B.F.F.

Η προσπάθεια μετράει!:lol:
Καληνύχτα!:happy:

Και αύριο θα βγω με κάποιους φίλους μου χωρίς τη Ν. παρακαλώ!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αντεχω αλλο....Δλδ ειμαι σαν να μην υπαρχω??????Σημερα οταν τελειωσαμε το μπασκετ ολα τα κοριτσια φειγαν μαζι κα εγω με τον μπαμπα μου....Ενταξει μερχι εδω καλα αλλα μετα ηθελα να παω καπου αλλα δεν ηξερα που και με ποιον ,τοτε πηρα την μαμα μου να παμε μια βολτα και να παρω ενα παγωτο.Καθως πηγεναμε η μαμα ειδε τον θειο μου και μια φιλη της κα πηγε να τους μιλησει.Μου ειπαν να παω να δω αν ηταν ανοιχτο το μαγαζι.Και καθως πηγενα (με το ποδηλατο)ειδα τα κοριτσια στο τελος της κατηφορας,τις χερετησα αλλα αυτες καναν σαν να μην με ειδαν.Τελος παντων παω να δω για το μαγαζι αν ηταν ανοιχτο,αλλα δεν ηταν και παω να το πω στην μαμα.Τις ξαναβλεπω ,τις χερετησα αλλα παλυ τιποτα:(Μετα της ειπα της μαμας να παμε στο περιπτερο να παρω παγωτο και οπως πηγεναμε τις βρικαμε ,τις χερετησα,με χερετησαν και πηγεναν στην παιδικη χαρα.Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι δεν μου ειπαν να παω και εγω στην παιδικη χαρα να καθησουμε .Οταν φηγανε πηγαν πιο περα και αρχισα να κλαιω μεσα στην μεση του δρομου.Εγινε και κατι στο σχολειο.......Τελος παντων σε 2-3 χρονακια θα αλλαξουν τα πραγματα,μονο αυτο σκεφτομαι .Σιγα ποσο θα κανει να περασουν 2-3 χρονακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο δημοτικο ειχα παρομοιο προβλημα.Ευτυχως,πηγα σε αλλο γυμνασιο(λογω μετακομησης)και ξεφυγα απο τις δηθεν κολλητες.Αυτη η αλλαγη μου δημιουργησε ενα αλλο προβλημα.Επειδη ηθελαν να με εκμεταλευονται,μου ελεγαν οτι στο γυμνασιο που θα παω υπαρχουν πολλα κοριτσια με κακη φημη και θα γινω σαν αυτες.Εγω παντως στο γυμνασιο που πηγα δεν ειδα κοριτσια σαν αυτα που μου περιεγραφαν(μαλλον χαρακτηριζαν τον εαυτο τους:lol:).Εκανα 2 κολλητες στο γυμνασιο,η 1 απο αυτες αυτη τη χρονια μου εδειξε το πραγματικο της "προσωπο".Τωρα,δεν ειμαστε πολυ φιλες.Αυτη η κοπελα ειναι το πιο κομπλεξικο ατομο που εχω γνωρισει.Σκεφτεται συνεχεια οτι του χρονου θα παμε λυκειο(αυτη το σκεφτεται επειδη της αρεσει ενα αγορι που ειναι στο λυκειο/οι υπολοιποι σκεφτομαστε το λυκειο επειδη μετα δεν μας μενουν πολλα χρονια ως μαθητες)Ασε,που μας προσβαλει συνεχως οταν συζηταμε για το τι θελουμε να σπουδασουμε.Ειδικα,την Νεκταρια την εχει προσβαλει πολλες φορες,επειδη η νεκταρια εχει χαμηλους βαθμους και θελει να γινει αρχιτεκτονας.Εμενα με προσβαλει γιατι θεωρει βλακεια το επαγγελμα που θελω να ασκησω.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ......ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!

Τι επάγγελμα θες να κάνεις;

Ποιος,εγω??:hmm:

Λοιπον,εγω θελω να γινω εγκληματολογος:P.Αν ομως τα βρω σκουρα τα πραγματα στην πορεια:( ισως:hmm: να γινω αστυνομικος.

Εγω θελω να γινω ωκεανολογος

Εσυ Αγνη???????/

Εγώ είμαι ταγμένη στην τέχνη.Για να σας δώσω να καταλάβετε θέλω να πάρω ένα πτυχίο,μάλλον μαθηματικού για να έχω κάπου να πατάω αν δεν πετύχει αυτό που θέλω.Το όνειρό μου είναι να πάρω το πτυχίο αγγλικών και να πάω στις ΗΠΑ να γίνω ηθοποιός.Είναι το μόνο που σκέφτομαι.Το λατρεύω.Μια φορά μάλιστα που όλα τα παιδιά της τάξης παίξαμε ένα θεατρικό(κάποια πηγαίναν θέατρο,εγώ όχι) η κυρία ξεχώρισε εμένα και μου είπε: <<Αγνή είσαι γεννημένη ηθοποιός>> χωρίς να ξέρει ότι αυτό ήταν το όνειρό μου!

προσκηνω

Εγώ είμαι ταγμένη στην τέχνη.Για να σας δώσω να καταλάβετε θέλω να πάρω ένα πτυχίο,μάλλον μαθηματικού για να έχω κάπου να πατάω αν δεν πετύχει αυτό που θέλω.Το όνειρό μου είναι να πάρω το πτυχίο αγγλικών και να πάω στις ΗΠΑ να γίνω ηθοποιός.Είναι το μόνο που σκέφτομαι.Το λατρεύω.Μια φορά μάλιστα που όλα τα παιδιά της τάξης παίξαμε ένα θεατρικό(κάποια πηγαίναν θέατρο,εγώ όχι) η κυρία ξεχώρισε εμένα και μου είπε: <<Αγνή είσαι γεννημένη ηθοποιός>> χωρίς να ξέρει ότι αυτό ήταν το όνειρό μου!
Μήπως έχουμε κάποια συγγένεια;:confused: Κι εμένα μου έλεγαν παρόμοια στο δημοτικό...:lol::up:

Μήπως έχουμε κάποια συγγένεια;:confused: Κι εμένα μου έλεγαν παρόμοια στο δημοτικό...:lol::up:

Mάλλον:lol::lol::lol:Εσύ τι θες να γίνεις;

Κτηνίατρος!:happy:

Αγνή δεν μας είπες τί τράβηξες κι εσύ από τα 4 μέχρι την Έ! :redface:

Ναι παιδιά,έχετε δίκιο αλλά δεν βρίσκω χρόνο.Ετοιμάζω ένα άρθρο για εδώ,έχω το χορευτικό και πολλά άρθρα για τη σχολική εφημερίδα.Όταν θα μπορέσω θα σας γράψω.

Kαι εμένα πάντα έτσι μου έλεγαν!:DΓι΄αυτό κάνω μαθήματα θεάτρου!:up:Συνήθως όμως μιλούσαν για τη ζωγραφική μου!Δεν υπάρχει άτομο που να μην με έχει συγχαρεί για το ταλέντο μου αν και πιστεύω πως δεν ζωγραφίζω και τοοοοοοοοσο καλά!:mad:

Πάντως εγώ όταν μεγαλώσω θα σπουδάσω ψυχολογία και θα πάω στη Δραματική σχολή!!!:up::up:

Kαι εμένα πάντα έτσι μου έλεγαν!:DΓι΄αυτό κάνω μαθήματα θεάτρου!:up:Συνήθως όμως μιλούσαν για τη ζωγραφική μου!Δεν υπάρχει άτομο που να μην με έχει συγχαρεί για το ταλέντο μου αν και πιστεύω πως δεν ζωγραφίζω και τοοοοοοοοσο καλά!:mad:

Πάντως εγώ όταν μεγαλώσω θα σπουδάσω ψυχολογία και θα πάω στη Δραματική σχολή!!!:up::up:

Και εμένα έτσι μου λένε για τη ζωγραφική.Γ΄αυτό λέω είμαι ταγμένη στην τέχνη.Αλλά το μεγάλο πάθος μου όπως ξαναείπα είναι το ΘΕΑΤΡΟ!Άντε να [FONT='Calibri','sans-serif'] συμπρωταγωνιστήσουμε και σε καμιά ταινία! [/FONT]

Συνήθως όμως μιλούσαν για τη ζωγραφική μου!Δεν υπάρχει άτομο που να μην με έχει συγχαρεί για το ταλέντο μου αν και πιστεύω πως δεν ζωγραφίζω και τοοοοοοοοσο καλά!:mad:

Γιατί αυτή:mad: η φατσούλα;:hmm:

Και εμένα έτσι μου λένε για τη ζωγραφική.Γ΄αυτό λέω είμαι ταγμένη στην τέχνη.Αλλά το μεγάλο πάθος μου όπως ξαναείπα είναι το ΘΕΑΤΡΟ!Άντε να [FONT='Calibri','sans-serif'] συμπρωταγωνιστήσουμε και σε καμιά ταινία! [/font]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back