moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη αν γινει οπως λες και οι λιγοι που θα εχουν την ορεξη να ερθουν θα σκορπισουν στο δρομο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
πσιτεύω θα έχει επιτυχία η έκθεση, θα είναι πολύ όμορφα!

λιγο αλλαγη για εμας τους κατεστραμένους που ασχολούμαστε συνέχεια με κατεστραμένα αδέσποτα, να βλέπεις παντού τριγύρω πανέμορφα και καλοζωισμένα γατώνια...
Νομίζω είναι αυτό ακριβ΄ς που χρειάζομαι και στενοχωριέμαι πολύ που δεν θα μπορώ να ειμαι και τις δύο μέρες!
Ευχαριστούμε θερμά την Νεκταρία και τον ΕΟΓ που δεν μας άφησε να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι την επόμενη έκθεση!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και ελεγα αυτη τη Σεμελη καπου την ξερω...καπου την ξερω.....Και λεω μετα της Γιουλης ειναι εκτος κι αν ειναι συνωνυμια,αλλα υπαρχει δευτερη Σεμελη???ειδες τα μωρα μας Κουνελα??? το Σεμελουμπι μου το προβατακι στην αγκαλια του Φωτη? εγω αρνηθηκα τη δημοσιοτητα![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σεμελη μπορειΚαι ελεγα αυτη τη Σεμελη καπου την ξερω...καπου την ξερω.....Και λεω μετα της Γιουλης ειναι εκτος κι αν ειναι συνωνυμια,αλλα υπαρχει δευτερη Σεμελη???
...Porcelana πουδραρισμενη αλλη οχι... 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι ρεζιλι καλε θαυμαζανε τα καλλη των γατιων και μη....Πω, πω γιναμε ρεζιλι και στους φανταρους![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θα μου πεις τι παιρνει και δε μας το λεει και καθεται ετσα?Απο τα Ζωνιανα το προμηθευεστε?Σεμελη μπορει...Porcelana πουδραρισμενη αλλη οχι...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...βλεπανε Σεμελη και ονειρευονταν Ατζελινα το βραδυΤι ρεζιλι καλε θαυμαζανε τα καλλη των γατιων και μη....![]()

τα δινουμε κατι σταγονες απο βοτανα του ΨηλοριτηΘα μου πεις τι παιρνει και δε μας το λεει και καθεται ετσα?Απο τα Ζωνιανα το προμηθευεστε?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Πλάκα κάνειςΠαντως και περσι εκανε σε πολλους επισκεπτες εντυπωση η ηρεμια των γατων,ηρθε κι αυτος ο γιατρος με το οζον στο κλουβι του απλωμενου σαν λεκε Σειριου και με ρωτησε τι του εδωσα.![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εκτος πια κι αν παιζει τοσο ρολο το οτι ειναι ρατσας.
Τα δικα μου μπορω να τα μαθω και τωρα να καθονται στον οποιονδηποτε?Η' ειναι πολυ μεγαλα πλεον?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα εμεις με τοσες συμμετοχες Βιρμανικων ουτε ενα γαντοφορεμενο να ομορφηνει κι αλλο η αφισα?Νομιζω οτι εχει ενα μωρο,αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι κουνακι ή νορβηγακι.

τον Απριλη θελω Βιρμανακι....αλλιως δεν φωναζω την Ευρωπη να΄ρθει...

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μονη σου απαντησεςεπειδη εγω ειμαι ασχετη απο τις εκθεσεις και το εχω απορια..τα γατακια που ειναι για υιοθεσια και λαμβανουν μερος εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να υιοθετηθουν?εννοω τα βλεπει ο επισκεπτης live και δεν μπορει να αντισταθει και το θελει παρα να το βλεπει απλα απο μια φωτογραφια?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συνηθως τα γατακια φυλης εχουν πιο ηρεμο χαρακτηρα...υπαρχουν ομως και κεραμιδακια πιστευω που αν κοινωνικοποιηθουν σωστα δεν εχουν θεμα με το κοσμο...Χωρις πλακα αν παρω οποιοδηποτε νεογεννητο και το συνηθισω στην ανθρωπινη παρουσια δεν υπαρχει περιπτωση να καθεται ετσι οταν μεγαλωσει..και το λεω εκ πειρας.
Εκτος πια κι αν παιζει τοσο ρολο το οτι ειναι ρατσας.![]()
Τα δικα μου μπορω να τα μαθω και τωρα να καθονται στον οποιονδηποτε?Η' ειναι πολυ μεγαλα πλεον?![]()
χωρις να ειμαι σιγουρη...παντως στη φυση της γατας ειναι να τα παιρνει οταν τη ζαλιζουν...τα δικα μας ειναι ολιγον πειραγμενα

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεΟχι,δε θυμασαι πως ειχε ξαπλωσει και ηταν τεζα ολη μερα Χριστινα;
θα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια

μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση

moukelis
Επιφανές μέλος
Εχει σημασια να ειναι σωστα κοινωνικοποιημενο απο μωρο Ελενα.Να εχει μεινει αρκετα με τη μαμα του,να ειναι συνηθισμενο στος θορυβους,στον κοσμο...Δεν ειναι θεμα ρατσας πιστευω,ειναι θεμα γατας.Χωρις πλακα αν παρω οποιοδηποτε νεογεννητο και το συνηθισω στην ανθρωπινη παρουσια δεν υπαρχει περιπτωση να καθεται ετσι οταν μεγαλωσει..και το λεω εκ πειρας.
Εκτος πια κι αν παιζει τοσο ρολο το οτι ειναι ρατσας.![]()
Τα δικα μου μπορω να τα μαθω και τωρα να καθονται στον οποιονδηποτε?Η' ειναι πολυ μεγαλα πλεον?![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool