moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:32 Η moukelis έγραψε: #581 25-11-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση Click για ανάπτυξη... Ποια βεγγαλικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #582 25-11-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,δε θυμασαι πως ειχε ξαπλωσει και ηταν τεζα ολη μερα Χριστινα; Click για ανάπτυξη... Βασικά το σχόλιο δεν πήγαινε για το Σείριο,αλλά για το Φυκιώρη Τί ήθελε καλέ αυτός στην έκθεση,να ποτίσει όζον τα γατιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #583 25-11-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποια βεγγαλικα; Click για ανάπτυξη... οι γατες Βεγγαλης...οι "αγριογατες"! Γκρρρρρ ετσι τα ειχα βαφτισει στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Hlianna έγραψε: #584 25-11-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μονη σου απαντησες Click για ανάπτυξη... Οκ οκ καταλαβα..ε τοτε αν ειναι ετσι να κανουμε και μια εκθεση αποκλειστικα για τις υιοθεσιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η kounelaki: #585 25-11-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση Click για ανάπτυξη... Ωχ!Μ'αρεσει που ηθελα να φερω και τη Σελινα καποτε! Παιδια πειτε μου οτι θα πατε και τον Απριλη....Εχω σκασει που δεν θα ερθω και πιο πολυ που δεν θα σας δω απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #586 25-11-09 13:35 Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #587 25-11-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #588 25-11-09 13:38 Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση Click για ανάπτυξη... Ποια βεγγαλικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:32 Η bunny έγραψε: #582 25-11-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,δε θυμασαι πως ειχε ξαπλωσει και ηταν τεζα ολη μερα Χριστινα; Click για ανάπτυξη... Βασικά το σχόλιο δεν πήγαινε για το Σείριο,αλλά για το Φυκιώρη Τί ήθελε καλέ αυτός στην έκθεση,να ποτίσει όζον τα γατιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #583 25-11-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποια βεγγαλικα; Click για ανάπτυξη... οι γατες Βεγγαλης...οι "αγριογατες"! Γκρρρρρ ετσι τα ειχα βαφτισει στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Hlianna έγραψε: #584 25-11-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μονη σου απαντησες Click για ανάπτυξη... Οκ οκ καταλαβα..ε τοτε αν ειναι ετσι να κανουμε και μια εκθεση αποκλειστικα για τις υιοθεσιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η kounelaki: #585 25-11-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση Click για ανάπτυξη... Ωχ!Μ'αρεσει που ηθελα να φερω και τη Σελινα καποτε! Παιδια πειτε μου οτι θα πατε και τον Απριλη....Εχω σκασει που δεν θα ερθω και πιο πολυ που δεν θα σας δω απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #586 25-11-09 13:35 Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #587 25-11-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #588 25-11-09 13:38 Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,δε θυμασαι πως ειχε ξαπλωσει και ηταν τεζα ολη μερα Χριστινα; Click για ανάπτυξη... Βασικά το σχόλιο δεν πήγαινε για το Σείριο,αλλά για το Φυκιώρη Τί ήθελε καλέ αυτός στην έκθεση,να ποτίσει όζον τα γατιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #583 25-11-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποια βεγγαλικα; Click για ανάπτυξη... οι γατες Βεγγαλης...οι "αγριογατες"! Γκρρρρρ ετσι τα ειχα βαφτισει στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Hlianna έγραψε: #584 25-11-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μονη σου απαντησες Click για ανάπτυξη... Οκ οκ καταλαβα..ε τοτε αν ειναι ετσι να κανουμε και μια εκθεση αποκλειστικα για τις υιοθεσιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η kounelaki: #585 25-11-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση Click για ανάπτυξη... Ωχ!Μ'αρεσει που ηθελα να φερω και τη Σελινα καποτε! Παιδια πειτε μου οτι θα πατε και τον Απριλη....Εχω σκασει που δεν θα ερθω και πιο πολυ που δεν θα σας δω απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #586 25-11-09 13:35 Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #587 25-11-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #588 25-11-09 13:38 Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποια βεγγαλικα; Click για ανάπτυξη... οι γατες Βεγγαλης...οι "αγριογατες"! Γκρρρρρ ετσι τα ειχα βαφτισει στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:33 Η Hlianna έγραψε: #584 25-11-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μονη σου απαντησες Click για ανάπτυξη... Οκ οκ καταλαβα..ε τοτε αν ειναι ετσι να κανουμε και μια εκθεση αποκλειστικα για τις υιοθεσιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η kounelaki: #585 25-11-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση Click για ανάπτυξη... Ωχ!Μ'αρεσει που ηθελα να φερω και τη Σελινα καποτε! Παιδια πειτε μου οτι θα πατε και τον Απριλη....Εχω σκασει που δεν θα ερθω και πιο πολυ που δεν θα σας δω απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #586 25-11-09 13:35 Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #587 25-11-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #588 25-11-09 13:38 Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μονη σου απαντησες Click για ανάπτυξη... Οκ οκ καταλαβα..ε τοτε αν ειναι ετσι να κανουμε και μια εκθεση αποκλειστικα για τις υιοθεσιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η kounelaki: #585 25-11-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση Click για ανάπτυξη... Ωχ!Μ'αρεσει που ηθελα να φερω και τη Σελινα καποτε! Παιδια πειτε μου οτι θα πατε και τον Απριλη....Εχω σκασει που δεν θα ερθω και πιο πολυ που δεν θα σας δω απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #586 25-11-09 13:35 Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #587 25-11-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #588 25-11-09 13:38 Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν ερθουν φετος τα βεγγαλικα που περιμενει η Νεκ απο Βουλγαρια ζητω που καηκαμεθα φαν τα λυσακα τους μεσα στα κλουβια μακρυα να τα βαλει...εξω απο την εκθεση Click για ανάπτυξη... Ωχ!Μ'αρεσει που ηθελα να φερω και τη Σελινα καποτε! Παιδια πειτε μου οτι θα πατε και τον Απριλη....Εχω σκασει που δεν θα ερθω και πιο πολυ που δεν θα σας δω απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #586 25-11-09 13:35 Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #587 25-11-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #588 25-11-09 13:38 Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #587 25-11-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #588 25-11-09 13:38 Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τρομαξα νομιζα οτι θα εχουν τιποτα για τους πανηγυρισμους και δεν θελω να ταραχθει ο λουκουμας μου (και να κινησει λιγο πιο γρηγορα την κοιλαρα του) Click για ανάπτυξη... πιστεψε με οταν τα δεις να τσιριζουν θα προτιμησεις τα βεγγαλικα των πανηγυρισμων πανε κι ερχονται μεσα στο κλουβι σαν αγρια θηρια..και ηρεμουν μονο οταν τα παρουν εκτος κλουβιου αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #588 25-11-09 13:38 Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η moukelis έγραψε: #589 25-11-09 13:38 Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #590 25-11-09 13:38 Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:39 Η moukelis έγραψε: #591 25-11-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να συνηθιζουν τους ξενους και να μην μαθουν μοναχικα...αυτο νομιζω ειναι απαραιτητο για καθε γατουλα ωστε να μην γινει φοβισμενη και τρομοκρατειται με το παραμικρο.Αλλα οπως σου ειπα παιζει μεγαλο ρολο και η "ανατροφη" τους τους πρωτους μηνες της ζωης τους,οπως και η μαμα τους,οι αλελς γατες με τις οποιες συμβιωνουν,το περιβαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη πρεπει να καλω συνεχεια κοσμο στο σπιτι και εν αναγκη να κανω και κανα παρτυ για να συνηθισουν τους ξενους και τους θορυβους ε? Click για ανάπτυξη... να τα σηκωνεις ψηλα και να τα δινεις σε ενα ενα καλεσμενο να τους γυρνα την ουρα αναποδα μεχρι τη βαση του λαιμου απο πανω, να τους ελεγχει τα αυτια, τα ματια το στομα, τη κοιλια, το ποπο... μετα να τα βγαλεις μεχρι τη πλατεια οταν θα εχει κοσμο και να τα κρατας τεντωμενα επιδεικνυοντας τα...αυτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,εμενα των δικων μου το αυτι (το νορβηγικο,με την καμπανοειδη αποληξη) δεν ιδρωνει,με το Σειριο συμβιωνουν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #593 25-11-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγω δεν θα της εχω μονιμα μεσα τουαλετα...δεν χωραει αλλωστε... θα της την βαζω για λιγο με νερο και φαι... το 99% δεν τρωνε, δεν πινουν, και δεν πανε τουαλετα...ψυχουλες... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... ρε συ Δωρα ειναι καταλευκα της Σεμελης...με του Μορφεα περσι κουραστηκα να ασπριζω... α...για το γιο γιουδι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #595 25-11-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουτε εγω...θα βαλω αμμο στη μεγαλη γατοφορο και θα τους βαζω εκει αν θελουν.Νερακι κανονικα,εμενα πινουν πολυ,τροφη το βραδακι που θα γυρισουμε. Γιουλη εχεις να ασπρισεις και πατουσια την Παρασκευη.Εχει βγαλει αι τουφες αναμεσα,ειναι για φαγωμα. Click για ανάπτυξη... εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #596 25-11-09 13:44 Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #597 25-11-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξυπνο αυτο...κι εγω αυτο θα κανω Click για ανάπτυξη... Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #598 25-11-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι για το λουκουμα λεω.Εμενα που βγαινουν πολλες ωρες εξω εχουν μια ελαφρια κιτρινιλα.Αν και ειναι κοκετος,ολη μερα πλενεται το αγορακι μου. Click για ανάπτυξη... εμενα η τεμπελα περπαταει σα χαζη μη λερωσει το γουνι και τη πουδρα ουτε που τη γλυφει μη τυχον και φυγει... Δεν θα πιστεψεις οτι ακομα και με μαλακα κακα δεν εχει ποτε λερωσει τις βρακες της...σα μπαμπακι ειναι η ατιμη... Μονο μια φορα μπηκε στο τζακι και δεν τη ξεχωριζα απο το Μορφεα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτηκα οτι και δε θα φοβαμαι μη βγουν,και δε θα τους περιορισω το χωρο του κλουβιου,και αυτα θα ειναι πιο ησυχα.Θα τη βαλω κατω απο το τραπεζακι και θα την εχω ετοιμη. Click για ανάπτυξη... Επισκεπτης: Γεια σας! Ενδιαφερομαι να δω τα Νορβηγακια σας! Δωρα: A...Καντε μια βολτα και ξαναπεραστε εχει παει προς νερου του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #599 25-11-09 13:53 Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #600 25-11-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα και Νεκταρινι εχω να δηλωσω: Χτες πηρα καρω φορεμα για την εκθεση. Click για ανάπτυξη... μονο?? τα συνεργα απο κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.