Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:11 Η Πουπουλίνα: #801 30-11-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ημουν διπλα απο τον γρκριζλι τον αδερφο του σεβαχ..κοντα σε αυτον..γι αυτον λεω..ειχε και περσικα..αυτο το αβυσσηνιας δεν το πασπατευε πολυ..τα περσικα τα ειχε τσακισει..και πραγματικα πιστευω οτι αυτο το βλεμα ειναι προσωπικης του ικανοποιησης που το γατι του κερδιζει βραβεια και οχι θαυμασμου..και παραδειγμα θα σου δωσω την δωρα που τα νορβηγακια πηραν τοσα βραβεια ποσο καμαρωνε αλλα για τα γατια της και οχι επειδη πηρε τα βραβεια και πως τα ΄΄καμαρωνε αυτος΄΄..και θα σου δωσω παραδειγμα και απο μενα που εμενα απλα καταφερε και πηρε το pedigree πηρε παρα πολυ καλα σχολια απο τους κριτες πηραμε και το CAP παρολο που ειμασταν τσουρομαδημενες..και δηλαδη που δεν πηραμε βραβειο τι?θα την αγαπαω λιγοτερο?να δεις πως τα πεταγε μεσα στο κλουβι αυτα που δεν κερδιζαν δεν εχεις ιδεα.. Click για ανάπτυξη... ναι........συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λες για αυτον...πρωτη το σχολιασα στην zbeebz......ειχε ενα απαραδεκτο στυλακι...τον σιχαθηκα απο την πρωτη στιγμη...και καποιους αλλους βεβαια,ευτυχως οχι απο εμας...αυτο που θελω να πω ειναι οτι οντως οι "δικοι μας"......ηταν οι αξιοπρεπεστεροι και οι πιο σοβαροι.......(και πιστεψε με...εγω δεν χαριζω καστανα...τα λεω χυμα..).και χαρηκα παρα πολυ για αυτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Felice έγραψε: #802 30-11-09 01:21 Η παρέα του My cat Εγώ πάλι είπα αντί για γάτες να σας βάλω την πολύ ωραία παρέα του my cat. Όλη την ώρα τα κορίτσια ήταν μία μεγάλη παρέα. Μπράβο πολύ σας χάρηκα. Σε περίπτωση που κάποιο κορίτσι δεν επιθυμεί να φαίνεται σεβαστό,στείλτε μου πμ και θα σβήσω την φώτο αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:24 Η Πουπουλίνα: #803 30-11-09 01:24 βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #804 30-11-09 01:29 Παιδιά συγχαρητήρια κι από εδώ σε όλα τα γατάκια που συμμετείχαν στην έκθεση και όχι μόνο στα γατάκια ράτσας αλλά και τα ημιαιμάκια που μας έδωσαν μεγάλες χαρές. Μάλιστα είχαμε και μια υιοθεσία τέλεια σε ένα από τα γατάκια της Βίκυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:32 Η Felice έγραψε: #805 30-11-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Click για ανάπτυξη... Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Πουπουλίνα: #806 30-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... οχι αγαπουλα....εγω,κανενα προβλημα δεν εχω.........εκεινη την ωρα,ειχαμε μια πολυ σοβαρη συζητηση.με την Δωρα και την Ελενα...για αυτο δεν το πηρα πρεφα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Μυρτω4038: #807 30-11-09 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Hlianna έγραψε: #808 30-11-09 01:36 Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ημουν διπλα απο τον γρκριζλι τον αδερφο του σεβαχ..κοντα σε αυτον..γι αυτον λεω..ειχε και περσικα..αυτο το αβυσσηνιας δεν το πασπατευε πολυ..τα περσικα τα ειχε τσακισει..και πραγματικα πιστευω οτι αυτο το βλεμα ειναι προσωπικης του ικανοποιησης που το γατι του κερδιζει βραβεια και οχι θαυμασμου..και παραδειγμα θα σου δωσω την δωρα που τα νορβηγακια πηραν τοσα βραβεια ποσο καμαρωνε αλλα για τα γατια της και οχι επειδη πηρε τα βραβεια και πως τα ΄΄καμαρωνε αυτος΄΄..και θα σου δωσω παραδειγμα και απο μενα που εμενα απλα καταφερε και πηρε το pedigree πηρε παρα πολυ καλα σχολια απο τους κριτες πηραμε και το CAP παρολο που ειμασταν τσουρομαδημενες..και δηλαδη που δεν πηραμε βραβειο τι?θα την αγαπαω λιγοτερο?να δεις πως τα πεταγε μεσα στο κλουβι αυτα που δεν κερδιζαν δεν εχεις ιδεα.. Click για ανάπτυξη... ναι........συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λες για αυτον...πρωτη το σχολιασα στην zbeebz......ειχε ενα απαραδεκτο στυλακι...τον σιχαθηκα απο την πρωτη στιγμη...και καποιους αλλους βεβαια,ευτυχως οχι απο εμας...αυτο που θελω να πω ειναι οτι οντως οι "δικοι μας"......ηταν οι αξιοπρεπεστεροι και οι πιο σοβαροι.......(και πιστεψε με...εγω δεν χαριζω καστανα...τα λεω χυμα..).και χαρηκα παρα πολυ για αυτο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Felice έγραψε: #802 30-11-09 01:21 Η παρέα του My cat Εγώ πάλι είπα αντί για γάτες να σας βάλω την πολύ ωραία παρέα του my cat. Όλη την ώρα τα κορίτσια ήταν μία μεγάλη παρέα. Μπράβο πολύ σας χάρηκα. Σε περίπτωση που κάποιο κορίτσι δεν επιθυμεί να φαίνεται σεβαστό,στείλτε μου πμ και θα σβήσω την φώτο αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:24 Η Πουπουλίνα: #803 30-11-09 01:24 βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #804 30-11-09 01:29 Παιδιά συγχαρητήρια κι από εδώ σε όλα τα γατάκια που συμμετείχαν στην έκθεση και όχι μόνο στα γατάκια ράτσας αλλά και τα ημιαιμάκια που μας έδωσαν μεγάλες χαρές. Μάλιστα είχαμε και μια υιοθεσία τέλεια σε ένα από τα γατάκια της Βίκυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:32 Η Felice έγραψε: #805 30-11-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Click για ανάπτυξη... Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Πουπουλίνα: #806 30-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... οχι αγαπουλα....εγω,κανενα προβλημα δεν εχω.........εκεινη την ωρα,ειχαμε μια πολυ σοβαρη συζητηση.με την Δωρα και την Ελενα...για αυτο δεν το πηρα πρεφα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Μυρτω4038: #807 30-11-09 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Hlianna έγραψε: #808 30-11-09 01:36 Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η παρέα του My cat Εγώ πάλι είπα αντί για γάτες να σας βάλω την πολύ ωραία παρέα του my cat. Όλη την ώρα τα κορίτσια ήταν μία μεγάλη παρέα. Μπράβο πολύ σας χάρηκα. Σε περίπτωση που κάποιο κορίτσι δεν επιθυμεί να φαίνεται σεβαστό,στείλτε μου πμ και θα σβήσω την φώτο αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:24 Η Πουπουλίνα: #803 30-11-09 01:24 βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #804 30-11-09 01:29 Παιδιά συγχαρητήρια κι από εδώ σε όλα τα γατάκια που συμμετείχαν στην έκθεση και όχι μόνο στα γατάκια ράτσας αλλά και τα ημιαιμάκια που μας έδωσαν μεγάλες χαρές. Μάλιστα είχαμε και μια υιοθεσία τέλεια σε ένα από τα γατάκια της Βίκυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:32 Η Felice έγραψε: #805 30-11-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Click για ανάπτυξη... Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Πουπουλίνα: #806 30-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... οχι αγαπουλα....εγω,κανενα προβλημα δεν εχω.........εκεινη την ωρα,ειχαμε μια πολυ σοβαρη συζητηση.με την Δωρα και την Ελενα...για αυτο δεν το πηρα πρεφα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Μυρτω4038: #807 30-11-09 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Hlianna έγραψε: #808 30-11-09 01:36 Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #804 30-11-09 01:29 Παιδιά συγχαρητήρια κι από εδώ σε όλα τα γατάκια που συμμετείχαν στην έκθεση και όχι μόνο στα γατάκια ράτσας αλλά και τα ημιαιμάκια που μας έδωσαν μεγάλες χαρές. Μάλιστα είχαμε και μια υιοθεσία τέλεια σε ένα από τα γατάκια της Βίκυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:32 Η Felice έγραψε: #805 30-11-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Click για ανάπτυξη... Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Πουπουλίνα: #806 30-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... οχι αγαπουλα....εγω,κανενα προβλημα δεν εχω.........εκεινη την ωρα,ειχαμε μια πολυ σοβαρη συζητηση.με την Δωρα και την Ελενα...για αυτο δεν το πηρα πρεφα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Μυρτω4038: #807 30-11-09 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Hlianna έγραψε: #808 30-11-09 01:36 Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά συγχαρητήρια κι από εδώ σε όλα τα γατάκια που συμμετείχαν στην έκθεση και όχι μόνο στα γατάκια ράτσας αλλά και τα ημιαιμάκια που μας έδωσαν μεγάλες χαρές. Μάλιστα είχαμε και μια υιοθεσία τέλεια σε ένα από τα γατάκια της Βίκυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:32 Η Felice έγραψε: #805 30-11-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Click για ανάπτυξη... Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Πουπουλίνα: #806 30-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... οχι αγαπουλα....εγω,κανενα προβλημα δεν εχω.........εκεινη την ωρα,ειχαμε μια πολυ σοβαρη συζητηση.με την Δωρα και την Ελενα...για αυτο δεν το πηρα πρεφα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Μυρτω4038: #807 30-11-09 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Hlianna έγραψε: #808 30-11-09 01:36 Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε υπουλο πλασμα.........ποτε τις τραβηξες αυτες...και δεν το πηρα πρεφα??????? Click για ανάπτυξη... Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Πουπουλίνα: #806 30-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... οχι αγαπουλα....εγω,κανενα προβλημα δεν εχω.........εκεινη την ωρα,ειχαμε μια πολυ σοβαρη συζητηση.με την Δωρα και την Ελενα...για αυτο δεν το πηρα πρεφα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Μυρτω4038: #807 30-11-09 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Hlianna έγραψε: #808 30-11-09 01:36 Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... οχι αγαπουλα....εγω,κανενα προβλημα δεν εχω.........εκεινη την ωρα,ειχαμε μια πολυ σοβαρη συζητηση.με την Δωρα και την Ελενα...για αυτο δεν το πηρα πρεφα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Μυρτω4038: #807 30-11-09 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Hlianna έγραψε: #808 30-11-09 01:36 Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε σύ αφού σας έβγαλα από την μία και μετά πήγα και από την άλλη . Δεν είδες την Νίκη που μου έδωσε και την δικιά της και σας έβγαζα και μαυτήν? Αμα υπάρχει πρόβλημα πες μου και θα τις βγάλω. Εγώ μόνο έμεινα με τον καημο που δεν βγήκα παρέα μαζί σας. Φιλάκια P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:36 Η Hlianna έγραψε: #808 30-11-09 01:36 Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Felice έγραψε: #809 30-11-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Λέττα και εγώ έχω παρόμοιες φωτογραφίες! Δυστυχώς δεν είσαι ούτε σ'αυτές. Η Nonika ήρθε αργότερα αφού πιά είχες φύγει εσύ, όσο για την Δώρα ....δεν την βλέπεις στις φωτό;;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Δώρα η κοπέλα με το μπλέ ? ή το μαύρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Hlianna έγραψε: #810 30-11-09 01:44 μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρεσει που ψαχνομαστε μεσω φωτο..αχ0α0χα0χ0α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:44 Η Πουπουλίνα: #811 30-11-09 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Πουπουλινα ποια εισαι στις φωτο? Click για ανάπτυξη... καλα.....εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!.....ειμαι αυτη με το ξανθο βαμμενο μαλλι.....και τα γυαλια στο κεφαλι....που ολη την ωρα μιλαει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:48 Η Hlianna έγραψε: #812 30-11-09 01:48 ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:51 Η Πουπουλίνα: #813 30-11-09 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ααααααα..θα σε μαλωσωαπο εκει σε μας ουτε να πατησεις?δεν σε ειδα καθολου..αμαν Click για ανάπτυξη... μωρε παντου πηγα...και πρεπει να εχω τραβηξει και φωτο των δικων σου...αλλα θα τις βαλω αυριο...το σαββατο φαντασου οτι ειμασταν απο τις 10.55.....μεχρι τις 5.30....και την κυριακη απο τις 11 παλι μεχρι τις 2.45....τα ειδα 100 φορες ολα τα γατσουλια...αλλα δεν ηξερα ποια εισαι εσυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #814 30-11-09 01:54 Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Επίσης βρε Γιάννα δεν πήρα είδηση ότι ήσουν εκεί με τα σκότις. Που καθόσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:01 Η Felice έγραψε: #815 30-11-09 02:01 Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:03 Η Πουπουλίνα: #816 30-11-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βρε εσείς!Τώρα θα ψάχνουμε η μία την άλλη? Καλά δεν είστε πτώματα από τη κουραση? Εγώ εδώ σας καληνυχτίζω. Θα συνεχίσω αύριο με τις υπόλοιπες συστάσεις. Click για ανάπτυξη... ναι...οντως...και εγω κουτουλαω...ασε που δεν καταλαβα ποια ειναι η...γιαννα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:54 Η Nonika έγραψε: #817 30-11-09 02:54 Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καθομαι και χαζευω τις φωτο και χαμογελαω σαν χαζο,περασα πολυ ωραια σημερα,πολλα γατουνια,πολλες συνφορουμιτισσες,τελεια!!!Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα ηταν καλυτερα βεβαια,ετρεχα απο κλουβι σε κλουβι και εψαχνα τις γατομαμαδες να τις γνωρισω ολες.Μερικα γατακια τα ειδα βιαστικα,(οπως το αβυσσηνιας πχ,)και τις γατομαμαδες δεν προλαβα να τις μιλησω οσο ηθελα,ελπιζω τον απριλιο να ξαναρθω και να κατσω οοοοολη μερα για να σας χορτασω ολες!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω την σιμωνη και την νονικα δεν τις γνωρισα..αμαν Click για ανάπτυξη... Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Αρχική Δημοσίευση από Felice: P.S.θέλω να ρωτήσω που ήταν η Δώρα και η Νόνικα? Εσκασα όταν διάβασα ότι ήταν και αυτές εκεί και δεν κατάφερα να τους πώ ένα γειά. Click για ανάπτυξη... Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:57 Η Nonika έγραψε: #818 30-11-09 02:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά επειδή δεν βρίσκω το θέμα της Όλιας να πω επίσης συγχαρητήρια και στην Θένια για την υπέροχη βρετανίδα της η οποία φυσικά προτάθηκε από τους κριτές. Συγχαρητήρια και για τον Φλάβι της Ηλιάννας. Click για ανάπτυξη... Ηταν πανεμορφα και τα δυο γατουλια,συγχαρητηρια κοριτσια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 02:58 Η Hlianna έγραψε: #819 30-11-09 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ηρθα στο κλουβακι του γατουνιου σου-κουκλι!!!- αλλα δεν ησουν εκει,τη Γκριζλομαμα τη γνωρισα,που ετρεχες μαρη;;; Μολις ηρθαμε ρωτησα που εισαι αλλα ειχες φυγει ρε γμτ. Click για ανάπτυξη... δεν ξερωωω..μπορει να ημουν σε κανα κλουβι..αμαααααανπφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 03:01 Η Nonika έγραψε: #820 30-11-09 03:01 Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μηπως ησουν απεναντι στην Ολια;Γιατι προς τα εκει κοιτουσε η Γκριζλομαμα και σ'εψαχνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.