4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

Εχθές πάντως άρχισε να ρωτάει η την αδερφή μου (ο μπαμπας),... Πώς το ονομάσατε; Πόσο είναι; Τί το ταίζετε; Πότε θα ανοίξει τα μάτια του; κτλ κτλ... Οπότε μάλλον ενδιαφέρεται!:P :D :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Φένια και Κώστα για την προσπάθειά σας!!!:up::up:
Πολύ λυπήθηκα για τα άλλά τα καημένα!:(
Ευτυχώς όλα πάνε καλά με τη Μάχη! Μην ανησυχείς Φένια, σίγουρα θα τον πείσετε τελικά τον μπαμπά σου και θα την κρατήσετε!
Είναι μια κούκλα!!!:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eυχαριστούμε Chrisidor!:redface: :inlove: :baby:
Σήμερα παιδιά η Μαχούλα είναι σε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α κατάσταση!!!:P :up: Και έχω την εντύπωση ότι είναι η μόνη μέρα που δεν ανησυχώ για κάτι που κάνει...:hmm::rolleyes:
Σήμερα, ξυπνήσαμε, φάγαμε ΟΛΟ μας το φαγητό, ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!!!:P :rolleyes: :blink: , κάναμε και κακάκια (ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ σκληρά σχετικά και ως συνήθως πάνω στη Φένια!:mad: :rolleyes: ) και ουρλιάξαμε με όλη μας τη δύναμη!!!:P :baby: :cat: Οπότε όλα μια χαρά!:bleh: :D

:up: :up: :up: :up: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Όλα τα μωράκια αυτό κάνουν μαμ, κακά και νάνι.Οι μανάδες τα τραβάμε όλα και τα ξενύχτια και την στεναχώρια.Δες το σαν πρόβα για όταν θα γίνεις κι εσύ μανούλα:) :) :)

:up: :up: :up: :up: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Όλα τα μωράκια αυτό κάνουν μαμ, κακά και νάνι.Οι μανάδες τα τραβάμε όλα και τα ξενύχτια και την στεναχώρια.Δες το σαν πρόβα για όταν θα γίνεις κι εσύ μανούλα:) :) :)

Δεν νομίζω πως είναι πρόβα... Πιο δύσκολο είναι να έχεις τόσο λίγες πιθανότητες να κρατήσεις ένα πλάσμα στη ζωή (βλ.Μάχη) από το να μεγαλώνεις ένα μωρό-πάνω απο όλα δικό σου- που ζει σε φυσιολογικές συνθήκες και είναι σίγουρο σχεδόν πως θα ζήσει:/:

Νέες φωτό!!!
nuts.gif
nuts.gif
nuts.gif
nuts.gif

Συνημμένα

• kih.JPG
    kih.JPG
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • MAXH1.JPG
    MAXH1.JPG
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • maxi.JPG
    maxi.JPG
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 42
Κουκλάκι είναι!:inlove: :baby: Να σου ζήσει το ψιψίνι!!!:D

Κουκλάκι είναι!:inlove: :baby: Να σου ζήσει το ψιψίνι!!!:D

Ευχαριστούμε εγώ και η μαμά Φένια/Νιάου!:redface: :rolleyes: :)

Φαίνεται πάντως ότι τα πάει καλά η Μαχούλα τις πρώτες 6 μέρες της!!! Ειδικά άμα ανοίξει τα ματάκια της και περάσει τον πρώτο μήνα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα:) Ελπίζω να είσαι πιο τυχερή και να τα καταφέρεις με το γατούλι!

*να τι εννοώ: https://www.mypetz.gr/threads/Προβληματική-γέννα.219291/
:) :) :)
ΥΓ. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω όνομα μιας φωτό στ γκαλλερυ;:hmm:
Κάνεις κλικ στην εικόνα. πατάς "εργαλεία εικόνας" μετα "επεξεργασία εικόνας"

Φαίνεται πάντως ότι τα πάει καλά η Μαχούλα τις πρώτες 6 μέρες της!!! Ειδικά άμα ανοίξει τα ματάκια της και περάσει τον πρώτο μήνα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα:) Ελπίζω να είσαι πιο τυχερή και να τα καταφέρεις με το γατούλι!

*να τι εννοώ: https://www.mypetz.gr/threads/Προβληματική-γέννα.219291/
:) :) :)
:cry: :cry: :cry: :cry:
Πολύ λυπάμαι...:bye:
Δεν το είχα δει, συγγνώμη....:cry:
Σε ευχαριστώ πάντως...

Κάνεις κλικ στην εικόνα. πατάς "εργαλεία εικόνας" μετα "επεξεργασία εικόνας"
Ευχαριστώ!:D

Νιάου, τι νέα από τη Μάχη, είναι καλά η μικρούλα;

Τέλεια είναι! Μόνο που είχε για 3μερούλες δυσκοιλιότητα αλλά χθες έκανε πολλά κακάκια το μωρούλι μου...:) Σήμερα όμως πάλι δεν κάνει...:mad: :( Και ουρλιάζει κι όλη τη μέρα...:( Θέλει αγκαλίτσες το μικρό:redface:

Πάλι καλά που έχεις διακοπές λοιπόν. Τι θα γίνεις όταν πας στο σχολείο, θα πρέπει ακόμα να το ταΐζεις τόσο συχνά;

Μπράβο!! :up: Βάλε και καμιά καινούρια φωτογραφία να τη δούμε που μεγαλώνει :rolleyes: :baby:

Καλά Αρήθα, μόλις τώρα την έβγαζα φωτός!!!:blink: :P :rolleyes:
Βάζω βάζω!:D Κάτσε μόνο να βρω τα καλώδια και τα σχετικά...:hmm: :/:

Ορίστε!:) Μεγάλωσε το μωρό μου ε; Κι ομόρφυνε. Δεν μπορείτε να πείτε;) :rolleyes: (Στην τρίτη εικόνα βλέπετε πόσο ανυπάκουη είναι αφού δεν της αρέσει ''της κυρίας'' να κοιμάται στην κουβερτούλα αλλά της αρέσει να κοιμάται πάνω στο σκέπασμα του κουτιού!:mad: :rolleyes: :P )

Συνημμένα

• erws.JPG
    erws.JPG
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 61
  • sdg.JPG
    sdg.JPG
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • jt.JPG
    jt.JPG
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 49
Αχου καρδούλα μου!!!
Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα ματάκια της;

Πω πω, αλήθεια μεγάλωσε πολύ!! :inlove: Σιγά σιγά θυμίζει περισσότερο γατάκι και λιγότερο ποντικάκι... ;) :)

:inlove: :inlove: :baby: Σας ευχαριστούμε...:redface: :inlove:
Όχι χουζούρη, δεν έχει ανοίξει ΑΚΟΜΑ τα μάτια της!!:mad: :(
Κι εγώ θέλω να τη δω με ΜΑΤΙΑ!!!:mad: :rolleyes: Αύριο πάντως γίνεται 13 ημερών. Οπότε, θα πρέπει από αύριο να περιμένουμεεεε!!:up: :inlove: :cat:

Πάλι καλά που έχεις διακοπές λοιπόν. Τι θα γίνεις όταν πας στο σχολείο, θα πρέπει ακόμα να το ταΐζεις τόσο συχνά;

Τότε θα πρέπει να το ταίζω 5 φορές την ημέρα κι όχι 7...:) Οπότε θα αντέχει... Η μητέρα μου ξυπνάει εφτά, κι εμείς εφτάμιση. Εκείνη θα το ταίζει 7, 9 και μετά τα αδέρφια μου γυρνάνε από το σχολείο στις 1:30 κι εγώ 2:00 αλλά για μισή ώρα δεν τρέχει τίποτα και δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ...:rolleyes: οπότε θα τρώει 7, 9, 2, και μετά μάλλον 6,10,και 12. Βέβαια σε κάποια γεύματα λιγότερο, γιατί αυτά είναι 6 κι όχι 5.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back