Aντιδράσεις για τους περιορισμούς ιδιοκτητών ζώων

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Μετράνε και τα παπαγαλάκια μου γιατί τότε είμαι κι εγώ παράνομη. Για να μην πω για τα σαμιαμιδάκια στην ταράτσα μου:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι τελειως παραλογο ταχα το κανει για καλυτερα και στην ουσια μας ωθει να εγκαταλειψουμε τα ζωα στην τυχη τους εδω στα πλαισια της ελλαδας... ειναι λογική animal collector σε μεγαλη κλίμακα...:"τα μαζευω σε μια χωρα και μετα τα παραταω αφροντιστα εκει μεσα κι ας ψοφησουν, απο φοβο οτι εξω θα γινουν πειραματα, αντι να κατσω να ελενξω τις φημες και το εξω αν ισχυει πραγματι" κι ολο ατο το βαφτίζω "φροντίδα".. λογική του παραλόγου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Μετράνε και τα παπαγαλάκια μου γιατί τότε είμαι κι εγώ παράνομη. Για να μην πω για τα σαμιαμιδάκια στην ταράτσα μου:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up:

Δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουν ένα νόμο για να προστατέψουν τα ζώα από το παράνομο εμπόριο.Μέχρι πρόσφατα λέγανε να βάζουν οι τελωνιακοί μια σφραγίδα στο διαβατήριο του ζώου όταν εξέρχετε από την Ελλάδα για να αποτρέπετε η παράνομη πώληση του. (Πως δηλαδή;:confused:). Όσες φορές, βέβαια, ταξίδεψα με τα σκυλιά μου και είναι πάρα πολλές, Ουδέποτε είδα αυτή τη σφραγίδα:blink:. Πάντα είχα πρόβλημα να βάλω τα σκυλιά στην Ελλάδα:down:. Όσες φορές βγαίνοντας τη ζήταγα μου λέγανε πως λέω βλακίες. Επιστρέφοντας όμως γινότανε το σώσε, γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό τους, το τσιπ μπορεί να βγει πανεύκολα και να μπει σε άλλο σκύλο:blink:, τατουάζ μπορείς να κάνεις πανεύκολα σε ενήλικο:blink: ενώ αν έχει σφραγίδα το διαβατήριο έχεις τα χέρια σου δεμένα:blink::blink::blink:.
Επίσης αν εγώ π.χ. θέλω να πουλήσω ή χαρίσω το σκύλο/γάτα μου,σε τι με εμποδίζει η υπεύθυνη δήλωση; Μπορώ να τους πω πως τον πάτησε αμάξι ή θα θέλουν να τους δείξω το πτώμα;
Για εμένανε αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει με το κατοικίδιο του θα έχει έναν πονοκέφαλο επιπλέον.
Επίσης αν θέλει να φτιάξει την εικόνα που έχει η Ελλάδα σχετικά με τα ζώα ας χρηματοδοτήσει τα φιλοζωικά σωματεία, να προωθήσει τις στειρώσεις κτλ. Αν σε λένε καμπούρη κοιτάζεις να διορθώσεις την καμπούρα σου κι όχι να αλλάξεις χτένισμα.
Πιστέψτεμε η Ελλάδα δεν έχει καθόλου καλό όνομα σχετικά με τη συμπεριφορά στα κατοικίδια:(

Αντί να μας δίνουν και επίδομα πολυτέκνων:lol:

H κουφη λογική: ενω πριιν γυριζες κι ελεγες τα χαριζα και περνανε φινα...τωρα θα λες μου ψοφησαν... ψεμματα εννοοειται... και μετα θα λενε οτι οντως στο εξωτερικο "πεθαινουν " τα ζωα που βγαινουν εξω... τελειως παλαβο!Σαν αυτοεκπληρουμενη προφητεια: φοβαμαι οτι τα ζωα πεθαινουν εξω, φτιαχνω νομο αντι να κανω ερευνα, μετα μου γυρνανε ολοι με δηθεν ψοφια ζωα και τελικα οι φημες επιβεβαιωνονται παλι χωρις ερευνα το εξωτερικο ειναι κακο πραμα, εκει πεθαινουν ζωα.... Ειναι να τραβας τα μαλλια σου

Άλλη ξανθιά ερώτηση...
οι κατσαρίδες, οι αράχνες, τα μυρμίγκια, οι σάυρες, οι χελώνες, τα σπουργίτια κλπ κλπ μετράνε??????? :up::up:.. Α,..... έχω και νυχτερίδα......και περιστέρια!!!!! :lol::lol:

Να πάρω τον Κούγια τηλέφωνο????

Ποιός θα μου φέρνει τσιγάρα....???:P

Μηηηηηη....όχι τον Κούγια;).....θα γίνουμε ρεζίλι:lol::lol::lol:

Οχου...παιδιά εγώ είμαι στη στενή εγγυημένα.Σκύλος,Σείριος,Αμελί,Ασθενής,μια λέα γατούλα με το μικρό της που έρχονται και τρώνε στην αυλή,Λαυρέντης(ο παπαγάλος μας),ένα μάτσο ψαράκια του ενυδρείου,Άμα πάρουμε και τη Μόιρα...Και δε σας βάζω τα ζούμπερα.Δεν καπνίζω κιόλας,αλλά μπορείτε να μου φέρνετε soft king και ΙΟΝ αμυγδάλου στην ψειρού!:lol:

Μηηηηηη....όχι τον Κούγια;).....θα γίνουμε ρεζίλι:lol::lol::lol:

Τι θέλετε Λυκουρέζο, Ναούμη??

ο άλλος ο ΚΑΛΟΣ με τον Ζαχόπουλο ... τρελάθηκε.... :lol::lol::lol::lol:

ούτε εγώ καπνίζω moukelis, αλλά σκέφτηκα να τα πουλάω να βγάζω και το χαρτζιλίκι μου!!!!:rolleyes::happy:

Θα μας επιτρέψουν καλέ να έχουμε κάνα από τα ζωάκια μας μαζί μας ή θα πρέπει να κάνουμε παρέα με τα ποντικάκια τους:lol:

γιατί δεν κάνουν νόμο απλά να στειρώνονται τα ζώα ή αλλιώς να μην έχεις τίποτα? και όπου να θες να πας αυτό να ελεγχετε?:/:

Εγω εχω ενα στο σπιτι(την Μυρτουλα) και τα δυο αδερφακια αδεσποτακια στον επαγγελματικο μου χωρο.Αν δεν μετραν αθροιστικα,
ενταξει ειμαι νομιμη :up: Υποσχομαι να φροντιζω εσας που θα πατε φυλακη(τσιγαρα,σοκολατες,εφημαριδες κ.α);):lol::lol::lol:
Τι να πω αλλη μια φορα η ελληνικη ...βλακεια σ'ολο της το μεγαλειο:hmm:
Υ.Γ Λετε για αυτο η Μυρτουλα να μην δεχεται με τιποτα αλλο γατι στο σπιτι μας;)Κοιτα που ειχα το γατι-Κουγιας και δεν το ηξερα :blink::lol:

Θα πρέπει να απολογηθώ και για το λατίνο αρσενικό που γυροφέρνει γάτες,κροκέτες, και λοιπά στη γειτονιά;:blink::blink:
Ο γατοκούγιας με τη θα πληρωθεί;

γιατί δεν κάνουν νόμο απλά να στειρώνονται τα ζώα ή αλλιώς να μην έχεις τίποτα? και όπου να θες να πας αυτό να ελεγχετε?:/:
Γιατί αυτο εξισου θεωρειται θεωρειται φασισμός!Εγω ηθελα να εχω δυο γατες ακομα και ειναι απο γεννα της γατας μου ποιον ενοχλώ?
Δεν καταλαβαινω το εξης, εχω 3 γατες ενηλικες που ζουν σε 150 τετραγωνικά μετρα σπιτι και με προστετευμενη αυλη,ποιον ενοχλούν?
Αν και εγω προσωπικα δεν ανησυχω σε μια χωρα που τιποτα δεν τηρειται και δεν εφαρμοζεται.
Καλέ μην ψάχνετε για κανενα δικηγορο, στην ακραια περιπτωση που αυτο εφαρμοστει (:lol::lol::lol:) όλο και καποιον θα βρουμε να λαδωσουμε!!!

Θα πρέπει να απολογηθώ και για το λατίνο αρσενικό που γυροφέρνει γάτες,κροκέτες, και λοιπά στη γειτονιά;:blink::blink:
Ο γατοκούγιας με τη θα πληρωθεί;

Αχ Ζηνα μου εχω δυσαρεστα νεα:hmm:Ο γατοκουγιας δεν πληρωνεται σε κροκετες:(Θελει φιλετο καπνιστη γαλοπουλα η στην εσχατη περιπτωση
κονσερβες sheeba(φιλετο κοτοπουλο η τοννο):(;):lol::lol::lol:

Λές να μας ζητήσει και κανένα γατομοντέλο;:lol::lol:

Κοιτα απο γατομοντελα βριθει το φορουμ:lol: Και το ενα καλυτερο απο το αλλο:up:Το θεμα ειναι ποιος τον εμπιστευεται με την φημη που εχει?:blink:
Θα πρεπει τοτε να αλλαξουμε θεμετικη ενοτητα και να παμε στις καταγγελιες;):lol::lol:

προς Θεού όχι ειναι γνωστος γατομοντελοπνιχτης:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back