2 γατάκια νεογέννητα με ομφ. λώρο

δεν θα το αποχωριστω.Θα πω μου το πηρε ο Μυρτος:P:P σσσσσσ μην ακουσει η Νατασσα:P

:D:D:D

Νατάσα μου, μήπως, λέω μήπως επειδή το μωρό είναι πολύ μωρό ακόμα, να διάλεγες κάποιο άλλο γατάκι από τα "χαρίζονται"; Λέω, βρε κορίτσι μου, για να μην περιμένεις, όχι δηλαδή ότι δεν θα σου το έδινε η Αμαλία μας...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυυυυυυχη μου! Καλέ τι ζουζουνιστό μωράκι είναι αυτό καλέ!! Αχουτο ψυχουλίτσα μου μεγάλωσε η μπουκίτσα! :baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ζουδάκι είναι απλά απίστευτο! πανέμορφο! σήμερα διάβασα την ιστορία και παραλίγο να βάλω τα κλάμματα στο γραφείο.. πολύ στενοχωρήθηκα για το γκριζούλι.. τελικά τι θα γίνει με το κουκλί?? ποιός θα το κρατήσει??? διεκδικείται απ όλου ε?? χιχιχι!

:blink::blink::blink: καναμε χχχχχχχχχχχχχχ στο σκυλο:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Ασχετα με την πλακα το μικρο θα παει στην νατασσα. καποια στιγμη θα εξηγησω την αποψη μου οχι τωρα γιατι πειναμεεεεεεε:happy:

Βρε Αμαλία τι είναι αυτό το γατιδάκι; Ελέφαντας; Απο χθες στις 21:30 πεινάτεεεε!:blink: :blink:
Φαντάζομαι γέλια οταν το είδες να κάνει χχχχχ στον σκύλο:lol: :lol: Μια χαψια πραγματάκι το λέει η καρδούλα του:redface:

Είχα να μπω 2-3 μέρες και πολύ γελάω με τα μηνύματα.
Το λέει η καρδούλα του γενικά αυτού του γατιού. Αυτό ήταν φανερό από την πολύ αρχή. Αλλά αυτό με το σκύλο πάει πολύ. Τρομερό θράσος. Φαντάσου να μεγαλώσει.

Λοιπόν, σχετικά με την υιοθεσία, εννοείται ότι προτεραιότητα θα είχε η Αμαλία...αν θα μπορούσε να το πάρει.
Επειδή λοιπόν δε θα το πάρει εκείνη, έχω αποφασίσει να το δώσω σε μια κοπέλα η οποία ενδιαφέρθηκε για τα γατάκια από την 1η μέρα που έστειλα το μαιλ..και η οποία ενδιαφέρεται πάρα πολύ(ρωτάει συνέχεια), έχει εμπειρία από γάτες και ζει σε ένα σπίτι που γενικά αγαπούν τις γάτες. Νομίζω πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά μαζί της....!!!! Άλλωστε της το έχω υποσχεθεί.....:)
Ευχαριστώ και πάλι για όλα...!!!

Ο μικρός είναι μια χαρά. Μόνο τα κακακια του είναι λίγο νερουλά .:hmm:
Στέλλα τα φιλιά τα σβουριχτά είναι μέρος της βασικής εκπαίδευσης. :DΌχι μονο του τα σβουρίζω αλλά ξαναέρχεται για κι άλλα .και αν δεν το κάνω μου τρίβεται στα χείλια μόνος του:redface::lol:

Όσο για το ότι θα πάει στην μαμά του πιστεύω τα εξής.
  • δεν είμαι συλλέκτρια.:P
  • ο Μύρτος δεν σηκώνει άλλο γατί εδώ:P
  • πιστεύω ότι πρέπει να έχεις τόσα ζωάκια ώστε οικονομικά ( γιατροί και καλό φαί ή μετριο)και χρονικά ( φροντίδα αγαπούλες βόλτες παιχνίδι ) ) να μην τους λείπει τίποτα
  • και πιο σοβαρό θέλω να έχω μια θέση κενή αν χρειαστεί κάποιο άλλο ζωάκι.:redface: Φανταστείτε να βρω κάποιο που να έχει πραγματική ανάγκη και να μην μπορώ να το βοηθήσω γιατί δεν θα χωράω άλλα………Θα βοηθήσω πιο πολλά έτσι παρά κρατώντας ότι βοηθώ.
  • δεν είμαι αναίσθητη φυσικά και δένομαι και πονάω όταν φεύγουν αλλά θα ήταν εγωιστικό να σκέπτομαι εμένα και όχι αυτά. Μπορούν να βρουν σπίτια με φουλ αγάπη και στοργή οπού θα έχουν την θέση του βασιλιά – πράγμα που δεν γίνεται εδώ γιατί είναι καταλαλημένη – μύρτος:D. Και για τα παιδιά μου πεθαίνω αν χρειαστεί αλλά κάποια στιγμή θα φύγουν και θα είναι για καλό τους:/:
Απλά θα παρακαλούσα όπου πάνε να μου λένε που και που αν είναι καλά.:redface:

Σ'αυτό που λες έχεις δίκιο πιστέυω Μύρτος. Καλύτερα να μπορείς να φροντίζεις κάποια και να τα δίνεις και μετά να φροντίζεις άλλα παρά να φτάσεις στο σημείο να μην μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί απλά σου είναι αδύνατον να φροντίσεις έστω ένα ακόμα γατί.

Φρόντισε να το κάποιος απο εδώ μέσα να το βλέπουμε το κουκλί :D

Και μιας και είπαμε να το βλέπουμε.....εμ....χμμ.....φωτο?? :D

Ο μικρός είναι μια χαρά. Μόνο τα κακακια του είναι λίγο νερουλά .:hmm:
Στέλλα τα φιλιά τα σβουριχτά είναι μέρος της βασικής εκπαίδευσης. :DΌχι μονο του τα σβουρίζω αλλά ξαναέρχεται για κι άλλα .και αν δεν το κάνω μου τρίβεται στα χείλια μόνος του:redface::lol:

Όσο για το ότι θα πάει στην μαμά του πιστεύω τα εξής.
  • δεν είμαι συλλέκτρια.:P
  • ο Μύρτος δεν σηκώνει άλλο γατί εδώ:P
  • πιστεύω ότι πρέπει να έχεις τόσα ζωάκια ώστε οικονομικά ( γιατροί και καλό φαί ή μετριο)και χρονικά ( φροντίδα αγαπούλες βόλτες παιχνίδι ) ) να μην τους λείπει τίποτα
  • και πιο σοβαρό θέλω να έχω μια θέση κενή αν χρειαστεί κάποιο άλλο ζωάκι.:redface: Φανταστείτε να βρω κάποιο που να έχει πραγματική ανάγκη και να μην μπορώ να το βοηθήσω γιατί δεν θα χωράω άλλα………Θα βοηθήσω πιο πολλά έτσι παρά κρατώντας ότι βοηθώ.
  • δεν είμαι αναίσθητη φυσικά και δένομαι και πονάω όταν φεύγουν αλλά θα ήταν εγωιστικό να σκέπτομαι εμένα και όχι αυτά. Μπορούν να βρουν σπίτια με φουλ αγάπη και στοργή οπού θα έχουν την θέση του βασιλιά – πράγμα που δεν γίνεται εδώ γιατί είναι καταλαλημένη – μύρτος:D. Και για τα παιδιά μου πεθαίνω αν χρειαστεί αλλά κάποια στιγμή θα φύγουν και θα είναι για καλό τους:/:
Απλά θα παρακαλούσα όπου πάνε να μου λένε που και που αν είναι καλά.:redface:

Πολύ πολύ σωστή. Μπράβο βρε Αμαλία. Πολύ ώριμη σκέψη:)

σε ευχαριστώ Ουρανια μου:)

φωτος θα προσπαθησω συντομα......... δεν καθεται και σε ενα μερος το σκατο:happy:

σε ευχαριστώ Ουρανια μου:)

φωτος θα προσπαθησω συντομα......... δεν καθεται και σε ενα μερος το σκατο:happy:

Ε λοιπόν το ότι δεν κάθεται σε ένα μέρος να το βγάλεις φωτό είναι θετικότατο. Ας είναι αυτό ζωιρούτσικο και γεμάτο ενέργεια και ας μην κάνουμε οφθαλμόλουτρο εμείς. ;)

Πολλά πολλά φιλιά στην μουσουδίτσα του :D

Εμ, τι νόμιζες, βρε Αμαλία; Δεν ήξερα εγώ από που ζήτησα βοήθεια για τη Νατάσα;:P Χίλια μπράβο κι αν σου πω, πάλι δεν φτάνουν. Άντε να δώσεις τώρα άλλο ένα σβουριχτό φιλί από μένα!

Καλημέρα:)
Όπως θα διακρίνετε και εσείς έγινα πια γαταρος με τα όλα μου. :DΈτσι ηρθε η ώρα να πάω στην νέα μου μαμά ( βασικά η τωρινή πρέπει να φύγει για ταξίδι αλλιώς σιγά μην με έδινε από τώρα:hmm:). Έτσι από σήμερα σας χαιρετώ από το εδώ σπίτι και εύχομαι τα νέα μου να συνεχίζετε να τα μαθαίνεται από ο νέο μου σπίτι. Σας φιλώ όλους….. γιατί η μαμά κλαίει πάλι ( τι κακό με αυτές τις γυναίκες ελπίζω η τελική μαμά μου να μην είναι τόσο κλαψιάρα) Και όσοι με θεωρείτε άτυχο :mad:έχω να σας πληροφορήσω ότι όχι μόνο δεν ειμαι άτυχος αλλά έχω 3 μαμάδες:up: και θα πάω και σε ένα καλό σπίτι που θα είμαι σαν βασιλιάς:up: Ναι!:D ( και όπως την έκοψα τη νέα μαμά θα κάνω και ότι θέλω :D:D)

Συνημμένα

• Φωτογραφία0018.jpg
    Φωτογραφία0018.jpg
    82,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Φωτογραφία0023.jpg
    Φωτογραφία0023.jpg
    104,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Φωτογραφία0025.jpg
    Φωτογραφία0025.jpg
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Φωτογραφία0026.jpg
    Φωτογραφία0026.jpg
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Φωτογραφία0028.jpg
    Φωτογραφία0028.jpg
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 36
Mπράβο μικρό μου, να σε αγαπάνε στο νέο σου σπίτι όπως σε αγάπησαν σε αυτό και να σε προσέχουν σαν τα μάτια τους:hello::hello::hello:
Να μας γράφεις τα νέα σου και από το καινούργιο σπίτι:kiss::kiss::kiss:

Αχου ενα μωρο!!!Ποιος τυχερος θα τον παρει;

Βρε Αμαλίτσα μου, μην κλαις, θυμήσου τι ... κουτσουλιά :Pπαρέλαβες και κοίτα τι παίδαρο παραδίδεις! Καιρός είναι άλλωστε να πάει στο σπίτι του και στη μαμά του να σε χαρούν κι εσένα τα παιδάκια σου!

Καλή τύχη στο μωρουλάκι μας... και η νέα του μαμά να γίνει αμέσως μέλος και να ανοίξει θεματάκι για το νινί. Νατάσα, σε καθιστώ υπεύθυνη για τα παραπάνω:D

Καλημέρα:)
Όπως θα διακρίνετε και εσείς έγινα πια γαταρος με τα όλα μου. :DΈτσι ηρθε η ώρα να πάω στην νέα μου μαμά ( βασικά η τωρινή πρέπει να φύγει για ταξίδι αλλιώς σιγά μην με έδινε από τώρα:hmm:). Έτσι από σήμερα σας χαιρετώ από το εδώ σπίτι και εύχομαι τα νέα μου να συνεχίζετε να τα μαθαίνεται από ο νέο μου σπίτι. Σας φιλώ όλους….. γιατί η μαμά κλαίει πάλι ( τι κακό με αυτές τις γυναίκες ελπίζω η τελική μαμά μου να μην είναι τόσο κλαψιάρα) Και όσοι με θεωρείτε άτυχο :mad:έχω να σας πληροφορήσω ότι όχι μόνο δεν ειμαι άτυχος αλλά έχω 3 μαμάδες:up: και θα πάω και σε ένα καλό σπίτι που θα είμαι σαν βασιλιάς:up: Ναι!:D ( και όπως την έκοψα τη νέα μαμά θα κάνω και ότι θέλω :D:D)

Να ζήσεις μια γλυκιά παραμυθένια ζωή στο νέο σου σπιτάκι γλυκούλι γατουλίνι.:)

Καλή τύχη στον παίδαρο και να μας λέτε νέα του! Και καλά θα κάνει να κάνει την μαμά του ότι θέλει! Τέτοιο παίδαρο παίρνει στο κάτω κάτω! :P

Μύρτος μην κλαίς σκέψου οτι το μωράκι βρήκε σπιτάκι τώρα και η μαμά του θα του δώσει πολύ φροντίδα και λογικά θα μπορείς να το βλέπεις έτσι? Μην κλαίς όλα θα είναι μια χαρά. :)

Λοιπόν το πήρε η νέα μαμά του σήμερα. όλα πάνε μια χαρά.
δεν ξέρω αν θα μπει η ίδια. Πάντως υπόσχομαι να ενημερώνω εγώ και να ανεβάζω ότι μου στέλνει...
:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back