10η και 11η Έκθεση Γάτας

Ενας κτηνιατρος που ειχε ενδιαφερθει μου ειπε οτι θα ειναι η κορη του (επισης κτηνιατρος) Αθηνα εκεινες τις μερες και οτι θα περασει.Στην επομενη αν εχουμε τις αφισουλες λιγο νωριτερα πιστευω οτι θα το τολμησουν.
Γιουλη αν γινει οπως λες και οι λιγοι που θα εχουν την ορεξη να ερθουν θα σκορπισουν στο δρομο.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραίο αφισάκι κορίτσια, προωθώ κι εγώ!

πσιτεύω θα έχει επιτυχία η έκθεση, θα είναι πολύ όμορφα! :D

λιγο αλλαγη για εμας τους κατεστραμένους που ασχολούμαστε συνέχεια με κατεστραμένα αδέσποτα, να βλέπεις παντού τριγύρω πανέμορφα και καλοζωισμένα γατώνια...

Νομίζω είναι αυτό ακριβ΄ς που χρειάζομαι και στενοχωριέμαι πολύ που δεν θα μπορώ να ειμαι και τις δύο μέρες!

Ευχαριστούμε θερμά την Νεκταρία και τον ΕΟΓ που δεν μας άφησε να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι την επόμενη έκθεση!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιβη, θα ειστε εκει με αγγελιες προωθησης? :)

ειδες τα μωρα μας Κουνελα??? το Σεμελουμπι μου το προβατακι στην αγκαλια του Φωτη? εγω αρνηθηκα τη δημοσιοτητα:P
Και ελεγα αυτη τη Σεμελη καπου την ξερω...καπου την ξερω.....Και λεω μετα της Γιουλης ειναι εκτος κι αν ειναι συνωνυμια,αλλα υπαρχει δευτερη Σεμελη???

Βιβη εκτος απο τα φυλλαδια και την ενημερωση,θα συμμετεχει καποιο γατακι για υιοθεσια;

Και ελεγα αυτη τη Σεμελη καπου την ξερω...καπου την ξερω.....Και λεω μετα της Γιουλης ειναι εκτος κι αν ειναι συνωνυμια,αλλα υπαρχει δευτερη Σεμελη???
Σεμελη μπορει:hmm:...Porcelana πουδραρισμενη αλλη οχι... :D

Πω, πω γιναμε ρεζιλι και στους φανταρους:rolleyes:
Τι ρεζιλι καλε θαυμαζανε τα καλλη των γατιων και μη....;)

Σεμελη μπορει:hmm:...Porcelana πουδραρισμενη αλλη οχι... :D
Θα μου πεις τι παιρνει και δε μας το λεει και καθεται ετσα?Απο τα Ζωνιανα το προμηθευεστε?:lol:

Τι ρεζιλι καλε θαυμαζανε τα καλλη των γατιων και μη....;)
ναι...βλεπανε Σεμελη και ονειρευονταν Ατζελινα το βραδυ:lol::lol::lol::lol:
Θα μου πεις τι παιρνει και δε μας το λεει και καθεται ετσα?Απο τα Ζωνιανα το προμηθευεστε?:lol:
τα δινουμε κατι σταγονες απο βοτανα του Ψηλοριτη:lol::lol::lol:

Παντως και περσι εκανε σε πολλους επισκεπτες εντυπωση η ηρεμια των γατων,ηρθε κι αυτος ο γιατρος με το οζον στο κλουβι του απλωμενου σαν λεκε Σειριου και με ρωτησε τι του εδωσα.:lol:

Δωρα, στην αφισα εχει κανεναν Νορβηγατο? :hmm:

Νομιζω οτι εχει ενα μωρο,αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι κουνακι ή νορβηγακι.

Παντως και περσι εκανε σε πολλους επισκεπτες εντυπωση η ηρεμια των γατων,ηρθε κι αυτος ο γιατρος με το οζον στο κλουβι του απλωμενου σαν λεκε Σειριου και με ρωτησε τι του εδωσα.:lol:
Πλάκα κάνεις:lol:

επειδη εγω ειμαι ασχετη απο τις εκθεσεις και το εχω απορια..τα γατακια που ειναι για υιοθεσια και λαμβανουν μερος εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να υιοθετηθουν?εννοω τα βλεπει ο επισκεπτης live και δεν μπορει να αντισταθει και το θελει παρα να το βλεπει απλα απο μια φωτογραφια?

Χωρις πλακα αν παρω οποιοδηποτε νεογεννητο και το συνηθισω στην ανθρωπινη παρουσια δεν υπαρχει περιπτωση να καθεται ετσι οταν μεγαλωσει..και το λεω εκ πειρας.
Εκτος πια κι αν παιζει τοσο ρολο το οτι ειναι ρατσας.:hmm:
Τα δικα μου μπορω να τα μαθω και τωρα να καθονται στον οποιονδηποτε?Η' ειναι πολυ μεγαλα πλεον?:(

Νομιζω οτι εχει ενα μωρο,αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι κουνακι ή νορβηγακι.
καλα εμεις με τοσες συμμετοχες Βιρμανικων ουτε ενα γαντοφορεμενο να ομορφηνει κι αλλο η αφισα? :(
:lol::lol::lol::lol:
τον Απριλη θελω Βιρμανακι....αλλιως δεν φωναζω την Ευρωπη να΄ρθει...:mad::P
επειδη εγω ειμαι ασχετη απο τις εκθεσεις και το εχω απορια..τα γατακια που ειναι για υιοθεσια και λαμβανουν μερος εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να υιοθετηθουν?εννοω τα βλεπει ο επισκεπτης live και δεν μπορει να αντισταθει και το θελει παρα να το βλεπει απλα απο μια φωτογραφια?
δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μονη σου απαντησες:rolleyes:

Χωρις πλακα αν παρω οποιοδηποτε νεογεννητο και το συνηθισω στην ανθρωπινη παρουσια δεν υπαρχει περιπτωση να καθεται ετσι οταν μεγαλωσει..και το λεω εκ πειρας.
Τα δικα μου μπορω να τα μαθω και τωρα να καθονται στον οποιονδηποτε?Η' ειναι πολυ μεγαλα πλεον?:(
συνηθως τα γατακια φυλης εχουν πιο ηρεμο χαρακτηρα...υπαρχουν ομως και κεραμιδακια πιστευω που αν κοινωνικοποιηθουν σωστα δεν εχουν θεμα με το κοσμο...:hmm:χωρις να ειμαι σιγουρη...
παντως στη φυση της γατας ειναι να τα παιρνει οταν τη ζαλιζουν...τα δικα μας ειναι ολιγον πειραγμενα:lol:

Οχι,δε θυμασαι πως ειχε ξαπλωσει και ηταν τεζα ολη μερα Χριστινα;

Οχι,δε θυμασαι πως ειχε ξαπλωσει και ηταν τεζα ολη μερα Χριστινα;
αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμε:/:θα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια:/::P
μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση:lol:

Εχει σημασια να ειναι σωστα κοινωνικοποιημενο απο μωρο Ελενα.Να εχει μεινει αρκετα με τη μαμα του,να ειναι συνηθισμενο στος θορυβους,στον κοσμο...Δεν ειναι θεμα ρατσας πιστευω,ειναι θεμα γατας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back