3 κούκλες & 2 παίδαροι (ταπεινότης..)

Από χθες το πρωί ο Ρακούν (του οποίου το όνομα άρεσε στον νέο του μπαμπά και το κράτησε, δεν το περίμενα η αλήθεια είναι :P ) βρίσκεται αγκαλιά με τον καινούργιο του κολλητό:

Ρακούν - Φρέντυ.jpg

Το προαίσθημα αληθινό και τόσο η Μία (Λόρα δηλαδή) όσο και ο Ρακούν είναι με πραγματικά όμορφους ανθρώπους. Ο Γιώργος είναι παιδί-μάλαμα και ταιριάζει γάντι με τον Ρακούναρο, ο οποίος με τη σειρά του ταιριάζει γάντι με τον τεράστιο βουτυρόσκυλο Φρέντυ, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και με τα άλλα μωρά :inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Ρακούν - Φρέντυ.jpg
    Ρακούν - Φρέντυ.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Ρακούν - Φρέντυ.jpg
    Ρακούν - Φρέντυ.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 66
Annie τι όμορφα νέα!!!! η εικόνα μιλάει από μόνη της!! μπράβο στο παιδί, μπράβο και στο Ρακούν που βρήκε τέτοιο σπιτάκι!!! Εύχομαι ολόψυχα η ζωή τους να είναι μέλι!! απ' ότι βλέπω ο σκυλάκος τα βρήκε αμέσως μαζί του...ο Ρακούν είναι ολίγον μαζεμένος ή μου φαίνεται....κουκλάκι μου όμορφο!!! θα συνηθίσει και θα περνάει υπέροχα!! ταιριάζουν και χρωματικά...όλα είναι υπέρ τους!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά είναι νέα, αυτή είναι όμορφη εικόνα!:clapup: Να είναι ευτυχισμένο το Ρακουνάκι και να περάσει μια ζωή .."βούτυρο" κοντά στους ανθρώπους που τον αγάπησαν και το νέο του φίλο το ..."βουτυρόσκυλο", βεβαίως-βεβαίως :D
'Αντε, με το καλό να ακολουθήσουν και τα άλλα με μια καλή τύχη :flowers:

ιιιιιιιιιι,τι υπεροχα νεα :clapup::clapup:μωρε αργουν να βρουν σπιτια αλλα οταν βρισκουν,ειναι τα καλυτερα και με τις ομορφοτερες παρεουλες:inlove:αντε τηνιδια τυχη να εχουν και τα υπολοιπα μαναρια:D

Τί τέλεια εικόνα!!!!

Ταιριάζουν πράγματι τόσο πολύ!!!

**SOS**SOS**SOS**

Είναι καμία από Πάτρα; Ή έχει κανέναν γνωστό φιλόζωο εκεί; Με πήραν από Πάτρα για τη Λίνα και θέλω αν μπορεί κάποιος να βρεθεί με την κοπέλα, πολύ καλή μου ακούστηκε αλλά από κοντά αλλιώς είναι, μην κάνω 2,5 ώρες δρόμο χωρίς λόγο.

Ταράν Ταράν! Βρήκα!!

Τελευταία επεξεργασία:
αχ μπραβο τι ομορφα νεα!
αντε σιγα σιγα να αποκατασταθει καθε "γατι στον παγκο του" :P

Χμ, αν τελικά πάνε όλα καλά με τη συνάντηση της υποψήφιας Λινομαμάς, λέτε καλύτερα να την πάω εγώ,ε; Ή να ψάξω μεταφορά;

**SOS**SOS**SOS**

Είναι καμία από Πάτρα; Ή έχει κανέναν γνωστό φιλόζωο εκεί; Με πήραν από Πάτρα για τη Λίνα και θέλω αν μπορεί κάποιος να βρεθεί με την κοπέλα, πολύ καλή μου ακούστηκε αλλά από κοντά αλλιώς είναι, μην κάνω 2,5 ώρες δρόμο χωρίς λόγο.

Ταράν Ταράν! Βρήκα!!
΄Εχουμε μια κοπελιά από Πάτρα στο MyCat, την Ναταλία. Ελπίζω να το δει.

Η κοπέλα για κάποιο λόγο δεν έχει απαντήσει στο μήνυμα που της έστειλα για συμβόλαιο υιοθεσίας, οπότε το Λινάκι θα παραμείνει εδώ μέχρι να βρει άλλη οικογένεια (και άνθρωπο που είναι διατεθειμένος να υπογράψει το χαρτί ;) )

Οι τελευταίες μας φωτογραφίες με τις οποίες "κινούμαστε" στο fb:

2015-01-18-584.jpg

2015-02-10-598.jpg

2015-02-07 13.53.09.jpg

2014-11-25 12.49.01.jpg

2014-11-25 14.35.17.jpg

Δεν μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία της προκοπής με τη Λούνα, κλείνει τα μάτια, κάπως σαν να σοβαρεύει, δεν ξέρω γιατί έτσι.. Και δεν παλουκώνεται κιόλας :P

Αχ κι ο Ραμονούσκος μου.. :cry_x:

Συνημμένα

• 2015-01-18-584.jpg
    2015-01-18-584.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 31
  • 2015-02-10-598.jpg
    2015-02-10-598.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 29
  • 2014-11-25 12.49.01.jpg
    2014-11-25 12.49.01.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 34
  • 2014-11-25 14.35.17.jpg
    2014-11-25 14.35.17.jpg
    979,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 2015-02-07 13.53.09.jpg
    2015-02-07 13.53.09.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 27
  • 2015-01-18-584.jpg
    2015-01-18-584.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 31
  • 2015-02-10-598.jpg
    2015-02-10-598.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 29
  • 2015-02-07 13.53.09.jpg
    2015-02-07 13.53.09.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 27
  • 2014-11-25 12.49.01.jpg
    2014-11-25 12.49.01.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 34
  • 2014-11-25 14.35.17.jpg
    2014-11-25 14.35.17.jpg
    979,8 KB · Εμφανίσεις: 42
Κάθε φορά ελπίζω να μπω και να γράψω καλά νέα, αλλά "νάδα". Κολλήσαμε τελευταία και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς άλλος.
Τα μανάρια κλείσανε 5 μήνες ζωής, ο Ραμόν δεν βλέπω την ώρα να στειρωθεί (στους 6 θα τ'αποχαιρετήσει), ευτυχώς αν και ακούω πολλά για οίστρους από νωρίς, τα κορίτσια ακόμα τίποτα, πάλι καλά. Ομορφαίνουμε, έχουμε πλήρη εικόνα για τις προσωπικότητές μας τις τεράστιες πλέον και το καθένα έχει τη δική του χάρη :inlove:

Το Λουνάκι, πέρα από πανέμορφο, με έχει κάνει σκλάβα της. Πρώτον, είναι πανέξυπνη. Μα πανέξυπνη.. :worry: Δεύτερον, κάνει κάτι τσαλιμάκια κοριτσίστικα, πατουσάκια, χαϊδέματα, αυτό το κορίτσι μάς έχει τρελάνει. Πραγματικά η γάτα όλα σε ένα :inlove:
Loyna.jpg

Το Λινάκι έχει εξελιχθεί σε όμορφη δεσποινιδούλα κι ώρες ώρες νομίζω πως απλά με υπομένει :hmm: Για πολλές βούτες δεν τρελαίνεται, εκτός κι αν κρατάς φαγητό, εκεί κάνει τεμενάδες (πολύ σιγανοπαπαδιά). Απ'τη μια τη βλέπεις και λες "τι ντροπαλό κορίτσι" κι απ'την άλλη την κοιτάς να κάνει τις τσιριμονιές της και λες "αυτή μόνο ντροπαλή δεν είναι". Μην τα πολυλογώ, έχω την εντύπωση ότι με πουλάει και μ'αγοράζει, δεν ξέρω πώς την πάτησα..
Λίνα.jpg

Ε, ο Ραμόν.. Τι να πω για τον Ραμόν που δεν έχει ειπωθεί.. Πολλά πολλά δε θέλει, αγκαλιές δηλαδή και ζουμπήγματα, αλλά έχει έναν τρόπο να επικοινωνεί μαζί σου. Αφενός σε παίρνει παντού από πίσω, αφετέρου σε κοιτάει και ζυμώνει το πάτωμα. Κι εκεί που λες "τώρα θα τον πάρω αγκαλιά και θα γουργουρήσει", τίποτα, δίνει μια και φεύγει. Και ξαναζυμώνει τα πατώματα. Αν δεις μια σκιά να περνάει τρέχοντας, είναι ο Ραμόν. Αν τελειώσει το φαγητό ή το νερό τους, σε ενημερώνει ο Ραμόν. Αν νιώσεις κάτι να σε βαραίνει την ώρα που κοιμάσαι, είναι ο Ραμόν. Κάτω απ΄την κουβέρτα, είναι πάντα ο Ραμόν. Απλά δεν θέλει αγκαλιές. Αφού είναι ο Ραμόν :inlove::inlove:
Ramon.jpg

Χρειαζόμαστε λίγη τύχη τελευταία.. :/:

Συνημμένα

• Loyna.jpg
    Loyna.jpg
    623,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Λίνα.jpg
    Λίνα.jpg
    162,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Ramon.jpg
    Ramon.jpg
    124,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Loyna.jpg
    Loyna.jpg
    623,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Λίνα.jpg
    Λίνα.jpg
    162,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Ramon.jpg
    Ramon.jpg
    124,5 KB · Εμφανίσεις: 40
Μόνο χρειαζόσαστε; Δικαιούστε καλής τύχης (και με το παραπάνω!) με τόσο όμορφες και ξεχωριστές γατο-προσωπικότητες!
t09026.gif

Πόσο μάλλον που έχουν μια μαμά καταπληκτική μάνατζερ (δεν φαντάζεσαι πόσο απολαμβάνω τον τρόπο που γράφεις κάθε φορά τα νέα τους:spasiklas:)
Εύχομαι σύντομα ν'αρχίσουν να πέφτουν τα τηλεφωνήματα μαζεμένα και ένα ένα (ή και όλα μαζί, δεν μας χαλάει:P) να πάρουν το δρόμο για τα δικά τους σπιτάκια:)

Κυρία Μοντερατόρ, πείτε κι άλλα γιατί φέρνετε γούρι μού φαίνεται..

Ο έρωτάς μου ο τεράστιος, ο απίστευτος, ο απύθμενος, η καψούρα μου, μάλλον βρήκε σπιτάκι. Ναι, ο Ραμονοπαίδαρος μάλλον θα αποκατασταθεί λίαν συντόμως..

Α, περιττό να πω ότι μουρλοί υπάρχουν όντως κι άλλοι και θέλουν το γατί "μάγκα κι ανεξάρτητο", δεν είμαι μόνη μου, χεχε

Α, περιττό να πω ότι μουρλοί υπάρχουν όντως κι άλλοι και θέλουν το γατί "μάγκα κι ανεξάρτητο", δεν είμαι μόνη μου, χεχε
Ασφαλώς και δεν είσαι μόνη Annie μου :P "Κάθε μάρκα έχει τον αγοραστή της", δεν λένε?;)

Άντε λοιπόν! Να χαρούμε τον Ραμονοπαίδαρο, λίαν συντόμως, αποκατεστημένο σ'ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατο-γονείς :D
( χωρίς να ξεχνάμε και τα υπόλοιπα ζουζουνάκια, βεβαίως-βεβαίως)
20150106_083233.jpg

Λοιπόνννν....

Ο Ραμόν υιοθετήθηκε, αλλά δεν το ανακοινώνουμε επισήμως γιατί ο Γιώργος, ο νέος μπαμπάς, από γάτες δεν έχει πολλή εμπειρία -έχει όμως διάθεση. Και ο Ραμόν είναι περίεργος όπως ξέρουμε, τώρα μου είπε πως όλο το βράδυ νιαούριζε :(
Θα προσαρμοστεί ή βασανίζονται τζάμπα αμφότεροι;

Μπράβο στο αγόρι! δεν έχω τη μεγαλύτερη εμπειρία αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι για να συνυπάρξουν δυο πλάσματα θα πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις και να υπάρχει μεγαλή υπομονή!! Φυσικά και θα τα βρουν και θα προσαρμοστεί απλά ίσως χρειαστεί χρόνος να μάθουν ο ένας τον άλλον. Η Κίρα μέχρι πριν λίγους μήνες με ξύπναγε κάθε βράδυ. Κάθε βράδυ όμως....κόντευα να απελπιστώ... 2 χρόνια μάτι δεν έκλεισα....τώρα όμως που έχει παρέα και τη Μιλού δεν κουνιέται...το πρωί με ξυπνάνε. Η Μιλού πρώτη χαχαχαχαχα

Αρα να πεις στο Γιώργο 1) να κάνει υπομονή 2) να τον παίζει συχνά, το απόγευμα/βράδυ να μην πλήττει και 3) να του πάρει παρέα!! είναι ο καλύτερος συνδυασμός και θα έχουν μια υπέροχη ζωή να απολαύσουν ΜΑΖΙ :D

Να χαίρεται ο Ραμονούκος τον νέο του γατο-μπαμπά κι ο νέος γατο-μπαμπάς τον καταπληκτικό νέο του γάτο !:clapup:
Άπειροι κι οι δυο, αλλά που θα πάει? Θα "μυριστούν", θα μάθουν ο ένας τα χούγια του άλλου και με δεδομένη την αγάπη και την υπομονή, ζήτημα χρόνου, θα τα βρουν και θα τα καλο-βρουν μάλιστα! :D

Κορίτσια, το ένστικτο της μάνας χτύπησε! Μόλις με πήρε ο Γιώργος, μες στα νεύρα -μου'πε πως είναι ο μεγαλύτερος γκαντέμης, μου είπε πως πρέπει να λείψει ένα μήνα στο εξωτερικό (κάτι με τη δουλειά), κι επειδή του είπα χθες αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να τον κρατήσει θα τον πάρω πίσω, με πήρε το παιδί και θα πάμε να τον πάρουμε σε λίγο. Οπότε, καλά που δεν το ανακοίνωσα στο fb, σε αντίθεση με Ρακούν & Μία που ήμουν σίγουρη απ'την αρχή. Νομίζω το'ξερα, δεν ξέρω γιατί καθώς ήταν αναπάντεχος ο λόγος (αν είναι αληθής πάντα, δεν το αμφισβητώ το παιδί), αλλά η ρουφιάνα το'ξερα..

ΥΓ. Τουλάχιστον είδε ο άντρας μου πως είμαι διατεθειμένη να δώσω τον Ραμόν, αυτό ήταν πολύ σημαντικό :P

Τελευταία επεξεργασία:
Ε ναι...το ένστικτο συχνά επιβεβαιώνεται...Δε πειράζει Annie κάθε εμπόδιο για καλό που λένε και πιστεύω πως θα βρει το καλύτερο σπιτάκι ο γλυκός μου, είναι και τόσο όμορφος ο άτιμος! Τώρα να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι αν το παιδί τον ήθελε πραγματικά και δεν το μετάνοιωσε (από το πρώτο βράδυ, που ήταν και αναμενόμενο να είναι ανήσυχο το ψυχάκι...) θα σου ξεκαθάριζε ότι με το που επιστρέψει θα τον πάρει, πράγμα που δεν έγινε απ΄ό,τι κατάλαβα...Δε θέλω να τον αδικήσω εννοείται και πολύ καλά έπραξε, όπως και να χει, που σου είπε να πάτε να τον πάρετε, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα! Φαντάζομαι θα ναι τρισευτυχισμένος απόψε ο Ραμονούκος, ε;

Αχ με το που γυρίσαμε σπίτι τον έβαλα στο δωμάτιο με τα κορίτσια, ένα γουργουρητό, ένα χάιδεμα (ναι, και σε μένα!!), ηρέμησε αμέσως, έφαγε, ήπιε, όλα μια χαρά..
Το παιδί μου είπε στην αρχή αν μπορώ να τον κρατήσω για ένα μήνα μέχρι να γυρίσει, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί χθες συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο λόγος που δεν ήμουν ήρεμη: στην γάτα προσαρμόζεσαι, δεν την προσαρμόζεις όπως θες. Δηλαδή, εντάξει, και τον σκύλο τον διαλέγεις, αλλά η γάτα είναι αυτή που είναι, ο Ραμόν θέλει είτε άλλη δίποδη παρέα, είτε κάποιον που έχει πολλή υπομονή μέχρι να ηρεμήσει, πρέπει να τον καταλάβεις λίγο.
Χθες πάντως, περίμενα να μου τον κατεβάσει στην είσοδο, και τον άκουγα απ'έξω που νιαούριζε. Τσουπ, μόλις τον πήρα αγκαλιά σταμάτησε (εγώ, η μάνα.. :P )
Θέλει λίγη αποκρυπτογράφηση το ψυχάκι μου..

Edit: Προφανώς θα έχει δίποδη παρέα, τετράποδη χρειάζεται :P

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back