10η και 11η Έκθεση Γάτας

Ο Gandalf μοιάζει πάρα πολύ με Nebelung (τέτοια δεν είχε στην έκθεση) αλλά είναι καθαρόαιμος ταράτσας :lol:
Αν τον πάω, θα συμμετάσχει στην κατηγορία Γάτα Σπιτιού :)

Επίσης να προσθέσω ότι ξεχώρισαν και άλλες δυο ευχάριστες παρουσίες: οι γονείς της Ελενας :D:up:
Ο thanks αλλα εσκασα που δεν ηρθα κι εγω..:(

Αν ειναι ηρεμος ο gandalf να τον πας! Εγω σκεφτομαι να παω την Σελινα καποτε...Αλλα πρωτα θα την τεσταρω πως αντιδρα με πολυ κοσμο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλα ήταν τέλεια,χορτάσαμε γατοφατσούλεςκαι τα κλουβάκια παραμυθένια είχαν όλοι πολύ φαντασία.Είδα και από κοντά όλα μας τα μωρά,της Γιούλης την Σεμέλη,μια θεά όπως πάντα,της Δώρας την Breena και τον Yogi,πανέμορφα και τα 2,αλλά και πολλά άλλα,τον Πέρση μας,τον Σεβάχ που είχε αγχωθεί ο καημένος και φυσικά όλα τα επιβλητικά Κουνάκιακαι πολλά ακόμα που ξεχνάω,δεν ήξερες ποιο να πρωτοκοιτάξεις.Συγχαρητήρια σε όλους!!

Μαρία χθες όταν διαγωνιζόταν το λευκό με τα γαλανά μάτια από την Κύπρο ,πίσω μου στεκόταν δύο κοπέλες (μιά ξανθιά και μιά μελαχροινή) και άκουσα ότι έλεγαν ...."είναι ίδιο ο Φοίβος μας"...είπα να ρωτήσω μήπως ήσουν εσύ αλλά δίστασα μη κάνω γκάφα...:redface:
Τις είδα κάποια στιγμή ότι μιλούσαν με την Βίκυ(vickymoon).:hmm:
Ήσουν μία από τις δύο;;;:hmm:

Καλησπέρα, κάναμε και εμείς μια ωραία γατοθεραπεία !!!!!Συγχαρητήρια σε όλα τα γατούλια ήταν όλα υπέροχα
o yo yo τα πήρε όλα κι έφυγε κι η Αναστασία-aurora πανέμορφο το μωρακιμουφωτο αύριο

Πότε ήρθες Βιργινία και δεν σε είδα; Εμείς φύγαμε χθες γύρω στις 14.30 για να προλάβουμε το ΚΤΕΛ.:(

Αχχ! Κρίμα . Και εγώ ηρθα στην έκθεση περισσότερο για τα κορίτσια του my cat.
Τότε ραντεβού τον Απριλιο.
Και κοιτάξτε ε?!!!! άμα ξαναπάτε για φαγητό χτυπήστε και προς τα εδώ μήνυμα έτσι???.
Πολλά φιλάκια

Ναι μάλλον έγινε κακή συννενόηση Λέττα μου, τελικά είναι δύσκολο να τα οργανώσεις όλα όπως θες.Την άλλη φορά θα τα πούμε... "πιό χορταστικά και πιό αναλυτικά" ;)
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά!:up:
Και ιδού και η Δώρα και "η μαύρη χείρ";)
7a95afd9.jpg

δυστυχως οι γατουλες γλυκια μου δεν ειναι δικες μου ..μακαρι να ηταν..ειμασταν απλοι επισκεπτες!!!!!!!

και μερικες ακομη..

Ρία ήσουν εκεί;;;;Εγώ γιατί δεν σε είδα;;;:mad:

ναι γμτ δεν σας προλαβα..βασικα μολις βγηκα απο το ταξι ειμαι σιγουρη οτι σας ειδα να βαζετε βαλιτσες σεταξι για να φυγετε αμα ο ανθρωπος εχει το bad timing το εχει αν ειδατε 2 κοπελιτσες που εκεινη την ωρα διασταυρωναν για να πανε στην εκθεση , η μια ημουν εγω
ελπιζω να τυχει να σας γνωρισω επιτελους απο κοντα..και θα προνοησω να εχω πανο με την bailey πανω

Ναι Έβελυν θυμάμαι την ώρα που βγήκαμε έξω από τα εκπαιδευτήρια Δούκα και περιμέναμε τα ταξί να έρθουν, φευγαλέα είδα δυό κοπέλες που έμπαιναν εκείνη την στιγμή...:hmm:Που να φανταστώ ότι η μία ήσουν εσύ .:hmm:
Την άλλη φορά ....

Κατερίνα bastet_13 κρίμα που δεν γνωριστήκαμε.:(

Ελενα -κουνελάκι, γνώρισα από κοντά τους γονείς σου!;)
Μιλήσαμε για λίγο και με έβγαλαν και φωτό ,μαζί με την Μελίνα, την οποία την πέρασαν ....για κόρη μου!!!:blink::blink::lol:

Χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα επιτέλους την τόσο χαριτωμένη και γελαστή...χαμένη κόρη μου!;):lol::P
Μελίνα χάρηκα πολύ!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλη καταπληκτκη ατακα.
η bunny - Χριστινα ειχε φερει μια ξαδελφουλα της μικρη...
ρωταει λοιπον το κοριτσακι....αυτες τις γατουλες που τις βρηκατε? :D
Τις φεραμε απο αλλες χωρες της λεω...
Αααα:hmm:....κανει η μικρη...
και μετα θα τις επιστρεψετε?
:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελα ρε σύ !!!! Εχεις δεί savannah απο κοντά??? Αχ! Πολύ ζηλεύω:(. Όταν τα είχα ανακαλύψει καταενθουσιάστηκα είχα ξετρελαθεί:up:. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα μία τέτοια δικιά μου λεοπάρδαλη αλλά μετά ανακάλυψα μαζί και την τιμή τους και λιποθύμησα.
Αυτά που είχες δεί πόσο τα είχανε? Εχω διαβάσει για τεράστια ποσά. Αμάξι παίρνεις. Αληθεύουν?

Ηλιάνα είδες ?!! Θυμάσαι που λέγαμε γιαυτά ?;)

αμε!!! Εχει μια κοπελα στην διπλανη πολυκατοικια και την βγαζει εξω τακτικα με λουρι και την βλεπω. Ειναι απιστευτη γατα!!!! Περπαταει σαν σκυλος εξω! Η γατα μπροστα και η κοπελα απο πισω! Τεραστια γατα και φερεται σαν λεοπαρδαλη!!!

Εχω δει διαφορες τιμες. Εξαρταται απο την γενια, το χρωμα και αλλα χαρακτηριστικα. Κυμαινονται απο $1,500 και μπορουν να ξεπερασουν και τα $20,000 (ειδικα αν ειναι ασπρα με καφε ραβδωσεις/βουλες). Τα αρσενικα F1 γενιας ειναι συνηθως φθηνα και ειναι παντα στειρα. Τα θηλυκα ειναι πιο ακριβα συνηθως. Προσωπικα μου αρεσουν οι γατες F1 γενιας γιατι εχουν περισσοτερα χαρακτηριστικα απο serval :D

Εσυ αγαπη μου εχεις γεννησει ή ακομα?:hmm:

:rolleyes::rolleyes: σε ενάμιση μήνα περίπου!! γι'αυτό δεν έμεινα πολύ στην έκθεση, κάναμε δύο βόλτες, μίλησα με όσες βρήκα και μετά φύγαμε γιατί άρχισα να κουράζομαι :redface::redface::redface: - κ γιατί ο καλός μου ενθουσιάστηκε με κάποιες ράτσες κ άρχισε να μου λέει πιο γατόνι θα πάρουμε αργότερα:lol::lol: -

θα κερδισει στη γατα σπιτιου θες να πεις Μελινακι ο Mr. Υφηλιος:cool:...και θα σου πουν και οι κριτες σιγουρα το το τι υπαρχει στο αιμα του;):)

καλα να δεις ο Χρηστος στεναχωρια οταν φωναξαν τις γατες σπιτιου και δεν πηγα τη Σεμελη...:lol:μαμα λεει η Σεμελη μας δεν ειναι γατα σπιτιου?:(οχι παιδι μου του λεω ειναι γατα μπαλκονιου:lol::lol:

Γιουλάκο, ο Γκάνταλφ είναι πολύ ζωηρό γατί για να περάσει όλη αυτή τη διαδικασία... άμα ηρεμήσει μεγαλώνοντας θα είναι πιο εφικτό... αν είναι να τον περάσω από κριτές, θα το κάνω μόνο για να δει ο κόσμος πόσο όμορφα γατιά βρίσκει κανείς στο δρόμο :D και τότε θα χαρεί και ο γιος σου που περνάει μια γάτα μας από την κατηγορία Γάτα Σπιτιού (τι παιδί... με παράξενα πράγματα στενοχωριέται :lol:)

7a95afd9.jpg

Μιλήσαμε για λίγο και με έβγαλαν και φωτό ,μαζί με την Μελίνα, την οποία την πέρασαν ....για κόρη μου!!!:blink::blink::lol:

Χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα επιτέλους την τόσο χαριτωμένη και γελαστή...χαμένη κόρη μου!;):lol::P
Σοκ!!!!:blink:Ειναι ΚΟΥΚΛΑ πορσελανινη!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Δωρα εισαι μπουμπουκι!

Ωχ Σοβαρα?:redface::lol:θα τους σκοτωσω!:mad::lol: Ε οχι και κορη σου!!!:down: Μηπως εννοουσαν καποια αλλη?:redface:

Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα Νίκη μου :D
Ομολογώ ότι έχω μια καταπληκτική μαμά, αλλά σίγουρα, δε θα έλεγα όχι και σε μια δεύτερη, εκ Θεσσαλονίκης, τόσο γλυκειά και γελαστή ;):D (βασικά θα είσαι η τρίτη μαμά μου, έχω και μια μαμά κερκυραία, από τα χρόνια τα πανεπιστημιακά :rolleyes:) πάντως όποτε θέλεις το κλείνουμε το deal :D:lol:

:rolleyes::rolleyes: σε ενάμιση μήνα περίπου!! γι'αυτό δεν έμεινα πολύ στην έκθεση, κάναμε δύο βόλτες, μίλησα με όσες βρήκα και μετά φύγαμε γιατί άρχισα να κουράζομαι :redface::redface::redface: - κ γιατί ο καλός μου ενθουσιάστηκε με κάποιες ράτσες κ άρχισε να μου λέει πιο γατόνι θα πάρουμε αργότερα:lol::lol: -
Και σε χαλασε?:lol:

Καλη λευτερια!Αμαν αυτο το μωο δε λεει να βγει!:(Κουραστηκες ε?:/:

αμε!!! Εχει μια κοπελα στην διπλανη πολυκατοικια και την βγαζει εξω τακτικα με λουρι και την βλεπω. Ειναι απιστευτη γατα!!!! Περπαταει σαν σκυλος εξω! Η γατα μπροστα και η κοπελα απο πισω! Τεραστια γατα και φερεται σαν λεοπαρδαλη!!!

Εχω δει διαφορες τιμες. Εξαρταται απο την γενια, το χρωμα και αλλα χαρακτηριστικα. Κυμαινονται απο $1,500 και μπορουν να ξεπερασουν και τα $20,000 (ειδικα αν ειναι ασπρα με καφε ραβδωσεις/βουλες). Τα αρσενικα F1 γενιας ειναι συνηθως φθηνα και ειναι παντα στειρα. Τα θηλυκα ειναι πιο ακριβα συνηθως. Προσωπικα μου αρεσουν οι γατες F1 γενιας γιατι εχουν περισσοτερα χαρακτηριστικα απο serval :D
Ναι ναι το ξέρω μου φαίνεται ότι φτάνουν μέχρι F5 αλλά από ότι θυμαμαι την χαμηλότερη τιμη την είχαν αυτά με το μικρότερο μέγεθος.:/: Επομένως για μένα δεν έλεγε. Εγώ καταξετρελάθηκα με το μεγάλο μέγεθος που όμως θα είναι στην υψηλή κατηγορία (αμαξιού mercedes):P.
Εγώ τις ανακάλυψα απο το Cat Fancy που είμουν συνδρομήτρια αλλά είχα διαβάσει και για ποιο υψηλές τιμές.:hmm:
Καλά μιλάμε η γειτονισα ματσό Ε?! Αμα λες και ότι το δικό της μοιαζει με λεοπάρδαλη.Αχ μωρέ πολύ θα ηθελα να έβλεπα μία από κοντά.:(
Ζηλέυωωωωωωωωω :P

καλα να δεις ο Χρηστος στεναχωρια οταν φωναξαν τις γατες σπιτιου και δεν πηγα τη Σεμελη...:lol:μαμα λεει η Σεμελη μας δεν ειναι γατα σπιτιου?:(οχι παιδι μου του λεω ειναι γατα μπαλκονιου:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Απαιχτος!

Η Σεμελη main coon δεν ειναι?Μην γραψω και κανενα λαθος στο facebook..:redface:

Αλλη καταπληκτκη ατακα.
η bunny - Χριστινα ειχε φερει μια ξαδελφουλα της μικρη...
ρωταει λοιπον το κοριτσακι....αυτες τις γατουλες που τις βρηκατε? :D
Τις φεραμε απο αλλες χωρες της λεω...
Αααα:hmm:....κανει η μικρη...
και μετα θα τις επιστρεψετε?
:lol::lol:
Σου 'χει μείνει Γιούλη,ε;:lol::lol: Πάντως ήταν πολύ ωραία χθες:)

Γιούλη θυμάσαι το Σάββατο που βγάλαμε μια φωτογραφία τη Σεμέλη και μου θύμισε εμένα ένα πίνακα του Μιχαήλ Άγγελου με τον Αδάμ και το Θεό;Μόνο που αντί να πω Αδάμ είπα Δαυίδ,κι εσύ κακιά δε μου είπες τίποτα!:P:lol:

Ιερή Βιρμανίας;)

Η Σεμέλη είναι 1/4 Maine Coon (στο μέγεθος - μη σου πω και μικρότερη :P)
Τα Υπόλοιπα 3/4 είναι Ιερή Γάτα Βιρμανίας :lol:

Και να σου πω.... έλα στην επόμενη έκθεση να τα εμπεδώσεις :P:P το χρειάζεσαι :lol::lol:

Ναι μάλλον έγινε κακή συννενόηση Λέττα μου, τελικά είναι δύσκολο να τα οργανώσεις όλα όπως θες.Την άλλη φορά θα τα πούμε... "πιό χορταστικά και πιό αναλυτικά" ;)
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά!:up:
Και ιδού και η Δώρα και "η μαύρη χείρ";)
7a95afd9.jpg

Αχ! Νίκη μου σε χιλιοευχαριστώ πολύ :kiss::kiss:για την απάντηση και την καλή σου διάθεση.

Δώρααααααααα! εγώ ήμουν το ξανθό χαζό με το ασπρο μπουφάν που σας έβγαζα φωτός. Το κουφο είναι που είμασταν στην παρέα και δεν συστηθήκαμε.
Φιλάκια πολλά:hello::hello:

Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη;
Κουνελενα σε ευχαριστω καλο μου,το βλεμμα του τρελου σε αρεσε;:lol:Οι γονεις σου ειναι γλυκυτατοι ανθρωποι,να τους δωσεις πολλους χαιρετισμους!

Δεν χαίρεσαι ρε σύ που αντί να σε ακολουθει και να σε ψέλνει κόλλησε και αυτός και ενθουσιάζεται?!
Το ξέρεις ότι κατέχεις σπάνιο είδος??:P:P;):lol::lol::lol::lol:
Αχ κρίμα που δεν σας πέτυχα. Ήθελα να δώ την κοιλίτσα πως πάει.
Φιλάκια Πολλά

Σοβαρα;;;Μιλα βρε Λεττα κι εσυ,δε με ειδες που κυκλοφορουσα σαν τη λωλη;
Κουνελενα σε ευχαριστω καλο μου,το βλεμμα του τρελου σε αρεσε;:lol:Οι γονεις σου ειναι γλυκυτατοι ανθρωποι,να τους δωσεις πολλους χαιρετισμους!
Τελικα κατι ηξερες και πηρες Νορβηγικου δασους γατονια!:lol: Με το ασπρο δερμα,το ανοιχτο μαλλι και τα γαλανα ματια φερνεις κατι προς ξωτικο!;)
Εγω δε βλεπω βλεμμα του τρελου:lol: αλλα βλεμμα περιφανειας για τα γατομωα σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back