PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετα της ειπα της μαμας να παμε στο περιπτερο να παρω παγωτο και οπως πηγεναμε τις βρικαμε ,τις χερετησα,με χερετησαν και πηγεναν στην παιδικη χαρα.Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι δεν μου ειπαν να παω και εγω στην παιδικη χαρα να καθησουμε .Οταν φηγανε πηγαν πιο περα και αρχισα να κλαιω μεσα στην μεση του δρομου.Εγινε και κατι στο σχολειο.......Τελος παντων σε 2-3 χρονακια θα αλλαξουν τα πραγματα,μονο αυτο σκεφτομαι .Σιγα ποσο θα κανει να περασουν 2-3 χρονακια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
).Εκανα 2 κολλητες στο γυμνασιο,η 1 απο αυτες αυτη τη χρονια μου εδειξε το πραγματικο της "προσωπο".Τωρα,δεν ειμαστε πολυ φιλες.Αυτη η κοπελα ειναι το πιο κομπλεξικο ατομο που εχω γνωρισει.Σκεφτεται συνεχεια οτι του χρονου θα παμε λυκειο(αυτη το σκεφτεται επειδη της αρεσει ενα αγορι που ειναι στο λυκειο/οι υπολοιποι σκεφτομαστε το λυκειο επειδη μετα δεν μας μενουν πολλα χρονια ως μαθητες)Ασε,που μας προσβαλει συνεχως οταν συζηταμε για το τι θελουμε να σπουδασουμε.Ειδικα,την Νεκταρια την εχει προσβαλει πολλες φορες,επειδη η νεκταρια εχει χαμηλους βαθμους και θελει να γινει αρχιτεκτονας.Εμενα με προσβαλει γιατι θεωρει βλακεια το επαγγελμα που θελω να ασκησω.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ......ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Αν ομως τα βρω σκουρα τα πραγματα στην πορεια
ισως
να γινω αστυνομικος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Μήπως έχουμε κάποια συγγένεια;Εγώ είμαι ταγμένη στην τέχνη.Για να σας δώσω να καταλάβετε θέλω να πάρω ένα πτυχίο,μάλλον μαθηματικού για να έχω κάπου να πατάω αν δεν πετύχει αυτό που θέλω.Το όνειρό μου είναι να πάρω το πτυχίο αγγλικών και να πάω στις ΗΠΑ να γίνω ηθοποιός.Είναι το μόνο που σκέφτομαι.Το λατρεύω.Μια φορά μάλιστα που όλα τα παιδιά της τάξης παίξαμε ένα θεατρικό(κάποια πηγαίναν θέατρο,εγώ όχι) η κυρία ξεχώρισε εμένα και μου είπε: <<Αγνή είσαι γεννημένη ηθοποιός>> χωρίς να ξέρει ότι αυτό ήταν το όνειρό μου!
Κι εμένα μου έλεγαν παρόμοια στο δημοτικό...

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μήπως έχουμε κάποια συγγένεια;Κι εμένα μου έλεγαν παρόμοια στο δημοτικό...
![]()
Mάλλον

Εσύ τι θες να γίνεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ναι παιδιά,έχετε δίκιο αλλά δεν βρίσκω χρόνο.Ετοιμάζω ένα άρθρο για εδώ,έχω το χορευτικό και πολλά άρθρα για τη σχολική εφημερίδα.Όταν θα μπορέσω θα σας γράψω.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι εμένα πάντα έτσι μου έλεγαν!Εγώ είμαι ταγμένη στην τέχνη.Για να σας δώσω να καταλάβετε θέλω να πάρω ένα πτυχίο,μάλλον μαθηματικού για να έχω κάπου να πατάω αν δεν πετύχει αυτό που θέλω.Το όνειρό μου είναι να πάρω το πτυχίο αγγλικών και να πάω στις ΗΠΑ να γίνω ηθοποιός.Είναι το μόνο που σκέφτομαι.Το λατρεύω.Μια φορά μάλιστα που όλα τα παιδιά της τάξης παίξαμε ένα θεατρικό(κάποια πηγαίναν θέατρο,εγώ όχι) η κυρία ξεχώρισε εμένα και μου είπε: <<Αγνή είσαι γεννημένη ηθοποιός>> χωρίς να ξέρει ότι αυτό ήταν το όνειρό μου!
Γι΄αυτό κάνω μαθήματα θεάτρου!
Συνήθως όμως μιλούσαν για τη ζωγραφική μου!Δεν υπάρχει άτομο που να μην με έχει συγχαρεί για το ταλέντο μου αν και πιστεύω πως δεν ζωγραφίζω και τοοοοοοοοσο καλά!
Πάντως εγώ όταν μεγαλώσω θα σπουδάσω ψυχολογία και θα πάω στη Δραματική σχολή!!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Kαι εμένα πάντα έτσι μου έλεγαν!Γι΄αυτό κάνω μαθήματα θεάτρου!
Συνήθως όμως μιλούσαν για τη ζωγραφική μου!Δεν υπάρχει άτομο που να μην με έχει συγχαρεί για το ταλέντο μου αν και πιστεύω πως δεν ζωγραφίζω και τοοοοοοοοσο καλά!
Πάντως εγώ όταν μεγαλώσω θα σπουδάσω ψυχολογία και θα πάω στη Δραματική σχολή!!!![]()
Και εμένα έτσι μου λένε για τη ζωγραφική.Γ΄αυτό λέω είμαι ταγμένη στην τέχνη.Αλλά το μεγάλο πάθος μου όπως ξαναείπα είναι το ΘΕΑΤΡΟ!Άντε να [FONT='Calibri','sans-serif'] συμπρωταγωνιστήσουμε και σε καμιά ταινία! [/FONT]
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Συνήθως όμως μιλούσαν για τη ζωγραφική μου!Δεν υπάρχει άτομο που να μην με έχει συγχαρεί για το ταλέντο μου αν και πιστεύω πως δεν ζωγραφίζω και τοοοοοοοοσο καλά!![]()
Γιατί αυτή
η φατσούλα;
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εμένα έτσι μου λένε για τη ζωγραφική.Γ΄αυτό λέω είμαι ταγμένη στην τέχνη.Αλλά το μεγάλο πάθος μου όπως ξαναείπα είναι το ΘΕΑΤΡΟ!Άντε να [FONT='Calibri','sans-serif'] συμπρωταγωνιστήσουμε και σε καμιά ταινία! [/font]

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool