4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

Πόπι μου έκανα κάτι παρόμοιο που μου σύστησε ο κ.Πάνος (Κώστα εσύ του τηλεφώνησες; Μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές;) :) ). Μου σύστησε να δώσω στο ένα που δεν ήθελε να πιεί γαλατάκι, να του δώσω ρυζόνερο (το νερό που μένει από το βράσιμο με το ρύζι) και το φαγε (μισό δαχτυλάκι) και θα πρέπει να του δώσω και πάλι σε 2 ώρες και μετά από 2ώρες πάλι 1ml γάλα για να συνηθίσει και πάλι:) Είχε διάρροια το καημενούλι και ήθελε να πιεί αυτό. Για δοκίμασέ το Κώστα;) :) Μίκα ναι, είναι πολύ χρήσιμα αυτά που βρήκες!:P :) Αγγελική σε ευχαριστώ:) Χάρηκα, γιατί μου είπε ο κ.Πάνος ότι τα πηγαίνω πολύ καλά:)

Τα λέμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδες Φένια? Μπορεί να μην ήρθες στην συνάντησή μας αλλά τον γνώρισες κι εσύ τον κύριο Πάνο έστω και τηλεφωνικά;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδες Φένια? Μπορεί να μην ήρθες στην συνάντησή μας αλλά τον γνώρισες κι εσύ τον κύριο Πάνο έστω και τηλεφωνικά;)

Ναι!:) Πολύ καλός είναι:)

Τώρα έκλαιγε το αρσενικούλι (Αχ δεν μπορώ! Προτείνετε ονόματα!:rolleyes: ) και το πήρα στην αγκαλιά μου και αυτό φώλιασε μέσα στη μασχάλη μου και θήλαζε:inlove: :baby: :cat: :bleh: :redface:

Ιδού και οι αποδείξεις:inlove: :baby: :redface: :

Συνημμένα

• Gatoulis.JPG
    Gatoulis.JPG
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 60
Ευχαριστώ, ευχαριστώ

:)
Αχ ευχαριστώ!
Κλαίει όλη την ώρα ο μπέμπης...:/: Τον παίρνω αγκαλιά και σταματάει...:) :/: :rolleyes:
Βέβαια, τώρα πήγε η μητέρα μου και πήρε θερμοφόρα και ησύχασαν... Σε τί θερμοκρασία να το βάλω; Το έχω στο high (:blink: ) και η πετσέτα είναι μισό εκατοστό... Είμαι υπερβολική; Θα τα κάψω; Γιατί στο medium δεν νιώθω τη ζέστη...:/: Ξέρει κανείς;;:hmm: :(

Δεν θυμάμαι πόση είναι η φυσιολογική θερμοκρασία της γάτας, αλλα δοκιμασε η θερμοφόρα να ειναι τοσο ζεστη οσο και η Beauty περιπου.

Καλέ μην τα βράσεις τα γατούλια!!!:blink: Στο site που έβαλε η Μίκα λέει θερμοφόρα, από πάνω πετσέτα και μετά κουβερτούλα. Και κάπου να υπάρχει κι ένα δροσερό σημείο να πάνε σε περίπτωση που παραζεσταθούν;)

Στις οδηγίες του site έλεγε για θερμαντικό σώμα, από αυτά που μπαίνουν στη πρίζα, θερμομαξιλάρι δηλαδή. Εκείνο το βάζεις στο low. Εσύ τι έχεις πάρει Νιάου? Θερμοφόρα που βάζεις ζεστό νερό; Ή τέτοιο πράγμα που το βάζεις στη πρίζα;

Νιάου και Κώστα, συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε! :up: Μακάρι να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!
Όσο για τη θερμοκρασία, από το site του αίλουρου:
Τοποθετείστε θερμόμετρο χώρου για να ελέγχετε την θερμοκρασία.
Η ιδανική θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι 35οC για 0 - 2 εβδομάδων νεογέννητα (πριν ανοίξουν τα μάτια τους), 28οC για γατάκια 2 - 3 εβδομάδων και 25oC για μεγαλύτερα των 3 εβδομάδων.

Παιδιά στο low δεν υπάρχει ίχνος ζέστης!:blink:
Σε αυτό που έδωσε η Μίκα μήπως μιλάνε για άλλη θερμοφόρα; Έχω πάνω από τη θερμοφόρα πετσέτα, και τώρα τα μωρά είναι στην ίδια σχεδόν θερμοκρασία με τα μωρά της Beauty!:)
Μόνο που το θυληκό δεν κουνάει το στόμα του για να φάει και φοβάμαι μην το πνίξω, αφού δεν δηλώνει τίποτα!:( Επίσης λίγο μετά που το τάισα έκανε κάτι περίεργες κινήσεις με το στόμα και το σώμα του... Τί να κάνω; Ό κ.Πάνος μου είπε ότι είναι φυσικό να μην θέλει να φάει μετά τη διάρροια αλλά τί να κάνω; Να το ταίζω με το φόβο να μου πνιγεί;;;; Βοήθεια!!!:( :(

Παιδιά χειροτερεύει!!! :cry:
Το βάζω ανάσκελα και κουνιέται με το ζόρι!
Ο κ.Πάνος μου είπε πως μάλλον...:cry: :cry: :bye:
Πρέπει να το πάμε επειγόντως σε κτηνίατρο και η μαμα μου είναι κέντρο και δεν μπορεί! Δεν ξέρω τί να κάνω... Παρακαλώ βοήθεια!:cry:

Δεν το παίρνεις να το πας στον Αίλουρο; Δεν είναι μακριά από εσένα!

Δεν υπαρχει κανενας αλλος στο σπιτι?
Πολλες φορες σταματνε να κουνιουνται και νομιζεις πως πεθαναν, αλλα ακομα χτυπαει η καρδια τους.

Ξέρω πως είναι ζωντανό! Η μαμά μου λέει να πάω με ταξί σε κτηνίατρο, μάλλον στον Αίλουρο, θα δούμε!:(

Νιάου στον ΑΙΛΟΥΡΟ να πας που ξέρουμε ότι είναι καλός!

Αφου σε αφηνει η μαμα σου, πηγαινε!
Και πηγαινε στον Αιλουρο που ειναι κοντα και σου εδωσε πολλες συμβουλες εξ'αποστασεως!
Φαντασου απο κοντα!

Φένια έχεις κινητό να τον πάρεις? Στο ιατρείο είναι μέχρι τις 13:00 και μετά ξκαναπηγαίνει 17:00. Πάρε μήπως μπορέσει να πάει και να σε περιμένει. Μην κατέβεις Φάληρο άδικα...

τι εγινε τελικα?το πηγες στον Αιλουρο το γατακι?

Γειά σας και πάλι παιδιά!!!:hello:
Ναι, τα πήγαμε τα μωράκια στον κ.Πάνο. Βασικά εγώ τα πήγα με ραδιοταξί αφου η μητέρα μου δεν μπορούσε και μετά ήρθε να με παρει:) Πολύ καλός ο κ. Πάνος!:) Είχες δίκιο σαρδέλα, από κοντά μου τα εξήγησε όλα:P Η μικρούλα ή μάλλον, όπως τελικά αποδείχτηκε: ο μικρούλης:redface: έχει μόλυνση στον πνεύμονα από ότι κατάλαβα (Α! Έμαθα και να αναγνωρίζω αγόρια-κορίτσια!:rolleyes: ) το οποίο ξεπερνιέται με φαρμακα και του ελεγξαμε και τη θερμοκρασία (Κάτω των 35 βαθμών πεθαίνει από στιγμή σε στιγμή). 39μισό!!!!!:) :) :) Έχει ελαφρό πυρετό αλλά αυτό είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από την υποθερμία:) Του κάναμε και ενεσούλα για να του δώσουμε μερικά άλατα που χρειάζεται,μιας και δεν μπορεί να τα πάρει από το στόμα λόγω δύσπνοιας (από τη μόλυνση στον πνεύμονα:( )... Μετά του κάναμε κι άλλη μια ενεσούλα και του βάλαμε αντιβίωση.:) Όμως ακόμα το βλέπω κάπως αδύναμο... Μήπως είναι από τις ενέσεις;;:/:

ΥΓ. Τα αγόρια και τα κορίτσια τα ξεχωρίζουμε έτσι:
Πίσω στον πωπούλη έχει 2τρυπούλες. Στα αγόρια έχουν μεγαλύτερο κενό ώστε να χωράει (ξέρετε τι...:redface: :rolleyes: ). Στα κορίτσια δεν έχει σχεδόν καθόλου. Και όπως καταλαβαίνετε, το αρσενικό που νόμιζα, είναι τελικά θηλυκό και το θυληκό αρσενικό...:redface: :rolleyes: :P
Α! Τους βρήκα κι ονόματα. Η μαυρούλα λέγεται Rose και ο τιγρούλης Eliot:) Ωραία;:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back