Hlianna
Διάσημο μέλος
Hλιαννα ποιοι εισασταν εσεις;; τις περισσοτερες φωτο τις εβγαλε η μικρη και οχι εγω.. Εγω ασχολιομουν με τον γαμπρουλη μου και δεν ειχα ματια για αλλον..![]()
ημουν διπλα απο τον γκριζλι τον αδερφο του σεβαχ..κοντα στον φιλοζωικο χαλανδριου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

Συγνωμη παιδια για την ποιοτητα,ο φωτισμος ηταν χαλια για φωτογραφίες

Υ.Γ.: Το μουκελάκι μας είναι μια γλύκα,κουκλάκι ζωγραφιστό
Παιδιά φανταστείτε φάση: βλέπω άνθρωπο 10 χρονια μεγαλύτερό μου και σκέφτομαι γούτσου γούτσου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μακάρι να την είχα κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να περάσατε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Σαββατοκυριακό της ζωής!!!!!υπεροχη η εκθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα δεν αναγνωρισα πολλά προσωπαομως ειχα την χαρα να γνωρισω απο κοντα την δωρα, την νονικα, την σιμωνη, την ναταλια, την ηλιανα(συγνωμη αν ξεχασα καποια) ελπιζω την επομενη φορα εκτος απο τα υπεροχα γατακια να γνωρισω περισσοτερες γατομαμαδες
![]()

Αν όχι το ΤΕΛΕΙΟ! 

Hlianna
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

.. που να ξερουν οτι ανετα την περνανε για αδελφουλα σου και μαλιστα μικροτερη

H Breena μας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνωμη παιδια για την ποιοτητα,ο φωτισμος ηταν χαλια για φωτογραφίες
Υ.Γ.: Το μουκελάκι μας είναι μια γλύκα,κουκλάκι ζωγραφιστόΠαιδιά φανταστείτε φάση: βλέπω άνθρωπο 10 χρονια μεγαλύτερό μου και σκέφτομαι γούτσου γούτσου
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Έγινε καταλαθος![]()
Τέλεια καλύπτρα για το πρόσωπο!Φαίνεται σα να έγινε καταλάθος!!
Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η η Μπρίνα!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστινα μην λες τετοια παιδι μου ..θα μας φαει η Δωρα ..ασε που πρεπει να διατηρησει και ενα image του στυλ..κακια εκτροφεας....που να ξερουν οτι ανετα την περνανε για αδελφουλα σου και μαλιστα μικροτερη
![]()

Δε με νοιαζει
Εγω το ειπα,γιατί θα 'σκαγα
lilian
Δραστήριο μέλος

o yo yo τα πήρε όλα κι έφυγε

κι η Αναστασία-aurora πανέμορφο το μωρακιμου
φωτο αύριοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια;Μπράβο το μωρό μουΚαλησπέρα, κάναμε και εμείς μια ωραία γατοθεραπεία !!!!!Συγχαρητήρια σε όλα τα γατούλια ήταν όλα υπέροχα
o yo yo τα πήρε όλα κι έφυγεκι η Αναστασία-aurora πανέμορφο το μωρακιμου
φωτο αύριο
Εγω δεν έκατσα στην απονομή,ήθελε ο μπαμπάς να δει τον αγώνα

, θα σας δω αύριο και μάλλον θα έχω και καμιά εικοσαριά σελίδες να διαβάσω! 
Ευχαριστώ Χριστινάκι, Ρία, Αντωνία (ελπίζω να μην ξέχασα καμία
) για τις φοβερές φώτος!! 
Καληνύχτα!!! 
moukelis
Επιφανές μέλος
Τα πηγαμε πολυ καλα για πρωτη μας φορα.Την πρωτη μερα η Breena πηρε Ex1,NOM και το Βest in Show στην κατηγορια Junior.Δυστυχως Best of Best δεν εγινε για να προχωρησει κι αλλο...Ο Υοgi χτες πηρε Εχ1,ΝΟΜ και διαγωνιστηκε με τη Breena για Best in Show Junior,απο την οποια ηττηθηκε.
Σημερα πηραν και οι δυο EX1,NOM,ο Yogi Best in Show Junior και Best of the Best την πρωτη θεση στα γατακια.Ειμαι πολυ χαρουμενη,δεν το περιμενα!
Φωτογραφίες αυριο γιατι ειμαι πτωμα κι εχουμε αυριο ταξιδι...Παρτε μονο ενα μεζε:
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι να πρωτοκανω παραθεση?
ΣΕΜΕΛΗ-->ΘΕΑ τα εχω παιξει με τον Garfield στο κλουβι! Τοπ η διακοσμηση λεμε! Γιουλη κουκλιτσα!
ΥΟΥΟ Μανουλομανουλο με απιστευτη φωτογενεια και η διακοσμηση με τα ξωτικα-καθολου τυχαια-ολα τα λεφτα!
Περσης κουκλος!
Ολα οφθαλμολουτρο!
Τι να πω?Δεν εχω λογια!Εχω σκασει απο τη ζηλεια που δε σας γνωρισα!
lilian
Δραστήριο μέλος
Τι ωρα έφυγες Χριστινάκη και δεν σε γνώρισα κοριτσάκι μου;Αλήθεια;Μπράβο το μωρό μουΕγω δεν έκατσα στην απονομή,ήθελε ο μπαμπάς να δει τον αγώνα
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λιποθυμω.......και βλεπω νορβηγικα αστερακια!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γιατι κοριτσι μας κρυβεις το προσωπακι σου? Η μαμα μου μου ειπε οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑΡΑ με γαλανα ματια,ασπρο δερμα και φυσικα ξανθα μαλλια!Επαθε πλακα!H Breena μας
![]()

Τετοιο αλαβαστρινο προσωπο και το κρυβεις?
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
τι πλασμα υπεροχο!!! νεραιδα!
αχ ανυπομονω να μαθουμε τι εγινε με τα βραβεια...αν και τα βραβεια ειναι τα ιδια τα γατια μας....
καλα Δωρα...τα δικα σου ειναι πολυ αρχοντικα γατια!
Hlianna
Διάσημο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

Μπράβο αγάπες μου,συγχαρητήριαΕυχαριστουμε πολυ τον όμιλο,τη Νεκταρια και τη Φωτεινη που μας εδωσαν την ευκαιρια να συμμετέχουμε σε μια τέτοια διοργάνωση.Να ευχαριστησουμε και τους κριτες μας,τους stewards,τους υπολοιπους εκθετες που χαιροταν για τις επιτυχιες των υπολοιπων λες και ηταν δικα τους γατες,τους επισκεπτες που εδειξαν κατανοηση οταν τρεχαμε σαν τρελοι,και οταν τους λεγαμε οτι δεν γινεται να αγγιζουν τα γατακια.Μπραβο και στα κοριτσια που εφεραν αδεσποτακια,φυλλαδια,ημερολογια,και εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να βοηθηθουν οσα περισσοτερα ζωακια γινεται.Πιο πολυ θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολο τον κοσμο που ηρθε και μας στηριξε.Γιατι αυτο ειναι το μεγαλυτερο βραβειο,η αγαπη καποιου που σε ξερει μονο μεσα απο ενα απροσωπο φορουμ,και χαιρεται με τη χαρα σου.
Τα πηγαμε πολυ καλα για πρωτη μας φορα.Την πρωτη μερα η Breena πηρε Ex1,NOM και το Βest in Show στην κατηγορια Junior.Δυστυχως Best of Best δεν εγινε για να προχωρησει κι αλλο...Ο Υοgi χτες πηρε Εχ1,ΝΟΜ και διαγωνιστηκε με τη Breena για Best in Show Junior,απο την οποια ηττηθηκε.
Σημερα πηραν και οι δυο EX1,NOM,ο Yogi Best in Show Junior και Best of the Best την πρωτη θεση στα γατακια.Ειμαι πολυ χαρουμενη,δεν το περιμενα!
Φωτογραφίες αυριο γιατι ειμαι πτωμα κι εχουμε αυριο ταξιδι...Παρτε μονο ενα μεζε:
![]()
![]()

ΈξιΤι ωρα έφυγες Χριστινάκη και δεν σε γνώρισα κοριτσάκι μου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool