erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Ο erefer έγραψε: #21.521 12-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τα γενεθλιάκια μου? Click για ανάπτυξη... Ναί, αλλα δυστυχώς δεν εχω που σημαίνει οτι ακυρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #21.522 12-08-08 13:30 Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.523 12-08-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί, αλλα δυστυχώς δεν εχω που σημαίνει οτι ακυρώνεται Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.524 12-08-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το κάνεις από μικρή για να γίνεις fun... από τα13 μου όλα τα καλοκαίρια σε τροχόσπιτο! Εξοπλισμένη πεντακάθαρη τουαλέτα και πολυτέλεια σε 6χ2 μέτρα! Γυρίσαμε όμως έτσι πολλές χώρες του εξωτερικού και με λίγα χρήματα! Πάντα θα ευγνομωνώ τους γονείς μου που με έμαθαν να λατρέψω τη φύση και το camping... και ευτυχώς του αρέσει και του Χρήστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:35 Ο erefer έγραψε: #21.525 12-08-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #21.526 12-08-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.527 12-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #21.528 12-08-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για τα γενεθλιάκια μου? Click για ανάπτυξη... Ναί, αλλα δυστυχώς δεν εχω που σημαίνει οτι ακυρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #21.522 12-08-08 13:30 Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.523 12-08-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί, αλλα δυστυχώς δεν εχω που σημαίνει οτι ακυρώνεται Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.524 12-08-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το κάνεις από μικρή για να γίνεις fun... από τα13 μου όλα τα καλοκαίρια σε τροχόσπιτο! Εξοπλισμένη πεντακάθαρη τουαλέτα και πολυτέλεια σε 6χ2 μέτρα! Γυρίσαμε όμως έτσι πολλές χώρες του εξωτερικού και με λίγα χρήματα! Πάντα θα ευγνομωνώ τους γονείς μου που με έμαθαν να λατρέψω τη φύση και το camping... και ευτυχώς του αρέσει και του Χρήστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:35 Ο erefer έγραψε: #21.525 12-08-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #21.526 12-08-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.527 12-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #21.528 12-08-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.523 12-08-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί, αλλα δυστυχώς δεν εχω που σημαίνει οτι ακυρώνεται Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.524 12-08-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το κάνεις από μικρή για να γίνεις fun... από τα13 μου όλα τα καλοκαίρια σε τροχόσπιτο! Εξοπλισμένη πεντακάθαρη τουαλέτα και πολυτέλεια σε 6χ2 μέτρα! Γυρίσαμε όμως έτσι πολλές χώρες του εξωτερικού και με λίγα χρήματα! Πάντα θα ευγνομωνώ τους γονείς μου που με έμαθαν να λατρέψω τη φύση και το camping... και ευτυχώς του αρέσει και του Χρήστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:35 Ο erefer έγραψε: #21.525 12-08-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #21.526 12-08-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.527 12-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #21.528 12-08-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί, αλλα δυστυχώς δεν εχω που σημαίνει οτι ακυρώνεται Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.524 12-08-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το κάνεις από μικρή για να γίνεις fun... από τα13 μου όλα τα καλοκαίρια σε τροχόσπιτο! Εξοπλισμένη πεντακάθαρη τουαλέτα και πολυτέλεια σε 6χ2 μέτρα! Γυρίσαμε όμως έτσι πολλές χώρες του εξωτερικού και με λίγα χρήματα! Πάντα θα ευγνομωνώ τους γονείς μου που με έμαθαν να λατρέψω τη φύση και το camping... και ευτυχώς του αρέσει και του Χρήστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:35 Ο erefer έγραψε: #21.525 12-08-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #21.526 12-08-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.527 12-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #21.528 12-08-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το κάνεις από μικρή για να γίνεις fun... από τα13 μου όλα τα καλοκαίρια σε τροχόσπιτο! Εξοπλισμένη πεντακάθαρη τουαλέτα και πολυτέλεια σε 6χ2 μέτρα! Γυρίσαμε όμως έτσι πολλές χώρες του εξωτερικού και με λίγα χρήματα! Πάντα θα ευγνομωνώ τους γονείς μου που με έμαθαν να λατρέψω τη φύση και το camping... και ευτυχώς του αρέσει και του Χρήστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:35 Ο erefer έγραψε: #21.525 12-08-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #21.526 12-08-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.527 12-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #21.528 12-08-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ημουν ποτε φαν του καμπινγκ....να μην εχω τις ανεσεις,αλλα και την υγιεινη μου?? αδιανοητο Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #21.526 12-08-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.527 12-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #21.528 12-08-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα μωρέ... ένα της Hymer θέλω... όποιο να'ναι δε με νοιάζει... https://www.camperclub.gr/page/default.asp?la=1&id=61 Θα σας πηγαίνουμε μετά εμείς διακοπές βρε... αφού θα μείνετε μπατίρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.527 12-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #21.528 12-08-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #21.528 12-08-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εξαρτάται περισσότερο παντα απο τις εμπειρίες μας κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο Λογικά πρεπει να εχεις πάει σε άθλιο camping(τουρκικές τουαλέτες) ή απλά δε σου αρέσει Ατομο που δε γούσταρε καθόλου το camping, τον αναγκάσαμε και ήρθε μαζί μας μια φορά στην Αγία Αννα στην Εύβοια, έπαθε ζημιά Click για ανάπτυξη... Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #21.529 12-08-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της Αγία Αννας είναι απ'τα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #21.530 12-08-08 13:43 Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.531 12-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γι'αυτό τον πήγαμε εκεί Αυτό το camping έχει τις αρτιότερες εγκαταστάσεις που εχω δεί ποτέ σε σύγκριση με αλλα. Απλά δεν συγκρίνεται! Click για ανάπτυξη... Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:44 Ο erefer έγραψε: #21.532 12-08-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειπες τη λεξη κλειδι . Εχω γνωστους που κανουν καμπινγκ αλλα παντα ''ελευθερο'', που σημαινει παιρνω το σακιδιο στον ωμο, ανεβαινω ενα βουνο - δασος - παραλια - και κοιμαμαι και χε.....οπου να'ναι ...στη φυση Click για ανάπτυξη... Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:45 Ο erefer έγραψε: #21.533 12-08-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το camping Ολυμπος του EOT στο Πλαταμώνα για μένα ήταν το καλύτερο στην Ελλάδα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.534 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι να κανω? δεν μπορω να μεινω χωρις τρεχουμενο νερο για μερες...και οχι το ρυακι δεν βολευει για να πλυνω μονο τις μασχαλες μου Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ ειδικά όταν πας αυτό να το κάνεις σε πιο μεγάλη ηλικία κι όχι από πιτσιρίκι... Τα campings όμως και ειδικά τα τροχόσπιτα και τα τροχοκινούμενα σου προσφέρουν άπειρες ανέσεις! Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.535 12-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν έχω παει δεν γνωρίζω, αλλα για να το λές εσύ που τα ξέρεις και τα δύο έχεις σίγουρα δίκιο Click για ανάπτυξη... Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.536 12-08-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ... Πολυτέλεια μεν, στη φύση δε! βέβαια έγω σταματήσει και σε κάτι μάπες για stop over μιας νύχτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.537 12-08-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω πάει ποτέ σε camping με τουρκικές τουαλέτες, πηγαίνω πάντα στα κορυφαία, αλλιώς ξενοδοχείο με πολλά πολλά αστέρια Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:54 Ο erefer έγραψε: #21.538 12-08-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα είναι τέλεια στη Χαλκιδική! Σας ζηλεύω λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Ο erefer έγραψε: #21.539 12-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1075 1076 1077 1078 1079 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1077 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα ξενοδοχεία που απεχθάνομαι είναι αυτά τα τύπου τεράστιας πολυκατοικίας με τις άπειρες εγκαταστάσεις γηπέδων κλπ. Αυτά που μου αρέσουν πλέον είναι τα boutique hotels... πολυτέλεια και... privacy... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, κάτι τέτοιο ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.540 12-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχει πανέμορφα μέρη απ'οτι είδα, απορώ πως δεν εχω πάει μέχρι τώρα..Εχω πάει Θάσο απο εκείνα τα μέρη αλλά μου ξέφυγε η Χαλκιδική. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση οτι δεν εχει ομορφα τοπία απο εκεί Click για ανάπτυξη... Bασίλη!! Θα πάθεις πλάκα!! Τι παραλίες, τι πράσινο!!!!! Θα με θυμηθείς!!! Πας στο καλύτερο πόδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.