10η και 11η Έκθεση Γάτας

αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμε:/:θα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια:/::P
μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση:lol:
Ποια βεγγαλικα;:hmm::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,δε θυμασαι πως ειχε ξαπλωσει και ηταν τεζα ολη μερα Χριστινα;
Βασικά το σχόλιο δεν πήγαινε για το Σείριο,αλλά για το Φυκιώρη:lol: Τί ήθελε καλέ αυτός στην έκθεση,να ποτίσει όζον τα γατιά;:confused::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια βεγγαλικα;:hmm::(
οι γατες Βεγγαλης...οι "αγριογατες"! Γκρρρρρ:cool::P
ετσι τα ειχα βαφτισει στη Βουλγαρια:P

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μονη σου απαντησες:rolleyes:

:lol::lol::lol:Οκ οκ καταλαβα..:Pε τοτε αν ειναι ετσι να κανουμε και μια εκθεση αποκλειστικα για τις υιοθεσιες..:lol::lol:

αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμε:/:θα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια:/::P
μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση:lol:
Ωχ!Μ'αρεσει που ηθελα να φερω και τη Σελινα καποτε!:lol:

Παιδια πειτε μου οτι θα πατε και τον Απριλη....Εχω σκασει που δεν θα ερθω και πιο πολυ που δεν θα σας δω απο κοντα!:/:

Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του:lol:)

Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του:lol:)
πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων:/::P
πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια:lol:

Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε?:lol:

Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη:P) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν.:lol:

Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε...
θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι...
το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες...

Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε?:lol:
Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον...

να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο...
μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα:D:lol:
Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη:P) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν.:lol:
:lol::lol:

Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε...
θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι...
το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες...
Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε.
Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.:PΕχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα.:lol:

Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε.
Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.:PΕχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα.:lol:
ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω...
α...για το γιο γιουδι λες? :hmm::lol:

εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω:up:

Ναι για το λουκουμα λεω.:PΕμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου.

εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω:up:
Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη.;)

Ναι για το λουκουμα λεω.:PΕμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου.
εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει...
Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη...
Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα:lol:
Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη.;)
Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! :D
Δωρα: :cool:A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του:rolleyes:
:lol::lol::lol:

Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω:
Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση.:lol:

Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω:
Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση.:lol:
:up::up:
μονο?? τα συνεργα απο κατω?:redface::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back