Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #22.461 21-08-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Click για ανάπτυξη... Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.462 21-08-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται καμία αστική συγκοινωνία στην Ελλάδα δε λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:33 Η Αντα έγραψε: #22.463 21-08-08 10:33 Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.464 21-08-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Click για ανάπτυξη... Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.465 21-08-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Click για ανάπτυξη... αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:47 Η Αντα έγραψε: #22.466 21-08-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.467 21-08-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #22.468 21-08-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από Νέο Ηράκλειο γύρω στα 20 ευρώ? αλλά δεν είμαι σίγουρη... προτίμησε το ΙΚΑΡΟΣ θα σου πουν το κόστος και είναι οι καλύτεροι! 210 5152800 Click για ανάπτυξη... Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.462 21-08-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται καμία αστική συγκοινωνία στην Ελλάδα δε λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:33 Η Αντα έγραψε: #22.463 21-08-08 10:33 Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.464 21-08-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Click για ανάπτυξη... Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.465 21-08-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Click για ανάπτυξη... αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:47 Η Αντα έγραψε: #22.466 21-08-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.467 21-08-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #22.468 21-08-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται καμία αστική συγκοινωνία στην Ελλάδα δε λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:33 Η Αντα έγραψε: #22.463 21-08-08 10:33 Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.464 21-08-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Click για ανάπτυξη... Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.465 21-08-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Click για ανάπτυξη... αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:47 Η Αντα έγραψε: #22.466 21-08-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.467 21-08-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #22.468 21-08-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.464 21-08-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Click για ανάπτυξη... Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.465 21-08-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Click για ανάπτυξη... αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:47 Η Αντα έγραψε: #22.466 21-08-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.467 21-08-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #22.468 21-08-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ, ευχαριστω.....εμπλεξα λιγο με τα ξαδελφια μου. Εχουν πτηση στις 7 το πρωι την ιδια μερα που θα φυγουμε και εμεις για το νησι. Σε πληροφορω οτι ο προαστιακος λειτουργει απο τις 6 με ποια λογικη θα ηθελα να ξερω δεν το εχουν ολο το 24ωρο?? πτησεις το βραδυ δεν γινονται ?? Click για ανάπτυξη... Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.465 21-08-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Click για ανάπτυξη... αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:47 Η Αντα έγραψε: #22.466 21-08-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.467 21-08-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #22.468 21-08-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μου πεις γιατι σκαω?? απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθουν....αν και απο τη μια καλα να παθουν , γιατι τις μερες και τις ωρες που ερχονται και φευγουν δεν τις συζητησαν με μενα για να παρουν και μια δευτερη γνωμη.... Click για ανάπτυξη... αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:47 Η Αντα έγραψε: #22.466 21-08-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.467 21-08-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #22.468 21-08-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι ώρα φεύγει το καράβι σας? Από Ραφήνα θα πάτε? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.467 21-08-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #22.468 21-08-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι, θα παρουμε το τουτου μαζι μας...ή μαλλον το τουτου θα παρει εμας . Anyway - - το καραβι φευγει 8 το πρωι. Ειναι ταλαιπωρια να παμε αεροδρομιο στις 5 , να γυρισουμε σπιτι , φορτωσουμε και να φυγουμε κατα τις 6. Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #22.468 21-08-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν πρόκειται για πτήσεις όμως ειδικά για υπερατλαντικά ταξείδια δεν είναι εύκολο να το συζητάς γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές... το ταξάκι όπως και να΄χει θα τους βολέψει! Click για ανάπτυξη... Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:58 Η Αντα έγραψε: #22.469 21-08-08 10:58 Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.470 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στασου να σου πω τι πτησεις εκλεισε - γιατι θα σκασω . 25/8 φευγει 7 το πρωι για ρουμανια (θελει να δει φιλες, συγγενεις κτλ) . Μεχρι εδω καλα. 31/8 γυριζει 9 το βραδυ Ελλαδα, και φευγει 1/9 στις 5 το πρωι για Αμερικη!!!!! Και τι περιμενει να παω να την παρω, να κοιμηθει 5 ωρες σε μενα και μετα να την ξαναπαω? Click για ανάπτυξη... Οχι βέβαια!! θα της κλείσεις ένα ταξάκι και θα ξεμπερδέψεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Αντα έγραψε: #22.471 21-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εντάξει για τη ξαδέλφη υπάρχει η λύση του ταξι! Σίγουρα στην Ανδρο το τουτού βολεύε! Είναι μεγάλο νησί! Click για ανάπτυξη... Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.472 21-08-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει παθει και ενα σοκ με ''ποσο'' ακριβα ειναι ολα εδω!! σωπααααα . Και θελει να παρει μια κρεμα που δεν βρισκει στην Αμερικη και κανει σαν τρελη που βρηκε ενα εκπτωτικο κουπονι !!χα χα χα Click για ανάπτυξη... Πράγματι είμαστε πανάκριβοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.473 21-08-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λες να παρω και τις γατες μαζι μου....κρυφα απο τον Γιωργο χε χε χε Click για ανάπτυξη... Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.474 21-08-08 11:02 Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.475 21-08-08 11:02 Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:02 Η Αντα έγραψε: #22.476 21-08-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ανοίξει τη βαλίτσα και τσουπ!! Θα πεταχτούν τα χνουδωτούλια έξω! Αχ... Γιώργο μου πότε μπήκαν και δεν τα πήρα χαμπάρι η δόλια?? Click για ανάπτυξη... Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.477 21-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να ρωτησω και εγω κατι.......ειναι σωστο που εχουν παει σε νησι, και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο , δεν εχουν στειλει ενα μηνυμα αν εφτασαν καλα και πως περνανε? και μετα οταν γυριζουν αυριο το βραδυ θα παμε και να τους παρουμε απο το λιμανι.....προσωπικα το θεωρω λιγο γαιδουρια . Και στεναχωριεμαι γιατι ειναι συγγενεις μου...... Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Αντούλα... δεν έκαναν κανένα έγκλημα... πάρτους εσύ να δεις τι κάνουν... είναι φιλότιμη η ξαδέλφη σου? Θέλω να πω θα έκανε κι εκείνη το ίδιο για σένα? Αν ναι... το αξίζει να την εξυπηρετήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.478 21-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πρεπει να τα εκπαιδευσω να μην βγαλουν αχνα κατα το ταξιδι Click για ανάπτυξη... Ειδικά ο 'Άλφι οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η Αντα έγραψε: #22.479 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1122 1123 1124 1125 1126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1124 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαβάζοντας για τη Πάτμο βρήκα αυτά τα σπιτάκια που μου άρεσαν πολύ και σαν τοποθεσία και έκλεισα το δικλινάκι μας! https://www.remvi.eu/index.html Τελικά θα πάμε οργανωμένοι! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.480 21-08-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παρα πολυ ωραιο !!!!!!!!! ποσο σου ζητησε για το δωματιο ?? Click για ανάπτυξη... 70 ευρώ τη βραδιά... αλλά δεν ρώτησα για πρωινό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.