε κανει και βλεπω εφιαλτες!!:mad::lol::lol::lol:

1979BlueBros150H60.jpg
1956MelanieMAcatemy150H60.jpg

1976KayHanveyCat150H44.jpg

1679BevWildfireRedHat200H60.jpg

1754TheBaby150H60.jpg

6729Patti200H60.jpg

Αντε Νεκταρια να παιρνεις ιδεες για τη δικη μας εκθεση
:lol::lol:
Ειπαμε να κανουμε εκθεση μορφολογιας οχι να βγαλουμε τον καρναβαλο:mad:

τελικα η καταλινομοδιστρα ειναι η καλυτερη...
όλο το κιτσοντεκορ παρελασε απο τα ματια μου!!

Μου εφυγαν τα ματια να τα κοιταζω και να διαλεξω 3.Τους εστειλα να μου πουν τις διαστασεις για το μονο και διπλο κλουβι, και απαντηση ακομα δεν πηρα.Μηπως πρεπει να παρεμβεις μεσω των φιλων σου η αν αυτες ξερουν καποια αλλη μοδιστρα?
καποτε που τις ρωτησα, μου ειπαν να πω κατευθειαν σε αυτη:/:
κι αυτη δεν απαντησε ποτε...
δεν σε συμφερει μωρε Νεκταρια με τοσα κλουβια να δωσεις του κοσμου τα λεφτα...
εκτος αν βρεις εδω μοδιστρα και της δωσεις διαστασεις και το σχεδιο που θες...

Καλα με ολες αυτες τις διακοσμησεις με εχετε κανει και βλεπω εφιαλτες!!:mad::lol::lol::lol:
:lol:
τι λες? εγω εβαλα και ωραια:P

Παιδια τρια κομματια υφασμα ειναι,υπαρχουν και πανευκολες οδηγιες για να φτιαξει μονος του κανεις,χωρις καν να ξερει να ραβει.

Γιουλη κι εμενα μου αρεσαν των καταλινων,αλλα που τη βρισκουμε αυτη;

εγω παντως θα πηγαινα εδω σε μια μοδιστρα με το υφασμα και ενα σχεδιο τυπωμενο να το δει να μου το φτιαξει...

Εγω λεω να το φτιαξω μονη μου...αλλα μου αρεσαν αυτα των καταλινων.

Γιατι υπαρχει περιπτωση να απαντησει;:lol:

Το τι γέλιο έριξα ειναι άλλο πράγμα. Ολα τα γούστα. Επιτάφιοι, τσαντίρια, γύφτικα και πλουμιστά. :lol::lol::lol:
Μόνον των Καταλίνων μ΄αρεσαν.
:)

Εν κατεω αλλεμαν,μονο γαλλικα,αγγλικα και ισπανικα.

Εν κατεω αλλεμαν,μονο γαλλικα,αγγλικα και ισπανικα.
αμαν ρε Δωρα, μαθε και καμια ξενη γλωσσα:P

Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας.

Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας.
αντε μπραβο!
Εγω στα μαθηματα οικοκυρικων κι εσυ στα καλλιτεχνικα...ζηλευω:redface::P

αντε μπραβο!
Εγω στα μαθηματα οικοκυρικων κι εσυ στα καλλιτεχνικα...ζηλευω:redface::P
Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back