9η Έκθεση Γάτας

μηπως να ερθω εγω "αγατη":Pνα σε παρω να συνδιασω κι επισκεψη στο χωριο του μπαμπα? :hmm::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως να ερθω εγω "αγατη":Pνα σε παρω να συνδιασω κι επισκεψη στο χωριο του μπαμπα? :hmm::up:
Λοιπόν θα το κάνουμε σαν ανέκδοτο για Πόντιους θα πας στην έκθεση της Αθήνας (της οποίας είσαι κάτοικος) κάνοντας μία στάση Τρίκαλα κ μία Βόλο για να μας πάρεις κ στο τέλος αρπάζουμε κ το Σεμελί (μη σου πω κ καμια Μαρία:rolleyes: ) κ πάμε στην έκθεση όλες μαζί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσου,περιμενω να παρω τον πρωτο μισθο του Σεπτεμβρη,να δω ποσο θα ειναι (γιατι μου εκοψαν καποια επιδοματα και αλλαξα κλιμακιο) και να κανονισω τις δοσεις μου αναλογα.:D

Οχι μωρε,τι να αναστατωθουν,οι δικες μου δε θα εχουν προβλημα,για τις δικες σου Ελενακι δεν ξερω.

Οχι μωρε,τι να αναστατωθουν,οι δικες μου δε θα εχουν προβλημα,για τις δικες σου Ελενακι δεν ξερω.
καλα έτσι κ αλλιως μόνο τον Μπατμαν θα έπαιρνα κ δεν ξέρω αν αναστατωθεί φαντάζομαι αν είναι να τον πειράξει κάτι θα είναι το ταξίδι γιατί είναι κ πολύ φοβητσιάρης

Τοτε δε νομιζω να εχουμε προβλημα.Κι εμενα αγχωνεται πολυ ο λουκουμας με τις μετακινησει και λαχανιαζει κιολας,αλλα νομιζω θα ειμαστε ενταξει.Ενα φιατακι,δυο γατοτρελαμενες και τρεις γατες!Σαν ανεκδοτο ακουγεται!:lol:

Η Έκθεση Γάτας στην Ελλάδα διοργανώνεται από το σωματείο "Ελληνικός Όμιλος Γάτας" (όπου είναι και μέλος της FIFe - Διεθνής Οργανισμός) που έχει σκοπό την καταξίωση και την προστασία της γάτας στην Ελλάδα.
Στις εκθέσεις, εκθέτουν γάτες ράτσας (από εκτροφείς ή όχι) αλλά και ημίαιμες και μη αναγνωρισμένες ράτσες (ράτσες δηλαδή προς αναγνώριση). Στη συνέχεια ανάλογα με τις κατηγορίες που υπάρχουν, κρίνονται οι γάτες ανάλογα με τα στάνταρ της ράτσας τους (παίρνουν βαθμούς) και παίρνουν βραβεία.
Για να δηλώσεις συμμετοχή θα πρέπει να συνεννοηθείς με την Γραμματέα του σωματείου.
Απ' ότι ξέρω, μάλλον θα γίνει έκθεση τον Δεκέμβριο 2009.

δηλαδη πρεπει να παρω τηλ .για να δηλωσω συμμετοχη?πρεπει να δωσεις λεφτα ?Το μαρακι απο οσο ξερω δεν αναγνωριζεται η ρατσα της οπως η Μοιρα.Παντως θα ειναι ωραια.θα ειστε και εσεις?

Τοτε δε νομιζω να εχουμε προβλημα.Κι εμενα αγχωνεται πολυ ο λουκουμας με τις μετακινησει και λαχανιαζει κιολας,αλλα νομιζω θα ειμαστε ενταξει.Ενα φιατακι,δυο γατοτρελαμενες και τρεις γατες!Σαν ανεκδοτο ακουγεται!:lol:
Ελπίζω μην είναι τα γνωστά ανέκδοτα με κανίβαλους :lol::lol:

δηλαδη πρεπει να παρω τηλ .για να δηλωσω συμμετοχη?πρεπει να δωσεις λεφτα ?Το μαρακι απο οσο ξερω δεν αναγνωριζεται η ρατσα της οπως η Μοιρα.Παντως θα ειναι ωραια.θα ειστε και εσεις?
Ελενη θα ανακοινώσουν από ε΄δω τα μέλη του φορουμ που είναι στο ΔΣ το λινκ στο οποίο θα μπορέσουμε να δηλώσουμε συμμετοχές, ναι κάποια μικρή συμμετοχή δίνουμε στον ΕΟΓ για τα έξοδα

Οταν αρχισουν οι αιτησεις θα συμπληρωσεις μια και θα τη στειλεις.Εχει καποια μικρη συμμετοζη νομιζω καθε χρονια.Εμεις αν ολα πανε καλα θα ειμαστε παντως.

Λοιπόν θα το κάνουμε σαν ανέκδοτο για Πόντιους θα πας στην έκθεση της Αθήνας (της οποίας είσαι κάτοικος) κάνοντας μία στάση Τρίκαλα κ μία Βόλο για να μας πάρεις κ στο τέλος αρπάζουμε κ το Σεμελί (μη σου πω κ καμια Μαρία:rolleyes: ) κ πάμε στην έκθεση όλες μαζί

:lol::lol::lol::lol:

Εσύ θα πάρεις τη Φένια και τη Νεφέλη κι άστα αυτα.... :mad:
Ναι κυριες μου, το αποφασίσαμε. Το υψηλόν μικρόν θα συμμετέχει !!!

Εσύ θα πάρεις τη Φένια και τη Νεφέλη κι άστα αυτα.... :mad:
Ναι κυριες μου, το αποφασίσαμε. Το υψηλόν μικρόν θα συμμετέχει !!!
εγω θα παρω τη Γιουλη και τη Σεμελη...κι εσυ τη Φενια και τη Νεφελη με το starlet:lol::lol:

Καλέ πότε έχουμε έκθεση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;:hmm:

αργεί ακόμα Μαρία απλά εμείς κάνουμε όνειρα από τώρα:lol:

Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ;397739[B:
]η Εκθεση θα γινει το Νοεμβριο 28-29 και θα ειναι διημερη φετος[/B]! :)
Λεπτομερειες θα ανακοινωσει με νεο θεμα η Προεδρος του ΕΟΓ Νεκταρια Φουντου:)
Μαρακι, δες εδω:)
θα ερθει ο Φοιβος ο ΘΕΟΣ???

εγω θα παρω τη Γιουλη και τη Σεμελη...κι εσυ τη Φενια και τη Νεφελη με το starlet:lol::lol:
΄
Σε σχίιιιιιιιιιιισωωωωωωωω!

Θα το θυμάμαι!

Μαρακι, δες εδω:)
θα ερθει ο Φοιβος ο ΘΕΟΣ???
όχι μωρέ δεν θέλω να τον ταλαιπωρήσω δεν του πολυαρέσουν οι μετακινήσεις και εξάλλου νομίζω πρέπει να έχει χαρτιά η γατούλα για να πάρει μέρος δεν τα έχω πολυψάξει βέβαια να δω τι ακριβώς χρειάζεται...Εγώ θα έρθω πάντος σίγουρα:)

΄
Σε σχίιιιιιιιιιιισωωωωωωωω!

Θα το θυμάμαι!
Δεν θα τη ταλαιπωρησω την ομορφη νεαρα μεσα σε ξενο αυτοκινητο νταπα ντουπα με τη μυρωδια μιας αλλης γατας..ουτως ή αλλως θα ψιλοαναστατωθουν στην εκθεση!
Θα στην κανω ομως ομορφη και λαμπερη σαν star:cool:;)

όχι μωρέ δεν θέλω να τον ταλαιπωρήσω δεν του πολυαρέσουν οι μετακινήσεις και εξάλλου νομίζω πρέπει να έχει χαρτιά η γατούλα για να πάρει μέρος δεν τα έχω πολυψάξει βέβαια να δω τι ακριβώς χρειάζεται...Εγώ θα έρθω πάντος σίγουρα:)
Ωραια! :up:Θα μας κανει κερκιδα στα Βιρμανακια?:rolleyes: :lol::lol:

Δεν θα τη ταλαιπωρησω την ομορφη νεαρα μεσα σε ξενο αυτοκινητο νταπα ντουπα με τη μυρωδια μιας αλλης γατας..ουτως ή αλλως θα ψιλοαναστατωθουν στην εκθεση!
Θα στην κανω ομως ομορφη και λαμπερη σαν star:cool:;)

:hmm::hmm:...μμμμ δικαιολογίες...
Γιατι δε λές πως φοβάσαι μην αναστατωθεί το Σεμελίνι ??????? Χεχεχε...τρεμεεεεεεε βιρμανομάνα....
Αν ειναι για το Σεμελιώ μου, θα δεχτώ, αλλά μονο για το Σεμελιώ ξαναλέω και τονίζω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back