4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

Περαστικά στη Mαχούλα. Oλα να πάνε καλά εύχομαι :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Έχει σκουλίκια και μάλλον και η μητέρα της είχε μικρόβιο και της το μετάδωσε όπως και στα μικρά.:cry: Τα σκουλίκια τρύπησαν τον πνεύμονα και τώρα έχει πνευμονία κι αυτό! Του πήραμε τη θερμοκρασία. 36.4 Υποθερμία. Το μικρόβιο εξαπλώνεται στο αίμα του. Συψεμια. Της δώσαμε ένα υγρό που το σταματάει αυτό, κάτι άλλο για να τη βοηθήσουμε και της βάλαμε και λίγο ορό. Έκανε συνέχεια σπασμούς από την υποθερμία και ήταν πολύ αδύναμη. Τώρα σταμάτησε να κάνει σπασμούς. Ο κ.Πάνος είπε ότι είναι πολύ καλό αυτό. Μάλλον αναρρώνει. Το φάρμακο θα δράσει σε 2 ώρες. Δεν της δώσαμε αντιβίωση. Θα της κάναμε κακό, όλη της τη ζωή θα έπασχε από τα νεφρά της και η θεραπεία ούτως ή άλλως δεν θα ήταν σίγουρη.:/: Με αυτά που της δώσαμε θα σταματήσουμε μάλλον την εξάπλωση και αν είναι δυνατή θα την καταπολεμήσει. Οι πιθανότητες είναι λίγες.:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουράγιο, Νιάου μου! Είναι σίγουρο ότι κάνεις όοοοοτι καλύτερο γίνεται

Όχι ρε γαμώτο... :(
Μακάρι όλα να πάνε καλά....

Αχ, βρε Νιάου μου!!!! Τι κρίμα τώρα!!!!
:( :( :( :(
Μην απογοητεύεσαι όμως. αφού σπεύσατε, κάναντε ότι καλύτερο κι απ' ότι καταλαβαίνω έχουν αρκετές ελπίδες, ε;;;; Εξάλλου ειναι αγωνιστές και το έχουν αποδείξει.
:) :) :) :)
Ενημέρωνέ μας....
Να πάνε όλα καλά!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρει η μικρούλα. Αφού πάλεψε έως τώρα λίγο ακόμα θέλει και θα τα καταφέρει. Καλή τυχη!!!

Αχ, βρε Νιάου μου!!!! Τι κρίμα τώρα!!!!
Μην απογοητεύεσαι όμως. αφού σπεύσατε, κάναντε ότι καλύτερο κι απ' ότι καταλαβαίνω έχουν αρκετές ελπίδες, ε;;;; Εξάλλου ειναι αγωνιστές και το έχουν αποδείξει.
:) :) :) :)
Ενημέρωνέ μας....
Να πάνε όλα καλά!!!

Βρε χριστινάκι, ποιοί;;; Μόνο μία έχω, τη Μάχη. Για ποιους λες;;;

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά...Δεν το βλέπω όμως, αναπνέει με μεγάλη δυσκολία:cry: ...Αν καιαιαιαιαι...δεν έχει δράσει ακόμα το φάρμακο:/:

Ναι, εχεις δίκιο!!! Sorry. Προσπαθω να γράψω και να κανω μάθημα ταυτοχρονα κι αυτό εχει επιπτώσεις......
Πάντως ευχομαι τα καλύτερα βρε κορίτσι μου!!!!!

ευχαριστώώώ...:cry: :cry: :sick: :cry:

Ο αίλουρος είπε πως με το φάρμακο μάλλον θα γλυτώσει;;;

Ο αίλουρος είπε πως με το φάρμακο μάλλον θα γλυτώσει;;;

Είπε ότι είναι δυνατή και μπορεί να την πιάσει αλλά το μικρόβιο είναι ισχυρό και δεν έχει και πολλές πιθανότητες:cry: :sick:

Μην απογοητεύεσαι πάντως!!! Κοιτα μωρε τωρα.......... Θα σε σκέφτομαι πολύ καλή μου κι εσενα και το μικρούλι και ευχομαι να πάνε καλα τα πράγματα

Δεν καταλαβαίνω τι παθανε ολα αυτά τα γατάκια :/: Yπάρχει εξήγηση; Kαι δυνατή η Mάχη και κάτω απο ιατρική περίθαλψη και με τη δική σου φροντίδα γιατί να μην πάνε όλα καλά; Eλπίζουμε ακόμα όμως έτσι; Mην το βάλεις κάτω.

Νιάου μου πώς πάμε;;;;;

Τα ίδια... Προσπαθεί να κουνηθεί και να αντιδράσει, αλλά δυσκολεύεται πολύ στην αναπνοή...:cry: :sick:

Μου' ρχεται να βάλω τα κλάματα... :( Τόση προσπάθεια; Είναι αδικία να πάει χαμένη!!!

Ναι, θα ειναι πολύ αδικο!!!!! Αλλά θα προσπαθήσω να ειμαι αισιόδοξη Νιάου μου. Ενημέρωνέ μας!!!!!

:( Κουράγιο Φένια, και πάνω απ' όλα ψυχραιμία και θετική σκέψη...

νιαου παρακολουθω τα ποστ καθε μερα πρεπει να εχεις πολυ δυναμη μεσα σου και το εχεις ηδη αποδιξει. δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι ελληνες ειδικα στην ηλικια μας που θα συνεχιζαν να προσπαθουν! οι περισσοτερη πιστευω πως θα ...''τραβουσαν μια ευθανασια'' :mad: ...και θα ξεμπερδευαν μπραβο που προσπαθεις και τα καταφερες πολυ καλα μεχρι τωρα.. και να ξερεις πως η μαχουλα ειναι απο τις πιο τυχερες γατες που ''σε βρηκε'' ειμαι σιγουρη πως νιωθει οτι καποιος νοιαζετε για αυτην και νοιαστηκε και για τα αδερφια της ..:( :( :/: :cry:
ευχομαι ολα να πανε τελεια καλη δυναμη!!!:up: :up: :up:

Μακαρι ολα να πανε καλα για την Μαχουλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back