B.F.F.

Έτσι ήμουν και εγώ τη Τετάρτη,γενικά η βδομάδα μου είχε πάει χάλια,αλλά η Τετάρτη...Είχα γυρίσει από το σχολείο με μια φίλη μου για να κάνουμε εργασίες και δεν άντεξα: έπεσα στο πάτωμα και άρχισα να κλαίω.

ΓΙΑΤΙ
  • Όχι μόνο εγώ,αλλά όλη η τάξη έγραψε χάλια σε ένα πανδίσκολο τεστ...
  • η δασκάλα των Αγγλικών με μάλωσε εξαιτίας μιας συμμαθήτριάς μου...
  • Και για το χορευτικό δεν χρειάζετε να τα ξαναλέω.
Και για πολλά άλλα έκλαψα.

Αυτοί που δεν σε θέλουν δεν αξίζουν να σε έχουν για φίλη...
Το αγόρι που σε απεχθάνετε ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι είναι βλαμένο;Δεν το έχεις στείλει ακόμα στον αγύριστο;(συγνώμη για την έκφραση κιόλας)Καλά λέω εγώ ότι δεν αξίζει κανένας...
Εύχομαι ο Πατσαβούρας να γίνει καλά.Δεν είσαι ολομόναχη.Έχεις την οικογένειά σου,τον Πατσαβούρα σου,εμάς και μια ζεστή καρδιά.Τίποτα και κανένας δεν θα σου την παγώσει.Όλα που ανέφερες(εκτός από το αγόρι)τα έχω περάσει και έχω φτάσει σε σημείο να αρρωστήσω.Και πραγματικά δεν αξίζει.
Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Αγνή!Δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα χωρίς εσένα!!!
Και όσο για το αγόρι προσπάθώ να τον ξεχάσω αλλά δεν τα καταφέρνω!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια η μέρα μου είναι χάλια!!!
  • Οι φίλες μου φέρονται σαν ηλίθια και ,αν και ντρέπομαι να το παραδεχτώ, ΤΙΣ ΜΙΣΩ!!:mad::(
  • Ο Πατσαβούρας είναι άρωστος.:(
  • Τα άλλα κορίτσια με αντιπαθούνε γιατί πιστεύουν ότι είμαι ένα με τις φίλες μου που απεχθάνονται!!:(
  • Αυτός που γουστάρω δεν με προσέχει καν και μάλλον με απεχθάνεται όπως οι άλλοι.:(
  • Είμαι ολομόναχη.
Ίσως τα λέω έτσι επειδή έχω χάλια διάθεση αλλά, σόρι ρε κορίτσια αλλά είμαι για κλάματα!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

και εγω χαλια ειμαι και ξερετε ολοι το λογο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Αγνή!Δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα χωρίς εσένα!!!
Και όσο για το αγόρι προσπάθώ να τον ξεχάσω αλλά δεν τα καταφέρνω!!!:(

Σκέψου ότι δεν σου αξίζει.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να σου αξίζει.Όλοι φτήνουν,βρίζουν,χτυπιούνται...:mpliaks::mpliaks::mpliaks::sick::sick::sick:

και εγω χαλια ειμαι και ξερετε ολοι το λογο

Εσύ να σκεφτείς τις καλές στιγμές που περάσατε με την Κωνσταντίνα και να ξαναγίνετε φίλες.Εξήγησέ της το πρόβλημά σου και είμαι σίγουρη ότι θα σε καταλάβει.Γιατί μια δυνατή φιλιά γιατρεύει τα ραγίσματα που δημιουργούνται από το μάλωμα...

Σκέψου ότι δεν σου αξίζει.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να σου αξίζει.Όλοι φτήνουν,βρίζουν,χτυπιούνται...:mpliaks::mpliaks::mpliaks::sick::sick::sick:
Κοιτα, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά:redface:, αλλά ότι είναι βλάκας είναι βλάκας!:lol:

Στο καλό, με έκανες και γέλασα!:redface::):redface:

εγω προσπαθω,οταν ομως ......μαλλον ασε και να το πω μονη μου θα το ακουσω

εγω προσπαθω,οταν ομως ......μαλλον ασε και να το πω μονη μου θα το ακουσω

Λάθος κάνεις!Θα το ακούσω εγώ,η Αντιγόνη,η Χριστίνα,αλλά και η Κωνσταντίνα κι ας μην θέλεις να το καταλάβεις!

καλα αλλα λιγο αργοτερα γιατι θα τελειωσω με το χορευτικο σου τα μεσανυχτα απο τι βλεπω:D

ουτε κι εγω ηθελα ναμαλωσουμε.και στο μειλ αν θυμασε σου ειπα να σταματησουμε να φωναζουμε και μου απαντησες καπως(δεν λεω πως για να μην σε κανω να νιωσεις ασχημα)μου ζητησες να σου πως τι μας κανει να σε εχουμε απεξω και σου ειπα οχι.με πιεσες και σου ειπα.ομως εσυ με προσβαλες πολλες φορες στα μειλ και το θυμασε.

αυτη τη στιγμη δεν σου επιτιθεμε και δεν φωναζω.

Μαρία και Κωνσταντίνα:Όπως έχετε καταλάβει και οι δυο έγινε μια παρεξίγιση γι΄αυτό δεν χρειάζετε να αγχωνεστε γίνετε πάλι φιλαράκια κι εγώ θα σας κεράσω ζελεδάκια!:P

haribo_2.jpg

Δεν ειναι μονο αυτο Αντιγονη ειναι και κατι αλλο που δεν το λεω για να μην την προσβαλω.

Δεν ειναι μονο αυτο Αντιγονη ειναι και κατι αλλο που δεν το λεω για να μην την προσβαλω.
Μα ίσως είναι καλήτερο να το πεις.Έτσι θα λήσετε τις διαφορές σας

Μαρία και Κωνσταντίνα:Όπως έχετε καταλάβει και οι δυο έγινε μια παρεξίγιση γι΄αυτό δεν χρειάζετε να αγχωνεστε γίνετε πάλι φιλαράκια κι εγώ θα σας κεράσω ζελεδάκια!:P

haribo_2.jpg

Τα λέω και εγώ βρε Αντιγόνη,αλλά ποιος μας ακούει.Τουρτίτσα θέλετε;:lol:

2507414881_7d2762fa81.jpg

Να σας πω τα παραπονα που αλλα σε πμ γιατι δεν θελω να την προσβαλω

Να σας πω τα παραπονα που αλλα σε πμ γιατι δεν θελω να την προσβαλω

Στείλε μου!

Κορίτσια, το θέμα είναι λεπτό.:) Έχω βρεθεί στη θέση της Μαρίας πολλές φορές.:/: Ποτέ δεν προσέβαλα κανέναν,αλλά δεν θα αλλάξω και για όλους αυτούς.:)

Δεν θα κρίνω τις συμπεριφορές που περιγράφετε γιατί δεν ξέρω πως έγιναν όλα αυτά.:) Η πλευρά που το βλέπει η καθεμιά σας είναι διαφορετική.

Δεν θέλω να σας πιέσω να τα ξαναβρείτε γιατί είναι προσωπική σας υπόθεση. Το αν θέλετε να είστε φίλες πρέπει να το αποφασίσετε μόνες σας,γι' αυτό εσείς οι υπόλοιπες καλό είναι να τις αφήσετε να το λύσουν μόνες τους.:)

Αυτή είναι απλά μια φιλική γνώμη και δεν έχω σκοπό να επιρρεάσω ή να θήξω κάποιον.:happy:

Κορίτσια, το θέμα είναι λεπτό.:) Έχω βρεθεί στη θέση της Μαρίας πολλές φορές.:/: Ποτέ δεν προσέβαλα κανέναν,αλλά δεν θα αλλάξω και για όλους αυτούς.:)

Δεν θα κρίνω τις συμπεριφορές που περιγράφετε γιατί δεν ξέρω πως έγιναν όλα αυτά.:) Η πλευρά που το βλέπει η καθεμιά σας είναι διαφορετική.

Δεν θέλω να σας πιέσω να τα ξαναβρείτε γιατί είναι προσωπική σας υπόθεση. Το αν θέλετε να είστε φίλες πρέπει να το αποφασίσετε μόνες σας,γι' αυτό εσείς οι υπόλοιπες καλό είναι να τις αφήσετε να το λύσουν μόνες τους.:)

Αυτή είναι απλά μια φιλική γνώμη και δεν έχω σκοπό να επιρρεάσω ή να θήξω κάποιον.:happy:

Απλά επιδή έχω μια πιο προσωπική σχέση με την Κωνσταντίνα και την Μαρία, συζητάμε πολύ,για αυτό.

Τελικά τα βρήκατε ή μμμππα;:confused:
Είμαι λίγο αδιάκριτη...:redface:

Τελικά τα βρήκατε ή μμμππα;:confused:
Είμαι λίγο αδιάκριτη...:redface:

Nα σου απαντήσω εγώ;:bleh::bleh::bleh:

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:down::down::down:

Σας παρακαλώ κυρία μου!:mad::PΤο ξεχειλώσατε το φόρουμ!:mad::P:P

Και όσο για τη γλώσσα που μου έβγαλες...

Είμαι σκληρή!!!Μπουαχαχαχαχα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back