sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Το ίδιο ισχύει γενικότερα σε όλα τα προϊόντα εκτός των εισαγώμενων φρούτων. Και ναι, ο βασικός μισθός, μετά τους φόρους κλπ είναι γύρω στα 880 ευρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008
Δραστήριο μέλος
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα τη δοκιμάσαμε και στο γατοδωμάτιο και βάλαμε τη "γεύση" πεύκο. (την πράσινη συσκευασία)
Νομίζω ότι η πράσινη σαν άρωμα είναι πολύ πιο ωραία και διακριτική, η πορτοκαλί, ώρες ώρες είναι ελάχιστα ενοχλητική. (δε μυρίζει τσίσα, αλλά μυρίζει ώριμα πορτοκάλια αν δεν έχει καθαριστεί σωστά)
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Και πραγματικά είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Το έξω βέβαια από θέμα μυρωδιάς μας σώνει, λόγο ανοικτού χώρου, αλλά μέσα στο γατοδωμάτιο το άρωμα είναι βασικότατος παράγοντας επιλογής.
Δεν ξέρω ποιά έχεις πάρει τώρα, αν έχεις την πορτοκάλι, όταν σου τελειώσει δοκίμασε και την πράσινη συσκευασία (πεύκο νομίζω), ίσως σου αρέσει καλύτερα.
ιβανα
Επιφανές μέλος

δεν την αλλαζω με τιποτα. 
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Φαίνεται πολύ καλή και πιό οικονομική απο την Ever Clean.

Μπορεί να μου πεί κάποιος, απ'όσους την έχουν δοκιμάσει, αν η ποιότητά της είναι εφάμιλη της Ever Clean?

moukelis
Επιφανές μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Όταν τελείωσε η σακκούλα, το πετ σοπ μου ανακοίνωσε ότι δε θα την ξαναέφερνε, και μου πρότεινε την Everclean. Τι να κάνω, την αγόρασα. Αποφάσισα να κάνω το πείραμα και ανακάτεψα λίγη απ'τη νέα άμμο με την παλιά στη λεκάνη. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!! Από μυρωδιές είμαστε μια χαρά, η υφή είναι παρόμοια. Τα "κεφτεδάκια" μας δεν λασπώνουν, αλλά είναι συμπαγή και πανεύκολα στο καθάρισμα
και μας έρχεται και κάπως φτηνότερα
Επίσης, αν το καθάρισμα είναι σχολαστικό, έχω την εντύπωση ότι δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αλλάξω άμμο, απλά καθαρίζω, συμπληρώνω κ.ο.κ.
Ίσως θα πρέπει να αδειάζω και να πλένω καμιά φορά το δοχείο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

zoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Νίκη, εγώ δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένη από τη Biokat's. Μύριζε πολύ περισσότερο απ' ό,τι η Ever Clean, αναγκαζόμουν να την αλλάζω συχνότερα και έτσι έβγαινε πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα...
και εγω χρησιμοποιουσα την biokats για λίγο καιρό τώρα τελευταία και μπορών να πω πωσ δεν ειμαι ευχαριστημενη. μονο τα 2 από τα 4 γατάκια μου πηγαιναν στην άμο, ενω παλιοτερα (έπερνα μια ανώημη- δεν θυμαμαι την φιρμα τησ) όλα χρησιμοποιούσαν μόνο την άμο. με την biokats τα 2 γατιά έκαναν πάντα έξω από το χώμα τουσ την αναγκη τουσ και πραγματικά ήταν κάτι δυσάρεστο! τυχαία, βιαζόμουν τισ προάλλεσ κι ήταν όλα κλειστά, έτσι τουσ πήρα μια άμο τυχαία για το σαβατοκύριακο, από το dia. τελικά τα γατάκια αμεσωσ και ακόμη και μέχρι τώρα πηγαίνουν στην άμο τουσ!
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό΄;Η μυρωδιά είναι φανταστική, πρώτη φορά δε μυρίζει το σπίτι άσχημα.
Melini
Διάσημο μέλος
Εγώ καθαρίζω την άμμο κάθε πρωί, και οι σβώλοι μου βγαίνουν μια χαρά σφιχτοί, εκτός από τα ταλευταία τους τσίσα, τα οποία κάνουν ενώ καθαρίζω 
και τα βγάζω με περισσότερη προσοχή για να μη σκορπίσουν 
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ευχαριστω 
ria23
Διάσημο μέλος

επισης τα ουρα τα κανει μια χαρα σβολους και πιο δυνατους νομιζω..θα δω και ποσο θα περασω με 10 κιλα που πηρα και θα σας πω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool