9η Έκθεση Γάτας

:hmm::hmm:...μμμμ δικαιολογίες...
Γιατι δε λές πως φοβάσαι μην αναστατωθεί το Σεμελίνι ??????? Χεχεχε...τρεμεεεεεεε βιρμανομάνα....
Αν ειναι για το Σεμελιώ μου, θα δεχτώ, αλλά μονο για το Σεμελιώ ξαναλέω και τονίζω!
και βεβαια και για το Σεμελιω! Αλλα τη Νεφελη δεν τη σκεφτεσαι?
Δε ξαναλεω τιποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια! :up:Θα μας κανει κερκιδα στα Βιρμανακια?:rolleyes: :lol::lol:

Α..αν ειναι να 'χομε κερκιδα, να πάρουμε προσφορές για τα πόλμαν καλεεε....

Μαράκι μου, αν θέλεις να ερθεις κι εγώ που δεν εχω πάει ποτέ μα ποτέ, χαρά μου να περάσω να σε πάρω με το σουπερ τουτου.
Επισης, ... ΕΜΕΙΣ δεν εχουμε προβλημα αν θέλεις να φερεις και το Φοίβο....ειμαστε ατιμούτσικα θυληκά ως οφείλουμε, αλλά δε μασάμε :P

ΥΓ. Ασχετο, θέλω γλυκό και δη γαλακτομπούρεκο !!!
Γμτ σου γυναικολόγε όλο λειπεις οταν σε χρειάζομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και βεβαια και για το Σεμελιω! Αλλα τη Νεφελη δεν τη σκεφτεσαι?
Δε ξαναλεω τιποτα...

Μια χαρά θα ειναι το Νεφελάκι μου καλέ.
Κοινονικότατο πλάσμα (αν και μαμάκιας ...)

Αγαπητή κυρία Γιούλη, εγώ ειμαι η Νεφέλη.
...μην την ακούτε τη μαμά μου...της αρέσει να σας πειράζει....μου το έχει πει :rolleyes: (μαζι με διάφορα άλλα που μου έχει πει για εσας...)

Αγαπητή κυρία Γιούλη, εγώ ειμαι η Νεφέλη.
...μην την ακούτε τη μαμά μου...της αρέσει να σας πειράζει....μου το έχει πει :rolleyes: (μαζι με διάφορα άλλα που μου έχει πει για εσας...)
αχου το Συννεφακι μου, μου μιλαει:rolleyes:
(μιλανε καλε τα συννεφα?):hmm::lol:
θα σε κανω εγω ψυχουλα μου μπαμπακενιο γατσουλακι να σαρωσεις Νορβηγακια και Μεηνκουνακια:P

αχου το Συννεφακι μου, μου μιλαει:rolleyes:
(μιλανε καλε τα συννεφα?):hmm::lol:
θα σε κανω εγω ψυχουλα μου μπαμπακενιο γατσουλακι να σαρωσεις Νορβηγακια και Μεηνκουνακια:P

Ουυυ...εγώ ειμαι ...να δειτε πως το λέει η μαμά...ααα ναι!
Λαλίστατο ειμαι λέει και παρά τη ράτσα μου έως φλύαρο :lol: αλλα μ' αγαπάτε όλοι το ξέρω...:redface:

δηλαδη πρεπει να παρω τηλ .για να δηλωσω συμμετοχη?πρεπει να δωσεις λεφτα ?Το μαρακι απο οσο ξερω δεν αναγνωριζεται η ρατσα της οπως η Μοιρα.Παντως θα ειναι ωραια.θα ειστε και εσεις?

Αν το αποφασίσεις, θα ενημερωθείς για τις λεπτομέρεις απο το site...απ'ότι βλέπω, αν δεν κάνω λάθος, η γάτα σου είναι Thai, ράτσα δηλαδή που ακόμα δεν έχει αναγνωρισθεί από την FIFe, άρα και από τον Ελληνικό Όμιλο, αλλά θα υπάρχει κατηγορία για μη αναγνωρισμένες φυλές. Κι εγώ σκέφτομαι να πάω με μη αναγνωρισμένη φυλή, αν όχι σε αυτή την Έκθεση, στην επόμενη σίγουρα...

Ναι η γατουλα της ειναι σαν τη δικη μου,Thai.Εσεις τι γατουλα εχετε αν επιτρεπεται;

Ναι η γατουλα της ειναι σαν τη δικη μου,Thai.Εσεις τι γατουλα εχετε αν επιτρεπεται;

Εκτός από το αγοράκι μου, το ασπρόμαυρο που έχω στο προφιλ μου, τέλη Σεπτέμβρη θα πάρω το κοριτσάκι μου από Γερμανία. Είναι Tonkinese και μοιάζει αρκετά με την δικιά σου Μόιρα :)...φυλή που είναι άγνωστη στην Ελλάδα, δεν έχει ακόμα αναγνωρισθεί από τη FIFe, αλλά από άλλους Οργανισμούς έχει...

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Να και μία φωτογραφία :redface:...πιστεύω να σου αρέσει :)

Συνημμένα

• IMG_2509.jpg
    IMG_2509.jpg
    135,9 KB · Εμφανίσεις: 42
Ναι τις ξερω τις τονκινεζες.Με το καλο!Τι χρωματισμου;

Ναι τις ξερω τις τονκινεζες.Με το καλο!Τι χρωματισμου;

Ευχαριστώ!!!
Είναι lilac mink και το αρσενικό που θα πάρω θα είναι blue...
Εύχομαι να πάνε όλα καλα...

γιατι τη μαρι λετε?
δηλαδη τη ρατσα ειναι?

Ναι για τη Μαρι λεμε Ελενη,που ειναι κλασσικη σιαμ.
Α,ζευγαρακι θα παρεις;Θα ασχοληθεις με την εκτροφη;Διαλεξες πολυ ομορφα χρωματα...

Ναι για τη Μαρι λεμε Ελενη,που ειναι κλασσικη σιαμ.
Α,ζευγαρακι θα παρεις;Θα ασχοληθεις με την εκτροφη;Διαλεξες πολυ ομορφα χρωματα...

Έτσι λέω, τώρα θα δείξει....Ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που ξέρεις την φυλή :)

Να το επιχειρησεις,κι εγω τωρα ξεκινω και ειμαι ενθουσιασμενη!
Θα μας δωσεις το λινκ του εκτροφειου απο οπου τα πηρες να χαζεψουμε;:redface:

Να το επιχειρησεις,κι εγω τωρα ξεκινω και ειμαι ενθουσιασμενη!
Θα μας δωσεις το λινκ του εκτροφειου απο οπου τα πηρες να χαζεψουμε;:redface:

Με maine coonakia? ...maine coonares δηλαδή :D...είναι πολύ όμορφα, τα είδα πρώτη φορά από κοντά στην Έκθεση Γάτας.
Στην Ελλάδα πιστεύω το να κάνεις εκτροφή είναι λίγο δύσκολο...δεν πειράζει όμως, θα δώσουμε τις βάσεις :)
Το εκτροφείο είναι
https://www.wo-itope-cats.com/
δεν έχει όμως πολλές φωτογραφίες. Υπάρχει και η σελίδα www.tonkinese.info που έχει πολλούς εκτροφείς...και το www.tonkinese.ch που στα Links επίσης έχει αρκετούς...

Οχι,με μεην κουν υπαρχουν ηδη καποια εκτροφεια.Τα γατακια μου ειναι νορβηγικου δασους.
Παω να δω το εκτροφειο και τους γονεις!:up:

ουπς...συγνώμη...Νορβηγικές είναι???

Μπήκα στην σελίδα σου!
Ο Yogi είναι θεός!!!!
Έχεις ωραία σελίδα επίσης :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back