Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Πολύ λυπήθηκα για τα άλλά τα καημένα!

Ευτυχώς όλα πάνε καλά με τη Μάχη! Μην ανησυχείς Φένια, σίγουρα θα τον πείσετε τελικά τον μπαμπά σου και θα την κρατήσετε!
Είναι μια κούκλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα παιδιά η Μαχούλα είναι σε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α κατάσταση!!!
Και έχω την εντύπωση ότι είναι η μόνη μέρα που δεν ανησυχώ για κάτι που κάνει...
Σήμερα, ξυπνήσαμε, φάγαμε ΟΛΟ μας το φαγητό, ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!!!
, κάναμε και κακάκια (ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ σκληρά σχετικά και ως συνήθως πάνω στη Φένια!
) και ουρλιάξαμε με όλη μας τη δύναμη!!!
:cat: Οπότε όλα μια χαρά!

Όλα τα μωράκια αυτό κάνουν μαμ, κακά και νάνι.Οι μανάδες τα τραβάμε όλα και τα ξενύχτια και την στεναχώρια.Δες το σαν πρόβα για όταν θα γίνεις κι εσύ μανούλα

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα τα μωράκια αυτό κάνουν μαμ, κακά και νάνι.Οι μανάδες τα τραβάμε όλα και τα ξενύχτια και την στεναχώρια.Δες το σαν πρόβα για όταν θα γίνεις κι εσύ μανούλα
![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω πως είναι πρόβα... Πιο δύσκολο είναι να έχεις τόσο λίγες πιθανότητες να κρατήσεις ένα πλάσμα στη ζωή (βλ.Μάχη) από το να μεγαλώνεις ένα μωρό-πάνω απο όλα δικό σου- που ζει σε φυσιολογικές συνθήκες και είναι σίγουρο σχεδόν πως θα ζήσει

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Να σου ζήσει το ψιψίνι!!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουκλάκι είναι!![]()
Να σου ζήσει το ψιψίνι!!!
![]()
Ευχαριστούμε εγώ και η μαμά Φένια/Νιάου!

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να είσαι πιο τυχερή και να τα καταφέρεις με το γατούλι!*να τι εννοώ: https://www.mypetz.gr/threads/Προβληματική-γέννα.219291/
Κάνεις κλικ στην εικόνα. πατάς "εργαλεία εικόνας" μετα "επεξεργασία εικόνας"ΥΓ. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω όνομα μιας φωτό στ γκαλλερυ;![]()
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry: :cry: :cry: :cry:Φαίνεται πάντως ότι τα πάει καλά η Μαχούλα τις πρώτες 6 μέρες της!!! Ειδικά άμα ανοίξει τα ματάκια της και περάσει τον πρώτο μήνα δεν θα έχει κανένα πρόβλημαΕλπίζω να είσαι πιο τυχερή και να τα καταφέρεις με το γατούλι!
*να τι εννοώ: https://www.mypetz.gr/threads/Προβληματική-γέννα.219291/
![]()
![]()
Πολύ λυπάμαι...
Δεν το είχα δει, συγγνώμη....:cry:
Σε ευχαριστώ πάντως...
Ευχαριστώ!Κάνεις κλικ στην εικόνα. πατάς "εργαλεία εικόνας" μετα "επεξεργασία εικόνας"

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα όμως πάλι δεν κάνει...
Και ουρλιάζει κι όλη τη μέρα...
Θέλει αγκαλίτσες το μικρό
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Βάλε και καμιά καινούρια φωτογραφία να τη δούμε που μεγαλώνει

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάζω βάζω!
Κάτσε μόνο να βρω τα καλώδια και τα σχετικά...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεγάλωσε το μωρό μου ε; Κι ομόρφυνε. Δεν μπορείτε να πείτε
(Στην τρίτη εικόνα βλέπετε πόσο ανυπάκουη είναι αφού δεν της αρέσει ''της κυρίας'' να κοιμάται στην κουβερτούλα αλλά της αρέσει να κοιμάται πάνω στο σκέπασμα του κουτιού!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα ματάκια της;
aretha
Περιβόητο μέλος
Σιγά σιγά θυμίζει περισσότερο γατάκι και λιγότερο ποντικάκι...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστούμε...
Όχι χουζούρη, δεν έχει ανοίξει ΑΚΟΜΑ τα μάτια της!!
Κι εγώ θέλω να τη δω με ΜΑΤΙΑ!!!
Αύριο πάντως γίνεται 13 ημερών. Οπότε, θα πρέπει από αύριο να περιμένουμεεεε!!
:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάλι καλά που έχεις διακοπές λοιπόν. Τι θα γίνεις όταν πας στο σχολείο, θα πρέπει ακόμα να το ταΐζεις τόσο συχνά;
Τότε θα πρέπει να το ταίζω 5 φορές την ημέρα κι όχι 7...
Οπότε θα αντέχει... Η μητέρα μου ξυπνάει εφτά, κι εμείς εφτάμιση. Εκείνη θα το ταίζει 7, 9 και μετά τα αδέρφια μου γυρνάνε από το σχολείο στις 1:30 κι εγώ 2:00 αλλά για μισή ώρα δεν τρέχει τίποτα και δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ...
οπότε θα τρώει 7, 9, 2, και μετά μάλλον 6,10,και 12. Βέβαια σε κάποια γεύματα λιγότερο, γιατί αυτά είναι 6 κι όχι 5.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool