Birman-maniacs

Λοιπον ξηρη τροφη royal canin....η μικρη συσκευασια γυρω στα 4 ευρω και μεσαια συσκευασια 12 ευρω. Αλλά αναλογα με τη γευση και για ποια περιπτωση ειναι, αλλαζει και η τιμη...:(
Στείλε με πμ το πετ σοπ (διευθυνση και τηλ)Αντα όμως αυτοί δεν τα φέρνουν σπίτι ε???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω έπαθα πλάκα!!!!Τι τέλεια γατάκια..Η Εσαγια η καινούρια φουρνιά έχει πολύ πλάκα και η Εσκάντα είναι μία ΚΟΥΚΛΑ!!!Ο Μπαρισου-Μορφέας φαιννόταν από μωρό τι κούκλος θα γινει!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!:up::inlove::inlove:
H escada η μπλέ ταμπίτσα είναι η αγαπημένη μας!!!
Ελπίζω η choc ταμπίσα μου με το Μορφέα κάποτε να βγάλουν μια τέτοια...έχουμε πιθανότητες βάσει των χρωμάτων τους! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι νομιζω οτι σε καλυτερη τιμη δεν τη βρηκα..:(
Δεν νομίζω να υπάρχει καλή μου..Ο φίλος μου την παίρνει 17 από εδώ διάβασα κάποιους με 14 και εγώ την παίρνω 13...:)

Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!! :lol::lol: αλλα γιατι να μην μεινουν στην τσεπη μου τα χρηματα, και να τα ξοδεψω σε κατι που μου αρεσει?? :up:
η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις...

Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια.;)
Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!:lol::lol::lol:Μας κέρδισε αμέσως!!:D

Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!:lol::lol::lol:Μας κέρδισε αμέσως!!:D
Η συναισθηματική αγορά είναι αυτό που πάντα έκανα... αν δεν ερωτευτώ κάτι δεν το παίρνω...

Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται.;)
Ναι αυτό ισχύει!!!!:DΑλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????"

τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή...
2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!!:)

Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! :redface:

η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις...
Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? :hmm:
Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!:hmm::hmm::(:(Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!:hmm:Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!!

Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! :redface:

Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη:lol:

Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. :)

Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!:hmm::hmm::(:(Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!:hmm:Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!!
Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? :hmm:

Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη:lol:
Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' :blink:

Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση.:hmm:.. ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... :inlove:

https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf ....

Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα.:hmm:

Γιούλη ευχαριστώ για τα sites:)
Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο:D

Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί..
Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back