9η Έκθεση Γάτας

κορίτσια πόσο εχει η είσοδος; πολύ θα ήθελα να δω τα γατούνια σας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περσι νομιζω ειχε μια συμβολικη τιμη για να μαζευτουν χρηματα για τα αδεσποτακια,φετος δεν ξερω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ θελω και εγω να ερθω ..Τι ακριβως κανεις οταν πας σαν επικσεπτης στην εκθεση?

αχ θελω και εγω να ερθω ..Τι ακριβως κανεις οταν πας σαν επικσεπτης στην εκθεση?
Γυρνοβολάς και χαζεύεις γατιά!:D Και τη Γιούλη...:rolleyes::lol::up:

μπορεις να τα χαιδευεις κιολας?

Απαγορεύεται,αλλά αν έχεις κανένα μέσον...:rolleyes:Εγώ ευελπιστώ κανένα σκαστό χούφτωμα...:redface::P

?

μονο στην αθηνα θα γινει αυτη η εκθεση?λιγο μακρια μου πεφτει :(

Αγαπητοί φίλες και φίλοι!Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας σας ενημερώνει ότι οι 10-11 Διεθνές Εκθέσεις Γάτας θα πραγματοποιηθούν στις 28-29 Νοεμβρίου 2009 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς (www.daiscenter.gr). Οι κριτές των εκθέσεων θα είναι οι κυρίες LiliAnciau(όλες τις ράτσες, Πορτογαλία), OlgaSizova(Ι, ΙΙ,ΙΙΙ κατηγορία, Ρωσία) και ο κύριος GianmicheleRomano(Ι, ΙΙ κατηγορία, Ιταλία). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής (μία για κάθε γάτα) και να τη στείλουν μέχρι 10 Νοεμβρίου 2009 στο svetikarytch@hotmail.com ή στο φαξ 2103230745. Κόστος συμμετοχής στην έκθεση γάτας για τα μέλη του ΕΟΓ 15? για το πρώτο ζώο, 10? για το δεύτερο και 7? για κάθε επόμενο, καθώς και για την κατηγορία «Γάτα Σπιτιού».Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα1. 2104656509, 6948230476 - Νεκταρία Φούντου2. 2109021302, 6972641002 – Αντώνιος Κασταμονίτης3. 2109648304, 6972012495 – Φωτεινή Χιντζιάδουή στο nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com.Οι πληρωμές σας για την ετήσια συνδρομή στον Ελληνικό Όμιλο Γάτας – 20? και για τη συμμετοχή στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν μέσω του λογαριασμού:Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα ΕλλάδαςΑριθμός λογαριασμού: 18561668148Ονοματεπώνυμο: - Φούντου Νεκταρία - RychkovaSvetlanaIBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Μόνο επώνυμες καταθέσεις!

Οχι,υπαρχουν φυλες που δεν αναγνωριζονται απο καποιους οργανισμους,ας πουμε οι κλασσικες σιαμ αναγνωριζονται απο την TICA αλλα οχι απο τη FIFe.Ετσι στις εκθεσεις της FIFe επειδη ακομα εκκρεμει η αναγνωριση τους διαγωνιζονται στην κατηγορια με τις φυλες υπο αναγνωριση.Αν εχει καποιος ενα γατακι φυλης που δεν εχει τα χαρτια των γονεων,εφοσον ειναι στειρωμενο μπορει να εξεταστει απο τους κριτες και αν το βρουν συμφωνο με τα προτυπα της ρατσας,του δινουν πιστοποιητικο καθαροαιμιας.Δεν εχει σχεση η ομορφια,αλλα τα χαρακτηριστικα.;)
Ετσι τα εχω καταλαβει,αν σε κατι κανω λαθος ας με διορθωσει η Νεκταρια.
Σωστα τα λες:up:

ναι μαλλον εχετε δικιαο !Εγω δεν εχω ιδεα με τις ρατσες και ολα αυτα!Απλα για μενα οι κλασσικες σιαμ ειναι πιο ομορφες απο τις μοντερνες!Θα ηταν ωραια να αναγνωριζοταν η φυλη
Συμφωνω μαζι σου:)

κορίτσια πόσο εχει η είσοδος; πολύ θα ήθελα να δω τα γατούνια σας:D
3 ευρω:)παιδακια κατω των 12 δεν πληρωνουν

Περσι νομιζω ειχε μια συμβολικη τιμη για να μαζευτουν χρηματα για τα αδεσποτακια,φετος δεν ξερω...
Τη συμβολικη τιμη που λες δεν επομιστηκε ο ΕΟΓ και για τα αδεσποτακια (που και φετος θα ειναι) οποιος ηθελε εδινε:)

Απαγορευεται ρητως:confused:

Φτου ρε γμτ,εγώ πληρώνω!:P:lol:

Ναι,αυτο εννοουσα,οτι υπηρχε μια συμβολικη εισοδο για τα αδεσποτακια για οποιον ηθελε.Το χαϊδεμα απαγορευεται γιατι αν χαϊδευετε πολλες γατουλες μπορει να κολλησει κατι η μια απο την αλλη στη χειροτερη περιπτωση,στην καλυτερη μπορει να αγριεψει απο την ξενη μυρωδια.Εξαλλου ειπαμε,ειναι ποσες ωρες και περνα τοσος κοσμος,θορυβος,μυρωδιες αλλων γατων και ανθρωπων...ειναι πολυ αναστατωμενα τα γατακια και δε θα ηθελε κανεις να τα στρεσσαρει περισσοτερο.Εξαλλου υπαρχουν γατες οπως οι περσικες που ετσι κι αλλιως θελουν πολυ βουρτσισμα για να ειναι ετοιμες γαι τους κριτες,φανταστειτε τι θα γινοταν αν τις χαϊδευαν οσοι περνουσαν.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι!Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας σας ενημερώνει ότι οι 10-11 Διεθνές Εκθέσεις Γάτας θα πραγματοποιηθούν στις 28-29 Νοεμβρίου 2009 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς (www.daiscenter.gr). Οι κριτές των εκθέσεων θα είναι οι κυρίες LiliAnciau(όλες τις ράτσες, Πορτογαλία), OlgaSizova(Ι, ΙΙ,ΙΙΙ κατηγορία, Ρωσία) και ο κύριος GianmicheleRomano(Ι, ΙΙ κατηγορία, Ιταλία). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής (μία για κάθε γάτα) και να τη στείλουν μέχρι 10 Νοεμβρίου 2009 στο svetikarytch@hotmail.com ή στο φαξ 2103230745. Κόστος συμμετοχής στην έκθεση γάτας για τα μέλη του ΕΟΓ 15? για το πρώτο ζώο, 10? για το δεύτερο και 7? για κάθε επόμενο, καθώς και για την κατηγορία «Γάτα Σπιτιού».Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα1. 2104656509, 6948230476 - Νεκταρία Φούντου2. 2109021302, 6972641002 – Αντώνιος Κασταμονίτης3. 2109648304, 6972012495 – Φωτεινή Χιντζιάδουή στο nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com.Οι πληρωμές σας για την ετήσια συνδρομή στον Ελληνικό Όμιλο Γάτας – 20? και για τη συμμετοχή στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν μέσω του λογαριασμού:Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα ΕλλάδαςΑριθμός λογαριασμού: 18561668148Ονοματεπώνυμο: - Φούντου Νεκταρία - RychkovaSvetlanaIBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Μόνο επώνυμες καταθέσεις!
ανοιξτε θεμα παιδια;)

Γυρνοβολάς και χαζεύεις γατιά!:D Και τη Γιούλη...:rolleyes::lol::up:
αμε να με χαιδεψετε αν θελετε...αλλα οχι τη γατα μου...απαγορευεται:P:lol:

Νεκταρινι 3 πραγματα...
1. Ανοιξτε νεο θεμα
2. Να φτιαξουμε ταμπελακια με τη φυλη μπροστα σε καθε εκθετη
3. Θα επιμεληθω καποιες θεσεις για να μην εχουμε τις περσινες ζεστες...
:mad::P:lol:

αμε να με χαιδεψετε αν θελετε...αλλα οχι τη γατα μου...απαγορευεται:P:lol:
Έλα Γιούλη,ούτε μία στα κλεφτά;:redface::P:lol:

Έλα Γιούλη,ούτε μία στα κλεφτά;:redface::P:lol:
μετα απο τοσες αλλες που θα εχετε πιασει? No No No:lol:

καλά εγώ θέλω λ/ιγο σεμέλη!!:)

αλήθεια τι ράτσα είναι;:hmm:

1)Εγω θελω να κατσω με τη Γιουλη.Και την Αναστασια.Ο Παυλος δε θα φερει Μουψη,οποτε να κατσει μονος του.
2)Εγω Γιουλιτσκα σκεφτηκα να φτιαξω καρτελακια για τη φυλη μας,σε στυλ μικρο φυλλαδιακι,γιατι αν μαλλιασε περσι η γλωσσα μου να εξηγω για τον Σειριο,φετος θα την κανω κοτσιδες με τα νορβηγακια.
3)Καρω φορεμα να παραγγειλω;:lol:

καμια γιατι κανενας δεν θα σας αφησει:P:lol:
Αφού είπες: μετά απο τόσες που θα έχετε πιάσει νο νο νο
κι εγώ ρώτησα πόσες θα έχουμε πιάσει.

κατάλαβες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back