10η και 11η Έκθεση Γάτας

είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος :cool:

Ααα το παίδι μου!!!!
Άσε φύγαμε τόσο γρήγορα και ξέχασα να τις πάρω τις φωτογραφίες! Πάλι καλά που είχε μείνει η αδερφή μου! Ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες Νίκο.

Το Τρουφίνι ήρθε μόνο για μία ωρίτσα για να τον δει η Δώρα και μετά επέστρεψε στην βάση του.[/quote]

να είστε καλά παιδιά , χαρά μου είναι η χαρά σας που σας άρεσαν. Νόμιζα ότι το είχατε φέρει για έκθεση και γύριζα τα κλουβάκια να το βρω :lol::lol:

Χριστινα ο Τρουφας δε μπορει να θεωρηθει Thai γιατι η ουριτσα του ειναι κοντη και γυριστη.;)
Νικο δεν ειναι κουκλι το μωρο μας;Χτες με συγκινησαν πολυ τα παιδια που μου τον εφεραν και μας εφεραν και το λουρακι του το μωρουδιακο...

τέλειο είναι!!! ίδιο σουλούπι με τη δικιά μου , μετά είδα τη κοντή ουρίτσα;) μήπως να της την κόψω και γω :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικά υπέροχη η έκθεση , τα συγχαρητήρια μου και από εμένα με τη σειρά μου σε όσους έκαναν τόση δουλειά στην οργάνωσή της. Ηταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να φωτογραφίζω τόσα πολλά και πανέμορφα γατάκια το διήμερο που μας πέρασε.

Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για την υπομονή που έδειξε σε όλη την έκθεση η γάτα Αβυσσινίας , πραγματικά όπως την άφηνες έμενε χωρίς κανένα παράπονο.

https://www.pbase.com/drf/image/119859290

είχε μόνο ένα .. επισκεπτάκι, ήταν πολύ ήσυχος σιαμέζος :cool:
https://www.pbase.com/drf/image/119859310
Νικο η δουλεια που εκανες δεν παιζεται!! Το σκηνικο σου και οι φωτογραφιες ηταν ΑΨΟΓΕΣ! τον εφαγες το Βουλγαρο στη προπερσινη εκθεση;):up:
με εφαγε η Δωρα να ερθω να φωτογραφισω τη μικρη...αλλα φοβηθηκα οτι θα αναστατωνοταν πολυ...καθε φορα που την μπαινοβγαζα απο το σκηνακι της μου ψιλοεκλαιγε μετα:/:
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικο η δουλεια που εκανες δεν παιζεται!! Το σκηνικο σου και οι φωτογραφιες ηταν ΑΨΟΓΕΣ! τον εφαγες το Βουλγαρο στη προπερσινη εκθεση;):up:
Εγω μονο 2 μπορω να δω...:/:

και στη Φωτεινη την ακουραστη γραμματεα του Ομιλου! Ενα μεγαλο μπραβο που ακουραστα και με μεγαλη αγαπη, υπευθυνοτητα και μερακι αλλα το πιο σημαντικο με ενα πλατυ χαμογελο στηριξε και υποστηριξε την Εκθεση!
Νεταρια!! η Φωτεινη ειναι διαμαντι!!! :)
Οσο για τις γατες σου Φωτεινη κερδισαν ολο το κοινο!
Ακομα και τους γεροπαραξενους γονεις μου:redface::PΑυτες ειναι γατες μου ειπαν:lol:γιατι οι δικες σου νομιζεις οτι θα πεσουν και θα σπασουν:lol:

Λεττακι θυμασαι τι ειχες πει για το Σηφη μου? Ειχε και φετος αρλεκινακι ε?
Ναι ναι !μου φαίνεται ότι είδα. :D
Καλά βέβαια σαν την ουρά του Σήφη δεν έχω ματαδεί
ΠΟΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!;);)

Ναι ναι !μου φαίνεται ότι είδα. :D
Καλά βέβαια σαν την ουρά του Σήφη δεν έχω ματαδεί
ΠΟΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!;);)
Επειδη εχει το κενο ασπρο?:hmm:

Επειδη εχει το κενο ασπρο?:hmm:
Ναι η ουρά του είναι ΠΟΛΥ σπάνια να το ξερεις.
Εγώ τόσα χρόνια πρώτη μου φορά είναι που βλέπω τέτοια ουρά.;)

Ναι η ουρά του είναι ΠΟΛΥ σπάνια να το ξερεις.
Εγώ τόσα χρόνια πρώτη μου φορά είναι που βλέπω τέτοια ουρά.;)
Δηλαδη?Απο σχημα?Πες μου!:P

Ελα ρε σύ !!!! Εχεις δεί savannah απο κοντά??? Αχ! Πολύ ζηλεύω:(. Όταν τα είχα ανακαλύψει καταενθουσιάστηκα είχα ξετρελαθεί:up:. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα μία τέτοια δικιά μου λεοπάρδαλη αλλά μετά ανακάλυψα μαζί και την τιμή τους και λιποθύμησα.
Αυτά που είχες δεί πόσο τα είχανε? Εχω διαβάσει για τεράστια ποσά. Αμάξι παίρνεις. Αληθεύουν?

Ηλιάνα είδες ?!! Θυμάσαι που λέγαμε γιαυτά ?;)

ναιιιιι...με το που την ειδα εσενα σκεφτηκα:Dπαντως εγω θα ηθελα σπιτι μου ενα γατι σαν τον sebastian..θεος...

με εφαγε η Δωρα να ερθω να φωτογραφισω τη μικρη...αλλα φοβηθηκα οτι θα αναστατωνοταν πολυ...καθε φορα που την μπαινοβγαζα απο το σκηνακι της μου ψιλοεκλαιγε μετα:/:
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ!

Σε ευχαριστώ πολύ Γιούλη , το σκηνικό να εισαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα είναι πολύ καλύτερο , είναι πολύ μικρο-παραμέτροι τους οποίους δεν τους είχα σκεφθεί οπότε επιφυλάσσομαι για κάτι καλύτερο στις επόμενες εκθέσεις .. ;)

Για το Σεμελάκι εάν φοβόταν ίσως να μη μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια μιας και δε θα ήταν ήρεμη, η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα γατιά καθίσαν ήσυχα εκεί πέρα (νομίζω τα περσάκια ήταν τα πιο συνεργάσιμα)

αλήθεια υπάρχουν πουθενά δείγματά του συνάδελφου από εκεί..; :rolleyes:

;)

ναιιιιι...με το που την ειδα εσενα σκεφτηκα:Dπαντως εγω θα ηθελα σπιτι μου ενα γατι σαν τον sebastian..θεος...

Θεός πραγματικά!:inlove::inlove:
sebastian.jpg

Μπορεί να γράψει κάποιος αναλυτικά τα βραβεία, δηλαδή ποιό γατί πήρε ποιό;:hmm:
Νίκο υπάρχει τρόπος να δούμε τις μοναδικές φωτογραφίες που έβγαλες στην Έκθεση; :redface::)

Σε ευχαριστώ πολύ Γιούλη , το σκηνικό να εισαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα είναι πολύ καλύτερο , είναι πολύ μικρο-παραμέτροι τους οποίους δεν τους είχα σκεφθεί οπότε επιφυλάσσομαι για κάτι καλύτερο στις επόμενες εκθέσεις .. ;)

Για το Σεμελάκι εάν φοβόταν ίσως να μη μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια μιας και δε θα ήταν ήρεμη, η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα γατιά καθίσαν ήσυχα εκεί πέρα (νομίζω τα περσάκια ήταν τα πιο συνεργάσιμα)

αλήθεια υπάρχουν πουθενά δείγματά του συνάδελφου από εκεί..; :rolleyes:

;)
τα εχει η Νεκταρια;):)
μωρε δεν θα αγριευε...απλα θα καθοταν μαζεμενη και συνεσταλμενη...και φοβισμενη...

Θεός πραγματικά!:inlove::inlove:
sebastian.jpg

Μπορεί να γράψει κάποιος αναλυτικά τα βραβεία, δηλαδή ποιό γατί πήρε ποιό;:hmm:
Νίκο υπάρχει τρόπος να δούμε τις μοναδικές φωτογραφίες που έβγαλες στην Έκθεση; :redface::)
Συγνώμη αυτό δεν είναι της Νεκταρίας το Μαιν κούν?
Εγώ για τα savannah έλεγα.

Συγνώμη αυτό δεν είναι της Νεκταρίας το Μαιν κούν?
Εγώ για τα savannah έλεγα.
ειναι εκτροφη της Νεκταριας και τον εχει μια μια κυρια:)ΘΕΟΣ:up:

Κοιτάζω εδώ και ώρα τις φωτογραφίες και δεν τις χορταίνω. Πανέμορφα όλα τους:)
Μπράβο σε όλα τα γατόνια, σ'αυτά που κέρδισαν αλλά και σ'αυτά που δεν κέρδισαν.

Χάρηκα πολύ επίσης για το αδεσποτάκι της Βίκυς. Μελίνα μήπως ξέρεις αν έγινε κάτι με τον Apricot της Πασκάλ ?

ΥΓ. Θα ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη να μου φέρει μια γάτα Αβησσυνίας :lol:

;:hmm:

Νίκη θα ανεβάσω δείγματα σύντομα από τις απονομές :)

Αλλη καταπληκτκη ατακα.
η bunny - Χριστινα ειχε φερει μια ξαδελφουλα της μικρη...
ρωταει λοιπον το κοριτσακι....αυτες τις γατουλες που τις βρηκατε? :D
Τις φεραμε απο αλλες χωρες της λεω...
Αααα:hmm:....κανει η μικρη...
και μετα θα τις επιστρεψετε?
:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

δεν ξερωωω..και ηθελα να σου πω και απο κοντα για την biokats..:lol::lol:σου το εχω πει 1000 φορες στο φορουμ να στο ελεγα και απο κοντα:lol:

Τσου...κι αμα με πεις ποια ειναι η φατσα ποιανης σχεδον τιποτα δε θυμαμαι...Εχω ενα κατιτις με τη μνημη.:lol:Καμια φωτογραφια δεν εχεις που να σε δειχνει;

Ασε,κι εγω αυτες που τις ειδα μονο για κανενα 5λεπτο δεν τις θυμαμαι στο προσωπο:redface:,μονο αυτα που ειπαμε.:lol::rolleyes:

Βαλτε κι αλλες φωτο κοριτσια,δεν χορταινω να ξανα-βλεπω τα γατουνια!!!!!:up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ασε,κι εγω αυτες που τις ειδα μονο για κανενα 5λεπτο δεν τις θυμαμαι στο προσωπο:redface:,μονο αυτα που ειπαμε.:lol::rolleyes:

Βαλτε κι αλλες φωτο κοριτσια,δεν χορταινω να ξανα-βλεπω τα γατουνια!!!!!:up::up:
σου εχω κατι λουκουμια!!!
;):up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back