2 γατάκια νεογέννητα με ομφ. λώρο

egw kanw genikes erwtiseis giati den 3erw kai polla gia gatinia, δεν έχω ιδέα για στειρώσεις...ρωτάω να μαθαίνω γιατί - τουλάχιστον προς το παρόν - έχω πάθει μια ψύχωση με τον γατόκοσμο.
Οχι δεν είναι ανάγκη να στειρωθεί άμεσα. Απλά δεν ξέρω και πόσο άμεσα μπορεί να ξαναπιάσει γατινάκια. Δεν μπορώ να φανταστώ να ξαναδώ γατάκια στο ίδιο σημείο...και περνάω από αυτό το σημείο κάθε μέρα....

Το πρόβλημα με τη γάτα είναι ότι εγώ δεν έχω μέρος να την πάω....Δυστυχώς, σπίτι μου δεν γίνεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση/πρόταση σε αυτό, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εδω δεν μπορει να ερθει μεγαλη γατα ( λογο Μυρτου:()

Τα νεα απο το μετωπο ειναι καλα:)τρωμε χε....με χουρχουριζουμε και κανουμε ζυμαρακια.Εχουμε αρχισει ομως και απαιτουμε αγκαλιτσες χεχε το σκατο .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Φωτογραφία0028.jpg
    Φωτογραφία0028.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Φωτογραφία0032.jpg
    Φωτογραφία0032.jpg
    96,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Φωτογραφία0030.jpg
    Φωτογραφία0030.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Φωτογραφία0035.jpg
    Φωτογραφία0035.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Φωτογραφία0036.jpg
    Φωτογραφία0036.jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 32
egw kanw genikes erwtiseis giati den 3erw kai polla gia gatinia, δεν έχω ιδέα για στειρώσεις...ρωτάω να μαθαίνω γιατί - τουλάχιστον προς το παρόν - έχω πάθει μια ψύχωση με τον γατόκοσμο.
Οχι δεν είναι ανάγκη να στειρωθεί άμεσα. Απλά δεν ξέρω και πόσο άμεσα μπορεί να ξαναπιάσει γατινάκια. Δεν μπορώ να φανταστώ να ξαναδώ γατάκια στο ίδιο σημείο...και περνάω από αυτό το σημείο κάθε μέρα....

Το πρόβλημα με τη γάτα είναι ότι εγώ δεν έχω μέρος να την πάω....Δυστυχώς, σπίτι μου δεν γίνεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση/πρόταση σε αυτό, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο....:(

Αν μπορεις δεις αν εχει γαλα για αρχη .Παμε βημα βημα:)

Μανα μου πρωι πρωι!Α απαιτουν αγκαλια ε;Αμα λεω εγω καρμπον...

μα τι γατιά είναι αυτά!!! φατσούλες μου!!!
σήμερα το πρωί πέρασα αλλά δεν ήταν εκεί. θα ξαναδώ το απόγευμα.
καλημέρα!

:inlove::inlove::inlove::inlove: πολυ ψυχουλες!!!

Καλησπέρα,
λοιπόν, την είδα την γατούλα. Είναι αδιανόητα χαδάρια και δεν θα πιστεψετε...είδα και τον μπαμπά να την ακολουθεί ο οποίος είναι ίδιος το ασπρο-γκρι γατάκι. Αυτός είναι φοβιτσιάρης!!!
Προσπάθησα να πιέσω τις ρογίτσες της, αλλά δεν έβγαλε γάλα. Ήταν βέβαια φουσκομένο το σημείο...
Λέτε να έχει μείνει πάλι έγγυος;;;;;;;;;;

Και εδω δεν μπορει να ερθει μεγαλη γατα ( λογο Μυρτου:()

Τα νεα απο το μετωπο ειναι καλα:)τρωμε χε....με χουρχουριζουμε και κανουμε ζυμαρακια.Εχουμε αρχισει ομως και απαιτουμε αγκαλιτσες χεχε το σκατο .

Αγάαααπες μου ζουζουνοτές!!!!! :inlove::inlove::inlove:

Τι πανέμορφα που είναι μωρέ!! Ανυπομονώ να τα δω να μεγαλώνουν!!! :D

:hmm::hmm: δεν ξερω.Μηπως αφου μεχρι τωρα φτου φτου καλα παει να μεινουμε ετσι.Εσεις τι λετε?

καλύτερα ναι...

Έχουμε αρχίσει να κοιμόμαστε λίγο το βράδυ:D:rolleyes: .Χτες πηγαμε επίσκεψη σε ένα απίστευτο σπίτι γεμάτο αγάπη και πρωτοανοιξαμε τα ματάκια μας – έστω και λίγο – να δούμε αυτό το σπίτι και τους ( ανθρώπους ) ώστε να παρακαλέσουμε με όλη μας την ψυχούλα να πάμε και εμείς σε ένα τέτοιο σπίτι Αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι σαν αυτούς με τετοια καρδια:)
Σήμερα όμως μας πηγανε στο γιατρό :mad:
Είμαστε μια χαρά προχωράμε με δύναμη:up:
Το άσπρο γκρι είναι αγόρι και το γκρι κορίτσι τελικά :blink::lol:( moukelis θες μια Σειριουλα? :lol::lol::lol::lol:)

αχου τα ζουζουνακια !!!!!!!ετσι μπραβο!!!!!πολλα φιλακια στα μικρακια!!!
Υ.Σ:ουτε και σε μας αρεσει ο γιατρος!!!!!!1:mad::mad::lol::lol:

Ασε εχω ηδη εναν στο σπιτι και ειναι αρκετος!Κι εμας για κοριτσι τον ειχαν στην αρχη...και τη Leia για αγορι...:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Τελικά τι ειπε ο γιατρος για την κοιλουμπα, ειναι φυσιολογικό;

Τελικά τι ειπε ο γιατρος για την κοιλουμπα, ειναι φυσιολογικό;

ναι δεν τον απασχολει.Μου ειπε να ελατωσω λιγο το ποσο συχνα τους δινω φαι:redface:

Αγαπάκια μου, νινακια μου!!!
Ειστε 2 κουκλακια που οταν μεγαλώσετε θα χαρίσετε πολύ αγαπη στους γατογονεις σας!!!

Έχω πρόβλημα με το γκρι .Ενώ χτες ήταν μια χαρά σήμερα είναι οφφ και βγάζει σπαρακτικές φωνουλες .το έβαλα πιο ζεστά του έδωσα ζαχαρονερο μίλησα και με τον κτηνίατρο αλλά όπως είπε και αυτός δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά .Το τρίβω γενικά με το δάχτυλο να συνέλθει. ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!:(

Μακαρι ολα να πανε καλα για την ψυχουλα.....
Θετικη ενεργεια απο όλους μας!!

Αχ όχι βρε παιδια...Πόσο ειναι τωρα το μωρο;Εφαγε καθολου;Εχει πυρετο;Μακαρι να τα παει καλα το συννεφακι,κουραγιο μικρουλη!Ο Σειριος στελνει μουστακοσκονη στον λιλιπουτειο συνεδελφο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back