yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν οι φιλόζωοι «γατάδες» και οι αντίστοιχοι «σκυλάδες». Πρόκειται για φανατικούς χωρίς επιχειρήματα, που απλά δε δέχονται συζήτηση για την προτίμησή τους. Αν λοιπόν λατρεύετε τις γάτες, υιοθετήστε μια: Γιατί έτσι σας αρέσει! Αν όμως έχετε αδυναμία στους σκύλους, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε, όχι βέβαια την αγάπη σας για αυτούς, αλλά, απλά, την επιλογή κατοικίδιου.
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]H αλλαγή της επιλογής σας μπορεί να είναι γιατί:[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]2. Είστε τεμπέλης. Η γάτα δεν απαιτεί να τη βγάλετε βόλτα.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]3. Είστε ανεξάρτητος τύπος και το εκτιμάτε και στους άλλους. Ο σκύλος τα περιμένει όλα από εσάς.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]4. Δεν είστε ιδιαίτερα του προγράμματος. Οι σκύλοι το λατρεύουν.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]5. Δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για τη φροντίδα του. Οι γάτες είναι χαρούμενες, αρκεί να υπάρχει φαγητό, νερό και να τους καθαρίζετε την άμμο τακτικά.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]6. Λείπετε συχνά Σαββατοκύριακα και δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το σκύλο. Η γάτα «βολεύεται» με μια ταΐστρα και τη σύντομη επίσκεψη κάποιου φίλου.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]7. Είστε «καθαρός» τύπος. Ο σκύλος χάνει συνήθως περισσότερη τρίχα (εκτός από κάποιες φυλές) και φέρνει περισσότερη βρώμα, επιστρέφοντας από τη βόλτα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως συνήθως λατρεύει το νερό, τις λάσπες, τα ψοφίμια…[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]8. Θέλετε παρέα για το σκύλο σας, αλλά δε διαθέτετε πρόσθετο χρόνο για την περιποίηση ενός δεύτερου σκύλου. Μια γάτα μπορεί να αποτελέσει θαυμάσια παρέα για αυτόν.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]9. Δε σας αρέσει να κοντράρεστε με τους γύρω. Η ύπαρξη σκύλου συχνά «ανάβει τα αίματα». Η παρουσία μιας γάτας είναι πιο διακριτική και γίνεται ευκολότερα ανεκτή από τους «μισόζωους» γείτονες. Η γάτα δε γαβγίζει και άρα δεν «ενοχλεί».
[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΓΑΒ
[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Εψαχνα βεβαια πρωτα πανσιον που δεχονται κατοικιδια Στην ερωτηση μου αν δεχονται γατες η πρωτη απαντηση που ειχα απο πολλους ηταν Γαβγιζει? Και βεβαια υπομονετικα εξηγουσα οτι ακομα ο γατος δεν ειχε μαθει ξενες γλωσσες και αρα δεν γαβγιζε προς το παρων.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο το η γατα δεν γαβγιζει μυ θυμισε το καλοκαιρι που εψαχνα δωματιο στη Μηλο για διακοπες οπου θα περναμε και τον Περση μαζι μας.
Εψαχνα βεβαια πρωτα πανσιον που δεχονται κατοικιδια Στην ερωτηση μου αν δεχονται γατες η πρωτη απαντηση που ειχα απο πολλους ηταν Γαβγιζει? Και βεβαια υπομονετικα εξηγουσα οτι ακομα ο γατος δεν ειχε μαθει ξενες γλωσσες και αρα δεν γαβγιζε προς το παρων.
Δεν μπορώ να το πιστέψω...Ρώτησαν τέτοιο πράγμα? Αν δεν ήταν αποτυχημένη προσπάθεια χιουμορ δεν ξέρω τι να πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Γωγω
Δραστήριο μέλος
9 «σκυλαδικοι» λογοι για να προτιμησετε τη γατα!
Υπάρχουν οι φιλόζωοι «γατάδες» και οι αντίστοιχοι «σκυλάδες». Πρόκειται για φανατικούς χωρίς επιχειρήματα, που απλά δε δέχονται συζήτηση για την προτίμησή τους. Αν λοιπόν λατρεύετε τις γάτες, υιοθετήστε μια: Γιατί έτσι σας αρέσει! Αν όμως έχετε αδυναμία στους σκύλους, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε, όχι βέβαια την αγάπη σας για αυτούς, αλλά, απλά, την επιλογή κατοικίδιου.
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]H αλλαγή της επιλογής σας μπορεί να είναι γιατί:[/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]1. Λείπετε πολύ από το σπίτι. Οι γάτες αντέχουν καλύτερα τη μοναξιά[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]2. Είστε τεμπέλης. Η γάτα δεν απαιτεί να τη βγάλετε βόλτα.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]3. Είστε ανεξάρτητος τύπος και το εκτιμάτε και στους άλλους. Ο σκύλος τα περιμένει όλα από εσάς.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]4. Δεν είστε ιδιαίτερα του προγράμματος. Οι σκύλοι το λατρεύουν.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]5. Δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για τη φροντίδα του. Οι γάτες είναι χαρούμενες, αρκεί να υπάρχει φαγητό, νερό και να τους καθαρίζετε την άμμο τακτικά.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]6. Λείπετε συχνά Σαββατοκύριακα και δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το σκύλο. Η γάτα «βολεύεται» με μια ταΐστρα και τη σύντομη επίσκεψη κάποιου φίλου.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]7. Είστε «καθαρός» τύπος. Ο σκύλος χάνει συνήθως περισσότερη τρίχα (εκτός από κάποιες φυλές) και φέρνει περισσότερη βρώμα, επιστρέφοντας από τη βόλτα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως συνήθως λατρεύει το νερό, τις λάσπες, τα ψοφίμια…[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]8. Θέλετε παρέα για το σκύλο σας, αλλά δε διαθέτετε πρόσθετο χρόνο για την περιποίηση ενός δεύτερου σκύλου. Μια γάτα μπορεί να αποτελέσει θαυμάσια παρέα για αυτόν.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]9. Δε σας αρέσει να κοντράρεστε με τους γύρω. Η ύπαρξη σκύλου συχνά «ανάβει τα αίματα». Η παρουσία μιας γάτας είναι πιο διακριτική και γίνεται ευκολότερα ανεκτή από τους «μισόζωους» γείτονες. Η γάτα δε γαβγίζει και άρα δεν «ενοχλεί».
[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΓΑΒ
[/FONT]
θα συμφωνισω οτι μια γατα και δυο γατες ειναι πολυ ποιο ευκολες απο ενα σκυλο...
ομως..δε μπορει να συγκριθει...με το τι σου προσφερει ενας σκυλος..
εγω μπορει να εχω γατα, και μπορει να παρω και δευτερη..αλλα ειμαι, ημουν και θα ειμαι παντα..σκυλου..με πολυ μεγαλη πικρα για το οτι δεν εχω σκυλο..και για το οτι δε θα ξαναπαρω...
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τώρα βέβαια με το Χιόνη που αρχίζω και καταλαβαίνω συμπεριφορές και αντιδράσεις τρελλένομαι! Βλέπω γατες στο δρόμο και κολλάω. Κάνω σα χαζή! Αλλά εξακολουθώ να προτιμω τα σκυλιά. Το δέσιμο που έχεις μ'ενα σκύλο και η αλληλοεξάρτιση είναι απίστευτη!!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
. Η δουλικότητα των σκύλων με ενοχλεί λίγο. Η γάτα είναι αλλιώς. Και επειδή είναι ανεξάρτητη δεν σημαίνει ότι δεν δένεται. Δένεται και πάρα πολύ μάλιστα. Απλά διαφορετικά από το σκύλο.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ναι ναι αυτο ακριβως εννοω και εγω
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω θα προτιμούσα άλογο!(αλλά δε μπορώ στο διαμέρισμα...)
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγω θα προτιμούσα άλογο!(αλλά δε μπορώ στο διαμέρισμα...)
πραγματι τι τελεια πλασματα και τα αλογακια!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool