AnnieGr
Δραστήριο μέλος

(Αυτό το γιλεκάκι πολλή έμπνευση, κανονικά το φοράει ο Κοντός πριν ανοίξουμε τα δώρα(σκουφί), το είχα στην κούτα με τα χριστουγεννιάτικα και όπως στόλιζα το ξετρύπωσα και ξεκίνησε ως πλάκα με τον Ραμόν)
Πήγαμε στην γιατρό λοιπόν, έρωτα με τη Λούνα όσοι ήταν εκεί και με τον Ρακούν (αλλά ούτε αυτοί μας κάτσανε για υιοθεσία
) -είναι και χαδιάρης αυτός, δεν αντιστέκεσαι εύκολα. Όλοι καλά παιδιά είμασταν πάντως, να τα λέμε αυτά.Εντέλει ξεκινήσαμε άπαντες αντιβίωση γιατί ο Ραμόν έχει γριπούλα και αναγκαστικά παίρνουν όλοι μην κολλήσουν -το Λινάκι έβγαλε κάτι τσιμπλίτσες στο ένα μάτι χθες. Το θέμα είναι ότι το εμβόλιο θα γίνει σε 10 μέρες το νωρίτερο που θα τελειώσουν με το φάρμακο, υπολογίζω 2 βδομάδες δηλαδή. Αυτά τα νέα μας τα ωραία..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. Χρόνια Πολλά, ότι καλύτερο για όλους σας
....σήμερα θυμήθηκα τη γιορτούλα σας 
AnnieGr
Δραστήριο μέλος

Ο Ρακούν μέγας χαδιάρης, γουργουρίζει αμέσως το μανάρι μου, ακομπλεξάριστος γάτος, δεν αγχώνεται, δε φοβάται, σοβαρό παιδί από μωρό. Μόνο έχει ένα κόλλημα με την κουζίνα, έτυχε να φάει μερικές λιχουδιές εκεί μέσα κι από τότε μόλις πεινάσει πάει έξω από την πόρτα και φωνάζει, ενίοτε κρεμιέται και από το χερούλι, αμέ (φταίω για την κατάστασή γιατί υποκύπτω, θα το φτιάξω άμεσα)

Το Λουνάκι δίκιο είχατε, έχει γίνει πανέμορφο και είναι ένας περίεργος συνδυασμός Σιέρας & Σεσίλιας, μες στο παιχνίδι και τη ζαβολιά, αυτό που λέμε "δε νιώθει", αλλά μόλις την πάρεις αγκαλιά λιώνει και γουργουρίζει. Επίσης, δεν γκρινιάζει καθόλου, αλλά έχει και πείσμα, εξελίσσεται σε απίστευτο πλάσμα
(και πολύ όμορφο, το είπα και πριν αλλά το ξαναλέω γιατί όταν μου το λέγατε γελούσα ελλείψει εμπειρίας μάλλον)Το Λινάκι μου το ντροπαλό είναι λίγο πιο ανεξάρτητο και είναι το μόνο που δεν θέλει πολλά πολλά με τα σκυλιά -για χάδια κάθεται αλλά με απώτερο σκοπό νομίζω, περιμένει λιχουδιά
. Μόλις είναι για φαΐ τρέχει δεύτερη πάντως, δεν την προλαβαίνεις (πρώτος ο Ραμονοπαίδαρος). Ο Ραμόν ο απαιτητικός, εξελίσσεται σε Σεσιλοκαρμπόν, μέγας μάγκας και "μιρμίρης" που λέω, μιρμιρίζει δηλαδή όλη την ώρα όταν θέλει κάτι, δεν ανέχεται πολλά πολλά αλλά εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται για χάδι. Ένα, όχι παραπάνω, μην παίρνουμε και πολύ αέρα
Ή ξυπνάς και τον βρίσκεις κάτω από την κουβέρτα, αγαπημένη του συνήθεια -κρεβάτια, καναπέδες κλπ του ανήκουν, δεδομένο αυτό. Επίσης την έχει πάρει χαμπάρι με τόσο χούφτωμα, εκεί που ξαπλώνει άνετος, μόλις με δει είναι σε επιφυλακή για να την κοπανήσει, κατσιασμένος συνεχώς ο κακομοίρης, πολλές βούτες 
Σήμερα τελειώνουμε με την αντιβίωση και πάμε μες στην βδομάδα για εμβόλιο επιτέλους αν η γιατρός μας βρει σούπερ (που είμαστε δηλαδή). Πάντως είμαστε μες στην καλή χαρά, ανεβοκατεβαίνουμε στο δέντρο, όλη μέρα παίζουμε, κακός και ωραίος χαμός.
Δεν μας έχει πάρει κανείς τηλέφωνο και όσο πάει κι αγχωνόμαστε γιατί δεν είναι δυνατόν τέτοια μωρά να καταλήξουμε σε αυλή

Χριστουγεννιάτικο θαύμα θέλουμε, επειγόντως

(Λίνα-τάβλα)

(Ρακούν-τάβλα & Ραμόν)

Οικογενειακή υπόθεση
(Όχι,δε θηλάζουμε πλέον, απλά μας έμεινε συνήθειο)
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ας βοηθήσει η καλή τους νεράιδα, έτσι ώστε ο καινούργιος χρόνος να τα βρει στα δικά τους σπιτάκια να ξεδιπλώνουν τις χάρες τους
AnnieGr
Δραστήριο μέλος

Δείτε να κλάψετε απ'τα γέλια: Ρακούν και τρελή συνήθεια..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σούπερ-Ρακούν, απολαυστικός και απίστευτος!
Μ'αρέσει που, εκτός των άλλων, δίνει μαθήματα δια της επαναλήψεως και στη Λίνα -η Λίνα δεν είναι που κοιτάζει προσεκτικά τον "δάσκαλο" και προσπαθεί να αντιγράψει ? Κουκλάκια, ζαχαρωτάκια!

rouli726
Δραστήριο μέλος
υπέροχος!
η λίνα κοιτάει με ύφος "ωωω τί κάνει ο τύπος!"

καλά χριστούγεννα να έχετε!
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

AnnieGr
Δραστήριο μέλος

Το Λινάκι το τσιλιβιθρήνι τ'όμορφο..

(Ανάθεμα για κινητό, μια φωτογραφία της προκοπής..
)Το Λουνάκι το Λούνα παρκ και τρεχαντήρι, τρεις λαΛούν (πολύ της ταίριαξε το όνομα εντέλει)

Ο Ρακούν ο χαδιάρης που έχει μείνει σταθερός σε μέγεθος, αν και με τις καινούργιες κροκέτες δεν σταματάει να τρώει & προβλέπεται "άνοδος" γιατί στις άλλες ξίνιζε τη μουτσούνα:

Και φυσικά ο Ραμόν ο παίδαρος, η αδυναμία ανθρώπων & σκυλιών στο σπίτι, ο οποίος μπορεί να μην είναι χαδιάρης αλλά τρέχει από πίσω σου συνέχεια και σε ενημερώνει άμεσα αν έχει αδειάσει το μπολ τους. Και έχει εκπαιδευτεί πλήρως στο να πιάνει μύγες, σωστή απολύμανση ο μαφίας ο χοντρός.

Και μια οικογενειακή να μας λιγουρευτείτε λίγο παραπάνω τα φτωχά πλην πανέμορφα τρελοκομεία

Συνημμένα
-
2014-12-26 19.28.29.jpg812,5 KB · Εμφανίσεις: 37 -
2014-12-30 14.53.46.jpg633,1 KB · Εμφανίσεις: 35 -
2014-12-27 13.06.44.jpg986,2 KB · Εμφανίσεις: 47 -
2014-12-27 13.06.19.jpg1,3 MB · Εμφανίσεις: 33 -
2014-12-27 13.06.36.jpg1,1 MB · Εμφανίσεις: 37 -
2014-12-28 01.38.03.jpg644,6 KB · Εμφανίσεις: 36 -
2014-12-27 13.06.12.jpg1,1 MB · Εμφανίσεις: 41 -
2014-12-26 19.28.29.jpg812,5 KB · Εμφανίσεις: 37 -
2014-12-30 14.53.46.jpg633,1 KB · Εμφανίσεις: 35 -
2014-12-27 13.06.44.jpg986,2 KB · Εμφανίσεις: 47 -
2014-12-27 13.06.19.jpg1,3 MB · Εμφανίσεις: 33 -
2014-12-27 13.06.36.jpg1,1 MB · Εμφανίσεις: 37 -
2014-12-28 01.38.03.jpg644,6 KB · Εμφανίσεις: 36 -
2014-12-27 13.06.12.jpg1,1 MB · Εμφανίσεις: 41
AnnieGr
Δραστήριο μέλος

Όλο κι ομορφαίνουμε, αντικειμενικά πάντα [μόλις αξιωθούμε να παλουκωθούμε λίγο για καμιά φωτογραφία της προκοπής (έχω καταλάβει πλέον, βλέπεις τα σκυλάκια ακίνητα, με χαμόγελα, με μπιχλιμπίδια, μια έτσι, μια αλλιώς, ενώ στα γατιά καμιά κουνημένη και πολύ είναι, άντε και καμία ανάσκελα πάνω στο παιχνίδι, δεν σταματάνε και καθόλου
)]Έχω στεναχωρηθεί λίγο, με έχουν πάρει 3 τηλέφωνα για τον Ρακούν και μετά τίποτα, δεν ξαναεπικοινώνησαν, με μια κοπέλα είχαμε ραντεβού κανονικά και δεν ήρθε
Και ένα παρόμοιο σκηνικό με τη Λούνα, πιο παλιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί.. Δεν είναι ότι δεν επικοινωνούν, είναι ότι αναπτερώνονται οι ελπίδες μου και χαίρομαι τζάμπα τελικά 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
και απ'όλες τις απόψεις ομορφαίνει το καταπληκτικό αυτό γατο- μπουκετάκι!
Δεν είναι να απελπίζεσαι, τυχαίνει κάποιες φορές να αργεί το τυχερό τους, αλλά τέτοια αγγελούδια δεν είναι προορισμένα να μένουν χωρίς οικογένειες. Με συγκρατημένη αισιοδοξία λοιπόν και εύχομαι γρήγορα τα καλά τα νέα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και πόσο δύσκολες είναι τελικά αυτές οι διαδικασίες υιοθεσίας...θέλει υπομονή!
θα έρθει το τυχερό τους δεν μπορεί!
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Πανδύσκολο είναι, και πιο πολύ αυτό με τα τηλεφωνήματα γιατί "με πλημμυρίζουν τυφλές ελπίδες" κάθε φορά..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Είναι πραγματικά υπέροχα...μπουκετάκι ζωγραφιστό όλα μαζί!!!

τι να πω ειλικρινά δεν το πιστεύω που δεν έχουν δοθεί ακόμα....
ελπίζουμε όμως ότι θα αλλάξει αυτό και θα πάνε σε καλά σπιτάκια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι γρήγορα τα κουκλάκια να βρουν τον άνθρωπό τους που θα τα χαίρεται, όχι μόνο στη φωτογραφία, αλλά μαζί σ'ένα σπιτάκι και κοντά του για μια ζωή!

AnnieGr
Δραστήριο μέλος

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, Κατερίνα..
Αλλά, έχω ένα καλό προαίσθημα ότι ο Ρακούν θα αποκατασταθεί σε 2 μερούλες, μ'έχουν πάρει αρκετά τηλέφωνα όπως έχω πει, αλλά το σημερινό το αναφέρω γιατί κάτι μου έκανε κλικ και νομίζω θα πάει καλά.. Ουφ ουφ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool