10η και 11η Έκθεση Γάτας

απομηνάρια μιας έκθεσης

Μετά από πολλή σκέψη , ήθελα να πω κι εγώ τι αποκόμισα από αυτή την έκθεση, ήταν λίγο πιο μίζερη από την προηγούμενη, παρουσίαζε μια φτώχεια και μια αδυναμία , δε ξέρω αν είχε σχέση με το χορηγό, ή με την αδυναμία 5 ανθρώπων να συντονιστούν.
Κ΄ποιοι θέλουν πρωτοβουλίες, κάποιοι συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Δε θα μιλήσω για εκείνους που δεν μπορούν να μπουν στο φόρουμ και να απαντήσουν, κάποιοι θέλουν να τα κάνουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Δυστυχώς πάνω σε αυτό το μοτίβο αδυνατούσα να προσφέρω.
Επιφυλάσσομαι να σηκώσω μανίκια για την επομένη.

Εμένα με ενδιαφέρουν 3 πράγματα.
1. Να είναι μια χαρούμενη έκθεση
2.Να γίνει σαφές και να είναι κολλημένο παντού ότι δεν επιτρέπεται να χαιδευουν τις γάτες, ούτε να βάζουν τα χέρια μέσα στα κλουβιά/:mad:
3.Στην Ελλάδα ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη μεδοθο κλήρωσης ποιά ζώα θα πηγαίνουν σε ποιον κριτή

Δε σας κρύβω οτι η τελέυταία έκθεση μας άφησε όλους στον Ε.ο.Γ προβληματισμένους, ίσως έπρεπε να το ζήσουμε έτσι, για να αφουγκραστούμε τις πραγματικές ανάγκες μιας έκθεσης, και του γατόφιλου κοινού.
Να ανασκουμποθούμε και να δουλέψουμε ξανά για κάτι καλύτερο.

Σαν Κατερίνα κουράστηκα κι εγώ και τα ζώα μου, φθαρήκαμε, αγανακτήσαμε, αλλά δε μπορώ να ξεχάσω στα δύσκολα, τη αγκαλιά της Γιούλης, το τηλεφώνημα της Βίκης με τη Βιβή, της Νάντιας και της Αναστασίας και τη στήριξη της Νιόβης.
Μέσα στις γάτες υπάρχουν νυχιές, αλλά υπάρχουν και οι real friends...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από πολλή σκέψη , ήθελα να πω κι εγώ τι αποκόμισα από αυτή την έκθεση, ήταν λίγο πιο μίζερη από την προηγούμενη, παρουσίαζε μια φτώχεια και μια αδυναμία , δε ξέρω αν είχε σχέση με το χορηγό, ή με την αδυναμία 5 ανθρώπων να συντονιστούν.
Κ΄ποιοι θέλουν πρωτοβουλίες, κάποιοι συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Δε θα μιλήσω για εκείνους που δεν μπορούν να μπουν στο φόρουμ και να απαντήσουν, κάποιοι θέλουν να τα κάνουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Δυστυχώς πάνω σε αυτό το μοτίβο αδυνατούσα να προσφέρω.
Επιφυλάσσομαι να σηκώσω μανίκια για την επομένη.

2.Να γίνει σαφές και να είναι κολλημένο παντού ότι δεν επιτρέπεται να χαιδευουν τις γάτες, ούτε να βάζουν τα χέρια μέσα στα κλουβιά/:mad:
3.Στην Ελλάδα ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη μεδοθο κλήρωσης ποιά ζώα θα πηγαίνουν σε ποιον κριτή

Δε σας κρύβω οτι η τελέυταία έκθεση μας άφησε όλους στον Ε.ο.Γ προβληματισμένους, ίσως έπρεπε να το ζήσουμε έτσι, για να αφουγκραστούμε τις πραγματικές ανάγκες μιας έκθεσης, και του γατόφιλου κοινού.

Σαν Κατερίνα κουράστηκα κι εγώ και τα ζώα μου, φθαρήκαμε, αγανακτήσαμε, αλλά δε μπορώ να ξεχάσω στα δύσκολα, τη αγκαλιά της Γιούλης, το τηλεφώνημα της Βίκης με τη Βιβή, της Νάντιας και της Αναστασίας και τη στήριξη της Νιόβης.

Για το πρωτο Κατερινα μου ειναι στο χερι μας:)Εγω ετσι το βλεπω,θελω να ζω τον διαγωνισμο και η αδρεναλινη μου να πηγαινει στα υψη.Στη δικια μας ομως εχω τοσο αγχος που δεν σκεφτομαι πως θα πανε οι γατες μου αλλα η επιτυχια της εκθεσης.
Για το δευτερο δυστυχως παντου γινονται τα ιδια .Τα προστατευουμε βαζοντας το ναυλον οπως εγω και καποιοι αλλοι.
Και τριτον αυτο που λες δεν γινεται πουθενα ,εμεις θα προτοτυπησουμε?Θα σου εξηγησω στη συνελευση(που δεν θα γινει δυστυχως πριν τα Χριστουγεννα επειδη δεν μπορει αυτη τη φορα ο Δημητρης).:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικές ακόμη από τις φωτό της Έκθεσης (από τις φωτό της Ζήνας):)
Για την φιλενάδα μου Ζωή μια που ερωτευτήκαμε ...τον ίδιο γάτο!;)
Μερικές ακόμη του Αβησσυνού:)
a3fd727c.jpg

5428b861.jpg

aba9f52e.jpg

2642e613.jpg

c95734ee.jpg

Και μερικές ακόμη

Δυό ευτυχισμένες γατομαμάδες
Του Γιογκινιού;)
Yogia.jpg

Και του Σεμελιού;)
74554528.jpg

Και δύο πετυχημένες, από τα αγαπημένα μου Σφιγγάκια;)

1-61.jpg

2-32.jpg

αυτήν πώς στο καλό, κατάφερες να την βγάλεις Ζήνα;;;;) :P

κορίτσια πολυ μου άρεσε η εκθεση, αν και πήγα 5 το απόγευμα κυριακής και ίσως κάποιοι είχαν φύγει.

θα ήθελα πολύ να φέρω τη μάγια μου ως κοινή ευρωπαϊκή (στην επόμενη έκθεση) αλλά φοβάμαι πως δεν θα κάθεται στους κριτές γιατί είναι πολύ ανεξάρτητη γάτα και δεν θέλεια με τιποτα αγκαλιές....:(:(

βέβαια σκέφτομαι να εμβολιασω και να στειρώσω έναν κούκλο αδέσποτο γάτο που ζει στην πολυκατοικία του φίλου μου και το μόνο που θέλει είναι αγκαλιά. έχει τύχει να τον έχω στην αγκαλιά μου 15 λεπτά και να του χαϊδεύω την κοιλίτσα και να μη θέλει να φύγει με τίποτα:lol::redface::inlove:

τον αγαπώ τον πεπίτο

δεν γίνεται αυτό γιατί απλά ο έλληνας δεν υπακουει σε κανονισμούς. Βάλε πλαστικό στο κλουβί ειναι ο μόνος τρόπος.
κάποιοι κριτες έχουν ειδικότητα σε συγκεκριμένες ράτσες , επομένος αυτό θα ηταν δύσκολο έως αδύνατο να γίνει.

quote]

δεν γίνεται αυτό γιατί απλά ο έλληνας δεν υπακουει σε κανονισμούς. Βάλε πλαστικό στο κλουβί ειναι ο μόνος τρόπος.

το πλαστικό δεν αερίζεται καλά, το είδα και δεν μου άρεσε αυτό που είδα, επιπλέον αναρτήσεις για να μην αγγίζουν τα ζώα στην έκθεση δεν είναι κακό.
3.Στην Ελλάδα ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη μέδοθο κλήρωσης ποιά ζώα θα πηγαίνουν σε ποιον κριτή
κάποιοι κριτες έχουν ειδικότητα σε συγκεκριμένες ράτσες , επομένος αυτό θα ηταν δύσκολο έως αδύνατο να γίνει.

quote]

Τίποτε δεν είναι αδύνατο, υπάρχουν πολλοί κριτές με ειδικότητα και στις 3 κατηγορίες αν αυτό είναι το μοναδικό μας κόλλημα.

Τίποτε δεν είναι αδύνατο, υπάρχουν πολλοί κριτές με ειδικότητα και στις 3 κατηγορίες αν αυτό είναι το μοναδικό μας κόλλημα.
Oι κατηγοριες Κατερινιω μου ειναι τεσσερις:confused: και οι κριτες που ειχαμε ηταν all breed:| Εχεις να προτεινεις καποιον για την επομενη εκθεση μας?
Το κολλημα μας ειναι οτι στελνουμε προσκλησεις και μεχρι στιγμης μας απαντανε αρνητικα γιατι ειναι κλεισμενοι:(

Φετος παντως μου αρεσαν περισσοτερο οι κριτες,ηταν πιο φιλικοι με τα ζωα και το απολαμβαναν.Η αληθεια ειναι οτι η οργανωση θα μπορουσε να ειναι καλυτερη,αλλα με καλη θεληση και ορεξη ολα γινονται.Θα ηθελα στην επομενη να υπαρχει περισσοτερη αγαπη και παθος για τις γατες,περισσοτερο κεφι και θετικη ενεργεια,πιο χαμογελαστοι ανθρωποι,και σεβασμος σε οσους πραγματικα απολαμβανουν την εμπειρια και περνουν καλα.Νομιζω οτι ο στοχος ολων,και των επισκεπτων,και των εκθετων,θα πρεπει να ειναι να περασουμε ωραια και να μοιραστουμε το παθος μας για αυτα τα μικρα αιλουροειδη,και καποιες στιγμες ενιωσα οτι κατι μας χαλουσε ολη αυτη την ατμοσφαιρα και εμπειρια.Παντως εμεις το χαρηκαμε πολυ,και μαλιστα ηρθαν και δικοι μας ανθρωποι που ηταν πρωτη τους φορα σε εκθεση και το χαρηκαν επισης πολυ και περασαν ομορφα.

πολυ καλο το βιντεο....
σε σχεση με την εκθεση που εγινε εδω..(πρωτη φορα που πηγα..)
παρατηρω οτι οκ...εχει 5πλασια συμμετοχη!!!πολλα γατονια να δεις και να θαυμασεις..βλεπω επισης
οτι ο κοσμος εκει δειχνει πιο..χαρουμενοσ!!δεν φαινεται να καιγονται και πολυ αν θα κερδισει το γατακι τους...
εγω στην εκθεση εδω ειδα οτι πολλοι ανθρωποι ξυνιζαν οταν δεν κερδιζε το γατακι τους,ακομη δεν ηταν ιδιαιτερα χαρουμενο το κλιμα..και οι εκτροφεις οχι τοσο ομιλιτικοι..ηταν περισσοτερο αφωσιομενοι στα γατακια τους...και ηταν και οι τσακωμοι και οι φωνες...αυτα γενικα δεν φαινονται "ωραια"!!!

παρολαυτα περασα πολυ καλα γιατι μιλησα με ατομα απο εδω,και ειδα καποιες συγκεκριμενες ρατσες γατας που θαυμαζω και καποτε θα ηθελα να αποκτησω...εντυπωσιαστηκα...

θα ηταν καλυτερα αν υπηρχε συμμετοχη μεγαλυτερη,με περισσοτερες ρατσες ομως...και πιο γιορτινο κλιμα...φυλαδια ενημερωτικα για καθε ρατσα..ενα ενημερωτικο για τις ωρες που θα γινει ο καθε διαγωνισμος...και ισως να υπηρχαν και καποια αναμνηστικα που θα δινονταν..οτι μπορει να βαλει η φαντασια σας...η ακομη και να πουλιουνται καποια μικροπραγματακια οσον αφορα τα γατακια..ετσι απλα μια ενδεικτικη τιμη...
δεν ξερω πως σας φαινονται αυτα που λεω,και ποσο πρακτικα θα ειναι...εφαρμοσιμα δλδ,αλλα..αν ημουν μεσα στην ομαδα..σιγουρα αυτες θα ηταν μερικες απο τις προτασεις μου!!!

γεγονος παντως οτι περασα ομορφα και περιμενω και την επομενη εκθεση...;)
εγω ξαναεβαλα την αποψη μου περι της εκθεσης...
και συμφωνω με τη δωρα στο κομματι...του να ειναι πιο χαρουμενα τα πραγματα...πιο ευδιαθετος ο κοσμος:up:

2-32.jpg

Απιστευτη φωτο,ουτε επαγγελματιας να την εβγαζε!!!!!:blink::blink::blink:
Ποιος να μου το ελαγε πριν λιγα χρονια οτι θα ενθουσιαζομουνα μ'αυτα τα περιεργα πλασματα!:rolleyes::P

εμενα η olga(κριτης) δεν μου αρεσε καθολου:redface::redface:..ο αντρας απαιχτος:up::up:πολυ φιλικος με τα γατακια αλλα και με εμας..εριχνε και ενα χαμογελο..

εμενα η olga(κριτης) δεν μου αρεσε καθολου:redface::redface:..ο αντρας απαιχτος:up::up:πολυ φιλικος με τα γατακια αλλα και με εμας..εριχνε και ενα χαμογελο..
Eιστε νεοι στα shows γι`αυτο τα λετε αυτα.Το σημαντικοτερο ειναι να κρινει καλα τις γατες και οχι αν μας γελασε η αν επαιξε .Σαφως μετραει και αυτο αλλα αν συνοδευεται με καλη κριτικη τοτε ειναι ενας "απαιχτος" κριτης.
Δλδ τι θελουμε ?καποιον που να μας περναει τα γατια η καποιον που θα μας επισημαινει τα ελαττωματα της γατας μας και βασει αυτων να προσπαθουμε να γινομαστε καλυτεροι?Κατ` εμε η Ολγα ειναι μια αυστηρη κριτης,και τηρει πιστα οσα διδαχτηκε.Κι ας ειδε ενα ελαττωμα του γατου μου και τον εκοψε.
Συγνωμη αν μιλαω καπως ,αλλα εχω μαθει να λεω τα πραγματα με τ`ονομα τους,ειτε με συμφερει ειτε οχι.:)

εγω δεν ακυρωνω οτι ειναι καλη κριτης..και φυσικα δεν ειμαι αξια να το κρινω κλπ..ουτε με πειραξε η αυστηροτητα της..ισα ισα που πρεπει να ειναι αυστηροι γιατι εκει κρινονται κυριως οι εκτροφεις κλπ κλπ..εγω πηρα πολυ καλα λογια για την γατα μου απο την συγκεκριμενη και ας ηταν η 1η της φορα και το τριχωμα δεν ηταν πληρως ανεπτυγμενο..απλα ο αντρας απο αψοψη συμπεριφορας μου αρεσε περισσοτερο γιατι και η γατα μου ενιωσε πιο καλα μαζι του..μεχρι και στην αγκαλια του πηγε..:Pαποψη μου παντα..

Eμένα απλά με συγκινείς.... :)

Και εύχομαι στον ΕΟΓ πραγματικά πρόοδο και κουράγιο!!!:up:
Μερικές ακόμη από τις φωτό της Έκθεσης (από τις φωτό της Ζήνας):)
Για την φιλενάδα μου Ζωή μια που ερωτευτήκαμε ...τον ίδιο γάτο!;)
Μερικές ακόμη του Αβησσυνού:)
a3fd727c.jpg

5428b861.jpg

aba9f52e.jpg

2642e613.jpg

c95734ee.jpg
Μα τι πλάσμα ειναι αυτό!!! ΤΕΛΕΙΟ!:)

Θα ηθελα στην επομενη να υπαρχει περισσοτερη αγαπη και παθος για τις γατες,περισσοτερο κεφι και θετικη ενεργεια,πιο χαμογελαστοι ανθρωποι,και σεβασμος σε οσους πραγματικα απολαμβανουν την εμπειρια και περνουν καλα.Νομιζω οτι ο στοχος ολων,και των επισκεπτων,και των εκθετων,θα πρεπει να ειναι να περασουμε ωραια και να μοιραστουμε το παθος μας για αυτα τα μικρα αιλουροειδη,και καποιες στιγμες ενιωσα οτι κατι μας χαλουσε ολη αυτη την ατμοσφαιρα και εμπειρια.Παντως εμεις το χαρηκαμε πολυ,και μαλιστα ηρθαν και δικοι μας ανθρωποι που ηταν πρωτη τους φορα σε εκθεση και το χαρηκαν επισης πολυ και περασαν ομορφα.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Δωράκι μου αυτο πρέπει να ειναι η μέριμνα όλων μας. Μια γιορτινή ατμόσφαιρα και και μια χαρά για όλους μας!!!:)

2-32.jpg

Ποιος να μου το ελαγε πριν λιγα χρονια οτι θα ενθουσιαζομουνα μ'αυτα τα περιεργα πλασματα!:rolleyes::P

επαγγελματίας την έβγαλε Νόνικα, εγώ απλά φωτογράφισα τη φωτογραφία:D:lol::lol:

2-32.jpg

συγκεκριμένα εδώ είναι φωτογραφία της φωτογραφίας που έβγαλα το sphynx :D

επαγγελματίας την έβγαλε Νόνικα, εγώ απλά φωτογράφισα τη φωτογραφία:D:lol::lol:

συγκεκριμένα εδώ είναι φωτογραφία της φωτογραφίας που έβγαλα το sphynx :D

Οκ,να μεταθεσω τα ευσημα τοτε!!!:lol::lol::lol:

Πάντως την τράβηξε επαγγελματικά την φωτογραφία της φωτογραφίας;):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back