1o Φεστιβάλ Γάτας στην Ελλάδα

:P:PΠρώτα ο θεός γιατί μέχρι τον Αυγουστό δεν ξέρω τι θα γίνει!άλλα εγώ κλείνω δωμάτιο στης Raisa hotel:lol:
Είμαστε στην ηλικίας μας για καμπινγκ;εδώ και δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα κοκκαλάκια μας,πως θα σηκωθούμε από κάτω,εκτός και αν προβλέψετε και γερανούς!:lol:

Έκλεισε το δωμάτιο πόπι!!!!!:up::up::up:
Για σένα κλείνω και όλο το σπιτι άν θες, και έρχεσε με όλη την οικογένεια....και με τα γατιά εννοείται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ,ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο:redface::redface::inlove::inlove::inlove::inlove:,που λέει η παρημία.Γατουλες φαίρνω παιδιά,όχι,αποτοξίνωση:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα το ειδα το topic.Και εγω μεσα 100%.Προσωπικα θα προτημουσα ξενοδοχειο αλλα και σε καμπιγκ θα το αντεξω.Ας δηλωσουμε συμετοχες
για να γινουν νωρις οι κρατησεις μια και ειναι φουλ σεζον(1,2,3/8).
Η ημερομηνια μου ερχεται γαντι,παρακληση μην την αλλαξετε:)
Ωραια θα ηταν να γνωριστουμε και με τα υπολοιπα μελη εκτος Θεσ/νικης
:D:D:D

παιδια και εγω γουσταρω τρελλα αλλα γιατι να μη σκεφτομασταν κατι στη μέση, ας πουμε Πήλιο, να βολευτουμε και εμείς της Αθήνας?? για ΠΣΚ ειναι λιγο σκοτωμα η χαλκιδική...

Καλή επιλογη και το Πήλιο.... ! Ας μας πει η διοργανωτρια αν υπάρχει λόγος που διάλεξε την Χαλκιδική.

Πήλιο ακούω!Ναι ναι ελάτε κατά 'δω να σας γνωρίσουμε κι εμείς τα επαρχιωτόπουλα!Θα σας πω και όλες τις καλές παραλίες...:up:

Πήλιο ακούω!Ναι ναι ελάτε κατά 'δω να σας γνωρίσουμε κι εμείς τα επαρχιωτόπουλα!Θα σας πω και όλες τις καλές παραλίες...:up:

ΟΛΕΣ τις παραλίες δηλαδη! Γιατί δεν ειδα και καμια που να μην ειναι καλή...!!! αλλα πολυ κοσμο ρε παιδακι μου και εκει... Αυγουστο ομως οπου και να πας....:cool:

Ναι,ότι έχει κόσμο έχει...Αλλά όπως λες,τον Αύγουστο όπου και να πας τα ίδια είναι.Έχει παραλίες για όλα τα γούστα,με βότσαλα,με άμμο,με πλάκες,Αιγαίου(οπου είναι και το χωριό μου) και Παγασητικού.Έχουμε και τσιπουράκι,έχουμε και όμορφους ξενώνες και ξενοδοχεία για όσους προτιμούν την πόλη.Ε;Τι λέτε φανταστική διοργανώτρια;:rolleyes:

Εμένα μια φορά με έπεισες.:D

Εμένα μια φορά με έπεισες.:D
Havana που είσαι,σου κλέβω τους καλεσμένους!:lol::lol::lol:

χεχεχ:D:D:D:D

ειναι υπο σκεψη παιδια...
αφορμητος ειπαμε χαλκιδικη γιατι εχει πολυ γατομανι εκει...στοχος δεν ειναι να κανουμε κατι ευκαιριακο..
θα ηταν ωραιο 4 μερες το χρονο να χαλαρωνουμε να διασκεδαζουμε να γνωριζομαστε σε διαφορετικο μερος καθε φορα...
σαν τα αντιρατσιστικα καμπινγκ ενα πραγμα..
θα καλεσουμε και κοσμο απο εξωτερικο γιαυτο εξεταζω ολα τα ενδεχομενα....
αυτο παντος που κανετε να δηλωνετε προτιμιση που θελετε να κοιμηθεοτε ειναι πολυ σημαντικο και βοηθαει να διαμορφωθει η κατασταση και η λιστα ..για να ξερω κι εγω ποσα δικλινα και ποσες σκηνες να υπολογισω....
ευχαριστω για την ανταποκριση σας κατα την πεμπτη με παρασκευη θα αναρτησω τα πρωτα ονοματα και διπλα προτιμιση για νανι και θα προσθετουμε ανα βδομαδα τις νεες συμμετοχες!!!!!:P:up::up::up::up:

εγω σίγουρα θέλω (σε ξενοδοχειο) αν κανονιστεί κατι όχι τόσο μακρια όμως...(νομιζω οτι και οι υπολοιποι Αθηναίοι θα εχουμε θέμα..). Σκεφτείτε το και μας λέτε τόπο και χρόνο (αν και νομίζω οτι αρχες Αυγουστου ειναι καλά ετσι οπως το είπες):). Ειναι τοσο καλη ιδέα και ειναι κρίμα οι μη Θεσσαλονικείς να μη μπορούν να έρθουν λογω αποστασης...:P

Θα έρθετε Χαλκιδική γιατί....
  • Είναι η Συμπρωτεύουσα και το 1 φεστιβάλ γάτας πρέπει να αρχίσει από κάπου δυνατά ....και ποιο δυνατά από Χαλικιδική δεν γίνεται αν σας φαίνεται μακρυά και λίγες οι μέρες κάνουμε τις μερες περισσότερες....
  • για συμετοχές της τελευταίας στιγμής υπάρχουν εξοχικά για να φιλοξενηθεί κόσμος.....
  • μπορώ να κανονίσω να υπάρχει μία μέρα με μουσική έχω την μπάντα του ανηψιού μου και να γίνει το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις....
  • και ξεκινόντας από εδώ μπορούμε να το κάνουμε παντού....
  • μετά κατεβαίνουμε και πελοπόνησσο αν θέλετε...
  • zorica θα έρθουμε και σε σένα.....
  • ακόμα και στις συναντήσεις των μοτοσυκλετιστών έτσι γίνεται μην γκρινιάζεται για το που θα αρχίσουμε....
  • Είπαμε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και να μας κάνετε την χάρη:D:D να ανέβετε προς τα εδώ και μετά θα κατέβουμε και εμείς όποιος μπορεί και όποιος θέλει.....
  • και σιγά την απόσταση 4 και κάτι ώρες με το αυτοκινητο εδώ έχουμε κορίτσια που κατεβαίνουν για στειρώσεις Αθήνα και δεν το σκέφτονται....
  • Αντε κορίτσια δεν θέλω γκρίνες είπαμε .....
ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ......ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

Ακριβώς όπως τα λέει η Μάγισσα είναι....

Χαλκιδική ΟΛΕ!!!!!:up::up::up:

χαχαχα... πολύ δυναμικες σας βλεπω...:P αντε να δουμε τωρα τι θα απαντησουν οι αθηναιες φιλες ( αυτο με τα εξοχικα ειναι σοβαρο επιχειρημα οντως ισχυει ολοι εχουμε απο κατι αν χρειαστει

ΟΝΤΩΣ αυτό με τα εξοχικα είναι σοβαρό επιχείρημα..βρε Μαγισσουλα, που να ξέρω ότι θελεις τόσο πολύ και έχει κανει τέτοια οργανωση...παω πασο..αν ειναι έτσι (ετοιμασου να μας φιλοξενήσεις εν ολιγοις):lol::lol:

Μαγισσα εχεις μεγάλη αυλή ? το σπιτι δεν βλέπω να φτανει!!! Βλέπω να κατασκηνωνουμε απο εξω με σκηνες!!! :P

Μαγισσα εχεις μεγάλη αυλή ? το σπιτι δεν βλέπω να φτανει!!! Βλέπω να κατασκηνωνουμε απο εξω με σκηνες!!! :P

Ε, ψιτ....:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
(αν δεν χωράτε στη μάγισσα, είμαι και γω εδώ)

Ε, ψιτ....:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
(αν δεν χωράτε στη μάγισσα, είμαι και γω εδώ)

Τι νομιζεις σε εσενα δεν θα ερθει κανεις???????? Κοιτα να λειπεις ε!!!
Οποτε αρχιζουμε με λιστα παραθαλάσσιων στην περιοχη.... Ποσα δωματια εχετε, μεγεθος αυλης... και βλέπουμε! :P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back