2 γατάκια νεογέννητα με ομφ. λώρο

δηλ το γκρι ειναι ψιλοδιαθεσιμο:blink: ωχ :inlove:παιδια εχει απιστευτο τριχωμα.Μουκελης ο Μυρτος ειναι ολα τα κεραμιδια του σπιτιου μαζι:P .Αμα σου δειξω φωτο του μικρο θα καταλαβεις ,ασχημος με μεγαλα αυτια:rolleyes::D

Ο Μύρτος είναι κεραμιδόγατο???? :blink::blink::blink::blink: Πλάκα κάνεις...:confused:

Το γκρι ε? Ωραία. Ο μίνι Σείριος λοιπόν είναι διαθέσιμος....κάτι θα βρούμε και γι'αυτόν :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μύρτος είναι κεραμιδόγατο???? :blink::blink::blink::blink: Πλάκα κάνεις...:confused:

Το γκρι ε? Ωραία. Ο μίνι Σείριος λοιπόν είναι διαθέσιμος....κάτι θα βρούμε και γι'αυτόν :D

ψηνω την μαμα του για το γκρι
:P

Ο μυρτουλης ειναι απο τα γατακια του χωριου:) Βεβαια λενε οτι το 70 κατι, σκασανε κατι αγγλοι με μια αγκυρας που πηγε με ολο το χωριο.Ετσι εχει πολλα ασπρα να τριγυρνανε.μικρος ητανε gremling:) Στο βιλιαριο ειναι κοινη ευρωπαικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα φωτα σας!!!

Βρέθηκε η μαμά των μικρών. Τι κάνουμε τώρα.????? Η μαμά πιάνεται εύκολα και είναι μια κούκλα γκρι πρασινοματα. Λέτε αν την αναλάβει κάποιος να δεχτεί τα μικρά? Γνώμες plsplsplspls θα σας τα πει και η Νατάσσα αναλυτικά

Ξερετε αν εχει ακομα γαλα η μανουλα;

Μπορεί να τα θέλει, μπορεί και όχι... μονο με δοκιμή..
με τις πιθανότητες μάλλον προς το οχι.:(

Δεν εχουν πλεον την μυρωδιά της, μπορεί να μην έχει γάλα, μπορεί να τα παράτησε και η ίδια εξ αρχής.

Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Θέλει ιδιαίτερη προσοχή να γίνει σωστά η συνάντηση... αφήστε το ένα κατω, και απομακρυνθείτε, και αφήστε την να κάνει ότι θέλει...

τα γατακια δεν ειναι με την μαμα τους απο την Πεμπτη το πρωι = μπορει Τεταρτη βραδυ. ( γαλα ????)Εκει δεν τα αφηνουμε γιατι θα τα ξαναπεταξουν.Γενικα κατι πρεπει να γινει με την γατα γιατι γενναει καθε 3 μηνες Αυτη ειναι της γειτονιας .καποιοι της πετανε αποφαγια καποιοι δεν την θελουν κτλ

σκεφτομουνα αν ειναι σε σπιτι και τη χαιδευαμε με μια πετσετα και περναγαμε και τα μωρα?

να σας τα πω λίγο αναλυτικά:
Την γάτα την είδα κοντά στον κάδο. 2-3 μαγαζιά παραδίπλα. Μου έκανε εντύπωση γιατί είναι ολοιδια με το γκρι, και ήταν λίγο φουσκοτούλα. Ρώτησα αν έχει γεννήσει και μου είπαν δεν ξέρουμε και τέτοια. Μου είπαν ότι την ψιλοφροντίζουν σε ένα ψιλικατζίδικο δίπλα (σημ: τα γατάκια τα είχα βρει σε κλασική σακούλα ψιλικατζιδικου...αυτή τη μπλε). Πήγα στο ψιλικατσίδικο και αρχικά μου είπαν...μα είναι ακόμη έγγυος, μετά θυμήθηκαν ότι είχαν δει κάτι αίματα την προηγούμενη εβδομάδα σε μια γωνίτσα στο ψιλικατζίδικο και μετά μου είπαν ότι θα τα πεταξε κάποιος από την πολυκατοικία. Χμμ δεν ξέρω...
Σόρρυ που τα λέω όλα αυτά αλλά θέλω και απο εσάς μια επιβεβαίωση ότι πρέπει να είναι η μανούλα τους.

Αν είναι - που μάλλον είναι - δεν μπορούμε να πάμε τα μικρά εκεί γιατί θα τα ξαναπετάξουν...
Οπότε, η συνάντηση πρέπει να γίνει αλλού όπου και θα πρέπει να μείνουν.....λίγο δύσκολο ε?:(
Πάντως η γατούλα - φανταστική - ήταν πολύ δεκτική και χαδιάρα...
Η γειτονιά έχει γεμίσει από γατιά της από ότι έμαθα.... μαλλον θέλει στείρωση...

Την γάτα την είδα κοντά στον κάδο. 2-3 μαγαζιά παραδίπλα. Μου έκανε εντύπωση γιατί είναι ολοιδια με το γκρι, και ήταν λίγο φουσκοτούλα. Ρώτησα αν έχει γεννήσει και μου είπαν δεν ξέρουμε και τέτοια. Μου είπαν ότι την ψιλοφροντίζουν σε ένα ψιλικατζίδικο δίπλα (σημ: τα γατάκια τα είχα βρει σε κλασική σακούλα ψιλικατζιδικου...αυτή τη μπλε). Πήγα στο ψιλικατσίδικο και αρχικά μου είπαν...μα είναι ακόμη έγγυος, μετά θυμήθηκαν ότι είχαν δει κάτι αίματα την προηγούμενη εβδομάδα σε μια γωνίτσα στο ψιλικατζίδικο και μετά μου είπαν ότι θα τα πεταξε κάποιος από την πολυκατοικία. Χμμ δεν ξέρω...
Σόρρυ που τα λέω όλα αυτά αλλά θέλω και απο εσάς μια επιβεβαίωση ότι πρέπει να είναι η μανούλα τους.

Αν είναι - που μάλλον είναι - δεν μπορούμε να πάμε τα μικρά εκεί γιατί θα τα ξαναπετάξουν...
Οπότε, η συνάντηση πρέπει να γίνει αλλού όπου και θα πρέπει να μείνουν.....λίγο δύσκολο ε?:(
Η γειτονιά έχει γεμίσει από γατιά της από ότι έμαθα.... μαλλον θέλει στείρωση...

Αν υπάρχει δυνατότητα να πιάσετε την μαμά και να στειρωθεί θα είναι πολύ καλό. Εφόσον γίνει μια προσπάθεια μπας και δεχτεί τα μικρά. Αλλά το θέμα είναι που θα γίνει αυτο? Γιατί το να αφέθούν τα μικρά πάλι έξω νομίζω θα ήταν πολύ κακό.

παντα ελεγα οτι εχω προβλημα εκφρασης:redface:Αυτα ..........που ειπε η Νατασσα μια χαρα

Η μάνα μπορεί να στειρωθεί άμεσα. Δεν έχει σημασία. Μετά και καθώς αναρώνει μπορείτε να της παράσετε σιγά σιγά τα μικρά.

Το έκανα πρόσφατα με μια μάνα.. την στείρωσα και τώρα θυλάζει ακόμα τα μικρά.. γάλα συνεχίζει και κάνει. Βέβαια με την διαφορά ότι δεν τα είχε χάσει, παρα μόνο 2 μέρες που ήταν στον γιατρό.:)
(είναι η πιστιλωτή άσπρη που είχε και καρκίνο στην μήτρα.)

Νατασσα προτεινω αυριο αν μπορεις να πιασεις την μαμα να της ζουληξεις λιγο το μαστο.Αν βγαζει κατι το προσπαθουμε αλιως....συνεχιζουμε οπως τωρα οσο αφορα τα μωρα.

Δεν χρειάζετε καν ζούλιγμα..;) θα είναι γεμάτοι οι σάκοι.. με ένα απλο χαίδεμα απο κατω θα καταλάβετε αμέσως αν ειναι πρησμένοι ή οχι...:)

πιστεύω ότι έχει γάλα...φαινόταν φουσκοτούλα από κάτω.

όσον αφορά τη στείρωση, έχω τις εξής ερωτήσεις γιατί δεν έχω ιδέα:
1.Εφόσον είναι γατούλα του δρόμου,μήπως η στείρωση την αποδυναμώσει;
2.ξέρετε κανέναν γιατρό ζωγράφου, ιλίσια, να είναι κ οικονομικός κάπως;; τα μικρά τα είχα πάει σε έναν Μαραφέγια.
3.Η στείρωση παίρνει πολύ ώρα;

1 θα χρειαστεί να μείνει 1 μέρα κάπου μεσα.
2 νομιζω ο Μαραφέλιας είναι πολύ καλος. Αλλον στην περιοχή δεν ξέρω να σου πω, δες την λίστα με τους προτεινόμενους.
3 μισή ώρα.:)

Παιδιά, αν καταφέρετε τη γατούλα να θηλάσει τα μωρά (σε κάποιον άλλο χώρο και όχι στη γειτονιά, γιατί απ' ότι κατάλαβα δεν είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα τα μωρά εκεί), γιατί τόση βιασύνη για στείρωση; Όσο θηλάζει ακόμα και εφόσον θα βρίσκεται σε άλλο χώρο (υποθέτω κάπως περιορισμένη), μου φαίνεται δύσκολο να ξαναμείνει έγκυος. Εξάλλου, αν στειρωθεί άμεσα και μετά αρχίσει αμέσως να περιποιείται και να θηλάζει τα μικρά, δεν κινδυνεύει να ανοίξει π.χ. η τομή της;
Σαφώς και επιβάλλεται να στειρωθεί η γάτα, αφού γεννάει κάθε τρεις και λίγο και μάλιστα τα παιδιά της καταλήγουν στους σκουπιδοτενεκέδες, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνει πρώτα μια απόπειρα προσέγγισής της με τα μικρά, μήπως τα αναλάβει μέχρι να απογαλακτιστούν;

Φυσικά και να γίνει μια προσπάθεια πρώτα και 2 και 3.:)
Εγώ τουλάχιστον αυτό εννούσα... και ΑΝ δεν, μετά η στείρωση.

Ασχέτως όμως με το θέμα εδω, ( και ότι αποφασίσουν τα κορίτσια ) η τομή αν είναι μικρή δεν υπάρχει πρόβλημα γενικότερα με τον θηλασμό.:)

δηλ το γκρι ειναι ψιλοδιαθεσιμο:blink: ωχ :inlove:παιδια εχει απιστευτο τριχωμα.Μουκελης ο Μυρτος ειναι ολα τα κεραμιδια του σπιτιου μαζι:P .Αμα σου δειξω φωτο του μικρο θα καταλαβεις ,ασχημος με μεγαλα αυτια:rolleyes::D

σαν περηφανη γατομαμα του σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογια :)
Καλε το καρμπον μας ειναι διαθεσιμο!Ποιος τυχερος θα το παρει αυτο το παιδι;Ξερουμε τι ειναι;
Α ρε Μυρτο,κανεις τα κεραμιδογατα υπερηφανα,εσενα θα βαλουμε στην εκθεση ημιαιμης γατας!:up:

Καλε το καρμπον μας ειναι διαθεσιμο!Ποιος τυχερος θα το παρει αυτο το παιδι;Ξερουμε τι ειναι;
Α ρε Μυρτο,κανεις τα κεραμιδογατα υπερηφανα,εσενα θα βαλουμε στην εκθεση ημιαιμης γατας!:up:

Το καρμπόν σας προβλέπεται να γίνει κουκλί πάντως όπως και ο original Σείριος!!

Έλα μου ντε ποιος τυχερός θα πάρει αυτήν την ομορφιά??

Καλε ναι,δοκιμασμενα πραγματα...Αυτος θα γινει αναρπαστος θα δειτε.:D

Καλε ναι,δοκιμασμενα πραγματα...Αυτος θα γινει αναρπαστος θα δειτε.:D

Έτσι τέτοια ν'ακούω!!! Ελεφαντάκι σε μικρή έκδοση ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back