katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:27 Η katerina10: #20.881 06-08-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λοιπον ξηρη τροφη royal canin....η μικρη συσκευασια γυρω στα 4 ευρω και μεσαια συσκευασια 12 ευρω. Αλλά αναλογα με τη γευση και για ποια περιπτωση ειναι, αλλαζει και η τιμη... Click για ανάπτυξη... Στείλε με πμ το πετ σοπ (διευθυνση και τηλ)Αντα όμως αυτοί δεν τα φέρνουν σπίτι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.882 06-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πω έπαθα πλάκα!!!!Τι τέλεια γατάκια..Η Εσαγια η καινούρια φουρνιά έχει πολύ πλάκα και η Εσκάντα είναι μία ΚΟΥΚΛΑ!!!Ο Μπαρισου-Μορφέας φαιννόταν από μωρό τι κούκλος θα γινει!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!! Click για ανάπτυξη... H escada η μπλέ ταμπίτσα είναι η αγαπημένη μας!!! Ελπίζω η choc ταμπίσα μου με το Μορφέα κάποτε να βγάλουν μια τέτοια...έχουμε πιθανότητες βάσει των χρωμάτων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η katerina10: #20.883 06-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι νομιζω οτι σε καλυτερη τιμη δεν τη βρηκα.. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπάρχει καλή μου..Ο φίλος μου την παίρνει 17 από εδώ διάβασα κάποιους με 14 και εγώ την παίρνω 13... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.884 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!! αλλα γιατι να μην μεινουν στην τσεπη μου τα χρηματα, και να τα ξοδεψω σε κατι που μου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η katerina10: #20.885 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.886 06-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Η συναισθηματική αγορά είναι αυτό που πάντα έκανα... αν δεν ερωτευτώ κάτι δεν το παίρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #20.887 06-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ισχύει!!!!Αλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η katerina10: #20.888 06-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λοιπον ξηρη τροφη royal canin....η μικρη συσκευασια γυρω στα 4 ευρω και μεσαια συσκευασια 12 ευρω. Αλλά αναλογα με τη γευση και για ποια περιπτωση ειναι, αλλαζει και η τιμη... Click για ανάπτυξη... Στείλε με πμ το πετ σοπ (διευθυνση και τηλ)Αντα όμως αυτοί δεν τα φέρνουν σπίτι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.882 06-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πω έπαθα πλάκα!!!!Τι τέλεια γατάκια..Η Εσαγια η καινούρια φουρνιά έχει πολύ πλάκα και η Εσκάντα είναι μία ΚΟΥΚΛΑ!!!Ο Μπαρισου-Μορφέας φαιννόταν από μωρό τι κούκλος θα γινει!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!! Click για ανάπτυξη... H escada η μπλέ ταμπίτσα είναι η αγαπημένη μας!!! Ελπίζω η choc ταμπίσα μου με το Μορφέα κάποτε να βγάλουν μια τέτοια...έχουμε πιθανότητες βάσει των χρωμάτων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η katerina10: #20.883 06-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι νομιζω οτι σε καλυτερη τιμη δεν τη βρηκα.. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπάρχει καλή μου..Ο φίλος μου την παίρνει 17 από εδώ διάβασα κάποιους με 14 και εγώ την παίρνω 13... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.884 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!! αλλα γιατι να μην μεινουν στην τσεπη μου τα χρηματα, και να τα ξοδεψω σε κατι που μου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η katerina10: #20.885 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.886 06-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Η συναισθηματική αγορά είναι αυτό που πάντα έκανα... αν δεν ερωτευτώ κάτι δεν το παίρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #20.887 06-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ισχύει!!!!Αλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η katerina10: #20.888 06-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πω έπαθα πλάκα!!!!Τι τέλεια γατάκια..Η Εσαγια η καινούρια φουρνιά έχει πολύ πλάκα και η Εσκάντα είναι μία ΚΟΥΚΛΑ!!!Ο Μπαρισου-Μορφέας φαιννόταν από μωρό τι κούκλος θα γινει!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!! Click για ανάπτυξη... H escada η μπλέ ταμπίτσα είναι η αγαπημένη μας!!! Ελπίζω η choc ταμπίσα μου με το Μορφέα κάποτε να βγάλουν μια τέτοια...έχουμε πιθανότητες βάσει των χρωμάτων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:28 Η katerina10: #20.883 06-08-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι νομιζω οτι σε καλυτερη τιμη δεν τη βρηκα.. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπάρχει καλή μου..Ο φίλος μου την παίρνει 17 από εδώ διάβασα κάποιους με 14 και εγώ την παίρνω 13... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.884 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!! αλλα γιατι να μην μεινουν στην τσεπη μου τα χρηματα, και να τα ξοδεψω σε κατι που μου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η katerina10: #20.885 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.886 06-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Η συναισθηματική αγορά είναι αυτό που πάντα έκανα... αν δεν ερωτευτώ κάτι δεν το παίρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #20.887 06-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ισχύει!!!!Αλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η katerina10: #20.888 06-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι νομιζω οτι σε καλυτερη τιμη δεν τη βρηκα.. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να υπάρχει καλή μου..Ο φίλος μου την παίρνει 17 από εδώ διάβασα κάποιους με 14 και εγώ την παίρνω 13... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.884 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!! αλλα γιατι να μην μεινουν στην τσεπη μου τα χρηματα, και να τα ξοδεψω σε κατι που μου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η katerina10: #20.885 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.886 06-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Η συναισθηματική αγορά είναι αυτό που πάντα έκανα... αν δεν ερωτευτώ κάτι δεν το παίρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #20.887 06-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ισχύει!!!!Αλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η katerina10: #20.888 06-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!! αλλα γιατι να μην μεινουν στην τσεπη μου τα χρηματα, και να τα ξοδεψω σε κατι που μου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:30 Η katerina10: #20.885 06-08-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.886 06-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Η συναισθηματική αγορά είναι αυτό που πάντα έκανα... αν δεν ερωτευτώ κάτι δεν το παίρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #20.887 06-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ισχύει!!!!Αλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η katerina10: #20.888 06-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως και εγω απο τη χρυση ευκαιρια βρηκα σπιτι...ειχα και μεθοδο βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.886 06-08-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Η συναισθηματική αγορά είναι αυτό που πάντα έκανα... αν δεν ερωτευτώ κάτι δεν το παίρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #20.887 06-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ισχύει!!!!Αλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η katerina10: #20.888 06-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κι εμείς είχαμε φτιάξει ολόκληρες λίστες με την κολλητή και βαθμολογίες με συντελεστές και τελικά ενώ σε αυτά που δεν μας άρεσαν βάζαμε βαθμούς το σπίτι που κλείσαμε μας έκανε κλικ και ούτε καν μπήκαμε στο κοπο να το βαθμολογήσουμε!!!Μας κέρδισε αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Η συναισθηματική αγορά είναι αυτό που πάντα έκανα... αν δεν ερωτευτώ κάτι δεν το παίρνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #20.887 06-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ισχύει!!!!Αλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η katerina10: #20.888 06-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις μαθει ολες τις αγγελιες απεξω, θα επικεντρωνεσαι μονο σε αυτες που εμφανιζονται σαν νεες!!!!!! εδω χρειαζεται καλη μνηνη, γιατι μερικες αγγελιες αναδημοσιευονται. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό ισχύει!!!!Αλλά αν έχεις κάποια περιοχή συγκεκριμένη δεν θα δυσκολευτείς να τα θυμάσαι..Βασίλη η δική μου συμβουλή είναι να πας να τα δεις όλα από κοντα...Υπήρχαν αγγελίες που εκθίαζαν το σπίτι και όταν φταναμε το απορρίπταμε με τη μια και αλλες που λέγαμε "καλά, γιατί δεν τα γράφουν όλα αυτά που είναι τόσο υπέρ για το σπίτι????" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:34 Η katerina10: #20.888 06-08-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα 2 ενοίκια σίγουρα θα τα ζητήσει ούτως ή άλλως ο ιδιοκτήτης... τώρα για την αμοιβή αν είσαι σε ανάγκη ίσως χρειαστεί να τη δώσεις κι αυτή... Click για ανάπτυξη... 2 νοικια μπροστά για εγγύηση και ένα από τη στιγμή που μπαίνουμε ήταν το δικό μας συμβόλαιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η Αντα έγραψε: #20.889 06-08-08 15:35 Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:37 Η Αντα έγραψε: #20.890 06-08-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η φίλη αυτή παζάρευε το ποσό μέσω του μεσίτη... αλλά ήταν αγορά όχι ενοικίαση... ξέρεις πιστεύω ότι ο μεσίτης βολεύει όταν δεν έχεις χρόνο για τρέξιμο και κάποια έξτρα χρήματα που δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις... Click για ανάπτυξη... Ειμαι scrootz !! δεν τους τα δινω δεν τους τα δινω!! θα παω να τα φαω στις...........θεραπειες σωματος!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:38 Η katerina10: #20.891 06-08-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα πρέπει να τους λέει ότι θα΄χει κι ένα γατούλη ε? Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.892 06-08-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συνφωνω!! το σπιτι που μου εκανε κλικ αυτο ενοικιασα!!!!!!!!! που μπηκα μεσα και ελαμψε το προσωπακι μου - ετσι καταλαβαινει ο καλος μου οταν θελω κατι και μου αρεσει!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #20.893 06-08-08 15:40 Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α αυτο το ξεχασα...να σου πω ουτε εγω του το ειπα....Μετα που το εμαθε, αντεδρασε σαν να μην μας το ενοικιαζε αν το ηξερε απο πριν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αυτον τηρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.894 06-08-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμείς δεν του το χουμε πει ακόμα!!!!Αλλά δεν με νοιάζει είανι δικαίωμα μου νομίζω!!!Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αφορά τη πολυκατοικία... νομίζω ότι σε καλύπτει με τα 2 γατάκια... για δες στο "η γάτα και ο νόμος" στο mycat αναφέρεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η Αντα έγραψε: #20.895 06-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Ξερεις οτι ετσι εχασα ενα διαμερισμα?? δηλαδη ειμασταν κουρασμενοι απο τη δουλεια, μας αρεσε, δεν τους το δειξαμε..και μετα απο δυο μερες ενω ειχαμε πει να το ξαναδουμε και την ημερα, μου λεει ''το ενοικιασα γιατι φανηκε σαν να μην σας αρεσε!! '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.896 06-08-08 15:43 Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντα εμένα με τα 3 λες να μου κάνουν έξωση... ?? Μακάρι... να πάω να νοικιάσω σε ένα σπιτάκι στη Πεντέλη που ονειρεύομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:44 Η Αντα έγραψε: #20.897 06-08-08 15:44 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf αυτο ειναι? δεν ξερω δεν μου ανοιγει τα pdf .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #20.898 06-08-08 15:45 Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε πολυκατοικια ο νομος επιτρεπει 2 γατες ή 2 σκυλους ανα διαμερισμα. Για μονοκατοικια δεν κοιταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Ο erefer έγραψε: #20.899 06-08-08 15:48 Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1043 1044 1045 1046 1047 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1045 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιούλη ευχαριστώ για τα sites Αντα και εγώ ετσι ψάχνω, με την αναζήτηση βρίσκεις κατευθείαν αυτό που θές και δε χάνεις χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #20.900 06-08-08 15:50 Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.