stellak
Διάσημο μέλος
δεν θα το αποχωριστω.Θα πω μου το πηρε ο Μυρτοςσσσσσσ μην ακουσει η Νατασσα
![]()

Νατάσα μου, μήπως, λέω μήπως επειδή το μωρό είναι πολύ μωρό ακόμα, να διάλεγες κάποιο άλλο γατάκι από τα "χαρίζονται"; Λέω, βρε κορίτσι μου, για να μην περιμένεις, όχι δηλαδή ότι δεν θα σου το έδινε η Αμαλία μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

καναμε χχχχχχχχχχχχχχ στο σκυλο

Ασχετα με την πλακα το μικρο θα παει στην νατασσα. καποια στιγμη θα εξηγησω την αποψη μου οχι τωρα γιατι πειναμεεεεεεε

Κείρα
Δραστήριο μέλος

Φαντάζομαι γέλια οταν το είδες να κάνει χχχχχ στον σκύλο
Μια χαψια πραγματάκι το λέει η καρδούλα του
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
.........τα νεα απο το μετωπο.....![]()
Αχού..
Τι μωρό είναι αυτό..
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Το λέει η καρδούλα του γενικά αυτού του γατιού. Αυτό ήταν φανερό από την πολύ αρχή. Αλλά αυτό με το σκύλο πάει πολύ. Τρομερό θράσος. Φαντάσου να μεγαλώσει.
Λοιπόν, σχετικά με την υιοθεσία, εννοείται ότι προτεραιότητα θα είχε η Αμαλία...αν θα μπορούσε να το πάρει.
Επειδή λοιπόν δε θα το πάρει εκείνη, έχω αποφασίσει να το δώσω σε μια κοπέλα η οποία ενδιαφέρθηκε για τα γατάκια από την 1η μέρα που έστειλα το μαιλ..και η οποία ενδιαφέρεται πάρα πολύ(ρωτάει συνέχεια), έχει εμπειρία από γάτες και ζει σε ένα σπίτι που γενικά αγαπούν τις γάτες. Νομίζω πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά μαζί της....!!!! Άλλωστε της το έχω υποσχεθεί.....

Ευχαριστώ και πάλι για όλα...!!!
myrtos
Δραστήριο μέλος

Στέλλα τα φιλιά τα σβουριχτά είναι μέρος της βασικής εκπαίδευσης.
Όχι μονο του τα σβουρίζω αλλά ξαναέρχεται για κι άλλα .και αν δεν το κάνω μου τρίβεται στα χείλια μόνος του

Όσο για το ότι θα πάει στην μαμά του πιστεύω τα εξής.
- δεν είμαι συλλέκτρια.

- ο Μύρτος δεν σηκώνει άλλο γατί εδώ

- πιστεύω ότι πρέπει να έχεις τόσα ζωάκια ώστε οικονομικά ( γιατροί και καλό φαί ή μετριο)και χρονικά ( φροντίδα αγαπούλες βόλτες παιχνίδι ) ) να μην τους λείπει τίποτα
- και πιο σοβαρό θέλω να έχω μια θέση κενή αν χρειαστεί κάποιο άλλο ζωάκι.
Φανταστείτε να βρω κάποιο που να έχει πραγματική ανάγκη και να μην μπορώ να το βοηθήσω γιατί δεν θα χωράω άλλα………Θα βοηθήσω πιο πολλά έτσι παρά κρατώντας ότι βοηθώ. - δεν είμαι αναίσθητη φυσικά και δένομαι και πονάω όταν φεύγουν αλλά θα ήταν εγωιστικό να σκέπτομαι εμένα και όχι αυτά. Μπορούν να βρουν σπίτια με φουλ αγάπη και στοργή οπού θα έχουν την θέση του βασιλιά – πράγμα που δεν γίνεται εδώ γιατί είναι καταλαλημένη – μύρτος
. Και για τα παιδιά μου πεθαίνω αν χρειαστεί αλλά κάποια στιγμή θα φύγουν και θα είναι για καλό τους

aalyah
Διάσημο μέλος
Φρόντισε να το κάποιος απο εδώ μέσα να το βλέπουμε το κουκλί

Και μιας και είπαμε να το βλέπουμε.....εμ....χμμ.....φωτο??

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ο μικρός είναι μια χαρά. Μόνο τα κακακια του είναι λίγο νερουλά .
Στέλλα τα φιλιά τα σβουριχτά είναι μέρος της βασικής εκπαίδευσης.Όχι μονο του τα σβουρίζω αλλά ξαναέρχεται για κι άλλα .και αν δεν το κάνω μου τρίβεται στα χείλια μόνος του
Όσο για το ότι θα πάει στην μαμά του πιστεύω τα εξής.
Απλά θα παρακαλούσα όπου πάνε να μου λένε που και που αν είναι καλά.
- δεν είμαι συλλέκτρια.
- ο Μύρτος δεν σηκώνει άλλο γατί εδώ
- πιστεύω ότι πρέπει να έχεις τόσα ζωάκια ώστε οικονομικά ( γιατροί και καλό φαί ή μετριο)και χρονικά ( φροντίδα αγαπούλες βόλτες παιχνίδι ) ) να μην τους λείπει τίποτα
- και πιο σοβαρό θέλω να έχω μια θέση κενή αν χρειαστεί κάποιο άλλο ζωάκι.
Φανταστείτε να βρω κάποιο που να έχει πραγματική ανάγκη και να μην μπορώ να το βοηθήσω γιατί δεν θα χωράω άλλα………Θα βοηθήσω πιο πολλά έτσι παρά κρατώντας ότι βοηθώ.
- δεν είμαι αναίσθητη φυσικά και δένομαι και πονάω όταν φεύγουν αλλά θα ήταν εγωιστικό να σκέπτομαι εμένα και όχι αυτά. Μπορούν να βρουν σπίτια με φουλ αγάπη και στοργή οπού θα έχουν την θέση του βασιλιά – πράγμα που δεν γίνεται εδώ γιατί είναι καταλαλημένη – μύρτος
. Και για τα παιδιά μου πεθαίνω αν χρειαστεί αλλά κάποια στιγμή θα φύγουν και θα είναι για καλό τους
Πολύ πολύ σωστή. Μπράβο βρε Αμαλία. Πολύ ώριμη σκέψη

myrtos
Δραστήριο μέλος
φωτος θα προσπαθησω συντομα......... δεν καθεται και σε ενα μερος το σκατο

aalyah
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστώ Ουρανια μου![]()
φωτος θα προσπαθησω συντομα......... δεν καθεται και σε ενα μερος το σκατο![]()
Ε λοιπόν το ότι δεν κάθεται σε ένα μέρος να το βγάλεις φωτό είναι θετικότατο. Ας είναι αυτό ζωιρούτσικο και γεμάτο ενέργεια και ας μην κάνουμε οφθαλμόλουτρο εμείς.

Πολλά πολλά φιλιά στην μουσουδίτσα του

stellak
Διάσημο μέλος
Χίλια μπράβο κι αν σου πω, πάλι δεν φτάνουν. Άντε να δώσεις τώρα άλλο ένα σβουριχτό φιλί από μένα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

Όπως θα διακρίνετε και εσείς έγινα πια γαταρος με τα όλα μου.
Έτσι ηρθε η ώρα να πάω στην νέα μου μαμά ( βασικά η τωρινή πρέπει να φύγει για ταξίδι αλλιώς σιγά μην με έδινε από τώρα
). Έτσι από σήμερα σας χαιρετώ από το εδώ σπίτι και εύχομαι τα νέα μου να συνεχίζετε να τα μαθαίνεται από ο νέο μου σπίτι. Σας φιλώ όλους….. γιατί η μαμά κλαίει πάλι ( τι κακό με αυτές τις γυναίκες ελπίζω η τελική μαμά μου να μην είναι τόσο κλαψιάρα) Και όσοι με θεωρείτε άτυχο
έχω να σας πληροφορήσω ότι όχι μόνο δεν ειμαι άτυχος αλλά έχω 3 μαμάδες
και θα πάω και σε ένα καλό σπίτι που θα είμαι σαν βασιλιάς
Ναι!
( και όπως την έκοψα τη νέα μαμά θα κάνω και ότι θέλω 
) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος

Να μας γράφεις τα νέα σου και από το καινούργιο σπίτι:kiss::kiss::kiss:
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
παρέλαβες και κοίτα τι παίδαρο παραδίδεις! Καιρός είναι άλλωστε να πάει στο σπίτι του και στη μαμά του να σε χαρούν κι εσένα τα παιδάκια σου!Καλή τύχη στο μωρουλάκι μας... και η νέα του μαμά να γίνει αμέσως μέλος και να ανοίξει θεματάκι για το νινί. Νατάσα, σε καθιστώ υπεύθυνη για τα παραπάνω

roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλημέρα
Όπως θα διακρίνετε και εσείς έγινα πια γαταρος με τα όλα μου.Έτσι ηρθε η ώρα να πάω στην νέα μου μαμά ( βασικά η τωρινή πρέπει να φύγει για ταξίδι αλλιώς σιγά μην με έδινε από τώρα
). Έτσι από σήμερα σας χαιρετώ από το εδώ σπίτι και εύχομαι τα νέα μου να συνεχίζετε να τα μαθαίνεται από ο νέο μου σπίτι. Σας φιλώ όλους….. γιατί η μαμά κλαίει πάλι ( τι κακό με αυτές τις γυναίκες ελπίζω η τελική μαμά μου να μην είναι τόσο κλαψιάρα) Και όσοι με θεωρείτε άτυχο
έχω να σας πληροφορήσω ότι όχι μόνο δεν ειμαι άτυχος αλλά έχω 3 μαμάδες
και θα πάω και σε ένα καλό σπίτι που θα είμαι σαν βασιλιάς
Ναι!
( και όπως την έκοψα τη νέα μαμά θα κάνω και ότι θέλω
)
Να ζήσεις μια γλυκιά παραμυθένια ζωή στο νέο σου σπιτάκι γλυκούλι γατουλίνι.

aalyah
Διάσημο μέλος

Μύρτος μην κλαίς σκέψου οτι το μωράκι βρήκε σπιτάκι τώρα και η μαμά του θα του δώσει πολύ φροντίδα και λογικά θα μπορείς να το βλέπεις έτσι? Μην κλαίς όλα θα είναι μια χαρά.

NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξέρω αν θα μπει η ίδια. Πάντως υπόσχομαι να ενημερώνω εγώ και να ανεβάζω ότι μου στέλνει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool