moukelis
Επιφανές μέλος

Αυριο ειναι τελικα ή σημερα;
Γιουλη αν σου γραψει ο Παυλης το star καντε και για μενα μια κοπια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΟΚ!Κι αλλο,μακρυναν.
Αυριο ειναι τελικα ή σημερα;
Γιουλη αν σου γραψει ο Παυλης το star καντε και για μενα μια κοπια.
Οποιος θελει τη Νεκταρια, να επικοινωνει στο κινητο της γιατι θα εχει διακοπη ρευματος για ωρες και ειναι χωρις τηλεφωνο.
αυριο στο Mega ελπιζω καποιος να το γραψει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
) ωστόσο μαζι με τη Νεφέλη ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ολα τα γατάκια !!!Βεβαια...πως να κριψεις την αδυναμία σου στο βορρά....κι επισης αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου και τη φυλή σου.....
Καλη επιτυχία Breena, YoYo, Σεμελιώ !!!
Ωκεανέ κουκλι μου δεν ξέρω αν θα συμμετέχεις...αν ομως...καλή επιτυχία !!!
Φένια+Νεφέλη

moukelis
Επιφανές μέλος
Να περασεις να σε δουμε!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστουμε πολυ!
Να περασεις να σε δουμε!
To θέλω κι εγώ πολύ Δωράκι μου...
Αν ομως δεν, τότε σου υπόσχομαι εκδρομή στο Βόλο μονο και μονο για να σας δω και να σας αγκαλιάσω. Φίλησέ τους μου και τους δυο ε...:kiss: :kiss:
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αρχη κι απο εδώ κανονικά εμφανίζονταν....

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ασχετο, βρε παιδιά γιατι οταν μπαινω απο το σπιτι μου φαινονται απο κατω οι φωτογραφιες της Νεφελης ενώ οταν μπαινω απο το γραφείο οχι;;;;
Στην αρχη κι απο εδώ κανονικά εμφανίζονταν....![]()
μηπως φταιει η ταχυτητα?
moukelis
Επιφανές μέλος
Ουτε σε μενα φαινεται παντως η υπογραφη σου Φενια.
Μηπως να ρωτουσες στο νημα με τα τεχνικα θεματα;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σας ευχαριστουμε ΣυννεφενιεςΣτην έκθεση μπορεί να μην θελήσαμε να λάβουμε μέρος (ισως περάσω μια βόλτα την Κυριακή να σας δω κόρες) ωστόσο μαζι με τη Νεφέλη ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ολα τα γατάκια !!!
Βεβαια...πως να κριψεις την αδυναμία σου στο βορρά....κι επισης αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου και τη φυλή σου.....
Καλη επιτυχία Breena, YoYo, Σεμελιώ !!!
Ωκεανέ κουκλι μου δεν ξέρω αν θα συμμετέχεις...αν ομως...καλή επιτυχία !!!
Φένια+Νεφέλη
![]()
![]()
![]()
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα το κανω απο Δευτερα ομως...που θα ειμαι στο γραφειοσου ειχα στειλει ενα e mail Φενια που σου ζητουσα να μου τις στειλεις εκει...τις ειχα εγω στο gallery μου και σβηνοντας τες απο εκει μαλλον δεν εμφανιζονται...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
σου ειχα στειλει ενα e mail Φενια που σου ζητουσα να μου τις στειλεις εκει...τις ειχα εγω στο gallery μου και σβηνοντας τες απο εκει μαλλον δεν εμφανιζονται...
To ξέρω ζουζουνα μου αλλα απο το σπίτι μου τις κρατάει οπότε..κατι αλλο μαλλον θα ειναι
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
θα το κανω απο Δευτερα ομως...που θα ειμαι στο γραφειο
Ευχαριστω!
Συγκεντρώσου τώρα στον καλοπισμό της Σεμελοσουρλουλούς μας

Αχχ το πουδρενιο μωρο μας Γιούλη...θα σκίσει και φέτος ειμαι σιγουρότατη !!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Iντα'καμες στο mega?Νεκταρια το mega ειναι Μεσογειων 117 διπλα ακριβως απο το Ερρικος Ντυναν...εκει ημουν πριν...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Iντα'καμες στο mega?
Κεφτεδάκια στον ομορφο κόσμο το πρωί...
Τι λες μαρη κουνελίνα ;;;;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου...Iντα'καμες στο mega?
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου...
Ωχ περαστικά σας, νομιζα ειχες παει στο αφιέρωμα που θα κάνανε στο mega ...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε...Ωχ περαστικά σας, νομιζα ειχες παει στο αφιέρωμα που θα κάνανε στο mega ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool