Birman-maniacs

Σε ευχαριστώ Βασίλη:)

Για δες εδώ? Θα στείλω e-mail αν μπορούν να μας το στέλνουν Ελλάδα!
https://www.birmancatclub.co.uk/magazine.htm
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικά σε ποιο μέρος του ποδιού θα πάτε? Βρήκες να μείνετε? :hmm:
Οχι θα πάω σε camping:D Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο:lol: 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι θα πάω σε camping:D Ολα κλεισμένα είναι, τι περίμενες θα μου πείς 3 μέρες πριν το δεκαπενταύγουστο:lol: 5 τηλέφωνα πήρα ολα κι ολα να πώ την αλήθεια αλλά δε θα πάρω κι ολα τα ξενοδοχεία:lol:

Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!!
Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου...
Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή??
Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός!

Είμαι ανάμεσα σε 2..
Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα
https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el
Και αυτό
https://www.lacara-camp.gr/
Κατά 90% θα πάω στο πρώτο:hmm:
Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι:) Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο:hmm:, της αρέσει βεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών:lol::lol::lol:

Τη καλύτερη δουλειά κάνεις!!!
Α ρε Βασίλη τι μου θύμισες τώρα!! Είχα αλωνίσει τα camping της Χαλκιδικής στα νιάτα μου...
Μη μου πεις ότι θα πάτε στον Αρμενιστή??
Το 2ο πόδι είναι το αγαπημένο μου... Οι καβουρότρυπες ήταν λατρεμένο σημείο! Αλλά θα έχει πολύ κόσμο... παντού θα μου πεις τέτοια εποχή γίνεται χαμός!
Τον είδα τον αρμενιστή:D Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή:lol:
Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε:blink::lol::lol::lol:

της έστειλα ένα ευγενικό γράμμα με πολύ γλύψιμο... να δούμε θα πιάσει? :hmm::lol:
Με τόση ευγένεια μπορεί να τη "σκλαβώσεις":lol:

Αυτό λες εσύ;)
https://www.armenistis.com.gr/

Είμαι ανάμεσα σε 2..
Αυτό που εχει αρτιες εγκαταστάσεις και είναι το καλύτερο σε ολη τη Χαλκιδική απ'οτι κατάλαβα
https://www.thalattacamp.gr/site.php?&file=index.xml&lang=el
Και αυτό
https://www.lacara-camp.gr/
Κατά 90% θα πάω στο πρώτο:hmm:
Ολη μερα για μπάνιο και για βόλτες θα είμαστε, ο πατέρας μου εχει τρελό εξοπλισμό για camping οποτε δεν αγχωνομαι:) Της Κατερίνας της αρέσε περισσότερο που θα πάμε σε camping παρά σε ξενοδοχείο:hmm:, της αρέσει βάεβαια η φύση.. Αβυσσος η ψυχή των γυναικών:lol::lol::lol:
Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά!:hmm: Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!:up:Αντε καλά να περάσετε... :up::up:
Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! :lol:

Στο lacara είχα πάει αλλά δεν το θυμάμαι καλά!:hmm: Για το thalatta έχω ακούσει τα καλύτερα!:up:Αντε καλά να περάσετε... :up::up:
Α... να προσέχετε τα μπουρίνια στη Χαλκιδική! Που σηκώνουν σκηνές στον αέρα! :lol:
Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα..:D Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα:lol::lol::lol:

Τον είδα τον αρμενιστή:D Διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό το camping, βέβαια είμαι και τρελός, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή:lol:
Η Κατερίνα έμεινε οταν της είπα οτι κοιτάζω που θα πάμε, γιατί συνήθως ξεκινάμε για ταξίδι, παίρνω μια Εθνική και βγάζω το χάρτη της Ελλάδας στο τιμόνι και.. επιλέγω που θα πάμε:blink::lol::lol::lol:

Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες!
ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί!:lol: (Ο Μάριος έχει):up:

img_roller_autoroller_sm.jpg

Σε παρακαλώ με προσβάλλεις τώρα..:D Επειτα απο τη κατασκευή της σκηνής δίνω πάντα εγγύηση για μέχρι 8 ρίχτερ σεισμό και 15 μποφόρ αέρα:lol::lol::lol:
Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! :lol::lol::lol:
Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! :(:lol:

Μόνο για κατολισθήσεις δε δίνω εγγύηση..:blink::lol::lol::lol:

Τα ίδια έλεγε κι ο πατέρας μου... μέχρι που μας πήρε και μας σήκωσε! :lol::lol::lol:
Ήταν όμως ανεμοστρόβιλος!! :(:lol:
Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει:lol:

Ε αμα έρθει και ο τυφώνας Katrina στο camping θα τη σηκώσει, τι θα κάνει:lol:
Εχεις εσύ παιδί μου τη Κaterina... δεν εχεις ανάγκη! ;):lol::lol:

Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΥ! Ούτε εξοχικά, ούτε πολυτέλειες!
ΑΥΤΟ!!! Κι ένας οδηγός με κατηγορία Δ διπλώματος να το οδηγεί!:lol: (Ο Μάριος έχει):up:

img_roller_autoroller_sm.jpg
Τρομερό αλλα δεν εχω για κατηγορία Δ:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back