Biokat's

δεν μου κανει εντυπωση ...ειμαστε η χωρα της ακριβειας της ηλιθιοτητας των σκανδαλων της ανευθυνοτητας και και και ....:down: πληρωνε μαλα.....α ελληνα μια ζωη ....διπλες τιμες απο το εξωτερικο σε ολα με τους μισους μισθους ...που ακουστηκε...τι να πω ειμαστε για λυπηση κ καποιοι αλλοι....για φτυσιμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα και στη Σουηδία όταν είμαι, την everclean την παίρνουμε πολύ φθηνά και υποτίθεται αγοράζουμε και "ακριβή άμμο" για τα γατιά. (οι άλλες είναι πολύ φθηνότερες)
Το ίδιο ισχύει γενικότερα σε όλα τα προϊόντα εκτός των εισαγώμενων φρούτων. Και ναι, ο βασικός μισθός, μετά τους φόρους κλπ είναι γύρω στα 880 ευρώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την δοκίμασα κι εγώ και έμεινα κατενθουσιασμένη! Μυρίζει τέλεια και σχηματίζει καλά "μπαλάκια" τα τσίσα και καθαρίζεται πανεύκολα! Για μένα είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής!

Το τσουβάλι το πρώτο μου τελείωσε εχθές, κράτησε περίπου 20 μέρες. (η δικιά μου είναι και κατρουλού και χεστρού, χεχε!) Παραμένω ενθουσιασμένη.
Τώρα τη δοκιμάσαμε και στο γατοδωμάτιο και βάλαμε τη "γεύση" πεύκο. (την πράσινη συσκευασία)
Νομίζω ότι η πράσινη σαν άρωμα είναι πολύ πιο ωραία και διακριτική, η πορτοκαλί, ώρες ώρες είναι ελάχιστα ενοχλητική. (δε μυρίζει τσίσα, αλλά μυρίζει ώριμα πορτοκάλια αν δεν έχει καθαριστεί σωστά)

Εγώ έχω 3 γατούλες! Οπότε καταλαβαίνεις ότι το άρωμα δεν είναι προαιρετικό στη δική μου περίπτωση, είναι αναγκαίο :P :lol: :lol: Και πραγματικά είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής!

Στο σπίτι μου έχω μία, στο σπίτι της μαμάς μου όμως έχουμε στο γατοδωμάτιο 2 πλέον (ήταν 4 συνολικά) (αλλά υιοθετήθηκαν κάποια παιδάκια μας) και έξω έχουμε 5.
Το έξω βέβαια από θέμα μυρωδιάς μας σώνει, λόγο ανοικτού χώρου, αλλά μέσα στο γατοδωμάτιο το άρωμα είναι βασικότατος παράγοντας επιλογής.
Δεν ξέρω ποιά έχεις πάρει τώρα, αν έχεις την πορτοκάλι, όταν σου τελειώσει δοκίμασε και την πράσινη συσκευασία (πεύκο νομίζω), ίσως σου αρέσει καλύτερα.

η καλυτερη αμμος που εχω παρει μεχρι τωρα, και εχω δοκιμασει παρα πολλες. το βρωμικο μερος καθαριζεται πανευκολα κ η υπολοιπη αμμος δε μυριζει καθολου μα καθολου (εχω ανοιχτη λεκανη). απλα φοβερη !!!!!! η πρασινη καλυτερη απο την πορτοκαλι. :):):) δεν την αλλαζω με τιποτα. :up:

Τη δοκιμασαμε κι εμεις.Στο Βολο βρηκα τη δεκακιλη συσκευασια της απλης αμμου,χωρις αρωμα πορτοκαλι,9,90 ευρω.Ειναι πραγματικα πολυ καλη,δεν κολλα στις πατουσες,κανει πολυ συμπαγεις σβωλους,και αυτο που με ενθουσιασε ειναι οτι οταν την καθαριζω δε μου ερχεται καμια απαισια μυρωδια,αλλα μια μυρωδια φρεσκαδας.

Μετά από αυτά που διάβασα θα την δοκιμάσουμε και εμείς.;)
Φαίνεται πολύ καλή και πιό οικονομική απο την Ever Clean.:hmm:
Μπορεί να μου πεί κάποιος, απ'όσους την έχουν δοκιμάσει, αν η ποιότητά της είναι εφάμιλη της Ever Clean?:hmm::)

Εξαρταται τι περιμενεις απο μια καλη αμμο Νικη.Παντως εγω απο την Everclean δεν ημουν πολυ ευχαριστημενη τελευταια,γιατι λασπωνε πολυ περισσοτερο απο οτι παλαιοτερα και δεν πιστευω οτι αξιζε πλεον τα χρηματα της.

Νίκη, εγώ δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένη από τη Biokat's. Μύριζε πολύ περισσότερο απ' ό,τι η Ever Clean, αναγκαζόμουν να την αλλάζω συχνότερα και έτσι έβγαινε πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα...

Εγώ στην αρχή δεν ήμουν ευχαριστημένη με τη μυρωδιά της... βέβαια η απόδοση ήταν εξαιρετική και οι γάτες μου δε συμφώνησαν καθόλου μαζί μου... απέρριψαν αμέσως το δεύτερο δοχείο με άλλη άμμο και πήγαιναν και οι δυο στη Biokats.:blink: Όταν τελείωσε η σακκούλα, το πετ σοπ μου ανακοίνωσε ότι δε θα την ξαναέφερνε, και μου πρότεινε την Everclean.
Τι να κάνω, την αγόρασα. Αποφάσισα να κάνω το πείραμα και ανακάτεψα λίγη απ'τη νέα άμμο με την παλιά στη λεκάνη. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!! Από μυρωδιές είμαστε μια χαρά, η υφή είναι παρόμοια. Τα "κεφτεδάκια" μας δεν λασπώνουν, αλλά είναι συμπαγή και πανεύκολα στο καθάρισμα :D και μας έρχεται και κάπως φτηνότερα ;) Επίσης, αν το καθάρισμα είναι σχολαστικό, έχω την εντύπωση ότι δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αλλάξω άμμο, απλά καθαρίζω, συμπληρώνω κ.ο.κ. :up: Ίσως θα πρέπει να αδειάζω και να πλένω καμιά φορά το δοχείο...

που τη βρίσκουμε στα β. προάστια στην αθήνα; κατά προτίμηση ηράκλειο, πεύκη, μαρούσι, λυκόβρυση;:D

Τελικα την αμμο Biokat's απο την Gimpet στη Θεσσαλονικη σε πιο πετ σοπ θα την βρω?Κ ειναι καλητερη απο την 365 του Α.Β Βασιλοπουλος?:blink:

Νίκη, εγώ δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένη από τη Biokat's. Μύριζε πολύ περισσότερο απ' ό,τι η Ever Clean, αναγκαζόμουν να την αλλάζω συχνότερα και έτσι έβγαινε πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα...

και εγω χρησιμοποιουσα την biokats για λίγο καιρό τώρα τελευταία και μπορών να πω πωσ δεν ειμαι ευχαριστημενη. μονο τα 2 από τα 4 γατάκια μου πηγαιναν στην άμο, ενω παλιοτερα (έπερνα μια ανώημη- δεν θυμαμαι την φιρμα τησ) όλα χρησιμοποιούσαν μόνο την άμο. με την biokats τα 2 γατιά έκαναν πάντα έξω από το χώμα τουσ την αναγκη τουσ και πραγματικά ήταν κάτι δυσάρεστο! τυχαία, βιαζόμουν τισ προάλλεσ κι ήταν όλα κλειστά, έτσι τουσ πήρα μια άμο τυχαία για το σαβατοκύριακο, από το dia. τελικά τα γατάκια αμεσωσ και ακόμη και μέχρι τώρα πηγαίνουν στην άμο τουσ!

Οι σβόλοι με τα τσίσα, μου σπάνε εύκολα όταν τους βγάζω :(. Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό΄;
Η μυρωδιά είναι φανταστική, πρώτη φορά δε μυρίζει το σπίτι άσχημα.

Δεν καθαρίζεις τους σβώλους αμέσως μετά την επίσκεψη της γάτας... περιμένεις να σφίξουν ;) Εγώ καθαρίζω την άμμο κάθε πρωί, και οι σβώλοι μου βγαίνουν μια χαρά σφιχτοί, εκτός από τα ταλευταία τους τσίσα, τα οποία κάνουν ενώ καθαρίζω :lol::lol: και τα βγάζω με περισσότερη προσοχή για να μη σκορπίσουν :)

Αυτό θα κανω :up:. Ευχαριστω :)

μετα απο πολυ καιρο την βρηκα στον κτηνιατρο μας..5 ευρω τα 5 κιλα...χθες την δοκιμασα..μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ικανοποιημενη...πριν δοκιμασα και την everclean..σε σχεση με αυτη προτιμω την βιοκατ και λογω τιμης αλλα μου φαινεται οτι δεν σκορπιζει τοσο τα πετραδακια με τα πατουσακια της οσο με την everclean που την βρηκα 17 ευρω τα 10 κιλα..:confused::confused::confused: επισης τα ουρα τα κανει μια χαρα σβολους και πιο δυνατους νομιζω..θα δω και ποσο θα περασω με 10 κιλα που πηρα και θα σας πω!

Biokats χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά όχι αυτήν. Την biokat's fresh, σε πράσινη συσκευασία. Με βόλεψε και, αν και μένω Ρόδο, την βρίσκω εύκολα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back