10η και 11η Έκθεση Γάτας

παλι απο Link εκτροφειου...
πολυ μου αρεσε...

we are interested in breeding of healthy animals, then we take care about their temper and finally we try to make them as closer to the standard as possible…No one is perfect, but thatʼs the joy of breeding…

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά.:hmm:
Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης?:hmm:
Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια:)
Με το καλο να μας ερθεις:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικη μου, εβαλα στην υπογραφη μου την προσκληση και τα ξενοδοχεια:)
Με το καλο να μας ερθεις:)
Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;:hmm:Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε...

Κυρία Νεκταρία,χρειαζόμαστε πρόσκληση;:hmm:Δεν είδα κάτι τέτοιο στο λινκ που βάλατε...
Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες.

συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ?:):) επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει?

ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω το κουραγιο να διαβασω απο την αρχη θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει οπως και περισυ καποιος διαγωνισμος για την κοινη ευρωπαικη και αν ναι τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω μεχρι ποτε ?:):) επισης μια μικρη 4 μηνων που ακομη δεν εχει στειρωθει θα μπορουσε να διαγωνιστει?

ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ.
Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει.
Θα σε περιμενουμε:)
ΥΓ
Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος:up:

Οχι Χριστινακι μου,αυτη ειναι μια γενικη προσκληση που δημοσιευει καθε ομιλος για τους συμμετεχοντες.
Α,οκ thx:) 3 ευρώ είναι η είσοδος είπαμε;:hmm:

Δεν γνωριζουμε ακομα αν θα υπαρξει καποιο αφιερωμα σε ρατσα.Εξαρταται και απο τον αριθμο των γατιων.Στη προηγουμενη εκθεση εγιναν αφιερωματα και βραβευσεις σε Μειν Κουν και Εξωτικ.
Στην υπογραφη μου θα βρεις την αιτηση συμμετοχης και αφου ειναι 4 μηνων η μικρουλα δεν χρειαζεται να ειναι στειρωμενη για να διαγωνιστει.
Θα σε περιμενουμε:)
ΥΓ
Εχω και γω μια ευρωπαικη που λαμβανει μερος:up:

ευχαριστουμε πολυ Νεκταρια μου ,δεν ρωταω για μενα αλλα για την κουμπαρα μου..μολις απεκτησε και μια δευτερη κουκλιτσα κοινη ευρωπαικη και αυτη και θα ηθελε να διαγωνιστει αν υπαρχει καποια τετοια κατηγορια ...εχει πολυ ηρεμα και κοινωνικα γατια σε αντιθεση με την δικια μου που δεν θα αντεχε σε τοσο κοσμο!!!!:):)
ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ωραια μιας και περισυ δεν καταφεραμε να ερθουμε!!!!!!:)

Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση :);)

Μεγαλη μας χαρα που θα συμμετεχεις με τις πανεμορφες γατουλες σου:up::up::up:

χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις...:)..Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)??:|

ευχαριστω εκ των προτέρων...:rolleyes:

χαιρεται και απο μένα...να ρωτησω μιασ=ς και θα παρουμε μερος για πρωτη φορα μαλλον και εμεις...:)..Τι θα πρεπει να έχω μαζι μου στην εκθεση (π.χ.τροφη, αμμολεκανη κτλ) και τι θα περιποιήσεις θα πρεπει να εχω κάνει πριν στο γάτο μου (π.χ. μπάνιο, νυχια κτλ)??:|

ευχαριστω εκ των προτέρων...:rolleyes:
Καλως να μας ερθεις:)Λιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου.

Καλως να μας ερθεις:)Λιγη τροφη,μια μικρη αμμολεκανη(κατα προτιμηση ταψακι σανιτας),αν δεχεται το μπανιο οκ,νυχια κοψιμο,εμβολια .Ελπιζω να σε βοηθησα.Δηλωση για τη συμμετοχη θα βρεις στην υπογραφη μου.
Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει?:cool:

.jpg12.jpg

Αυτα θα ειναι τα κλουβια μας.
showcage0001-_397847.jpg

Νεκταρινι το δευτερο ειναι το μικρο;

.jpg12.jpg

121χ61χ68

αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς?
Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!!

ααα φέτος θα υπάρχουν σιδερένια κλουβάκια, οπότε η κουβερτούλα φέτος θα είναι απαραίτητη όχι μόνο για καλαισθησία αλλά κ για να μπορούν να ξεκουράζονται τα γατάκια

στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??:|η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ??:redface::D

Για σας!εγω πριν λυγο εμαθα και ευτιχος δεν εχω κουρεψη το αρσενικο και δυο θυληκα,με αυτα και θα ειμαι στην εκθεση :);)
Σαμπι μου πολύ χάρηκα που θα τα πούμε στην έκθεση. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γατόνια σου!:)
Ωραια...Βασικα δεν τον έχω κάνει ποτε μπάνιο.Θ ατο προσπαθησω όμως...Απ΄λ εμβόλια ειμαστε εντάξει και την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και την επανάληψη του αντιλυσικού...Οσο για τα νύχια χμ....ούτε αυτό το έχουμε κάνει ποτέ αλλα θα το προσπαθήσουμε!!!Ευχαριστούμε και θα τα πούμε εκει...Α και κάτι ακόμα...πρεπεί να έχουμε κάποιο ειδικό κλουβάκι ή με τη πλαστική γατοφόρο του θα ειναι εντάξει?:cool:
Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!!
Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back