9 «σκυλάδικοι» λόγοι για να προτιμήσετε τη γάτα!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
9 «σκυλαδικοι» λογοι για να προτιμησετε τη γατα!

Υπάρχουν οι φιλόζωοι «γατάδες» και οι αντίστοιχοι «σκυλάδες». Πρόκειται για φανατικούς χωρίς επιχειρήματα, που απλά δε δέχονται συζήτηση για την προτίμησή τους. Αν λοιπόν λατρεύετε τις γάτες, υιοθετήστε μια: Γιατί έτσι σας αρέσει! Αν όμως έχετε αδυναμία στους σκύλους, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε, όχι βέβαια την αγάπη σας για αυτούς, αλλά, απλά, την επιλογή κατοικίδιου.
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]H αλλαγή της επιλογής σας μπορεί να είναι γιατί:[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]1. Λείπετε πολύ από το σπίτι. Οι γάτες αντέχουν καλύτερα τη μοναξιά[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]2. Είστε τεμπέλης. Η γάτα δεν απαιτεί να τη βγάλετε βόλτα.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]3. Είστε ανεξάρτητος τύπος και το εκτιμάτε και στους άλλους. Ο σκύλος τα περιμένει όλα από εσάς.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]4. Δεν είστε ιδιαίτερα του προγράμματος. Οι σκύλοι το λατρεύουν.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]5. Δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για τη φροντίδα του. Οι γάτες είναι χαρούμενες, αρκεί να υπάρχει φαγητό, νερό και να τους καθαρίζετε την άμμο τακτικά.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]6. Λείπετε συχνά Σαββατοκύριακα και δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το σκύλο. Η γάτα «βολεύεται» με μια ταΐστρα και τη σύντομη επίσκεψη κάποιου φίλου.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]7. Είστε «καθαρός» τύπος. Ο σκύλος χάνει συνήθως περισσότερη τρίχα (εκτός από κάποιες φυλές) και φέρνει περισσότερη βρώμα, επιστρέφοντας από τη βόλτα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως συνήθως λατρεύει το νερό, τις λάσπες, τα ψοφίμια…[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]8. Θέλετε παρέα για το σκύλο σας, αλλά δε διαθέτετε πρόσθετο χρόνο για την περιποίηση ενός δεύτερου σκύλου. Μια γάτα μπορεί να αποτελέσει θαυμάσια παρέα για αυτόν.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]9. Δε σας αρέσει να κοντράρεστε με τους γύρω. Η ύπαρξη σκύλου συχνά «ανάβει τα αίματα». Η παρουσία μιας γάτας είναι πιο διακριτική και γίνεται ευκολότερα ανεκτή από τους «μισόζωους» γείτονες. Η γάτα δε γαβγίζει και άρα δεν «ενοχλεί».
[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΓΑΒ
[/FONT]​

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΣΩΣΤΗ!:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γαβ!!!! (με πολύ παράπονο!):cry: :cry: :cry:

Αυτο το η γατα δεν γαβγιζει μυ θυμισε το καλοκαιρι που εψαχνα δωματιο στη Μηλο για διακοπες οπου θα περναμε και τον Περση μαζι μας.
Εψαχνα βεβαια πρωτα πανσιον που δεχονται κατοικιδια Στην ερωτηση μου αν δεχονται γατες η πρωτη απαντηση που ειχα απο πολλους ηταν Γαβγιζει? Και βεβαια υπομονετικα εξηγουσα οτι ακομα ο γατος δεν ειχε μαθει ξενες γλωσσες και αρα δεν γαβγιζε προς το παρων.

Αυτο το η γατα δεν γαβγιζει μυ θυμισε το καλοκαιρι που εψαχνα δωματιο στη Μηλο για διακοπες οπου θα περναμε και τον Περση μαζι μας.
Εψαχνα βεβαια πρωτα πανσιον που δεχονται κατοικιδια Στην ερωτηση μου αν δεχονται γατες η πρωτη απαντηση που ειχα απο πολλους ηταν Γαβγιζει? Και βεβαια υπομονετικα εξηγουσα οτι ακομα ο γατος δεν ειχε μαθει ξενες γλωσσες και αρα δεν γαβγιζε προς το παρων.
:blink: Δεν μπορώ να το πιστέψω...Ρώτησαν τέτοιο πράγμα? Αν δεν ήταν αποτυχημένη προσπάθεια χιουμορ δεν ξέρω τι να πω...

Είμαι φανατικός οπαδός και των δύο,γιατί το καθένα έχει την χάρη του.:up:

Oντως ρωτησαν και οχι ενας μονο! Αφου ειχα μεινη ειλικρινα!

Γατουλες για παντα! :P :up: :up:

9 «σκυλαδικοι» λογοι για να προτιμησετε τη γατα!

Υπάρχουν οι φιλόζωοι «γατάδες» και οι αντίστοιχοι «σκυλάδες». Πρόκειται για φανατικούς χωρίς επιχειρήματα, που απλά δε δέχονται συζήτηση για την προτίμησή τους. Αν λοιπόν λατρεύετε τις γάτες, υιοθετήστε μια: Γιατί έτσι σας αρέσει! Αν όμως έχετε αδυναμία στους σκύλους, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε, όχι βέβαια την αγάπη σας για αυτούς, αλλά, απλά, την επιλογή κατοικίδιου.
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]H αλλαγή της επιλογής σας μπορεί να είναι γιατί:[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]1. Λείπετε πολύ από το σπίτι. Οι γάτες αντέχουν καλύτερα τη μοναξιά[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]2. Είστε τεμπέλης. Η γάτα δεν απαιτεί να τη βγάλετε βόλτα.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]3. Είστε ανεξάρτητος τύπος και το εκτιμάτε και στους άλλους. Ο σκύλος τα περιμένει όλα από εσάς.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]4. Δεν είστε ιδιαίτερα του προγράμματος. Οι σκύλοι το λατρεύουν.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]5. Δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για τη φροντίδα του. Οι γάτες είναι χαρούμενες, αρκεί να υπάρχει φαγητό, νερό και να τους καθαρίζετε την άμμο τακτικά.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]6. Λείπετε συχνά Σαββατοκύριακα και δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το σκύλο. Η γάτα «βολεύεται» με μια ταΐστρα και τη σύντομη επίσκεψη κάποιου φίλου.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]7. Είστε «καθαρός» τύπος. Ο σκύλος χάνει συνήθως περισσότερη τρίχα (εκτός από κάποιες φυλές) και φέρνει περισσότερη βρώμα, επιστρέφοντας από τη βόλτα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως συνήθως λατρεύει το νερό, τις λάσπες, τα ψοφίμια…[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]8. Θέλετε παρέα για το σκύλο σας, αλλά δε διαθέτετε πρόσθετο χρόνο για την περιποίηση ενός δεύτερου σκύλου. Μια γάτα μπορεί να αποτελέσει θαυμάσια παρέα για αυτόν.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]9. Δε σας αρέσει να κοντράρεστε με τους γύρω. Η ύπαρξη σκύλου συχνά «ανάβει τα αίματα». Η παρουσία μιας γάτας είναι πιο διακριτική και γίνεται ευκολότερα ανεκτή από τους «μισόζωους» γείτονες. Η γάτα δε γαβγίζει και άρα δεν «ενοχλεί».
[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΓΑΒ
[/FONT]​

θα συμφωνισω οτι μια γατα και δυο γατες ειναι πολυ ποιο ευκολες απο ενα σκυλο...
ομως..δε μπορει να συγκριθει...με το τι σου προσφερει ενας σκυλος..

εγω μπορει να εχω γατα, και μπορει να παρω και δευτερη..αλλα ειμαι, ημουν και θα ειμαι παντα..σκυλου..με πολυ μεγαλη πικρα για το οτι δεν εχω σκυλο..και για το οτι δε θα ξαναπαρω...

χααχαχαβ με 5 γατες ειναι ισες με ενα ροτβαιλερ χαχαχαχ;α

αν και λατρευω ολα τα ζωακια. και τα σκυλακια φυσικα δεν αλλαζω τις γατες με τιποτα... τι να πω? εχουμε μια χημεια.....:D :D :D

Εγώ πάλι προτιμώ τους σκύλους! Μέχρι να μαζέψω το Χιόνη από το δρόμο η μόνη μου επαφή με τις γάτες ήταν αυτές που για κάποιο ανεξήγητο λόγο μ'επαιρναν από πίσω στο δρόμο. Τρομερό θέαμα, θα'πρεπε να το δείτε! Ενώ ποτε δεν τις συμπαθούσα ιδιαίτερα προχωρούσα στο δρόμο και μ'ακολουθούσαν 2-3 από πίσω....
Τώρα βέβαια με το Χιόνη που αρχίζω και καταλαβαίνω συμπεριφορές και αντιδράσεις τρελλένομαι! Βλέπω γατες στο δρόμο και κολλάω. Κάνω σα χαζή! Αλλά εξακολουθώ να προτιμω τα σκυλιά. Το δέσιμο που έχεις μ'ενα σκύλο και η αλληλοεξάρτιση είναι απίστευτη!!!

Συμφωνω. Κι επισης θα συμφωνησω με τη σοφιαγκαλ και τη γωγω. Παρολο που ο σκυλος θελει περισσοτερη προσοχη και φροντιδα, εχει και τη φημη οτι δεν παιρνει μονο αλλα και δινει. Και δινει παρα πολλα. Κι επισης καθε ζωο εχει τη χαρη του και οποια και να ειναι η βασικη τους διαφορα και τα δυο θελουν προσοχη, και φροντιδα...:)

κι εγω πριν την Τσικι δε συμπαθουσα τις γατες.τις θεωρουσα τρομερα εγωιστριες κι εγωκεντρικες.εχουν οντως πολυ ενδιαφερον οι διαφορες αντιδρασεις τους κι ειναι πραγματικα υπεροχα ζωα.δυστυχως δεν μπορω να συγκρινω με το δεσμο ανθρωπου-σκυλου,καθως ποτε δεν ειχα,πλην κατι αδεσποτων που ταιζα στο εξοχικο και τα οποια ειχαν τετοιο δεσιμο μαζι μου,που ειχα μεινει αφωνη.

Ως χαρακτήρας ταιριάζω πιο πολύ με γάτες παρά με σκύλους! Αυτό με το γάβγισμα ήταν πολύ πετυχημένο δεν μπορώ να πω... Οι γάτες του συγκεκριμένου μέρους μάλλον γνώριζαν ξένες γλώσσες ή απλά αυτοί που σήκωναν το τηλέφωνο ήταν ηλίθιοι. Ψηφίζω το δεύτερο!

εμενα παλι μου αρεση αυτο το ανεξαρτητο της γατας Ερχεται και σε αγαπαει οταν θελει και το κανει γιατι το θελει.Δεν την βαζεις σε καλουπι και αυτο με ξετρελαινει

Κι εγώ "γατού" είμαι. Όχι ότι με τα σκυλάκια έχω πρόβλημα. Όλα τα ζωάκια τα αγαπάω, με αποκορύφωμα τους πιγκουίνους! Αλλα δεν μπορώ να έχω πιγκουίνο :( .
Η δουλικότητα των σκύλων με ενοχλεί λίγο. Η γάτα είναι αλλιώς. Και επειδή είναι ανεξάρτητη δεν σημαίνει ότι δεν δένεται. Δένεται και πάρα πολύ μάλιστα. Απλά διαφορετικά από το σκύλο.

Η δουλικότητα των σκύλων με ενοχλεί λίγο. Η γάτα είναι αλλιώς. Και επειδή είναι ανεξάρτητη δεν σημαίνει ότι δεν δένεται. Δένεται και πάρα πολύ μάλιστα. Απλά διαφορετικά από το σκύλο.[/QUOTE]

ναι ναι αυτο ακριβως εννοω και εγω

Δεν θα το έλεγα δουλικότητα αλλά εξάρτηση στους σκύλους.
Εγω θα προτιμούσα άλογο!(αλλά δε μπορώ στο διαμέρισμα...)

Εγω θα προτιμούσα άλογο!(αλλά δε μπορώ στο διαμέρισμα...)

πραγματι τι τελεια πλασματα και τα αλογακια!!!!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back