ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Μετράνε και τα παπαγαλάκια μου γιατί τότε είμαι κι εγώ παράνομη. Για να μην πω για τα σαμιαμιδάκια στην ταράτσα μου![]()

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
). Όσες φορές, βέβαια, ταξίδεψα με τα σκυλιά μου και είναι πάρα πολλές, Ουδέποτε είδα αυτή τη σφραγίδα
. Πάντα είχα πρόβλημα να βάλω τα σκυλιά στην Ελλάδα
, τατουάζ μπορείς να κάνεις πανεύκολα σε ενήλικο
ενώ αν έχει σφραγίδα το διαβατήριο έχεις τα χέρια σου δεμένα

.Επίσης αν εγώ π.χ. θέλω να πουλήσω ή χαρίσω το σκύλο/γάτα μου,σε τι με εμποδίζει η υπεύθυνη δήλωση; Μπορώ να τους πω πως τον πάτησε αμάξι ή θα θέλουν να τους δείξω το πτώμα;
Για εμένανε αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει με το κατοικίδιο του θα έχει έναν πονοκέφαλο επιπλέον.
Επίσης αν θέλει να φτιάξει την εικόνα που έχει η Ελλάδα σχετικά με τα ζώα ας χρηματοδοτήσει τα φιλοζωικά σωματεία, να προωθήσει τις στειρώσεις κτλ. Αν σε λένε καμπούρη κοιτάζεις να διορθώσεις την καμπούρα σου κι όχι να αλλάξεις χτένισμα.
Πιστέψτεμε η Ελλάδα δεν έχει καθόλου καλό όνομα σχετικά με τη συμπεριφορά στα κατοικίδια

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
οι κατσαρίδες, οι αράχνες, τα μυρμίγκια, οι σάυρες, οι χελώνες, τα σπουργίτια κλπ κλπ μετράνε???????

.. Α,..... έχω και νυχτερίδα......και περιστέρια!!!!! 
Να πάρω τον Κούγια τηλέφωνο????
Ποιός θα μου φέρνει τσιγάρα....???

Raisa
Περιβόητο μέλος
.....θα γίνουμε ρεζίλι

moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μηηηηηη....όχι τον Κούγια.....θα γίνουμε ρεζίλι
![]()
Τι θέλετε Λυκουρέζο, Ναούμη??
ο άλλος ο ΚΑΛΟΣ με τον Ζαχόπουλο ... τρελάθηκε....

ούτε εγώ καπνίζω moukelis, αλλά σκέφτηκα να τα πουλάω να βγάζω και το χαρτζιλίκι μου!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ενταξει ειμαι νομιμη
Υποσχομαι να φροντιζω εσας που θα πατε φυλακη(τσιγαρα,σοκολατες,εφημαριδες κ.α)

Τι να πω αλλη μια φορα η ελληνικη ...βλακεια σ'ολο της το μεγαλειο

Υ.Γ Λετε για αυτο η Μυρτουλα να μην δεχεται με τιποτα αλλο γατι στο σπιτι μας
Κοιτα που ειχα το γατι-Κουγιας και δεν το ηξερα 

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γατοκούγιας με τη θα πληρωθεί;
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί αυτο εξισου θεωρειται θεωρειται φασισμός!Εγω ηθελα να εχω δυο γατες ακομα και ειναι απο γεννα της γατας μου ποιον ενοχλώ?γιατί δεν κάνουν νόμο απλά να στειρώνονται τα ζώα ή αλλιώς να μην έχεις τίποτα? και όπου να θες να πας αυτό να ελεγχετε?![]()
Δεν καταλαβαινω το εξης, εχω 3 γατες ενηλικες που ζουν σε 150 τετραγωνικά μετρα σπιτι και με προστετευμενη αυλη,ποιον ενοχλούν?
Αν και εγω προσωπικα δεν ανησυχω σε μια χωρα που τιποτα δεν τηρειται και δεν εφαρμοζεται.
Καλέ μην ψάχνετε για κανενα δικηγορο, στην ακραια περιπτωση που αυτο εφαρμοστει (

) όλο και καποιον θα βρουμε να λαδωσουμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα πρέπει να απολογηθώ και για το λατίνο αρσενικό που γυροφέρνει γάτες,κροκέτες, και λοιπά στη γειτονιά;
Ο γατοκούγιας με τη θα πληρωθεί;
Αχ Ζηνα μου εχω δυσαρεστα νεα
Ο γατοκουγιας δεν πληρωνεται σε κροκετες
Θελει φιλετο καπνιστη γαλοπουλα η στην εσχατη περιπτωσηκονσερβες sheeba(φιλετο κοτοπουλο η τοννο)

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λές να μας ζητήσει και κανένα γατομοντέλο;![]()
Κοιτα απο γατομοντελα βριθει το φορουμ
Και το ενα καλυτερο απο το αλλο
Το θεμα ειναι ποιος τον εμπιστευεται με την φημη που εχει?
Θα πρεπει τοτε να αλλαξουμε θεμετικη ενοτητα και να παμε στις καταγγελιες

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
προς Θεού όχι ειναι γνωστος γατομοντελοπνιχτηςΛές να μας ζητήσει και κανένα γατομοντέλο;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool