Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα νομιζουν πως ειναι καρδια της μαμας τους και θα νιωθουν καλυτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαρδέλα και ρολόι έχω βάλει, και μπουκάλι, και απ' όλα!!
Μόνο που το ρολόι το χω βάλει από κάτω από τα παπλώματα... Πειράζει;

Αν ναι, τοτε οκ.
Αν οχι δοκιμασε να το βαλεις καπου πιο κοντα.

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο μαυρούλης/αρσενικούλης/τιγρούλης (ΟΥΦ! Κουράστηκα! Πώς να τον λέω αλήθεια; Πρέπει να τον βαφτίσω
) κάνει νάζια στο άλλο/στην άλλη και χαιδεύεται πάνω της με το κεφαλάκι του! Κοιμούνται και αγκαλίτσα φυσικά
Αχ τα γλυκά μου!
Τα θέλω!!!!!

Βαλτε τα κοντα σε ενα καλοριφερ!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαλε το αυτι σου να δεις αν ακουγεται.
Αν ναι, τοτε οκ.
Αν οχι δοκιμασε να το βαλεις καπου πιο κοντα.![]()
Ακούγεται

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
mimikaki
Διάσημο μέλος
με την αλεργια τι θα κανεις ομως???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια μου καλημέρα τώρα είδα τα μηνύματα αν δεν μπορείς να τα κρατήσεις λόγω αλλεργίας ή του μπαμπα,ότι να ναι τέλος πάντω φέρτα κατά εδώ θα κάνω ότι μπορώ.
Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά επειδή τα περάσαμε και εμείς λόγω έλλειψης μητρικού γάλακτος που περιέχει τα αντισώματα υπάρχουν κάποιος κίνδυνος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Και σε όλους τους άλλους επίσης καλημέρα!
Όλα καλά όπως καταλαβαίνετε μιας και είμαι χαρούμενη (αν εξαιρέσουμε ότι δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα από τις φωνούλες τους
Πόπι μου όχι δεν χρειάζεται να τα πάρεις εσύ, θα κάνω ότι μπορώ μιας και έχω όλο το χρόνο του κόσμου με τις διακοπές
Μιμικάκι-πόπι δεν έχω εμφανίσει ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα αλλεργίας!!!
Πώς γίνεται αυτό; Μήπως επειδή είναι μικρά;;;
Anyway, το ένα (αρσενικό) είναι πολύ δυνατό, δόξα τω Θεω, τρώει, μόνο που δεν κοιμάται!!! Όλο φωνάζει! Και δεν φωνάζει, ουρλιάζει! Αλλά τί να κάνουμε
μωρούλια είναι
Το άλλο (θηλυκό) είναι πάάάρα πολύ ήσυχο μόνο που φοβάμαι λιγό γιατί 1. τώρα που δοκίμασα να το ταίσω δεν έφαγε
και 2.έκανε πολύ διάρροια εχθές βράδυ...
Και τα δυο κάνανε διάρροια αλλά αυτό πολύ...
Να ανησυχώ; Τί να κάνω;;;;
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπορώ!
Το λυπάμαι το μωρό μου! Ενώ τα έχω κάνει όλα, όλο ουρλιάζει!!!
Τί είναι αυτό;;;;;;

Mika
Δραστήριο μέλος
Δες λιγο εδω. Εχει ποσο φαι θελουν κτλ..Οτι κλαινε, κλαινε τα ατιμα συνεχεια!
kostasp
Νεοφερμένο μέλος
τα δύο που μου έχουν μείνει είναι περίπου ίδια με της Νιάου, φαίνεται έκανε από δύο όμοια η άσπλαχνη!
Πάντως το ένα έχει πρόβλημα, σιτίζεται πολύ λίγο, φαίνεται ότι δεν δέχεται τη τροφή και μοιάζει αδύναμο! Παίρνει μόλις 0,50 - 1 ml και μετά δείχνει ότι δεν μπορεί να καταπιεί... Αυτά σήμερα το πρωί, στα ταίσματα των 7 και 9... Ανησυχώ για αυτό
Πάω για το γάλα τους και το μπιμπερό τώρα και σήμερα στέλνω και ευρύτερα μέιλ για να βρω γάτες που έχουν γεννήσει!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool