AnnieGr
Δραστήριο μέλος
) βρίσκεται αγκαλιά με τον καινούργιο του κολλητό:
Το προαίσθημα αληθινό και τόσο η Μία (Λόρα δηλαδή) όσο και ο Ρακούν είναι με πραγματικά όμορφους ανθρώπους. Ο Γιώργος είναι παιδί-μάλαμα και ταιριάζει γάντι με τον Ρακούναρο, ο οποίος με τη σειρά του ταιριάζει γάντι με τον τεράστιο βουτυρόσκυλο Φρέντυ, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και με τα άλλα μωρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kat-cats
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Να είναι ευτυχισμένο το Ρακουνάκι και να περάσει μια ζωή .."βούτυρο" κοντά στους ανθρώπους που τον αγάπησαν και το νέο του φίλο το ..."βουτυρόσκυλο", βεβαίως-βεβαίως 
'Αντε, με το καλό να ακολουθήσουν και τα άλλα με μια καλή τύχη

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

μωρε αργουν να βρουν σπιτια αλλα οταν βρισκουν,ειναι τα καλυτερα και με τις ομορφοτερες παρεουλες
αντε τηνιδια τυχη να εχουν και τα υπολοιπα μαναρια
Ταιριάζουν πράγματι τόσο πολύ!!!
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Είναι καμία από Πάτρα; Ή έχει κανέναν γνωστό φιλόζωο εκεί; Με πήραν από Πάτρα για τη Λίνα και θέλω αν μπορεί κάποιος να βρεθεί με την κοπέλα, πολύ καλή μου ακούστηκε αλλά από κοντά αλλιώς είναι, μην κάνω 2,5 ώρες δρόμο χωρίς λόγο.
Ταράν Ταράν! Βρήκα!!
rouli726
Δραστήριο μέλος
αντε σιγα σιγα να αποκατασταθει καθε "γατι στον παγκο του"

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Εχουμε μια κοπελιά από Πάτρα στο MyCat, την Ναταλία. Ελπίζω να το δει.**SOS**SOS**SOS**
Είναι καμία από Πάτρα; Ή έχει κανέναν γνωστό φιλόζωο εκεί; Με πήραν από Πάτρα για τη Λίνα και θέλω αν μπορεί κάποιος να βρεθεί με την κοπέλα, πολύ καλή μου ακούστηκε αλλά από κοντά αλλιώς είναι, μην κάνω 2,5 ώρες δρόμο χωρίς λόγο.
Ταράν Ταράν! Βρήκα!!
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
)Οι τελευταίες μας φωτογραφίες με τις οποίες "κινούμαστε" στο fb:

Δεν μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία της προκοπής με τη Λούνα, κλείνει τα μάτια, κάπως σαν να σοβαρεύει, δεν ξέρω γιατί έτσι.. Και δεν παλουκώνεται κιόλας

Αχ κι ο Ραμονούσκος μου..

Συνημμένα
-
2015-01-18-584.jpg1,3 MB · Εμφανίσεις: 31 -
2015-02-10-598.jpg1,5 MB · Εμφανίσεις: 29 -
2014-11-25 12.49.01.jpg1 MB · Εμφανίσεις: 35 -
2014-11-25 14.35.17.jpg979,8 KB · Εμφανίσεις: 42 -
2015-02-07 13.53.09.jpg1,1 MB · Εμφανίσεις: 27 -
2015-01-18-584.jpg1,3 MB · Εμφανίσεις: 31 -
2015-02-10-598.jpg1,5 MB · Εμφανίσεις: 29 -
2015-02-07 13.53.09.jpg1,1 MB · Εμφανίσεις: 27 -
2014-11-25 12.49.01.jpg1 MB · Εμφανίσεις: 35 -
2014-11-25 14.35.17.jpg979,8 KB · Εμφανίσεις: 42
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Τα μανάρια κλείσανε 5 μήνες ζωής, ο Ραμόν δεν βλέπω την ώρα να στειρωθεί (στους 6 θα τ'αποχαιρετήσει), ευτυχώς αν και ακούω πολλά για οίστρους από νωρίς, τα κορίτσια ακόμα τίποτα, πάλι καλά. Ομορφαίνουμε, έχουμε πλήρη εικόνα για τις προσωπικότητές μας τις τεράστιες πλέον και το καθένα έχει τη δική του χάρη

Το Λουνάκι, πέρα από πανέμορφο, με έχει κάνει σκλάβα της. Πρώτον, είναι πανέξυπνη. Μα πανέξυπνη..
Δεύτερον, κάνει κάτι τσαλιμάκια κοριτσίστικα, πατουσάκια, χαϊδέματα, αυτό το κορίτσι μάς έχει τρελάνει. Πραγματικά η γάτα όλα σε ένα 

Το Λινάκι έχει εξελιχθεί σε όμορφη δεσποινιδούλα κι ώρες ώρες νομίζω πως απλά με υπομένει
Για πολλές βούτες δεν τρελαίνεται, εκτός κι αν κρατάς φαγητό, εκεί κάνει τεμενάδες (πολύ σιγανοπαπαδιά). Απ'τη μια τη βλέπεις και λες "τι ντροπαλό κορίτσι" κι απ'την άλλη την κοιτάς να κάνει τις τσιριμονιές της και λες "αυτή μόνο ντροπαλή δεν είναι". Μην τα πολυλογώ, έχω την εντύπωση ότι με πουλάει και μ'αγοράζει, δεν ξέρω πώς την πάτησα..
Ε, ο Ραμόν.. Τι να πω για τον Ραμόν που δεν έχει ειπωθεί.. Πολλά πολλά δε θέλει, αγκαλιές δηλαδή και ζουμπήγματα, αλλά έχει έναν τρόπο να επικοινωνεί μαζί σου. Αφενός σε παίρνει παντού από πίσω, αφετέρου σε κοιτάει και ζυμώνει το πάτωμα. Κι εκεί που λες "τώρα θα τον πάρω αγκαλιά και θα γουργουρήσει", τίποτα, δίνει μια και φεύγει. Και ξαναζυμώνει τα πατώματα. Αν δεις μια σκιά να περνάει τρέχοντας, είναι ο Ραμόν. Αν τελειώσει το φαγητό ή το νερό τους, σε ενημερώνει ο Ραμόν. Αν νιώσεις κάτι να σε βαραίνει την ώρα που κοιμάσαι, είναι ο Ραμόν. Κάτω απ΄την κουβέρτα, είναι πάντα ο Ραμόν. Απλά δεν θέλει αγκαλιές. Αφού είναι ο Ραμόν

Χρειαζόμαστε λίγη τύχη τελευταία..

Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πόσο μάλλον που έχουν μια μαμά καταπληκτική μάνατζερ (δεν φαντάζεσαι πόσο απολαμβάνω τον τρόπο που γράφεις κάθε φορά τα νέα τους
)Εύχομαι σύντομα ν'αρχίσουν να πέφτουν τα τηλεφωνήματα μαζεμένα και ένα ένα (ή και όλα μαζί, δεν μας χαλάει
) να πάρουν το δρόμο για τα δικά τους σπιτάκια
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Ο έρωτάς μου ο τεράστιος, ο απίστευτος, ο απύθμενος, η καψούρα μου, μάλλον βρήκε σπιτάκι. Ναι, ο Ραμονοπαίδαρος μάλλον θα αποκατασταθεί λίαν συντόμως..
Α, περιττό να πω ότι μουρλοί υπάρχουν όντως κι άλλοι και θέλουν το γατί "μάγκα κι ανεξάρτητο", δεν είμαι μόνη μου, χεχε
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ασφαλώς και δεν είσαι μόνη Annie μουΑ, περιττό να πω ότι μουρλοί υπάρχουν όντως κι άλλοι και θέλουν το γατί "μάγκα κι ανεξάρτητο", δεν είμαι μόνη μου, χεχε
"Κάθε μάρκα έχει τον αγοραστή της", δεν λένε?
Άντε λοιπόν! Να χαρούμε τον Ραμονοπαίδαρο, λίαν συντόμως, αποκατεστημένο σ'ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατο-γονείς

( χωρίς να ξεχνάμε και τα υπόλοιπα ζουζουνάκια, βεβαίως-βεβαίως)
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Ο Ραμόν υιοθετήθηκε, αλλά δεν το ανακοινώνουμε επισήμως γιατί ο Γιώργος, ο νέος μπαμπάς, από γάτες δεν έχει πολλή εμπειρία -έχει όμως διάθεση. Και ο Ραμόν είναι περίεργος όπως ξέρουμε, τώρα μου είπε πως όλο το βράδυ νιαούριζε
Θα προσαρμοστεί ή βασανίζονται τζάμπα αμφότεροι;
kat-cats
Διάσημο μέλος
Αρα να πεις στο Γιώργο 1) να κάνει υπομονή 2) να τον παίζει συχνά, το απόγευμα/βράδυ να μην πλήττει και 3) να του πάρει παρέα!! είναι ο καλύτερος συνδυασμός και θα έχουν μια υπέροχη ζωή να απολαύσουν ΜΑΖΙ

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Άπειροι κι οι δυο, αλλά που θα πάει? Θα "μυριστούν", θα μάθουν ο ένας τα χούγια του άλλου και με δεδομένη την αγάπη και την υπομονή, ζήτημα χρόνου, θα τα βρουν και θα τα καλο-βρουν μάλιστα!

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
ΥΓ. Τουλάχιστον είδε ο άντρας μου πως είμαι διατεθειμένη να δώσω τον Ραμόν, αυτό ήταν πολύ σημαντικό

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Το παιδί μου είπε στην αρχή αν μπορώ να τον κρατήσω για ένα μήνα μέχρι να γυρίσει, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί χθες συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο λόγος που δεν ήμουν ήρεμη: στην γάτα προσαρμόζεσαι, δεν την προσαρμόζεις όπως θες. Δηλαδή, εντάξει, και τον σκύλο τον διαλέγεις, αλλά η γάτα είναι αυτή που είναι, ο Ραμόν θέλει είτε άλλη δίποδη παρέα, είτε κάποιον που έχει πολλή υπομονή μέχρι να ηρεμήσει, πρέπει να τον καταλάβεις λίγο.
Χθες πάντως, περίμενα να μου τον κατεβάσει στην είσοδο, και τον άκουγα απ'έξω που νιαούριζε. Τσουπ, μόλις τον πήρα αγκαλιά σταμάτησε (εγώ, η μάνα..
)Θέλει λίγη αποκρυπτογράφηση το ψυχάκι μου..
Edit: Προφανώς θα έχει δίποδη παρέα, τετράποδη χρειάζεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool