2 γατάκια νεογέννητα με ομφ. λώρο

αααα δεν τα γλυτωνεις :up: Τα παιδια μια χαρα μην σου πω τσακωνομαστε γιατι θελουν να τα ταισουν και δεν τα αφηνω :P Οσοσ για το Μυρτο μια εικονα 1000 λεξεις:P

Μα τι κάνει ο Μυρτούλης εκεί; Κλείνει τα ματάκια να μη βλέπει τα μωρά;:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα μικρουλια πανε καλα ( φτου φτου).Η κυλουμπα υποχωρισε λιγο (αλλα κραταω επιφυλαξεις)στις 14 αν δεν αλλαξει κατι ( πιο επειγον )θα παμε μια βολτα απο τον κτηνιατρο μου να τα δει για σιγουρια:) Το ασπρο γκρι ειναι απιστευτο χουρχουριζει σαν τρελο.κανει ζυμαρακια και γυρναει να χαιδεψω την κοιλουμπα του:P φωτο αφου καθαριστουμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα τι κάνει ο Μυρτούλης εκεί; Κλείνει τα ματάκια να μη βλέπει τα μωρά;:blink:

λεει oh no:P

:lol:

Αφού σου μιλάει ακόμα μετά από τόσα γατιά που του έχεις κουβαλήσει κατά καιρούς... ε, δικαιούται να απελπίζεται, εδώ που τα λέμε. Μην ξεκινήσει κι έρθει στο Γαλάτσι, φοβάμαι, αν καταλάβει ΠΟΙΟΣ είναι ο "ηθικός αυτουργός" της φιλοξενίας αυτής...:rolleyes:

Πες μας για τα μωράκια περισσότερα, αφού ξέρεις, ΖΗΛΕΥΟΥΜΕΕΕΕ:rolleyes: Και βέβαια φωτό, κι ας μην έχετε καθαριστεί!

Φωτο φωτο φωτο,να θυμηθουμε την παιδικη μας ηλικια!

Ναι, ναι, ναι φωτος!!!!!!!!!!!!!!

Φωτο φωτο φωτο,να θυμηθουμε την παιδικη μας ηλικια!
αμα σου λεω καρμπον.....

δεν μπορεσα να τα βγαλω καλα γιατι πειναγανε και η κουνιοντουσαν ή στα χερια μου ψαχνανε το γαλα:P
ξεθαρεψε και ο μπουας Νατασσα:lol: ( μπουας = γκρι)

Συνημμένα

• z1.jpg
    z1.jpg
    156 KB · Εμφανίσεις: 54
  • z5.jpg
    z5.jpg
    172,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • z3.jpg
    z3.jpg
    181,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • z4.jpg
    z4.jpg
    209,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • z2.jpg
    z2.jpg
    185,7 KB · Εμφανίσεις: 42
Ποντίιιιιιικια μου!:inlove::baby::greycat::greycat:

Pitsinakia....pipsinakia....

:lol:

Αφού σου μιλάει ακόμα μετά από τόσα γατιά που του έχεις κουβαλήσει κατά καιρούς... ε, δικαιούται να απελπίζεται, εδώ που τα λέμε. Μην ξεκινήσει κι έρθει στο Γαλάτσι, φοβάμαι, αν καταλάβει ΠΟΙΟΣ είναι ο "ηθικός αυτουργός" της φιλοξενίας αυτής...:rolleyes:

ταφος εγω :whistle::whistle::whistle::lol::lol:

δεν μου μιλαει βρηκε αλλου και αγαπησε:cry::cry: Μου πεταξε ενα δεν -μας χεζεις ρε μανα -και μετα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες:redface:

Συνημμένα

• Φωτογραφία0015.jpg
    Φωτογραφία0015.jpg
    137,2 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Φωτογραφία0027.jpg
    Φωτογραφία0027.jpg
    152,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Φωτογραφία0036.jpg
    Φωτογραφία0036.jpg
    142,7 KB · Εμφανίσεις: 58
Καλέ τι κοιλιά-φλοκάτη είναι αυτή στην τρίτη φωτογραφία;;;;;;;;;

ναι επειδη ερχονται κρυα πρεπει να την ξανακερδισω τη φλοκατη:P

Αχ καλέ τα γατούνια μεγαλώνουν!! Μωράκια μου όμορφα!!! :inlove::baby::baby:

Παρεπιπτόντως ο Μύρτος είναι Ο ΓΑΤΟΣ!!!!!!! Κούκλος σκέτος!!

Πω πω ομορφιες...Ο Μύρτος κεραμιδακι είναι;

Πω πω ομορφιες...Ο Μύρτος κεραμιδακι είναι;

Δωράκι μήπως ζεις deja vu βλέποντας τα μωρούλια? Σαν να βλέπω τον Σείριο και την αδερφή του είναι :D

Τα μωρά έχουν βρει σπιτάκια για όταν μεγαλώσουν?

Ναι καλε το ειπα και πιο πανω,ιδια ειναι!:up:

ναι, το ένα θα το πάρει μια κοπέλα σίγουρα...
Το άλλο το θέλει ένας γνωστός αλλά δεν έχει περάσει ακόμη εξαντλητικό ;) interview..
Παντως, μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα τα αγαπάει πολύ θα φιλοξενούνται σπίτι μου - αφού μου τα παραδόσει η Αμαλία (Myrtos). Είναι ευαίσθητα γατάκια, πρέπει να αγαπηθούν πολύ!!
Οπότε, αν ξέρεται κάποιον γατόπληκτο:D που ψάχνει για πανέμορφο γατάκι τότε να μας τον προτείνετε...:)

ναι, το ένα θα το πάρει μια κοπέλα σίγουρα...
Το άλλο το θέλει ένας γνωστός αλλά δεν έχει περάσει ακόμη εξαντλητικό ;) interview..
Παντως, μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα τα αγαπάει πολύ θα φιλοξενούνται σπίτι μου - αφού μου τα παραδόσει η Αμαλία (Myrtos). Είναι ευαίσθητα γατάκια, πρέπει να αγαπηθούν πολύ!!
Οπότε, αν ξέρεται κάποιον γατόπληκτο:D που ψάχνει για πανέμορφο γατάκι τότε να μας τον προτείνετε...:)

Ποιο έχει μείνει? Για να βρει γατογονιό εννοώ. Να ξέρουμε για να παραπέμπουμε ενδιαφερόμενους :)

δηλ το γκρι ειναι ψιλοδιαθεσιμο:blink: ωχ :inlove:παιδια εχει απιστευτο τριχωμα.Μουκελης ο Μυρτος ειναι ολα τα κεραμιδια του σπιτιου μαζι:P .Αμα σου δειξω φωτο του μικρο θα καταλαβεις ,ασχημος με μεγαλα αυτια:rolleyes::D

σαν περηφανη γατομαμα του σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογια :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back