ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον,μενω στην πατμο,και σημερα το απογευμα γυρνοντας απ τη θαλασσα,με το αμαξι,φρεναρει ο μπροστινος μπροστα απο εναν καδο με σκουπιδια,ξαφνικα αρχισαν να πεταγονται τα γατακια απο μεσα,1,2,3,4,5 τον αριθμο,αρκετα ζωηρα αν και μωρακια,το ενα ηταν ακριβως κατω απ τη ροδα του μπροστινου αμαξιου,το αλλο κατω απ το δικο μου αμαξι,πανικος!!!να ξαπλωνω μες το δρομο να τα πιασω,τα εβαλα στο αυτοκινητο ολα,τι να κανα?ειχα και τα παιδια μου μεσα που εκλαιγαν σπαραχτικα,10 και 5 ετων,μαμα παρτα!μαμα παρτα!!!!τα εφερα σπιτι,εχω και αυλη,αλλα εχω κι εναν ακομα γατουλη,γερακο,13 ετων!!!τα καθαρισα απ τις τσιμπλες,ευτυχως ειχαν ανοιχτα τα ματακια και προσπαθησα να τα ταισω,με το ζορι να πιουν γαλα,δεν ηξεραν τα καημενα,βουταγαν απο δω κι απο κει,πρωτη φορα μαλον ηπιαν απο μπολακι!μετα λεω δε λιωνω και λιγο κονσερβα μπας και τη φανε?εφαγαν τσαλαβουτωντας,και πεφτοντας ολοκληρα μες το πιατακι!!
ομως παρολα αυτα δε ξερω τι να κανω!!!!!
δε κοιμαμαι,περιμενω γιατι ξυπνανε και τρωνε,κλαινε κι ολας ποτε-ποτε!!τα εχω στο κλουβακι του ταξιδιου του γατου μου,να μη φυγουν,σκεπασμενα με πετσετα και απο κατω εφημεριδες!
ειναι γεματα ψιλους,τους εβαλα σκονη!
ερωτηση πρωτη:εκανα καλα που τους εδωσα κονσερβα?
δευτερον αν τα κανω μπανακι και τα ξεψυλιασω θα κανω καλα?
τριτον αν υπαρχει κανεις να θελει γατακι πολυ ευχαριστως γιατι δυσκολευομαι με 2 παιδια και ηδη μια γατα.
τελος αν δε βρεθει καποιος,θα τα μεγαλωσω καναν μηνα μεσα στο κλουβακι και μετα θα τα αφησω στην αυλη μου,ειναι ανευθυνο αυτο?ελπιζω να επιβιωσουν,ειχα απο παιδι γατες και τις λατρευω,αλλα με τα παιδια ειναι δυσκολα!!!
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
ΥΓ.εδω στην πατμο δεν εχουμε κτηνιατρο ουτε παιδιατρο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ανεύθυνος (επιεικώς) είναι αυτός που τα άφησε στον κάδο, εσύ που τα μαζεύεις μόνο ανεύθυνη δεν είσαι. Δηλαδή θα ήταν καλύτερα στον κάδο από την αυλή σου που θα είναι και λίγο προστατευμένα και θα έχουν και φαγάκι και φροντίδα???Μην το ξαναπεις αυτό. Αν πάνε όλα καλά θα προσπαθήσουμε όλοι για κάποια υιοθεσία και όποιο μείνει, μια χαρά θα είναι και στην αυλή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το να τα βαλεις σε κλουβι...δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα,αν εννοεις να τα εχεις κλεισμενα εκει.Υπαρχει καποιο μερος στην αυλη,που να μπορεις να κανεις μια προχειρη κατασκευη;Δηλαδη να κλεισεις εναν χωρο με κοτετσοσυρμα ας πουμε;Αλλιως,αν δεν υπαρχει κανενας δρομος με μεγαλη κυκλοφορια απεξω...εστω και στην αυλη ειναι καλυτερα απο το κλουβι.
Εκει που τα εχεις τωρα,φροντισε να μην ειναι στον ηλιο,γιατι θα σκασουν τα καημενα.
Κοιτα..εφοσον δεν μπορεις να τα εχεις σπιτι,και το βλεπω και πολυ λογικο,5 γατια και τα παιδακια σου μαζι...μια χαρα θα ειναι στην αυλη.Οκ...πληρως προστατευμενα δεν θα ειναι...αλλα δεν γινεται και αλλιως...και σιγουρα ειναι απαιρως καλυτερα..απο τον βεβαιο θανατο στον καδο.
Για την σκονη δεν ειμαι σιγουρη.Τι σκονη ειναι αυτη;Θελει φαρμακο για γατες..και οχι οποιοδηποτε που ειναι για ανθρωπινες ψειρες,ή για αλλα ζωα.
Δεν χρειαζεται να τα κανεις μπανιο.Δεν φευγουν ετσι οι ψειρες.και κινδυνευουν να σου κρυωσουν,ακομα κια αν ειναι καλοκαιρι..γιατυι προφανως εξω θα τα εχεις.
Ακου κατι...δεν ξερω ποιο ειναι το κοντινοτερο μεγαλο νησι με κτηνιατρο...αλλα βρες το τηλεφωνο ενος κτηνιατρου(απο 11880),παρτον..εξηγησε του την κατασταση,πεστου οτι θα πας απο εκει(
)...αλλα μεχρι να μπορεσεις να τον επισκεφτεις...ας σου πει τι φαρμακο να τους βαλεις για εξωπαρασιτωση και ενδοπαρασιτωση(μην ξεχασεις να του πεις ποσο ειναι περιπου το μεγεθος τους,για να υπολογισει την ηλικια)Βαλε φωτο εδω αν μπορεις..μπας και καταλαβουμε και εμεις.
Σου ευχομαι τα καλυτερα και παλι μπραβο σου.
Το μονο που μπορω να πω ειναι,οτι ειναι εγκληματιες αυτοι που αντι να στειρωσουν τη γατα τους..πετανε ζωντανες ψυχες σε καδους.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
κτηνιατρο εχουμε μονο στη λερο,κι ερχεται καθε μηνα μια φορα,ομως ρε κοριτσια,δε με περνει οικονομικα για τοσα γατακια,γιαυτο θα ηθελα να τα δωσω σε σπιτι,να εχουν αυτο που τους αξιζει.αν δε βρεθει ανθρωπος να τα θελει θα μεινουν στην αυλη με ολα τα υπολοιπα που μαζευω κατα καιρους.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
το καλο ειναι οτι ειναι ακομα καλοκαιρι,μεχρι τα πρωτα κρυα,αν ολα τα γατακια ειναι καλα,θα τα βαζω λιγο-λιγο μεσα χεχεχε!!!!!ετσι του κανω παντα και μετα τα υιοθετω!!!!τι τραβαμε κι εμεις οι γατομανες!!!!!!τα κανα και μπανακι και γιναν πανεμορφα,πλακα,πλακα εχουν φουντωτη γουνιτσα,με τη βρωμα δε φαινονταν,μη φανταστητε,μπανιο σε μπανιερα,ειχα γεμησει ενα λεκανακι με χλιαρο νερο,παιδικο αφρολουτρο,εβρεχα τα χερια μου και τα χαιδευα,μετα καλο σκουπισμα και τριψιμο παντου.τα βγαλα φωτογραφιες μεσα σε κουπες του καφε χαχαχα ολα τα λεφτα ειναι!κριμα που δε μπορω να σας βαλω φωτο εδω προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα,σα καρποσταλ ειναι!!!!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.facebook.com/photo.php?...81729551.70191.100000473018901&type=1&theater σημερα εμαθα κι ενα ευχαριστο νεο,οτι υπαρχει συλογος απ τη λερο που κανει στειρωσεις δωρεαν δυο φορες το χρονο,αφησα τα στοιχεια μου,και μου φυγε ενα μεγαλο βαρος γιατι πραγματικα θα δυσκολευομουν να στειρωσω και τα 5,οποτε τωρα μονο εμβολιακια μας εχουν μεινει, βαζουμε καθε μερα εγω και τα παιδια κατι στην ακρη γιαυτο το σκοπο!!!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
κι αυτος ο καροτουλης που ειναι και το πιο αδυναμο απ ολα,ηταν τυφλο οταν το βρηκα,τωρα ειναι καλλυτερα!
αυτο το πατατακι!!!
αυτη ειναι η τιτινα!!!χεχε
αυτος ειναι ο ριρης,το προηγουμενο ηταν η μπουρδιτσα!!!ελπιζω να φαινονται οι φωτο τελικα!
Μπουρδίτσα
https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/?action=view¤t=008.jpg αυτος ειναι ο ριρης,το προηγουμενο ηταν η μπουρδιτσα!!!ελπιζω να φαινονται οι φωτο τελικα!
https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/?action=view¤t=006.jpg αυτη ειναι η τιτινα!!!χεχε
https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/?action=view¤t=009.jpg αυτο το πατατακι!!!
https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/?action=view¤t=003.jpg κι αυτος ο καροτουλης που ειναι και το πιο αδυναμο απ ολα,ηταν τυφλο οταν το βρηκα,τωρα ειναι καλλυτερα!
https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/?action=view¤t=gatakia2011010.jpg εδω ειναι πριν μου παθουν τη διαρροια,τους εδινα γαλα ακομα,δεν το ξανακανω!!!!!!
ελπιζω να φαινονται ολες οι φωτο,και αφου τις δειτε πειτε μου,σας πηγαινε η καρδια ν αφησετε αυτα τ αγγελουδια στα σκουπιδια?ευτυχως που το ενα ειναι λιγο πιο δυνατο κι εσκισε τη σακουλα και πεταχτηκαν τα καημενα εξω και τα ειδα,λιγο πιο πισω απ το δικο μου αμαξι ηταν το φορτηγο που μαζευει σκουπιδια,δε θα προλαβαιναν!!!το μονο θετικο στην υποθεση ειναι οτι ο μπαμιας που τα πεταξε,τ αφησε να θυλασουν λιγο με τη μαμα τους,αλλιως δε θα τα καταφερνα,το χω δοκιμασει πολλες φορες με γατακι που χει κλειστα ματια και δεν εζησαν μονο ενα σε δεκαδες γατακια μου εχει επιβιωσει τοσο μωρο,μην ξεχασω ειχε βαλει και ενα πανι στη σακουλα,ο @@@@@@@ μη πω καμια βαρια κουβεντα,παω να τα ταισω το πρωινο και να κοιμηθω κι εγω,χαλαλι το ξενυχτι!!!!!καληνυχτοκαλημερα σε ολους σας!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
monica-ektoras
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
κι ετσι θα ειμαστε και πιο καλλυμενοι,εμβολιακια οπως εχω ξαναγραψει περιμενω απο αθηνα,οποτε μια χαρουλα ως τωρα,και ο πατσινο,ο μεγαλος γατος εχει αρχισει να δεχεται τα μωρα,δε τα θελει πανω του αλλα τα προστατευει στην αυλη απο αλλους γατους κι αυτο μου αρκει!
Elizabeth Nakou
Νεοφερμένο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Elizabeth Nakou
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool