10η και 11η Έκθεση Γάτας

Τελια αιθουσα,ολα πολυ ανετα και καλητερα απο περση(κατα την γνομη μου).Καλη επετηχια σε ολους!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπιτέλους πήρα τις αφίσες!

Πάντως, συγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά δεν έχω ξαναπάει σε έκθεση γάτας, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με τις ώρες επίσκεψης.
Τα γατάκια είναι στα κλουβιά τους συνέχεια από τις 11:00 μέχρι τις 18:30 εκτός από την ώρα που τα ελέγχουν οι κριτές;

Ειναι μία αίθουσα όπου κλουβια είναι τοποθετημένα σε σχήμα τετράγωνο . Κάθε τετράγωνο και μία κατηγορία-ράτσα γάτας.
Οι γάτες βρίσκονται μέσα στο κλουβί καθόλη την διάρκεια της έκθεσης.Βγαίνουν μόνο με τον στιούαρτ=βοηθό κριτή που θα έρθει να το πάρει για να το πάει στο ρινκ του κριτή για να περάσει από κρίση. μετά το ξαναγυρνάνε πίσω στο κλουβί του. Ιδανική και καλύτερη ώρα της έκθεσης μεσημέρι Κυριακής για να δεις πρώτα τις γάτες που υπάρχουν στον χώρο και μετά γύρω στις 15.00-16.00 όταν ξεκινούν οι τελικές κρίσεις μεταξύ των καλύτερων δειγμάτων της κάθε κατηγορίας και αναδεικνύονται τα καλύτερα της έκθεσης όπου και θα πάρουν βραβείο=κύπελλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τη βοήθεια της Γιούλης και της Νεκταρίας θα υπάρχει αύριο στην έκθεση μια μικρή έκπληξη από εμένα . ;)

θα χαρώ πολύ να δω τα 'γούνινα' μοντελάκια μας αύριο από κοντά :up:

Μαnu?:up::D

Τωρα ουλοι ειναι στην εκθεση κι εγω ζηλευω...:(

Δεν θα ερθεις μαρη κουνελα;;;Εγω δανειστηκα λεφτα για να παω,δεν ηθελα να το χασω με τιποτα!!!

Δεν θα ερθεις μαρη κουνελα;;;Εγω δανειστηκα λεφτα για να παω,δεν ηθελα να το χασω με τιποτα!!!
Εσυ ομως θα πας οδικος,εγω πρεπει να παρω καραβι=40 ευρω και δεν εχω μια...Ασε που εκατσε και η στειρωση της Σελινας και που να αφησω το μωρο μου μονο του στην αναρρωση?:/:
Θα παω ομως τον Απριλιο...Θα ερθεις?

Όλα ήταν τέλεια,χορτάσαμε γατοφατσούλες:up::up:και τα κλουβάκια παραμυθένια είχαν όλοι πολύ φαντασία.Είδα και από κοντά όλα μας τα μωρά,της Γιούλης την Σεμέλη,μια θεά όπως πάντα:inlove:,της Δώρας την Breena και τον Yogi,πανέμορφα και τα 2:D,αλλά και πολλά άλλα,τον Πέρση μας,τον Σεβάχ που είχε αγχωθεί ο καημένος και φυσικά όλα τα επιβλητικά Κουνάκια:up:και πολλά ακόμα που ξεχνάω,δεν ήξερες ποιο να πρωτοκοιτάξεις.Συγχαρητήρια σε όλους!!

Αχ τι κρίμα...εγώ εδώ άρρωστη κι εσείς στην έκθεση...άσε που μόνο με αεροπλάνο θα ερχόμουν (κοστίζει και 100 ευρώ)κι έχω μια τρομάρα με δαύτα γιατί μια φορά είπαμε αμαν να φτάσουμε στην Κέρκυρα λόγω καιρού και κάναμε βόλτες πάνω από το ποντικονήσι για καμιά ώρα...:lol::lol::lol:Και τελείωναν και τα καύσιμα....και κουνούσε...οπότε δεν προκαλώ ξανά την τύχη μου...:):)Την άνοιξη που θα΄χει καλύτερο καιρό θα το σκεφτώ.​

οντως ξετρελαθηκαμε με ολα τα γατουλονια!:happy:
η αιθουσα ηταν ανετη και βολικη.
καλα εμενα η αδυναμια μου ειναι τα μειν κουν (αυτος ο sebastian ολα τα λεφτα) και τα ragdoll (o ocean ενας κουκλος). αλλα τρελαθηκα και με τη σεμελη -σα πριγκιπισσα καθοταν η ατιμη-ψυχουλα μου ομορφη...πρεπει να εχει τρομερο χαρακτηρα.
επισης πανεμορφα ηταν της Δωρας -του νορβηγικου δασους (Δωρα πλακα ειχε ετσι οπως γνωριστηκαμε:lol::lol:)
ευχομαι καλη δυναμη σε ολους και καλη συνεχεια.

(να μαθουμε ποτε θα ξαναγινει εκθεση )

υ.γ. Μαρακι..Γατσιου.που με γνωρισες ατιμη??? αχχαχαχα! καλα τελικα εισαι πιο κουκλιτσα απο κοντα!!! χαρηκα πολυ!

μερικες φωτογραφιες που τραβηξα απο την εκθεση https://www.facebook.com/#/album.php?page=1&aid=121974&id=533636887

Αχ τυχερές! :P:P:P Ελπίζω να περάσατε ΤΕΛΕΙΑ!!! :D Τις φώτος αυτές θέλω να τις δω μήπως μπορείς να τις ανεβάσεις εδώ; :redface: Δεν έχω facebook.. :rolleyes: Πλιιιιιιιιιιζ! :rolleyes:

εμεις ανυπομονουμε να παμε σημερα το μεσημερακι!!!!!:up::up:

οντως ξετρελαθηκαμε με ολα τα γατουλονια!:happy:
η αιθουσα ηταν ανετη και βολικη.
καλα εμενα η αδυναμια μου ειναι τα μειν κουν (αυτος ο sebastian ολα τα λεφτα) και τα ragdoll (o ocean ενας κουκλος). αλλα τρελαθηκα και με τη σεμελη -σα πριγκιπισσα καθοταν η ατιμη-ψυχουλα μου ομορφη...πρεπει να εχει τρομερο χαρακτηρα.
επισης πανεμορφα ηταν της Δωρας -του νορβηγικου δασους (Δωρα πλακα ειχε ετσι οπως γνωριστηκαμε:lol::lol:)
ευχομαι καλη δυναμη σε ολους και καλη συνεχεια.

(να μαθουμε ποτε θα ξαναγινει εκθεση )

υ.γ. Μαρακι..Γατσιου.που με γνωρισες ατιμη??? αχχαχαχα! καλα τελικα εισαι πιο κουκλιτσα απο κοντα!!! χαρηκα πολυ!

μερικες φωτογραφιες που τραβηξα απο την εκθεση https://www.facebook.com/#/album.php?page=1&aid=121974&id=533636887
σε εκανα add!:D

μέχρι τι ώρα ειναι η εκθεση σήμερα;

Καμια φωτογραφιτσα εδω,για εμας που δεν εχουμε λογαριασμο στο fb?????:rolleyes::rolleyes:
(και δεν κατορθωσαμε να παμε στην εκθεση:redface::redface::(:cry:)

Καμια φωτογραφιτσα εδω,για εμας που δεν εχουμε λογαριασμο στο fb?????:rolleyes::rolleyes:
(και δεν κατορθωσαμε να παμε στην εκθεση:redface::redface::(:cry:)
Marzep είμαι μαζί σου!! :(

Ηταν πααααααρα πολυ ωραια..χορτασαμε γατοφατσουλες:Dη αιθουσα ηταν παρα πολυ ωραια..αν και ΠΟΛΥ κουραστικα για εμας που διαγωνιζομασταν αξιζε τον κοπο:D

Ηταν πααααααρα πολυ ωραια..χορτασαμε γατοφατσουλες:Dη αιθουσα ηταν παρα πολυ ωραια..αν και ΠΟΛΥ κουραστικα για εμας που διαγωνιζομασταν αξιζε τον κοπο:D
πως τα πηγατε ηλιαννα???

πως τα πηγατε ηλιαννα???

για 1η φορα μπορω να πω τελεια..:Dαν και ειμασταν ψιλοξυρισμενες ο κριτης ενθουσιαστηκε..πηραμε και τις 2 μερες excellent 1 και την 2η πηραμε και CAP:happy:..αν καταλαβα καλα με 3 CAP γινεται πρωταθλητρια:hmm:αν κανω λαθος διορθωστε με..μετα μας συγκριναν με ενα αλλο περσικο απο εκτροφειο ομως αλλα πηρε το κυπελο η αλλη λογω του οτι η δικια μας δεν ειχε τελεια αναπτυξει την τριχα της..δεν πειραζει..την επομενη φορα:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back