πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:08 Ο πυρροθριξ: #21.961 18-08-08 14:08 καλε αυτη δεν ειχε καταλαβει πως θα γινει η γατα... της λεω να σου δειξω και τα αλλα χρωματα? οχι,μονο το δικο μας μου λεει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.962 18-08-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα απο τις διακοπες σας φυσικα... την ειδα την Σεμελη σου,κουκλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Σας τις έστειλα με e-mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #21.963 18-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πιο ωραίος θα γίνει ο Έρωτας!! Η Καλυψώ είναι ο έρωτάς μου κι εμένα πάντως! Click για ανάπτυξη... λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #21.964 18-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας τις έστειλα με e-mail! Click για ανάπτυξη... αληθεια?παω να την δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Ο πυρροθριξ: #21.965 18-08-08 14:17 καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.966 18-08-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει θα είσαι κολημένη πάνω του...έχει πολύ γλυκιά φάτσα! Τώρα για το μικρός που σου λέει... ίσως να γίνει ο erefer πολύ μεγάλος...π.χ. σαν τον Fendy τον αδελφό της Σεμέλης που θα γίνει τεράστιος... κοίτα φάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.967 18-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Click για ανάπτυξη... Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.968 18-08-08 14:32 Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε αυτη δεν ειχε καταλαβει πως θα γινει η γατα... της λεω να σου δειξω και τα αλλα χρωματα? οχι,μονο το δικο μας μου λεει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.962 18-08-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα απο τις διακοπες σας φυσικα... την ειδα την Σεμελη σου,κουκλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Σας τις έστειλα με e-mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #21.963 18-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πιο ωραίος θα γίνει ο Έρωτας!! Η Καλυψώ είναι ο έρωτάς μου κι εμένα πάντως! Click για ανάπτυξη... λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #21.964 18-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας τις έστειλα με e-mail! Click για ανάπτυξη... αληθεια?παω να την δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Ο πυρροθριξ: #21.965 18-08-08 14:17 καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.966 18-08-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει θα είσαι κολημένη πάνω του...έχει πολύ γλυκιά φάτσα! Τώρα για το μικρός που σου λέει... ίσως να γίνει ο erefer πολύ μεγάλος...π.χ. σαν τον Fendy τον αδελφό της Σεμέλης που θα γίνει τεράστιος... κοίτα φάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.967 18-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Click για ανάπτυξη... Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.968 18-08-08 14:32 Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα απο τις διακοπες σας φυσικα... την ειδα την Σεμελη σου,κουκλα ειναι... Click για ανάπτυξη... Σας τις έστειλα με e-mail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #21.963 18-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πιο ωραίος θα γίνει ο Έρωτας!! Η Καλυψώ είναι ο έρωτάς μου κι εμένα πάντως! Click για ανάπτυξη... λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #21.964 18-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας τις έστειλα με e-mail! Click για ανάπτυξη... αληθεια?παω να την δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Ο πυρροθριξ: #21.965 18-08-08 14:17 καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.966 18-08-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει θα είσαι κολημένη πάνω του...έχει πολύ γλυκιά φάτσα! Τώρα για το μικρός που σου λέει... ίσως να γίνει ο erefer πολύ μεγάλος...π.χ. σαν τον Fendy τον αδελφό της Σεμέλης που θα γίνει τεράστιος... κοίτα φάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.967 18-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Click για ανάπτυξη... Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.968 18-08-08 14:32 Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πιο ωραίος θα γίνει ο Έρωτας!! Η Καλυψώ είναι ο έρωτάς μου κι εμένα πάντως! Click για ανάπτυξη... λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #21.964 18-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας τις έστειλα με e-mail! Click για ανάπτυξη... αληθεια?παω να την δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Ο πυρροθριξ: #21.965 18-08-08 14:17 καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.966 18-08-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει θα είσαι κολημένη πάνω του...έχει πολύ γλυκιά φάτσα! Τώρα για το μικρός που σου λέει... ίσως να γίνει ο erefer πολύ μεγάλος...π.χ. σαν τον Fendy τον αδελφό της Σεμέλης που θα γίνει τεράστιος... κοίτα φάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.967 18-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Click για ανάπτυξη... Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.968 18-08-08 14:32 Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας τις έστειλα με e-mail! Click για ανάπτυξη... αληθεια?παω να την δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:17 Ο πυρροθριξ: #21.965 18-08-08 14:17 καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.966 18-08-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει θα είσαι κολημένη πάνω του...έχει πολύ γλυκιά φάτσα! Τώρα για το μικρός που σου λέει... ίσως να γίνει ο erefer πολύ μεγάλος...π.χ. σαν τον Fendy τον αδελφό της Σεμέλης που θα γίνει τεράστιος... κοίτα φάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.967 18-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Click για ανάπτυξη... Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.968 18-08-08 14:32 Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.966 18-08-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει θα είσαι κολημένη πάνω του...έχει πολύ γλυκιά φάτσα! Τώρα για το μικρός που σου λέει... ίσως να γίνει ο erefer πολύ μεγάλος...π.χ. σαν τον Fendy τον αδελφό της Σεμέλης που θα γίνει τεράστιος... κοίτα φάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.967 18-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Click για ανάπτυξη... Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.968 18-08-08 14:32 Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες ε?θα δουμε..σε καποιες φωτο μου μοιαζει πολυ σκουρος,σαν την γιαγια της Αθηνας,καλα αμα γινει ετσι ξεχαστε με...ολη την ωρα κολλημενη πανω του θα ειμαι.. στο μεταξυ μου ειπε η Ινα οτι ειναι πολυ μικροτερος απο τον Ερεφερ,μα τι στο καλο ,στις φωτο βλεπω πως ειναι μικροτερος αλλα οχι και τοσο που μου το λεει αυτη..εκτος αν με προετοιμαζει για τα χειροτερα και να ειναι καλυτερα απο κοντα και να μην μου κακοφανει.. Click για ανάπτυξη... Όπως και να'χει θα είσαι κολημένη πάνω του...έχει πολύ γλυκιά φάτσα! Τώρα για το μικρός που σου λέει... ίσως να γίνει ο erefer πολύ μεγάλος...π.χ. σαν τον Fendy τον αδελφό της Σεμέλης που θα γίνει τεράστιος... κοίτα φάτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.967 18-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Click για ανάπτυξη... Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.968 18-08-08 14:32 Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα εεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελεια,οσο για το ψυγειο,το ιδιο συστημα εφαρμοζαμε κι εμεις στο βουνο!!!!και ειναι και οικολογικο αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι το κοριτσιστικο που βγαζεις και οταν εισαι και ξεκουραστη και ευτυχισμενη εισαι θεα........ Click για ανάπτυξη... Τώρα πάει μ'έκανες αλοιφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.968 18-08-08 14:32 Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.969 18-08-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Ε αντε να τον παρει,αμα περιμενουμε απο την Αθηνα θα Πασχαλιασουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #21.970 18-08-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Της έστειλε και η Michaela της Βάσιας φωτογραφίες του Ιωνα!! Είναι κούκλος λέει!! Αλλά δεν μπορεί να μας τις στείλει γιατί δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... να της πεις να παει στο ιατρειο του αδελφου της να μας τις στειλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #21.971 18-08-08 14:49 και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ερως μωρο 2.jpg 2,6 KB · Εμφανίσεις: 21 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.972 18-08-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Tόσο μεγάλος γεννήθηκε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.973 18-08-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και καπως ετσι αρχισαν ολα.. Click για ανάπτυξη... Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #21.974 18-08-08 15:01 παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #21.975 18-08-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και κάπως έτσι θα γίνουν!! Click για ανάπτυξη... καλα αν γινει ετσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.976 18-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παντως τωρα που το κοιταζα η μαμα του δικου μου εχει γεννησει 6 φορες και του βασιλη 5..κατα τη βασια ειναι πολυ.. Α και μου ειχε πει κιολας η Ινα οτι η Ιντιγκο,η μαμα του δικου μου δηλ.ειναι μικρη για θηλυκια ενω του βασιλη αντιθετως ειναι μεγαλη.. Click για ανάπτυξη... Μικρή σε μέγεθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο πυρροθριξ: #21.977 18-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μικρή σε μέγεθος? Click για ανάπτυξη... ετσι με ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.978 18-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι με ειπε Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.979 18-08-08 15:16 η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1097 1098 1099 1100 1101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1099 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
η Ιna μου φαίνεται έχει μια αδυναμία στα μεγέθη... άραγε και με τον Αντρέ έτσι κάνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Ο πυρροθριξ: #21.980 18-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό μπρε είναι μικροκαμωμένος ο δικός σου!Εμοιασε στη μάνα του! Click για ανάπτυξη... αφου δεν ειναι αφτογκας ολα τα αλλα συγχωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.