B.F.F.

Γιατί αυτή:mad: η φατσούλα;:hmm:
Γιατί με πρίζουνε!''Α τι ωραία που ζωγραφίζεις!'' και ''πρέπει να γίνεις ζωγραφος'' και μπλα μπλα...

Ίαως ακόγομαι σκληρή αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!:mad::mad::mad::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί με πρίζουνε!''Α τι ωραία που ζωγραφίζεις!'' και ''πρέπει να γίνεις ζωγραφος'' και μπλα μπλα...

Ίαως ακόγομαι σκληρή αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!:mad::mad::mad::redface:

Λοιπόν!Έχεις κάποιο δίκιο,αλλά και να σε λένε μπράβο δεν είναι και κακό!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω αυτο το πραγμα το εχω με την Κωσταντινα ........Απο κολλητες που ειμασταν τωρα απλα μονο μιλαμε:(Δεν ξερω πως αρχισε αυτο αλλα απο μια μερα και μετα αρχισε να κανει παρεα μονο με την Ευαγγελια και εμενα με ειχαν στην αποξω:(Δεν λεω οτι δεν μιλαμε,μιλαμε αλλα οχι σαν κολλητες.
Υ.Σ.Αυτος ειναι ο μονος τροπος να σου πω οτι δεν μου αρεσει που με εχεις στην απεξω.Για αυτον το λογο εχω τετοια συμπεριφορα:|
Ναι βρε Μαρια γιατι κανεις κατι χαζομαρες ωρες-ωρες και δεν ειναι ωραιο.Ανε σε δει κανενας παραεξω θα σε περασει για ηλιθιο(γενικα μιλαω.Εσυ το προκαλεσες αυτο που εγινε.

Δεν αντεχω αλλο....Δλδ ειμαι σαν να μην υπαρχω??????Σημερα οταν τελειωσαμε το μπασκετ ολα τα κοριτσια φειγαν μαζι κα εγω με τον μπαμπα μου....Ενταξει μερχι εδω καλα αλλα μετα ηθελα να παω καπου αλλα δεν ηξερα που και με ποιον ,τοτε πηρα την μαμα μου να παμε μια βολτα και να παρω ενα παγωτο.Καθως πηγεναμε η μαμα ειδε τον θειο μου και μια φιλη της κα πηγε να τους μιλησει.Μου ειπαν να παω να δω αν ηταν ανοιχτο το μαγαζι.Και καθως πηγενα (με το ποδηλατο)ειδα τα κοριτσια στο τελος της κατηφορας,τις χερετησα αλλα αυτες καναν σαν να μην με ειδαν.Τελος παντων παω να δω για το μαγαζι αν ηταν ανοιχτο,αλλα δεν ηταν και παω να το πω στην μαμα.Τις ξαναβλεπω ,τις χερετησα αλλα παλυ τιποτα:(Μετα της ειπα της μαμας να παμε στο περιπτερο να παρω παγωτο και οπως πηγεναμε τις βρικαμε ,τις χερετησα,με χερετησαν και πηγεναν στην παιδικη χαρα.Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι δεν μου ειπαν να παω και εγω στην παιδικη χαρα να καθησουμε .Οταν φηγανε πηγαν πιο περα και αρχισα να κλαιω μεσα στην μεση του δρομου.Εγινε και κατι στο σχολειο.......Τελος παντων σε 2-3 χρονακια θα αλλαξουν τα πραγματα,μονο αυτο σκεφτομαι .Σιγα ποσο θα κανει να περασουν 2-3 χρονακια.
Οταν τελειωσαμε το μπασκετ εσυ εφυγες κατευθειαν.Εγω μετα ειπα στα κοριτσια να ερθουν κατω.Εμεις δεν σε ειδαμε αλλη φορα στο δρομο εκτος απο εκει στην ραχη.Σου μιλησαμε αλλα κι εσυ χαμιλοφωνα.Η μαμα σου ηταν με σκιμενω το κεφαλι,σουφρωμενα τα φρυδια και πως να σου μιλαγαμε εκεινη την ωρα.Ουτε καν μας κοιταξατε.Εμεις γεια Μαρια σου ειπαμε και στη μαμα σου και τι κανετε αλλα τιποτα.

Θα μπορουσατε να μου ειχατε πει να ερθω μαζι σας γιατι μετα οταν φυγατε εγω πηγα πιο κατω και εκλαιγα

Θυμασε την εκφραση σου και της μητερας σου.Πως να σας μιλαγαμε.Δεν σου ειπε κανενας να κλαψεις.Και ξερεις...οταν ημασταν κολλητες οταν ειχες την Ιρις εμενα με ξεχναγες.

σε ξεχναγα;)τοτε με την ξαδερφη σου δεν θυμασε????

Ποια ξαδερφη μου;

ελα τωρα;)

Οχι, πες ποια ξαδερφη μου.

Ναι βρε Μαρια γιατι κανεις κατι χαζομαρες ωρες-ωρες και δεν ειναι ωραιο.Ανε σε δει κανενας παραεξω θα σε περασει για ηλιθιο(γενικα μιλαω.Εσυ το προκαλεσες αυτο που εγινε.

Οταν τελειωσαμε το μπασκετ εσυ εφυγες κατευθειαν.Εγω μετα ειπα στα κοριτσια να ερθουν κατω.Εμεις δεν σε ειδαμε αλλη φορα στο δρομο εκτος απο εκει στην ραχη.Σου μιλησαμε αλλα κι εσυ χαμιλοφωνα.Η μαμα σου ηταν με σκιμενω το κεφαλι,σουφρωμενα τα φρυδια και πως να σου μιλαγαμε εκεινη την ωρα.Ουτε καν μας κοιταξατε.Εμεις γεια Μαρια σου ειπαμε και στη μαμα σου και τι κανετε αλλα τιποτα.

Θα μπορουσατε να μου ειχατε πει να ερθω μαζι σας γιατι μετα οταν φυγατε εγω πηγα πιο κατω και εκλαιγα

Διαφωνώ κάθετα Κωνσταντίνα.Αυτά είναι δικαιολογίες.Θα μπορούσατε να την έχετε πάρει.Τα έχω περάσει αυτά και δεν εφτεγε ο χαρακτήρας μου.Γινόμουν θυσία για όλους και αυτοί δεν με έπαιζαν.Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όπως ''εσύ το προκάλεσες'' ή ''η μαμά σου ήταν έτσι...''

Θυμασε την εκφραση σου και της μητερας σου.Πως να σας μιλαγαμε.Δεν σου ειπε κανενας να κλαψεις.Και ξερεις...οταν ημασταν κολλητες οταν ειχες την Ιρις εμενα με ξεχναγες.

Κωνσταντίνα από όσο μιλάμε ξέρω ότι είσαι καλό κορίτσι και αν το ξανασκεφτείς θα δεις ότι δεν ήταν σωστό και θα το μετανιώσεις!

Κι εγω σας εχω φιλες.Αλλα αν ησουν εκει θα καταλαβαινες Αγνη.Ουτε εγω απανταω επιθετικα.Δεν ασχολουμε πλεον.

Απο το σχολειο...
Μ+Μ+Μ+Π+Ε+Ε (κοριτσια)
Π+Ν+Γ+Γ+Τ+Μ(αγορια)
απο τον υπολογιστη
Α+Χ+Α

======================================
Best.Friends.For.Ever

Κι εγω σας εχω φιλες.Αλλα αν ησουν εκει θα καταλαβαινες Αγνη.Ουτε εγω απανταω επιθετικα.Δεν ασχολουμε πλεον.

Εντάξη,

μια τελευταί ερώτηση: αν μου επιτρέπεις με ποιον;

Και παιδιά ας μην μαλώνουμε γιατί έστω και μέσω του υπολογιστή κάποιες περάσαμε πράγματα μαζί: η bunny και η Patsoukaki ήταν οι πρώτες που γνώρισα. Η sweetycat με βοηθάει με το χορευτικό,τις είμαι ευγνώμων και με εσένα...με εσένα δεν συζητούσα τα προβλήματά μου όπως και εσύ τα δικά σου;Όταν είμασταν στεναχωρημένες με το ''όριο ηλικίας στο φόρουμ'';Σας αγαπάω όλες και να το ξέρετε αυτό!

Συμφωνω στο να μην μαλωνουμε.Λυθηκε το προβλημα με την SweetyCat.Απλα δεν θα ξαναμιλησουμε και παρακαλω τερμα αυτη η συζητηση.

Συμφωνω στο να μην μαλωνουμε.Λυθηκε το προβλημα με την SweetyCat.Απλα δεν θα ξαναμιλησουμε και παρακαλω τερμα αυτη η συζητηση.

Συγνώμη που συνεχίζω.Μια τελευται ερωτηση: δεν θα ξαναμιλησετε ποτε;

Μαλλον......

Κορίτσια η μέρα μου είναι χάλια!!!
  • Οι φίλες μου φέρονται σαν ηλίθια και ,αν και ντρέπομαι να το παραδεχτώ, ΤΙΣ ΜΙΣΩ!!:mad::(
  • Ο Πατσαβούρας είναι άρωστος.:(
  • Τα άλλα κορίτσια με αντιπαθούνε γιατί πιστεύουν ότι είμαι ένα με τις φίλες μου που απεχθάνονται!!:(
  • Αυτός που γουστάρω δεν με προσέχει καν και μάλλον με απεχθάνεται όπως οι άλλοι.:(
  • Είμαι ολομόναχη.
Ίσως τα λέω έτσι επειδή έχω χάλια διάθεση αλλά, σόρι ρε κορίτσια αλλά είμαι για κλάματα!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Κορίτσια η μέρα μου είναι χάλια!!!
  • Οι φίλες μου φέρονται σαν ηλίθια και ,αν και ντρέπομαι να το παραδεχτώ, ΤΙΣ ΜΙΣΩ!!:mad::(
  • Ο Πατσαβούρας είναι άρωστος.:(
  • Τα άλλα κορίτσια με αντιπαθούνε γιατί πιστεύουν ότι είμαι ένα με τις φίλες μου που απεχθάνονται!!:(
  • Αυτός που γουστάρω δεν με προσέχει καν και μάλλον με απεχθάνεται όπως οι άλλοι.:(
  • Είμαι ολομόναχη.
Ίσως τα λέω έτσι επειδή έχω χάλια διάθεση αλλά, σόρι ρε κορίτσια αλλά είμαι για κλάματα!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Έτσι ήμουν και εγώ τη Τετάρτη,γενικά η βδομάδα μου είχε πάει χάλια,αλλά η Τετάρτη...Είχα γυρίσει από το σχολείο με μια φίλη μου για να κάνουμε εργασίες και δεν άντεξα: έπεσα στο πάτωμα και άρχισα να κλαίω.

ΓΙΑΤΙ

• Όχι μόνο εγώ,αλλά όλη η τάξη έγραψε χάλια σε ένα πανδίσκολο τεστ...
  • η δασκάλα των Αγγλικών με μάλωσε εξαιτίας μιας συμμαθήτριάς μου...
  • Και για το χορευτικό δεν χρειάζετε να τα ξαναλέω.
Και για πολλά άλλα έκλαψα.

Αυτοί που δεν σε θέλουν δεν αξίζουν να σε έχουν για φίλη...
Το αγόρι που σε απεχθάνετε ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι είναι βλαμένο;Δεν το έχεις στείλει ακόμα στον αγύριστο;(συγνώμη για την έκφραση κιόλας)Καλά λέω εγώ ότι δεν αξίζει κανένας...
Εύχομαι ο Πατσαβούρας να γίνει καλά.Δεν είσαι ολομόναχη.Έχεις την οικογένειά σου,τον Πατσαβούρα σου,εμάς και μια ζεστή καρδιά.Τίποτα και κανένας δεν θα σου την παγώσει.Όλα που ανέφερες(εκτός από το αγόρι)τα έχω περάσει και έχω φτάσει σε σημείο να αρρωστήσω.Και πραγματικά δεν αξίζει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back