B.F.F.

...είναι ψώνιο,δημοφιλής,θέλει να είναι το επίκεντρο,τους υπνωτίζει όλους ακόμα και εσένα και δεν μπορείτε να ξεκολήσετε από πάνω της.Τα έχω περάσει και εγώ πέρσυ.Είναι κολλητή σου;Αν είναι ξέκοψε σχέσεις. Τα έχω περάσει και ξέρω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια θέλω να μάθω τη γνώμη σας για την εξής συμπεριφορά της φίλης μου:
Όπως καταλαβαίνετε, η φίλη μου διασκεδάζει να το παίζει αρχηγός.Σε κάθε συνάντιση της παρέ μας επιβάλει να είναι παρών, αλλά εκείνη βγαίνει συνέχια ή μόνο με εμένα ή μόνο με την άλλη φίλη μου.Αν όμως συναντιθούμε με την άλλη φίλη μου αυτή γκρηνιάζει, ότι την παρατάμε και άλλα τέτεια.Και σας ρωτώ!Αυτή η συμπερηφορά δεν είναι πολύ άσχημη;Άντε τώρα γιατί με έχει εκνεβρήσει και για πολλά άλλα πράγματα:mad::mad::mad::
  1. Γκρεινιάζει συνεχώς.
  2. Με αντιγράφει.
  3. Έχει πολύ άσχημο χιούμορ.
  4. ΄Βρίζει συνεχώς και δυστηχώς με έχει παρασείρει και εμένα.
  5. Το παίζει δήθεν.
Και το χειρότερο:Δεν ξέρω πως να την παρατήσω!!!!!!!!!!!(αν και αυτό είναι δικό μου πρόβλημα)
Απλά εξήγησέ της με τόνο που δε χωράει αντιρήσεις ότι έχεις βαρεθεί τη συμπεριφορά της,ότι θα κάνεις παρέα με όποιους θέλεις και όποτε θέλεις κι αυτή ας κάνει ό,τι νομίζει.:D;)

Το έχω δοκιμάσει και πιάνει.:) Τα έχω περάσει κι εγώ,αλλά δε έχω όρεξη να καθορίζει η/o καθεμία/καθένας τις επιλογές και τη ζωή μου.:)
Παράτα τη όσο έχεις καιρό και προσπάθησε να μην επιρρεάζεται ο χαρακτήρας σου αρνητικά.Το ξέρω ότι έναι δύσκολο αλλά οφείλεις στον εαυτό σου να το κάνεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια θέλω να μάθω τη γνώμη σας για την εξής συμπεριφορά της φίλης μου:
Όπως καταλαβαίνετε, η φίλη μου διασκεδάζει να το παίζει αρχηγός.Σε κάθε συνάντιση της παρέ μας επιβάλει να είναι παρών, αλλά εκείνη βγαίνει συνέχια ή μόνο με εμένα ή μόνο με την άλλη φίλη μου.Αν όμως συναντιθούμε με την άλλη φίλη μου αυτή γκρηνιάζει, ότι την παρατάμε και άλλα τέτεια.Και σας ρωτώ!Αυτή η συμπερηφορά δεν είναι πολύ άσχημη;Άντε τώρα γιατί με έχει εκνεβρήσει και για πολλά άλλα πράγματα:mad::mad::mad::
  1. Γκρεινιάζει συνεχώς.
  2. Με αντιγράφει.
  3. Έχει πολύ άσχημο χιούμορ.
  4. ΄Βρίζει συνεχώς και δυστηχώς με έχει παρασείρει και εμένα.
  5. Το παίζει δήθεν.
Και το χειρότερο:Δεν ξέρω πως να την παρατήσω!!!!!!!!!!!(αν και αυτό είναι δικό μου πρόβλημα)
Οτι θυμωνω και εγω ,θυμωνω οταν δεν με περνει ο ομαδα:redface:Αλλα δεν ειναι ωραιο καποιος να σε προσταζει και να σε κανει να βριζεις.:mad:Εεεε...και το πολυ πολυ πες της <<ρε παιδακι μου δεν θελω να εισαι φιλη μου γιατι τα θες ολα δικα σου και συγνωμη αλλα εγω δεν μπορω να κανω παρεα με τετοιους ανθρωπους>>και μετα φυγε και πηγενε αμεσως στην αλλη φιλη σου .Μονο να προσεχεις την αλλη φιλη να μην την αφησεις μονη γιατι απο αυτο που μας ειπες δεν ξερεις τι μπορει να κανει η αλλη για να μεινεις μονη σου.

...είναι ψώνιο,δημοφιλής,θέλει να είναι το επίκεντρο,τους υπνωτίζει όλους ακόμα και εσένα και δεν μπορείτε να ξεκολήσετε από πάνω της.Τα έχω περάσει και εγώ πέρσυ.Είναι κολλητή σου;Αν είναι ξέκοψε σχέσεις. Τα έχω περάσει και ξέρω!

Απλά εξήγησέ της με τόνο που δε χωράει αντιρήσεις ότι έχεις βαρεθεί τη συμπεριφορά της,ότι θα κάνεις παρέα με όποιους θέλεις και όποτε θέλεις κι αυτή ας κάνει ό,τι νομίζει.:D;)

Το έχω δοκιμάσει και πιάνει.:) Τα έχω περάσει κι εγώ,αλλά δε έχω όρεξη να καθορίζει η/o καθεμία/καθένας τις επιλογές και τη ζωή μου.:)
Παράτα τη όσο έχεις καιρό και προσπάθησε να μην επιρρεάζεται ο χαρακτήρας σου αρνητικά.Το ξέρω ότι έναι δύσκολο αλλά οφείλεις στον εαυτό σου να το κάνεις.

Οτι θυμωνω και εγω ,θυμωνω οταν δεν με περνει ο ομαδα:redface:Αλλα δεν ειναι ωραιο καποιος να σε προσταζει και να σε κανει να βριζεις.:mad:Εεεε...και το πολυ πολυ πες της <<ρε παιδακι μου δεν θελω να εισαι φιλη μου γιατι τα θες ολα δικα σου και συγνωμη αλλα εγω δεν μπορω να κανω παρεα με τετοιους ανθρωπους>>και μετα φυγε και πηγενε αμεσως στην αλλη φιλη σου .Μονο να προσεχεις την αλλη φιλη να μην την αφησεις μονη γιατι απο αυτο που μας ειπες δεν ξερεις τι μπορει να κανει η αλλη για να μεινεις μονη σου.
Θα προσπαθήσω.Είναι λίγο δύσκολη περιπτωσή αλλά κάτι θα πετίχουμε...:/::)

Μια γνώμη

Θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας σε κατι..Εχει σχεση με μια φιλη μου.και θα ηθελα να μαθω τι νομιζετε πανω το θεμα.
Λοιπον η φιλη μου ειναι ερωτευμενη με ενα συμμαθητη μας,ο ποιος εχει αλλη κοπελα και ποτε δεν της εχει δωσει δικαιωματα,στην 5ημερη αυτος ξεμηνε απο λεφτα και πηγε και τηε ζητησε να του δωσει παρα τις παρακλησεις μου του εδωσε :mad:100 ευρω ,οταν το καταλαβα οτι το εκανε κοντεψα να την σκωτοσω,σε ολη την εκδρομη την διαβεβαιωναι οτι θα τις τα δωσει.Εχουν περαει σχεδον 3 μηνες και ακομα τιποτα........Εκεινη αρνηται να τα ζητησει ,νομιζω οτι το κανει για τη προσεχει η κατι τετοιο πιστευω οτι οταν τα εδινε σκεφτοταν ενδωμιχα οτι θα τη συμπαθουσε..:hmm:Το θεμα ειναι οτι εκεινος εκμεταλευετε την κατασταση και οχι μονο δεν της δινει τα λεφτα αλλα ουτε της μιλα ουτε καλημερα..
ΝΟμιζω οτι τι κανει γαινα την αποθαρινει και αλλο..
Ξεκαθαριζω οτι το παιδι δεν ειναι απο φτωχη οικογενεια.επισης το απογευνματα δουλευει σε καφετερια..Αν ενδιαφεροταν σε 3 μηνε δεν θα ειχε μαζευψει καποια λεφτα??
εσεις τι πιστευετε θα παρει τα λεφτα ποτε?
θα ηταν μαγαλη μ....α να του τα θυμησω?:hmm:

Λοιπόν, εγώ στη θέση δας θα του έσπαγα τα μούτρα, ή θα τον έκανα να μετανιώσει που κοροιδεύει τη φίλη μου!!!:mad:Από προσωπική άποψη βέβαια.:cool:

Εγώ λέω ή να τον στριμώξετε σε μια γωνία και να του ζητήσετε τα λεφτά,ή....κάτι πολύ καλύτερο.Να πάτε σπίτι του!Μένει μόνος του;Συμβουλή:Να πείτε στη φίλη σας να σταματήσει να ασχολείται μαζί του και να της εξηγήσετε κάποια πράγματα.

Μαρια πρεπει να ξερεις οτι δεν ειμαστε ''ομαδα''(mafia wars:lol:)ειμαστε ''παρεα'' εχει διαφορα......

Μαρια πρεπει να ξερεις οτι δεν ειμαστε ''ομαδα''(mafia wars:lol:)ειμαστε ''παρεα'' εχει διαφορα......

Κωνσταντινιά τα ξέρεις όλα βλέπω.Πάντως έχει δίκιο η Κών/να!
Και αν μέναμε και όλες κοντά θα γινόταν της τρελής!:lol::lol:

Εγω λεω αλλο.Η ομαδα ειναι ολη οι ταξη που κανουμε ολοι παρεα και η παρεα ητανη παρεα που καναμε ποιο πολυ παρεα....αυτο μου ειχατε πει εσεις με τα παιδια;):/:

Εγω λεω αλλο.Η ομαδα ειναι ολη οι ταξη που κανουμε ολοι παρεα και η παρεα ητανη παρεα που καναμε ποιο πολυ παρεα....αυτο μου ειχατε πει εσεις με τα παιδια;):/:

Γλωσσοδέτης.:)I DON'T ANDERSTEND!:/::blink:

Λαθος;)κανεις δεν ειχε πει τιποτα τετοιο.Η ταξη ειναι ομαδα οταν κανουμε εργασιες κτλ...οπως ελεγαν και οι κυριες που ειχαμε στο Δημοτικο ''δουλευουμε σαν ομαδα''...τα παιδια μεταξυ τους ειναι μια παρεα,ειναι ''φιλαρακια'':happy:

Υ.Γ=>Δεν ξεκινησα την συζητηση για να ξαναμαλωσουμε γιατι δεν θελω να ξαναμαλωσουμε.Απλα ξανα διαβασα το θεμα και αυτα που δεν ηταν σωστα τυπωμενα ειπα να τα διωρθωσω,να πω τα πραγματα με το ονομα τους...οποιος θελει συμφωνει μαζι μου ετσι κι αλλιως καθενας λεει τη γνωμη του:happy::cool:

Παιδία ξεμπλέξτε και μενα!!!:blink::blink::blink:Ειμαι εγκλεζο και Αι ντον'τ ανντερστανντ του!!!:blink::blink::blink::blink::lol:

oh my god:lol:she has been puzled(δεν ξερω αν το εγταψα σωστα:redface::/:)

μη μας μιλας:mad::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Λαθος;)κανεις δεν ειχε πει τιποτα τετοιο.Η ταξη ειναι ομαδα οταν κανουμε εργασιες κτλ...οπως ελεγαν και οι κυριες που ειχαμε στο Δημοτικο ''δουλευουμε σαν ομαδα''...τα παιδια μεταξυ τους ειναι μια παρεα,ειναι ''φιλαρακια'':happy:

Υ.Γ=>Δεν ξεκινησα την συζητηση για να ξαναμαλωσουμε γιατι δεν θελω να ξαναμαλωσουμε.Απλα ξανα διαβασα το θεμα και αυτα που δεν ηταν σωστα τυπωμενα ειπα να τα διωρθωσω,να πω τα πραγματα με το ονομα τους...οποιος θελει συμφωνει μαζι μου ετσι κι αλλιως καθενας λεει τη γνωμη του:happy::cool:
Καλα αφου δεν θελεις να μαλωσουμε(ουτε και εγω )δεν θα μιλησω για να μην μαλωσουμε:happy:

Καλα αφου δεν θελεις να μαλωσουμε(ουτε και εγω )δεν θα μιλησω για να μην μαλωσουμε:happy:

αν μου εξηγησεις ισως λυθει το προβλημα.Επισης θελω να μου εξηγησεις τα παρακατω

1)σε ξεχναγα;)τοτε με την ξαδερφη σου δεν θυμασε???
Ποια ξαδερφη μου?

και επισης το παρακατω,στειλε μου πμ και σου το υποσχομαι ΔΕΝ θα παρεξηγηθω ουτε θα θυμωσω:happy:

Δεν ειναι μονο αυτο Αντιγονη ειναι και κατι αλλο που δεν το λεω για να μην την προσβαλω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back