3 κούκλες & 2 παίδαροι (ταπεινότης..)

Αννη μπορώ να σε καταλάβω πολύ καλά....όταν έδωσα τη Μιλού μου για να μείνει Λαμία με ένα παιδί και το γάτο του....έκλαιγα όλη μέρα...αλλά έπρεπε να δει και ο άντρας μου ότι προσπάθησα....ήξερα όμως μέσα μου ότι η Μιλού θα γυρίσει πίσω....και την επομένη επεστράφη!!! έπρεπε να δεις πως έκανε όταν με είδε....έκλαιγε από χαρά και εγώ μαζί της!!

Το ένστικτό μας δεν λαθεύει ποτέ αρκεί να το αφήσουμε να λειτουργήσει....δεν πειράζει, το παιδί προφανώς δεν ήταν έτοιμο και καλύτερα που έγινε έτσι και δεν τον άφησε πουθενά....θυμάμαι το φόβο μου που έλεγα συνέχεια στο παιδί "αν δεν την θέλεις, αν οτιδήποτε, σε παρακαλώ μην μου την αφήσεις πουθενά στη Λαμία...να μου τη φέρεις πίσω"!

φιλάκια στην όμορφη οικογένειά σας και εύχομαι από καρδιάς να βρεις καλούς γονείς για τα μωράκια όλα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα αποκαταστάθηκε και το Λινάκι!! Κύλησε ο τέντζερης νομίζω, είχαμε και την πρώτη selfie:

11041355_711613575624038_243135791_n.jpg

Χαίρομαι που απορρίφθηκαν οι 2 προηγούμενοι που την ήθελαν, γιατί πήγα, ένιωσα σαν στο σπίτι μου και όταν έφυγα ένιωθα ήρεμη, πολύ σημαντικό. Περισσότερα σε λίγο :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 11041355_711613575624038_243135791_n.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 11041355_711613575624038_243135791_n.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 28
Ομορφιά μου!!Μπράβο το κορίτσι μας!
Θέλουμε λεπτομέρειες να ξέρουμε πού το δώσαμε το κορίτσι!:P

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας!:clapup:Καλή ζωή να'χει το Λινάκι στο νέο του σπιτικό:D

Τέτοια τύχη να έχουν όλα τα μικράκια! :D

Ομορφιά μου!!Μπράβο το κορίτσι μας!
Θέλουμε λεπτομέρειες να ξέρουμε πού το δώσαμε το κορίτσι!:P
Καλέ μαντάμ Karmela, εσύ είσαι η Ioanna Ioanna;

Καλέ, δε γνωριζόσασταν;; :P:P

Λοιπόν, τώρα που σταμάτησε η κατάληψη του λαπιτόπ, γράφω πιο αναλυτικά..
Η νέα μας μαμά λέγεται Μορένα και μου ρίχνει 2 (3..) κεφάλια :( (Η στεναχώρια ουδεμία σχέση έχει προφανώς με την νέα μαμά, έχει να κάνει με το δικό μου μπόι.. που δεν είναι μπόι :P )
Η αλήθεια είναι πως αρχικά σκεφτόμουν να πάρω και τη Λούνα μαζί, η οποία έχει εξελιχθεί στον ορισμό της γάτας (είναι πανέξυπνη η ρουφιάνα), αλλά η Μορένα μου είπε πως είχαν γατούλα από πάντα, οπότε κατέληξα στο ότι έχει την εμπειρία να δώσει στο Λινάκι χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί. Πήγαμε λοιπόν, η μικρή την περισσότερη ώρα ήταν χωμένη κάτω από μια πολυθρόνα, αλλά μετά την έβγαλα και την έδωσα στη μαμά της, η οποία την ηρέμησε, γιατί ήταν και τρυφερή και ήρεμη και ήξερε πώς να τη χαϊδέψει ώστε να μην πανικοβληθεί και μπορεί μετά να ξαναχώθηκε από κάτω, αλλά είμαι σίγουρη πως μόλις ξεθαρρέψει θα βρουν την χαρά τους. Νιώσαμε πάρα πολύ άνετα με όλους, μετά που φύγαμε η Μορένα μετέφερε τη μικρή στο δωμάτιό της και είχαμε φυσικά και τις πρώτες selfies :D

Η μικρή απ'ό,τι μαθαίνω είναι ακόμα φρικαρισμένη :P Εντάξει, λογικό :/:

10847127_711616358957093_669376261_n.jpg

Συνημμένα

• 10847127_711616358957093_669376261_n.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 10847127_711616358957093_669376261_n.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 37
Λίγες μέρες ακόμα και θα ξεθαρρέψει:) Κι ύστερα θ'ακολουθήσουν άλλες φωτο, με την ίδια κούκλα και με όλα της τα καλά..:D
Το μόνο που θα λείπει θα είναι το... τρομοκρατημένο βλέμμα :P

Μπραβο Αnnie Σου αξιζουν πολλα με το καλο που κανεις για τα ψυχακιακαι ειναι ενθαρρυντικο που ακομα υιοθετουν γατακια μη ρατσας κ λιγο πιο μεγαλα ηλικιακα λιιιγο..Ηυπομονη νικα..

Χμ.. Πριν λίγο γύρισα σπίτι.. με τη Λίνα. Το ένστικτό μου με πρόδωσε, δεν το περίμενα -αν και τώρα μιλάω με νέα υποψήφια μαμά, θα δούμε γιατί είμαι φρικαρισμένη ακόμα.
Η μικρή υιοθετήθηκε και επεστράφη μετά από 3 μέρες, χρόνος μικρός για μένα αλλά τι να πεις..
Πάντως με το που ήρθε σπίτι έβγαλε τον καλύτερό της εαυτό, όλο γουργουρίζει και χαϊδεύεται, κρίμα :/:

Μα για ποιο λόγο? Φαινόταν όλα να πηγαίνουν τόσο καλά με την υιοθεσία, ήταν ζήτημα λίγου χρόνου για να συνηθίσει το Λινάκι στο νέο του σπίτι :/:
Δεν πειράζει όμως... ΄Σκέψου ίσως καλύτερα έτσι, ίσως η τύχη του καλύτερη με κάποιον άλλο καινούργιο γατογονιό :)

Μα με ποιά δικαιολογία την επέστρεψαν τόσο σύντομα;
Α ρε φουκαριάρα Λίνα, ίσα που άλλαξε περιβάλλον για λίγες μέρς και στρεσαρίστηκε τζάμπα η καημενούλα...

Μα για ποιο λόγο? Φαινόταν όλα να πηγαίνουν τόσο καλά με την υιοθεσία, ήταν ζήτημα λίγου χρόνου για να συνηθίσει το Λινάκι στο νέο του σπίτι :/:
Δεν πειράζει όμως... ΄Σκέψου ίσως καλύτερα έτσι, ίσως η τύχη του καλύτερη με κάποιον άλλο καινούργιο γατογονιό :)

Κι εγώ έτσι πίστευα, έδειξα και την κοπέλα κάποια θέματα εδώ μέσα να διαβάσει για να δει πως και το ότι τρώει λίγο έστω είναι καλό -θυμάστε εκείνον (νομίζω η Μαρία έλεγε) τον γάτο που έκανε να φάει 1 βδομάδα, εντάξει, δεν είναι ρομποτάκι το μωρό.
Πέρα από τη στεναχώρια της κοπέλας, είχαν και οι γονείς της θέμα γιατί νιαούριζε το βράδυ απ'τον φόβο της..Οπότε είναι για καλό, γιατί (το είπα και στον πατέρα της αυτό), όταν θα ερχόταν ο πρώτος οίστρος, αν τους έβγαινε όπως της Σιέρας που ξεκίνησε Φλεβάρη και κράτησε 2 μήνες με καθημερινά νιαουρίσματα και μας ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, τότε τι θα κάνανε;

Αλλά ένα γουργουρητό η ρουφιάνα τώρα.. :inlove:

Αλλά ένα γουργουρητό η ρουφιάνα τώρα.. :inlove:
Το Λινάκι πάντως δεν δείχνει να έχει πρόβλημα.. Αντίθετα, δείχνει τρισευτυχισμένο...:D
Δεν βαριέσαι, χαλάλι της της τσούπρας! :happy:Θα βρει καλύτερο σπιτάκι

Εντάξει...χωρίς σχόλια η εξέλιξη αυτή...Μα τι να λέμε και η πιο καλόβολη γάτα θα κάνει τουλάχιστον καμιά εβδομάδα για να αρχίσει να προσαρμόζεται σε νέο περιβάλλον και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι γι΄αυτό όσοι υιοθετούν ένα γατάκι...Αναμενόμενο είναι και να γκρινιάζει και να κρύβεται, αλλά και να μην τρώει φυσιολογικά τις πρώτες μέρες. Αυτός ο γατούλης που αναφέρεις Annie μου ήταν και περίπτωση, αφού έκανε όντως 6 ημέρες να φάει, συνήθως από τη 2η, βαριά 3η μέρα θα φάνε σίγουρα. Πολύ λίγες μέρες μετά εξελίχθηκε στο πιο χαδιάρικο γατί κι ας είχε μάθει να ζει ως αδεσποτάκι, ούτε καν μέσα σε σπίτι δεν ήταν μαθημένο... Απ΄ό,τι καταλαβαίνω οι γονείς μάλλον δεν ήθελαν γάτα εξ΄αρχής και βρήκαν πάτημα στο ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί το γατάκι και η κοπέλα που το ήθελε λύγισε, ..Κρίμα! Εύχομαι ολόψυχα να ευοδωθεί η υιοθεσία του Λινακίου που είναι στα σκαριά και να βρει το σπιτάκι που της αξίζει.!

Ευχαριστώ ρε κορίτσια και μακάρι, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί από το πρωί είμαι χωρίς χαμόγελο, πολύ στεναχωρέθηκα.
Και πιο πολύ γιατί αν περίμεναν, πραγματικά της ταίριαζε η μικρή και θα είχαν όμορφη πορεία.

Α, κι έβγαλα και το πειστήριο, την χουφτώνω, την παιδεύω, κι αυτή γουργουρίζει:
https://www.youtube.com/watch?v=gqiIvELgPRQ

ΥΓ. Εδώ καλέ η Σιέρα, ούτε 2 μηνών δεν ήταν όταν την βρήκα, και την πρώτη βδομάδα την είχε βγάλει κάτω από το ντουλάπι, ούτε φαΐ ούτε νερό δεν ήθελε απ'την τρομάρα. Και τώρα είναι λαμπραντορόγατα, τι να λέμε..

ΥΓ2. Μέχρι χθες το απόγευμα ήμουν αισιόδοξη.. Μετά είδα πως έσβησε τη φωτογραφία που είχε βγάλει με τη μικρή (αυτή που είναι με τις αυτούμπες), οπότε παρόλο με καθησύχασε ήμουν σίγουρη πια πως θα μου την δώσει πίσω.

Τελευταία επεξεργασία:
Μαναράκι μου, τι γλυκό που είναι!:inlove:
Μπα, άσε που σου λέω...Αφού ήταν να στην επιστρέψουν (γιατί παρά τα φαινόμενα, εξ αρχής εκεί όδευε το πράγμα) καλύτερα τώρα, παρά αργότερα που θα παραλάμβανες ένα γατί ακόμα πιο στρεσσαρισμένο. Κι αν έκλεισε μια πόρτα, θα μείνει μια άλλη ανοιχτή σε πιο υπεύθυνο και σίγουρο γατογονιό και σε μια καλύτερη τύχη:)

Δεν πειραζει ολα γινονται για ενα σκοπο
Η καλουλα μου γυρισε σπιτακι της στα αδερφακια και τις μανουλες της-ειστε και πολλες εκει μεσα:P

Kρίμα για την ταλαιπωρία...κατά τ'άλλα πάλι καλά που την επέστρεψαν όσο ήταν νωρίς από το να ταλαιπωρείται τσάμπα και το γατουλίνι...

Όλα θα πάνε καλά στο τέλος!
:):)

Καλέ μαντάμ Karmela, εσύ είσαι η Ioanna Ioanna;
μαντμαζέλ περικαλώ!:P
χαχα yes!that's me!;)

Τσουπ, εδώ κι εμείς! Άπαντες.

Έχω μιλήσει με 3 κοπέλες απανωτά και περιμένω να ξαναεπικοινωνήσουν -εν τω μεταξύ, όλοι το Λινάκι θέλουν, τι σου κάνει η φωτογένεια...
Αλλά περιμένουμε.. και περιμένουμε..
Με τη θεία Σιέρα βέβαια πάντα στο πλευρό μας.. (ή στο κεφάλι μας ενίοτε.. :whistle: και καλά που έχει ροζ γλώσσα αυτή η γάτα.. )

P3010002.jpg

P3070025.jpg

Συνημμένα

• P3010002.jpg
    P3010002.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 44
  • P3070025.jpg
    P3070025.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 34
  • P3010002.jpg
    P3010002.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 44
  • P3070025.jpg
    P3070025.jpg